Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

L’illa de Reunió resulta poc coneguda, ja que atrau a un tipus de viatger que no busca les vacances típiques de sol i platja sinó més aviat descobrir una illa de naturalesa espectacular, amb costes escarpades, una densa selva tropical, cascades, volcans i una infinitat d’atractius naturals sense igual. Aquesta ruta en cotxe de lloguer al voltant d’aquesta petita illa de l’oceà Índic et permetrà descobrir tots els seus punts forts mentre gaudeixes de l’hospitalitat i gastronomia dels seus habitants, passant les nits en diferents Guesthouse amb encant.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2023
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / SAINT-DENIS A bord
2 ARRIBADA A SAINT-DENIS – CIRQUE DE SALAZIE – HELLBOURG E Guesthouse
3 HELLBOURG – SAINT-BENOÎT – LA PLAIN DES CAFRES E Guesthouse
4 LA PLAIN DES CAFRES – PITON DE LA FOURNAISE – SAINT-PHILIPPE E Guesthouse
5 SAINT-PHILIPPE – SAINT-PIERRE – SAINT-LOUIS – CILAOS E Guesthouse
6 CILAOS (EXCURSIONS) E Guesthouse
7 CILAOS – ETANG SALÉ – SOUFFLEUR – SAINT GILLES LES BAINS E Guesthouse
8 SAINT GILLES LES BAINS (EXCURSIONS) E Guesthouse
9 SAINT GILLES LES BAINS- SAINT-DENIS. VOL DE TORNADA E A bord
10 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / St Denis
Embarque en el vol amb destinació a St. Denis (Reunió) amb escales intermèdies. Nit a bord.

Dia 02 | Arribada a St Denis – Cirque de Salazie – Hellbourg
Acollida en l’aeroport de Roland Garros. Recull del vehicle de lloguer i inici de la ruta cap a l’est. En St. André, pujada de la “Rivière du Mât” enmig de cascades. Parada davant de la cascada del “Voile de la Mariée”. Continuació en direcció al poble de Hell-Bourg, classificat com un dels més bonics de l’illa. Possibilitat de visitar la “Maison Foli”. Nit en el “Cirque de Salazie”.

Dia 03 | Hellbourg – St Benoit – La Plaine donis Cafres
Volta per a reprendre la costa. Visita de “La Vanilleraie” en Ste. Suzanne abans de continuar en direcció St. Benoît per la frondosa costa de l’est de l’illa, visitant els següents llocs: “La Rivière donis Roches”, l’estany “La Paix”, “La Mer”, el mirador de “Takamaka”. En direcció a “La Plaine donis Palmistes” podràs observar els magnífics boscos de colors de Bébour i de Bélouve. Segueix amb la ruta cap a “La Plaine donis Cafres”. Nit en “La Plaine donis Cafres”.

Dia 04 | La Plaine des Cafres – Piton de la Fournaise – Ste Rose – St Philippe
Subida per la ruta del volcà. Parada en el mirador de “Nez de Boeuf” i continuació cap a “Piton de la Fournaise”. Parada en el cràter Commerson, encreuament de la “Plaine donis Sabres” i visita del cràter del Dolomieu en el “Pas de Bellecombe”. Possibilitat de realitzar excursions en la zona del volcà. Visita en Bourg Murat de la “Maison du Volcan” i parada en el mirador de Grand Bassin. Baixem a la costa i visitarem les esglésies de Ste. Anne i de Ste. Rose i després la “Marini de Pêcheurs” de la “Anse donis Cascades”. Allotjament en St. Philippe.

Dia 05 | St Philippe – St Pierre – St Louis – Cilaos
Visita del “Jardin donis Parfums et donis Epices” i continuació cap a les platges salvatges de “Grand Anse” i de “Manapany els Bains”. Seguirem la ruta conduint cap a St. Pierre. Visita del pintoresc poble de “Entre-Deux”, abans de continuar en direcció al poble de Cilaos, des de St. Louis. Situat als peus del cim més alt de la Reunió, Cilaos ofereix un espectacle inoblidable. Nit en el Cirque de Cilaos.

Dia 06 | Cilaos (excursions)
Visita de Cilaos: el mirador de la “Roche Merveilleuse”, la “Maison de la Broderie”, les “Chais de Cilaos” (Cellers)… També hi ha nombroses excursions de diferent durada i dificultat que poden realitzar-se des d’aquí. Nit en el Cirque de Cilaos.

Dia 07 | Cilaos – Étang Vaig salar – Souffleur – St Leu – Saint Gilles els Bains
Condueix de tornada cap a la costa oest, parant en el penya-segat de ”Etang-Vaig salar” i a les platges de sorra negra. Abans d’arribar a Saint Leu, per a en el “Trou du Souffleur” i gaudeix amb els seus guèisers. En St Leu visita del Museu Stella Matutina, del centre d’estudis de tortugues marines, Kélonia i el Conservatoire Botanique donis Mascarins. Nit en Saint Gilles els Bains.

Dia 08 | Saint Gilles els Bains (excursions)
Avui pots conduir en direcció St. Gilles els Hauts cap al “Piton Maïdo”: es tracta d’un mirador inoblidable amb vista al circ de Mafate. Realitza una visita a un productor de geranis en la “Petite France”. El divendres, el mercat de St. Paul és ineludible. Nit en Saint Gilles els Bains.

Dia 09 | Saint Gilles els Bains – St Denis. Vol a Ciutat d’origen
Possibilitat de gaudir de les platges de l’oest i de nombroses activitats. Sortida cap a l’aeroport tenint en compte l’horari del vol de retorn. Lliurament del vehicle i embarcament en el vol de retorn, amb escales intermèdies. Nit a bord.

Dia 10 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 2 persones (Habitació Doble) 1.695 €
En base a 1 persona (Habitació Individual) 2.265 €
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Allotjament en guesthouses en base habitació doble amb esmorzar inclòs.
Lloguer de vehicle turisme tipus Renault Twingo durant 7 dies amb quilometratge il·limitat i assegurança bàsica del vehicle.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites, excursions, entrades o activitats guiades.
Gasolina.
Taxes locals (1,10 € per persona / nit) i d’aeroport.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari