Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Un viatge a través de les terres tibetanes de Leh i la Vall de Nubra, on gaudirem de paisatges meravellosos i espectaculars Gompes. Explorarem el pas transitable a més altura del món a Khardung La (5.602 metres) i visitarem els monestirs d’Alchi i Lamayuru, els més famosos de Ladakh.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A SETEMBRE 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DELHI A bord
2 ARRIBADA A DELHI Hotel
3 VOL DELHI / LEH E / D / S Hotel
4 LEH E / D / S Hotel
5 LEH – ULEYTOKPO E / D / S Campament
6 ULEYTOKPO – LAMAYURU – LEH E / D / S Hotel
7 LEH – VALL DE NUBRA E / D / S Campament
8 VALL DE NUBRA – DESKIT – LEH E / D / S Hotel
9 VOL LEH / DELHI E Hotel
10 VOL DELHI / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
11 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
EXTENSIÓ MANALI
9 LEH – SARCHU E / D / S Campament
10 SARCHU – KEYLONG – MANALI E / D / S Hotel
11 MANALI E / D / S Hotel
12 VOL MANALI / DELHI E Hotel
13 VOL DELHI / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
14 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Delhi
Sortida en vol regular amb destinació Delhi, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Delhi
Arribada a Delhi, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Allotjament.

La capital de l’Índia es troba entre els turons Aravalli i el riu Yamuna, una posició estratègica que va facilitar el control de les rutes comercials que circulaven des del nord-oest fins a les planes del Ganges. Aquesta ciutat que mai dorm ens rebrà bulliciosa, plena d’embussos, amb sons desconcertants, olors impactants i colors que deixen empremta.
Delhi es troba dividida en dues meitats, Old Delhi i New Delhi, aquesta última creada sota el control de l’Imperi Britànic en un intent de reunir tots els edificis del govern en un mateix lloc.

DIA 3.- Vol Delhi / Leh
Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol amb destinació Leh, antiga capital del regne de Ladakh. Assistència a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Leh està situada a 3.500 metres sobre el nivell del mar, a la vora del riu Indus. Es troba envoltada d’imponents muntanyes en el que és l’experiència més propera al Tibet, però en Índia.

DIA 4.- Leh
Comencem el dia amb la visita de Shey, que va ser capital del Ladakh. Fins i tot després de la construcció de l’imponent Palau de Leh, els reis van continuar considerant a Shey com la seva veritable llar. La importància d’aquest lloc ve per l’enorme quantitat de Chorten situats sobre el poble, particularment al voltant del complex del palau i en la plana estèril al nord de la carretera.

Continuarem amb la visita de Thiksey, un dels gompes més grans i impressionants de Ladakh. En el seu interior trobem diversos temples que contenen imatges, estupes i exquisides pintures murals. Aquest gompa també alberga una estàtua de dos pisos de Buda, que té la sala principal d’oració al voltant de la seva espatlla.

Després del dinar, ens dirigim a Hemis, un dels gompes més bonics de la regió, situat al vessant de la muntanya. Anualment se celebra un festival en honor a Padmasambhava, el fundador de l’escola tibetana de budisme Nyingma. És possible observar una sèrie d’escenes en què els lames, vestits amb rics brocats de colors brillants i estranyes màscares esportives, desfilen en solemne dansa al voltant de l’enorme asta de bandera al centre del pati. Després de les visites, tornada a Leh i allotjament.

DIA 5.- ​​Leh – Uleytokpo
Al matí sortirem cap a Uleytokpo, visitant en ruta al Monestir de Likir, situat a la part alta del poblet del mateix nom. És la seu del Ngri Rimpoche, actualment encarnada en el germà menor del Dalai Lama.
Continuació fins al campament on ens allunyarem aquesta nit per gaudir del dinar.
A la tarda visita del Monestir de Alchi, sens dubte la joia entre els llocs religiosos del centre de Ladakh. Aquest gompa comprèn cinc temples que es caracteritzen per les seves enormes estàtues de Buda i esplèndides talles de fusta i obres d’art. Els seus murals daten dels segles XI – XII, sent anteriors a l’estil de pintura present en la resta de gompes. Retorn al campament a Uleytokpo per sopar i passar la nit.

DIA 6.- Uleytokpo – Lamayuru – Leh
Avui ens dirigim al nostre vehicle cap Lamayuru (55 km). El Monestir de Lamayuru (segle XI) és una de les primeres seus d’aprenentatge lamaístic i el monestir més pintoresc i antic de Ladakh. El gompa està construït sobre una roca, a la carretera que uneix Leh i Srinagar.
Lamayuru pertany a l’ordre Dringungpa del budisme tibetà. La història del monestir comença amb la visita de Arahat Nimagung a aquest lloc, quan allà només hi havia un llac. Retorn Leh i allotjament.

DIA 7.- Leh – Vall de Nubra
Sortida al matí cap a la vall de Nubra passant pels pobles de Horze i Gangles. El camí s’eleva per arribar a Khardung La (5.602 m), el pas transitable més alt en el món, que està gairebé permanentment cobert de neu.
Dinar tipus picnic al poble de Khardong. Seguim la ruta que ens porta a través de la vall de Shyok, amb un paisatge espectacular. Després de creuar el pont de Khalsar entrem a la vall de Nubra i continuem vorejant el riu fins arribar a Tegar (o Kyegar, com es diu localment). Visita de les aigües termals de Panamik, que són riques en contingut de sofre i es creu que tenen beneficis medicinals. Nit a campament.

DIA 8.- Vall de Nubra – Deskit – Leh
Avui al matí visitarem Deskit, la ciutat seu de la vall de Nubra. Després d’un recorregut de 30 km tornem al pont Khalsar.
Deskit és famós pel seu monestir budista de 515 anys d’antiguitat, magníficament situat al cim d’un turó, davant de tota la vall. Continuació per carretera fins a Hunder, on podem veure alguns camells, peluts i bactrianos (camell asiàtic). Retorn a Leh i allotjament.

DIA 9.- Vol Leh / Delhi
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol a Delhi. Arribada i resta del dia lliure. Allotjament.

DIA 10.- Vol Delhi / Ciutat d’origen
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport i sortida en el vol de tornada, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

DIA 11.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

EXTENSIÓ MANALI

DIA 9.- Leh – Sarchu (250 km / 9 hrs)
Sortida per carretera cap a Sarchu, travessant el coll de Tanglang (5.360 m), a través d’espectaculars paisatges de multitud de colors. Nit a campament.

DIA 10.- Sarchu – Keylong – Manali (220 km / 10 hrs)
Continuació del nostre recorregut pels Himalayas fins a la localitat de Keylong, passant pel coll de Bara-lacha La (4.800 m). Després d’un passeig per la ciutat, seguim la nostra ruta per carretera cap a Manali, creuant el coll de Rohtang Pass (3.980 m). Allotjament.

DIA 11.- Manali
Avui dedicarem el dia a visitar la ciutat de Manali, coneguda com “la reina de la muntanya”. Visitarem el Temple Hadimba, el Temple Manu i el proper poble de Vashisht.
A la tarda ens desplaçarem fins Naggar per visitar el castell, usat com a caserna general del Rajà quan aquesta localitat era la capital de la vall de Kulu. El fort antic està construït en un emplaçament amb belles vistes de la vall. En Naggar també trobem la Galeria d’art Roerich. Retorn a Manali i allotjament.

DIA 12.- Vol Manali / Delhi
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol a Delhi. Arribada i resta del dia lliure. Allotjament.

DIA 13.- Vol Delhi / Ciutat d’origen
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport i sortida en el vol de tornada, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

DIA 14.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 2.335 €
Suplement Habitació Individual 395 €
Extensió a Manali 775 €
Suplement Extra Habitació Individual (en Extensió Manali) 180 €
Suplement Aeri Sortides 16 Juliol al 06 Agost 125 €
Taxes Aèries (Aprox.) 300 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals Ciutat d’origen / Delhi / Ciutat d’origen, amb connexions intermèdies. Tarifa sotmesa a disponibilitat en el moment d’efectuar la reserva.
Vols domèstics segons programa.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels indicats o similars en base a habitacions dobles amb esmorzar inclòs. Allotjament en campaments segons itinerari.
Pensió completa durant la ruta per Ladakh.
Vehicle amb conductor i aire condicionat adaptat al tamany final del grup.
Guia acompanyant de parla hispana.
Entrades als llocs i monuments descrits a l’itinerari.
02 ampolles d’aigua a diari en el cotxe / autobús.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Índia (80 USD aprox.)
Visites i excursions no mencionades a l’itinerari.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Permisos de fotografia / vídeo als monuments.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació