Àsia
Destinació
10 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un viatge a través de les terres tibetanes de Leh i la Vall de Nubra, on gaudirem de paisatges meravellosos i espectaculars Gompes. Explorarem el pas transitable a més altura del món a Khardung La (5.602 metres) i visitarem els monestirs d’Alchi i Lamayuru, els més famosos de Ladakh.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JUNY A SETEMBRE 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DELHI A bord
2 ARRIBADA A DELHI Hotel
3 VOL DELHI / LEH E / D / S Hotel
4 LEH E / D / S Hotel
5 LEH – ULEYTOKPO E / D / S Campament
6 ULEYTOKPO – LAMAYURU – LEH E / D / S Hotel
7 LEH – VALL DE NUBRA E / D / S Campament
8 VALL DE NUBRA – DESKIT – LEH E / D / S Hotel
9 VOL LEH / DELHI E Hotel
10 VOL DELHI / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Delhi
Sortida en vol regular amb destinació Delhi, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Delhi
Arribada a Delhi, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Allotjament.

La capital de l’Índia es troba entre els turons Aravalli i el riu Yamuna, una posició estratègica que va facilitar el control de les rutes comercials que circulaven des del nord-oest fins a les planes del Ganges. Aquesta ciutat que mai dorm ens rebrà bulliciosa, plena d’embussos, amb sons desconcertants, olors impactants i colors que deixen empremta. Delhi es troba dividida en dues meitats, Old Delhi i New Delhi, aquesta última creada sota el control de l’Imperi Britànic en un intent de reunir tots els edificis de govern en un mateix lloc.

DIA 3.- Vol Delhi / Leh
Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol amb destinació Leh, antiga capital del regne de Ladakh. Assistència a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Leh està situada a 3.500 metres sobre el nivell de la mar, a la vora del riu Indus. Es troba envoltada d’imponents muntanyes en el que és l’experiència més propera al Tibet, però en Índia.

DIA 4.- Leh
Comencem el dia amb la visita de Shey, antiga capital del Ladakh. Fins i tot després de la construcció de l’imponent Palau de Leh, els reis van continuar considerant a Shey com la seva veritable llar. La importància d’aquest lloc ve per l’enorme quantitat de Chorten situats sobre el poble, particularment al voltant del complex del palau i en la plana estèril a nord de la carretera.

Continuarem amb la visita de Thiksey, un dels gompes més grans i impressionants de Ladakh. En el seu interior trobem diversos temples que contenen imatges, estupes i exquisides pintures murals. Aquest gompa també alberga una estàtua de dos pisos de Buda, que té la sala principal d’oració al voltant de la seva espatlla.

Després del dinar, ens dirigim a Hemis, un dels gompes més bonics de la regió, situat al vessant de la muntanya. Anualment se celebra un festival en honor a Padmasambhava, el fundador de l’escola tibetana de budisme Nyingma.
És possible observar una sèrie d’escenes en què els lames, vestits amb rics brocats de colors brillants i estranyes màscares esportives, desfilen en solemne dansa al voltant de l’enorme asta de bandera al centre de pati. És molt emocionant escoltar el gemec de les banyes d’onze peus, l’espetec dels tambors i el xoc dels platerets. Després de les visites, tornada a Leh i allotjament.

DIA 5.- ​​Leh – Uleytokpo
Al matí sortirem cap a Uleytokpo, visitant en ruta el Monestir de Likir, situat a la part alta del poble homònim. És la seu del Ngri Rimpoche, actualment encarnada en el germà menor de el Dalai Lama. Continuació fins al campament on ens allunyarem aquesta nit per gaudir de l’esmorzar.
A la tarda visita de el Monestir d’Alchi, sens dubte la joia entre els llocs religiosos de centre de Ladakh. Aquest gompa comprèn cinc temples que es caracteritzen per les seves enormes estàtues de Buda i esplèndides talles de fusta i obres d’art. Els seus murals daten dels segles XI – XII, sent anteriors a l’estil de pintura present en la resta de gompes. Tornada al campament a Uleytokpo per sopar i passar la nit.

DIA 6.- Uleytokpo – Lamayuru – Leh
Sortida cap a Lamayuru, a 55 km de la nostra ubicació. El Monestir de Lamayuru (segle XI) és una de les primeres seus d’aprenentatge del budisme tibetà, i el monestir més pintoresc i antic de la regió. El gompa està construït sobre una roca, a la carretera que uneix Leh i Srinagar.
Lamayuru pertany a l’ordre Dringungpa del budisme tibetà. La història de el monestir comença amb la visita de Arahat Nimagung a aquest lloc, quan allà només hi havia un llac. Tornada a Leh i allotjament.

DIA 7.- Leh – Vall de Nubra
Sortida al matí cap a la vall de Nubra passant pels pobles de Horze i Gangles. El camí s’eleva per arribar a Khardung La (5.602 m), el pas transitable més alt en el món, que està gairebé permanentment cobert de neu.
Seguim la ruta que ens porta a través de la vall de Shyok, amb un paisatge espectacular. Després de creuar el pont de Khalsar entrem a la vall de Nubra i continuem vorejant el riu fins arribar a Tegar (o Kyegar, com es diu localment). Visita de les aigües termals de Panamik, que són riques en contingut de sofre i es creu que tenen beneficis medicinals. Nit a campament.

DIA 8.- Vall de Nubra – Deskit – Leh
Avui al matí visitarem Deskit, la ciutat seu de la vall de Nubra. Després d’un recorregut de 30 km tornem a el pont Khalsar. Deskit és famós pel seu monestir budista de 515 anys d’antiguitat, magníficament situat al cim d’un turó, davant de tota la vall. Continuació per carretera fins a Hunder, on podem veure alguns camells, peluts i bactrians (camell asiàtic). Tornada a Leh i allotjament.

DIA 9.- Vol Leh / Delhi
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol a Delhi. Arribada i resta del dia lliure. Allotjament.

DIA 10.- Vol Delhi / Ciutat d’origen
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport i sortida en el vol de tornada, amb connexió intermèdia. Arribada a Ciutat d’origen.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 2.560 €
Suplement Habitació Individual 450 €
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals Ciutat d’origen / Delhi / Ciutat d’origen, amb connexions intermèdies. Tarifa sotmesa a disponibilitat en el moment d’efectuar la reserva.
Vols domèstics segons programa.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels indicats o similars en base habitacions dobles; i campaments a Uleytokpo i la vall de Nubra. 
Pensió completa en la regió de Ladakh.
Vehicle amb conductor i aire condicionat adaptat al tamany final del grup.
Guia acompanyant de parla hispana.
Entrades als llocs i monuments descrits a l’itinerari.
02 ampolles d’aigua mineral a diari en el vehicle.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Índia (27 USD aprox.)
Visites i excursions no mencionades a l’itinerari.
Dinars ni sopars a Delhi. Begudes.
Permisos de fotografia / vídeo en els monuments.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació