Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

Enfront de les costes de Guinea Bissau, ens trobem amb un lloc totalment apartat del món els habitants del qual de l’ètnia bijago, també conserven les tradicions animistes que governen la seva vida social. Declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO en 1996, l’arxipèlag ofereix una biodiversitat excepcional i una experiència inoblidable per a aquells viatgers que desitgen tornar a sentir la sensació de descobrir una cosa nova. Aquesta ruta pensada per a viatgers actius, ens portarà on el cor d’Àfrica encara batega al seu propi ritme. El recorregut i la singular manera de viatjar, a peu i navegant amb piragües locals, ens portarà a descobrir poblets i racons amb animals únics al món, com l’hipopòtam marí, que difícilment podríem veure d’una altra manera.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DÍAS ITINERARIO ALIM. ALOJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / BISSAU Hotel
2 BISSAU – ORANGO E / D / S Parc-Hotel
3 ORANGO – ANOR – ORANGO E / P / S Parc-Hotel
4 ORANGO – AMBUDUCO – ORANGO E / P / S Parc-Hotel
5 ORANGO – PN MARINO JOÃO VIEIRA – POILAO E / P / S Acampada
6 POILAO – ORANGO E / D / S Parc-Hotel
7 ORANGO E / D / S Parc-Hotel
8 ORANGO – BISSAU E / D / S Hotel
9 BISSAU – QUINHAMEL – BISSAU E / D / S Hotel
10 VOL BISSAU / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / PICNIC = P / SOPAR = S

27 OCT | Vol Barcelona / Bissau
Sortida en vol internacional amb destinació a Bissau, capital de Guinea Bissau. Arribada, tramitis d’entrada i trasllat a l’hotel. Tarda lliure a Bissau. Nit a Bissau.

28 OCT | Bissau – Orango
Després d’esmorzar ens traslladarem cap a Quinhamel per a pujar-nos a la barca que ens portarà fins al Parc Nacional de Orango en un trajecte d’unes quatre hores, a través d’un paisatge de canals, illes i platges realment únic. Tan sols vint de les vuitanta-vuit illes que conformen aquest parc nacional estan habitades, i moltes d’elles encara romanen deshabitades a causa del seu caràcter sagrat. En arribar a l’illa de Orango ens instal·larem al Parc-Hotel i després de menjar alguna cosa ens acostarem a visitar la tabanka (poblat) d’Eticoga on veurem entre altres coses la tomba de la Reina Okimka-Pampa. Nit en Parc-Hotel.

29 OCT | Orango – Anor – Orango
Avui visitarem un dels llocs més interessants de l’illa de Orango Gran, la regió de Anor. Després d’esmorzar i sortint de la platja on es troba el nostre allotjament, avançarem pel riu envoltats de manglars. Durant la travessia amb vaixell podrem observar flamencs, espàtules africanes, pelicans i altres ocells, però també tindrem la possibilitat d’albirar hipopòtams, varans i cocodrils. Travessarem el manglar i ens dirigirem cap a la platja. Moderi tipus pícnic i a la tarda podrem banyar-nos a la platja. Tornada a l’hotel. Nit en Parc-Hotel.

30 OCT | Orango – Ambuduco – Orango
Després d’esmorzar visitarem la tabanka de Ambuduco, la més antiga del Parc Nacional, bressol de la cultura Bijagó, ja que va ser la primera que es va fundar a l’illa de Orango. Ambuduco és considerada la gènesi dels 4 clans de Orango i també el lloc més sagrat, ja que allí es troba la “Gran Baloba”, amb els seus ídols tallats en fusta, anomenats iranes. Aquí podrem gaudir de les danses tradicionals bijagó, una altra magnífica mostra de la cultura local Bijagó. Nit en Parc-Hotel.

31 OCT | Orango – P.N. Marí Joao Petxina de pelegrí – Poilao
Després d’esmorzar ens traslladarem al Parc Nacional Marí Joao Petxina de pelegrí-Poilao. De camí cap al parc ens detindrem a l’illa de Meio on realitzarem un pícnic. A continuació, prosseguirem el viatge cap a l’illa sagrada de Poilao. Aquest illot replet de Baobabs i Ceibas es troba deshabitat a causa del seu caràcter sagrat, la qual cosa permet que centenars de tortugues verdes surtin a fresar a les seves desertes platges de sorra blanca durant aquesta època de l’any. De fet, l’illa és un dels llocs més importants del món per a la reproducció d’aquesta espècie de tortuga. Amb la pujada de la marea, veurem com les tortugues pugen fins a la platja per a excavar un niu amb les seves potes posteriors i d’aquest dipositar els seus ous, un espectacle del qual podrem gaudir a la nit acompanyats del nostre guia local. Nit en campament.

01 NOV | Poilao – Orango
Després d’esmorzar al costat de la platja, tornarem cap a l’illa de Orango travessant de sud a nord el Parc Nacional de Orango navegant, si la marea ho permet, entre els canals interiors. Durant el camí podrem gaudir d’imponents manglars, bàndols d’ocells marins pescant, dofins mulars i geperuts, i pescadors locals intentant pescar pujats a les seves piragües. Arribats a l’illa de Orango ens traslladarem a l’hotel a menjar i disposarem de la resta de la tarda lliure. Nit al Orango Parc Hotel.

02 NOV | Orango
Disposarem del matí en Orango per a gaudir de la platja i d’activitats que ofereix l’hotel com el Caiac. Després assistirem a l’elaboració artesanal d’un batik sarakoulé, amb les dones del poble d’Eticoga. Elles seran les nostres mestres, barrejarem tints i produirem els nostres propis dissenys. Podrem portar-nos tot el que produïm. Menjar en Orango Parc Hotel. A la tarda, en funció de l’horari de marees, acompanyarem a les dones Bijagó en l’activitat de marisqueig tradicional i als homes en la seva activitat de pesca tradicional amb xarxa de mà. Sopar especial de comiat. Nit en Parc-Hotel.

03 NOV | Orango – Bissau
Després d’esmorzar, i en funció de les marees, iniciarem la nostre tornada a la ciutat de Bissau. Arribarem a la capital i disposarem de la resta de la tarda per a recórrer el centre de la ciutat. Nit en Hotel.

04 NOV | Bissau – Quinhamel – Bissau
Després d’esmorzar ens traslladarem a la regió de Paravent on realitzarem el Circuit dones Balobas a través del qual aprendrem sobre l’ètnia paper que habita a la regió i les seves balobas o llocs sagrats. La petita ciutat de Quinhamel és la capital de la regió de Paravent, per la qual cosa està plena de vida, en el mercat, les escoles, etc… El carrer principal de Quinhamel està emmarcada per enormes mangos que al maig omplen els carrers dels seus fruits. Els mànecs s’entremesclen amb Ceibas, Baobabs, petites hortes i camps d’arròs. La regió de Paravent és el cor de l’ètnia paper, que es caracteritza per la seva tradició de teixidors. Els homes teixeixen llargs draps de colors en telers artesanals que són usats en la seva vida diària i especialment en les cerimònies. L’ètnia Paper practica la religió animista, i les seves cerimònies tenen elements identificatius propis. Els seus balobas són un petit sotechado obert sota el qual es dipositen figures cerimonials, atuells i sobretot teles vermelles. Al final de la tarda tornarem a la capital guineana. Nit en Hotel.

05 NOV | Vol Bissau / Barcelona
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per al vol de tornada. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 12 persones 2.540 €
En base a grup de 6 a 9 persones 2.725 €
Suplement Habitació Individual 430 €
Taxes Aèries (Aprox.) 445 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 6 persones. Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels categoria turista en base habitacions dobles i pensió completa en Bissau i Quinhamel (excepte el primer dia a Bissau).
Allotjament en Parc-Hotel en règim de pensió completa a l’illa d’Orango.
Barca privada en el trajecte Quinhamel – Orango – Quinhamel.
Barca privada pels trajectes entre illes a l’arxipèlag de les Bijagós.
Excursions a Eticoga, Anor i Ambuduco.
Entrada al Parc Nacional d’Orango i al Parc Nacional Marino Joao Vieira.
Visita del desou de tortugues a l’illa de Poilao.
Aportació a un projecte solidari amb la comunitat local.
Guia local de parla hispana.
Coordinador VIT de la casa de parla hispana.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació fins a 3.000 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Activitats i visites no especificades com a incloses.
Visat d’entrada al país (85 €). Recomanem portar l’import exacte.
Prova PCR abans d’abandonar el país (45 € aprox.).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari