Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

Enfront de les costes de Guinea Bissau, ens trobem amb un lloc totalment apartat del món els habitants del qual de l’ètnia bijago, també conserven les tradicions animistes que governen la seva vida social. Declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO en 1996, l’arxipèlag ofereix una biodiversitat excepcional i una experiència inoblidable per a aquells viatgers que desitgen tornar a sentir la sensació de descobrir una cosa nova. Aquesta ruta pensada per a viatgers actius, ens portarà on el cor d’Àfrica encara batega al seu propi ritme. El recorregut i la singular manera de viatjar, a peu i navegant amb piragües locals, ens portarà a descobrir poblets i racons amb animals únics al món, com l’hipopòtam marí, que difícilment podríem veure d’una altra manera.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / BISSAU
2 BISSAU – ORANGO E / D / S Parc-Hotel
3 ORANGO – ANOR – ORANGO E / D / S Parc-Hotel
4 ORANGO – ILLA DE CANOGO – ORANGO E / P / S Parc-Hotel
5 ORANGO – PN MARÍ JOÃO VIEIRA – POILAO E / P / S Parc-Hotel
6 POILAO – ORANGO E / D / S Parc-Hotel
7 ORANGO E / D / S Parc-Hotel
8 ORANGO – BISSAU E / D / S Hotel
9 BISSAU – QUINHAMEL E / D / S Hotel
10 VOL BISSAU / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Bissau
Sortida en vol internacional amb destinació a Bissau, capital de Guinea-Bissau.

Dia 02 | Bissau – Orango
Arribada de matinada a Bissau, la capital del país. Després de fer els tràmits d’entrada i esmorzar alguna cosa, ens traslladarem cap a Quinhamel on per pujar a la barca que ens portarà fins al Parc Nacional d’Orango en un trajecte d’unes quatre hores, a través d’un paisatge de canals, illes i platges realment únic . Tan sols vint de les vuitanta-vuit illes que conformen aquest parc nacional estan habitades, i moltes encara romanen deshabitades a causa del seu caràcter sagrat. En arribar a l’illa d’Orango ens instal·larem al Parc-Hotel i després de dinar alguna cosa ens aproparem a visitar la tabanka (llogaret) d’Eticoga on veurem entre altres coses la tomba de la Reina Okimka-Pampa. Nit a Parque-Hotel.

Dia 03 | Orango – Anor – Orango
Avui visitarem un dels llocs més interessants de l´illa d´Orango Grande, la regió d´Anor. Després d’esmorzar i sortint de la platja on es troba el nostre allotjament, avançarem pel riu envoltats de manglars. Durant la travessia amb vaixell podrem observar flamencs, espàtules africanes, pelicans i milers d’aus limícoles hivernants europees. Travessarem el manglar a peu i ens endinsarem a la sabana herbàcia, coberta amb altes gramínies i arbres dispersos. Durant la jornada ens aturarem a visitar algunes de les tabanques més interessants i algunes llacunes on tindrem la possibilitat d’observar multitud d’espècies animals. Nit a Parque-Hotel.

Dia 04 | Orango – Illa de Canogo – Orango
Avui ens desplaçarem a la més frondosa de totes les Illes Bijagós, l’Illa de Canogo, on aprendrem més sobre la cultura i tradicions del poble bijagó. Travessant els canals interiors del parc, desembarcarem en un lloc on és habitual veure petites piragües de fusta pescant amb xarxes de forma artesanal. Ràpidament ens adonarem que estem en un bosc tropical primari molt ben conservat, on ceibes enormes i abundants s’eleven cap al cel intactes a causa del seu caràcter sagrat. Si fos possible, assistirem a la representació de la dansa tradicional Bijagó Kundere. Després de fer un pícnic tornarem a l’illa d’Orango. Nit a Parque-Hotel.

Dia 05 | Orango – P.N. Marí João Vieira – Poilao
Després d’esmorzar ens traslladarem al Parc Nacional Marí João Vieira-Poilao. De camí cap al parc ens aturarem a l’illa de Meio on farem un pícnic. A continuació, continuarem el viatge cap a l’illa sagrada de Poilao. Aquest illot ple de Baobabs i Ceibas es troba deshabitat a causa del seu caràcter sagrat, la qual cosa permet que centenars de tortugues verdes surtin a fresar les seves desertes platges de sorra blanca durant aquesta època de l’any. De fet, l’illa és un dels llocs més importants del món per a la reproducció d’aquesta mena de tortuga. Amb la pujada de la marea, veurem com les tortugues pugen fins a la platja per excavar un niu amb les potes del darrere i dipositar els seus ous, un espectacle del qual podrem gaudir a la nit acompanyats del nostre guia local. Nit al campament.

Dia 06 | Poilao – Orango
Després d´un esmorzar al costat de la platja, tornarem cap a l´illa d´Orango travessant de sud a nord el Parc Nacional d´Orango navegant, si la marea ho permet, entre els canals interiors. Durant el camí podrem gaudir d’imponents manglars, bans d’aus marines pescant, dofins mulars i geperuts, i pescadors locals intentant pescar pujats a les seves piragües. Arribats a l’illa d’Orango ens traslladarem a dinar i disposarem de la resta de la tarda lliure. Nit a l’Orango Parque Hotel.

Dia 07 | Orango
Avui disposarem del dia lliure per relaxar-nos i gaudir de l’últim dia a l’arxipèlag al nostre aire, recorrent llogarets o realitzant alguna activitat a l’illa al nostre aire. Nit a Parque-Hotel.

Dia 08 | Orango – Bissau
Després d’esmorzar, i en funció de les marees, iniciarem el nostre retorn a la ciutat de Bissau. En arribar a la capital ens acostarem a un centre mèdic per fer la prova PCR necessària per poder sortir del país l’endemà i disposarem de la resta de la tarda per recórrer el centre de la ciutat. Nit a Hotel.

Dia 09 | Bissau – Quinhamel
Després d’esmorzar ens traslladarem a la regió de Biombo on realitzarem el Circuit das Balobas a través del qual aprendrem sobre l’ètnia paper que habita a la regió i les seves balobes o llocs sagrats. Després de dinar visitarem un teler tradicional i coneixerem una mica més les activitats que l’ONG guineana Artissal realitza per ajudar la comunitat local. Al final de la tarda ens traslladarem a la població de QUINHAMEL a prop de la costa on ens instal·larem al nostre allotjament. Nit a hotel.

Día 10 | Vol Bissau / Ciutat d’origen
De matinada ens dirigirem cap a l’aeroport per abordar el nostre vol de tornada. Arribada als punts d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 14 persones 2.460 €
En base a grup de 6 a 9 persones 2.880 €
Suplement Habitació Individual 430 €
Taxes Aèries (Aprox.) 415 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 6 persones. Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Allotjament en hotels categoria turista en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs (a Bissau i Quinhamel).
Allotjament en Parc-Hotel en règim de pensió completa a l’illa d’Orango.
Barca privada pel trajecte Quinhamel – Orango – Quinhamel.
Barca privada pels trajectes entre illes a l’arxipèlag de les Bijagos.
Excursions a Eticoga, Anor, Amdubuko i Canogo.
Entrades al Parc Nacional i visites indicades.
Guia de parla hispana.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visat d’entrada al país (85 €).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari