Àsia
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Viatge en grup recorrent el cor del Rajastan i el Parc Nacional de Ranthambore. Un viatge al Rajastan és un viatge de colors, olors, palaus i arquitectura singular a les ciutats, el caos de les grans urbs i la serenitat dels seus parcs nacionals. El que va ser vedat de caça privat dels Maharajàs de Jaipur és ara el PN Ranthambore, i està considerat un dels millors llocs per veure tigres en el seu hàbitat natural.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 04 ABRIL 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 ABR VOL BARCELONA / DELHI A bord
05 ABR DELHI E Hotel
06 ABR DELHI – AGRA E Hotel
07 ABR AGRA – RANTHAMBORE E / S Hotel
08 ABR PN RANTHAMBORE E / D / S Hotel
09 ABR PN RANTHAMBORE – JAIPUR E Hotel
10 ABR JAIPUR – PUSHKAR E Hotel
11 ABR PUSHKAR – UDAIPUR E Hotel
12 ABR UDAIPUR. VOL A DELHI E Hotel
13 ABR VOL DELHI / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

04 ABR.- Vol Barcelona / Delhi
Sortida en vol amb destinació Delhi, connexió intermèdia a Estambul. Nit a bord.

05 ABR.- Delhi
Arribada de matinada, assistència a l’aeroport per trasllat a l’hotel. Disposarem d’habitació a la nostra arribada per poder descansar abans d’iniciar les visita per Delhi. Esmorzar i visita de la ciutat. Delhi ha estat una ciutat habitada des del Segle VI a.C. i ha estat capital de molts regnes. Destruïda i reconstruïda en moltes ocasions es diu la “ciutat de les ciutats”. La cultura de la ciutat ha estat influenciada per multitud de governants i es troba plena de bells monuments. La Vella Delhi és un laberint de petits carrers alineades i edificis antics i contrasta amb la Nova Delhi on trobem enormes edificis.
La visita començarà al matí a l’Antiga Delhi, construïda per l’emperador Mongol Shah Jahan el 1639 a.C., visitarem el Raj Ghat on Mahatma Gandhi va ser incinerat. Visitarem el museu que va ser construït per commemorar-ho. També visitarem el Fort Vermell i Changni Chowk, un mercat molt popular i concorregut de la ciutat antiga. Més tard ens traslladarem cap a Jama Masjid, una de les mesquites més icòniques, històriques i grans de l’Índia.
A la tarda, visitarem el Qutub Minar, considerat el minaret més gran de país, construït en 1.192 i Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La següent parada serà la Tomba d’Humayun, també patrimoni de la UNESCO. Continuació de la nostra jornada a Delhi a la Porta de l’Índia, construïda en memòria de el soldat desconegut. Veurem la Casa de Parlament i la Residència Presidencial així com els edificis de govern. Finalitzarem la jornada visitant el Temple de Lakshminarayan.

06 ABR.- Delhi – Agra
Esmorzar i sortida per carretera destinació a Agra. Arribada i check-in a l’hotel. Iniciarem la visita a el Fort Vermell d’Agra, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i conegut per la seva estructura arquitectònica. El fort va ser la residència principal de l’emperador de la dinastia Mongol. Construït al segle XVI durant l’imperi Mongol, el lloc es compon per diversos palaus de conte de fades com el Khas Mala i el Jahangor Palace. També es podrà visita el Diwan-e-Aam i el Diwan-e-Khas, les sales d’audiències privades i públiques.

Seguirem amb la visita de la tomba de Itmad-Ut-Daulah, es troba emplaçat al centre mateix d’un jardí persa immens, una veritable joia arquitectònica de al segle XVII. Algunes vegades anomenat el “Mini Taj”. Continuarem amb una passejada pels Jardins de la Llum de la Lluna, situats a la riba del riu Yamuna. Des d’aquests jardins es pot veure el Taj Mahal i realitzar unes boniques fotos i finalitzarem el dia amb la visita a la fàbrica de marbre per veure com es treballa i la incrustació de pedres precioses, que després podem veure en algun dels monuments de l’Índia . Resta de la tarda lliure.

07 ABR.- Agra – PN Ranthambore
Durant el mes d’abril hi ha una llum especialment bona i és un moment perfecte per a gaudir de la posta i sortida de sol, per aquesta raó, molt aviat al matí sortirem a visitar el Taj Mahal, una de les Meravelles del Món. Aquest bell edifici va ser elegantment construït amb marbre blanc per l’emperador mongol Shah Jahan entre els anys 1631 i 1648 en memòria de la seva estimada reuneixi Mumtaz Mahal. Aquest impressionant i bell monument és un sinònim de romanç i amor a tot el món. Després de la visita tornarem a l’hotel per esmorzar.
Un cop realitzat el check-out continuarem el nostre viatge cap al Parc Nacional de Ranthambore. Abans farem una parada Sikri, va ser construïda al segle XVI per l’emperador Akbar i va ser testimoni excepcional de la civilització mongol a més de ser un dels llocs més coneguts del Patrimoni Mundial de la UNESCO de tot el país. Visitarem el Jama Masjid seguit de la Tomba de Salim Chishti, els cinc pisos del Pancho Malay i el Buland Darwaza, un graciós monument i una estupenda peça de belles arquitectures. Es tracta d’un pòrtic central amb tres entrades arquejades. També coneixerem els elegants edificis que es troben com el Ibadat Khana, el Palau Mariam-uz-Zamari, el Naubat Khana i la casa de Birbal. Després de la visita, reprenem la ruta per final el dia a Ranthambore.

08 ABR.- PN Ranthambore
El PN de Ranthambore és una de les més gran i més coneguts parc al Nord de l’Índia, era considerat com un dels famosos terrenys de caça dels Maharajàs de Jaipur, avui el parc és un important lloc de conservacions de vida silvestre i ens dóna l’oportunitat de veure uns dels símbols nacionals de l’Índia, els tigres.
Avui toca matinar per realitzar el primer Safari en 4 × 4, veurem la sortida de el sol i tindrem l’oportunitat de fer una primera presa de contacte amb la fauna i flora de parc. Després d’unes 3 hores de safari, tornarem a l’hotel per esmorzar. Després de l’esmorzar farem la visita de el Fort de Ranthambore, aquest fort està situat sobre un paisatge de turons al centre de parc nacional, és una fortalesa construïda al segle X. La llegenda explica que per tenir sort en la recerca del tigre s’ha de fer una ofrena a la part alta del Fort, una pujada de 1000 escales que assegura l’èxit en el nostre objectiu.

Tornarem a l’hotel per dinar agafarem de nou el jeep per fer un segon safari pel parc. Si la llegenda és certa i hem pujat els 1000 esglaons podrem gaudir d’una tarda molt agradable de tigres. Després de la posta de sol, retorn a l’hotel.

09 ABR.- PN Ranthambore – Jaipur
Després de l’esmorzar sortida cap a Jaipur. La capital de Rajasthan deu el seu nom al Maharajà Jai Singh que va construir la ciutat. Aquí trobarem molts palaus captivadors amb una arquitectura enlluernadora. A la tarda visitarem el Palau de la ciutat, un palau reial de 7 plantes, així com en Jantar Mantar, l’observatori. Aquest meravellós observatori atrau multitud de matemàtics i astrònoms de tot el món.
El Palau de la ciutat és la combinació perfecta dels estils Mughal Rajput i europeu. També coneixerem el Hawa Mahal, popular per la seva magnífica arquitectura. És una localitat plena de colorit, i sota la llum de la posta de sol irradia un màgic i càlid resplendor.

10 ABR.- Jaipur – Pushkar
Esmorzar. Al matí farem la pujada per visitar el fort Amber a Jeep. Aquest magnífic fort va ser la capital anterior de Jaipur, construït en pedra arenisca vermella i marbre pel Raja Man Singh. Es divideix en quatre seccions, cadascuna d’elles amb un pati. La porta d’entrada principal és Surajpol, amb una fascinant arquitectura. A prop de la Porta de Ganesh hi ha un temple dedicat a la deessa Sila Devi. El Diwan-i-Aam és el saló d’audiències públiques, el Diwan-e-Khas és la sala d’audiències privades i el Sheesh Mahal el palau dels miralls que juntament amb el Sukh Niwas són de les zones més belles del fort.
Després de la visita, sortida cap a Pushkar. Segons explica la llegenda hindú, es creu que els déus van deixar lliure un cigne amb un lotus al bec. Allà on el cigne deixés caure el lotus, el déu Brahmā de quatre caps faria un gran ‘yajna’ (ritual de sacrifici que es practica des de l’època vèdica). El lloc on va caure el lotus es va denominar Pushkar. Vaig poder ser cert o no, però el que sí és cert és que Pushkar irradia espiritualitat i assossec. Prova d’això és el llac envoltats de ghats, els més de 400 temples que poblen aquesta petita ciutat de l’Índia i la tranquil·litat que es respira al passejar pels seus carrers.

11 ABR.- Pushkar – Udaipur
Esmorzar. Avui serà un dia llarg de carretera, passarem el matí en ruta direcció a Udaipur; Ciutat Fundada a la vora del llac Pichola pel maharajà Udai Singh II de què pren el seu nom, aquesta ciutat segueix traspuant elegància i classe, pròpies d’un passat de maharajàs i princeses.

A la tarda farem un passeig en Bot pel Llac Pichola per visitar l’illa Jagmandir, que alberga un palau amb el seu mateix nom. El palau va servir com a refugi per a l’emperador mogol Shah Jahan quan encara era un príncep contra la ira del seu pare en una disputa familiar al segle XVII. La llegenda explica que va servir d’inspiració per a realitzar el Taj Mahal, en memòria de la seva morta dona Mumtaj. Tornada a l’hotel.

12 ABR.- Udaipur. Vol a Delhi
Esmorzar. Gaudirem d’un matí de visites per Udaipur. Coneixerem el Palau Montsó. Una residència palatina situada en un turó de la ciutat d’Udaipur, amb vista a llac Pichola. El lloc ofereix una vista panoràmica dels llacs de la ciutat, els palaus i voltants, va ser construït per veure els núvols dels monsons, de manera que el nom és bastant apropiat. Es diu que el Maharajà va construir el palau sobre del turó per obtenir una visió de la seva antiga llar de Chittaurgarth.
Acabarem amb la visita del Maharana que es troba a la vora de Llac Pichola, el més gran del Rajasthan, i el Shalion Ke Bari, un petit i singular jardí que alberga diverses fonts, quioscos, elefants de marbre i un encantat estany amb flors de lotus . A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per prendre el vol de tornada a Delhi. Arribada i allotjament.

13 ABR.- Vol Delhi / Barcelona
Esmorzar i a l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Barcelona fent escala intermèdia a Estambul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 1.660 €
En base a grup de 7 a 9 persones 1.785 €
En base a grup de 4 a 6 persones 1.820 €
Suplement Habitació Individual 300 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 305 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 45 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Udaipur / Delhi (15 kg equipatge facturat).
Trasllats d’arribada i sortida.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia escolta de parla hispana a partir de 5 persones. Per a grups menors les visites es faran amb guia local de parla hispana excepte a Pushkar i Ranthambore, on serà de parla anglesa.
Totes les activitats, visites i excursions especificades a la fitxa tècnica.
Ampolla d’aigua reomplenable durant tot el viatge.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre.
Visat Índia.
Entrades als llocs a visitar (100 € aprox.).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació