Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Recorre al teu aire els llocs més interessants del Rajastan, Agra i Benarés amb un cotxe i conductor. Un viatge al Rajastan és un viatge als colors, les olors, els palaus, l’arquitectura singular de les ciutats, el caos de les grans metròpolis i la serenitat dels espais naturals. Una destinació que no deixa indiferent a ningú.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES D’ABRIL A SETEMBRE 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DELHI Hotel
2 DELHI E Hotel
3 DELHI – MANDAWA E Hotel
4 MANDAWA – BIKANER E Hotel
5 BIKANER – JAISALMER E Hotel
6 JAISALMER E Hotel
7 JAISALMER – JODHPUR E Hotel
8 JODHPUR – RANAKPUR – UDAIPUR E Hotel
9 UDAIPUR E Hotel
10 UDAIPUR – PUSHKAR E Hotel
11 PUSHKAR – JAIPUR E Hotel
12 JAIPUR – ABHANERI – FATEHPUR SIKRI – AGRA E Hotel
13 AGRA. TREN A BENARÉS E Tren
14 BENARÉS Hotel
15 VOL BENARÉS / DELHI E Hotel
16 VOL DELHI / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 01.- Vol Ciutat d’origen / Delhi
Sortida en vol amb destinació Delhi, amb connexió intermèdia a Estambul. Nit a bord.

DIA 02.- Delhi
Rebuda a l’aeroport molt d’hora al matí i trasllat a l’hotel per refrescar-se, descansar i prendre l’esmorzar. Després d’esmorzar, el nostre corresponsal et proporcionarà alguns detalls sobre el teu viatge en la destinació i iniciarem una visita de la ciutat de Delhi. Primer ens dirigirem a la part antiga de Delhi (Old Delhi), on podràs visitar la mesquita Jama Masjid, de més de 350 anys d’antiguitat. Des d’aquí, caminarem pels estrets carrerons de l’antic mercat, plens de colors i de gent. Aquest passeig acabarà en el Fort Vermell, al qual podrem fotografiar des de l’exterior. Després d’aquestes visites, conduirem fins a la part nova de la ciutat (New Delhi), on tant arquitectura com l’ambient semblen tractar-se d’una altra localitat. Visitarem el minaret de Qutub i conduirem a través de la Indian Gate, l’edifici del Govern a l’àrea de Janpath i acabarem al Temple Sikh de Bangla Sahib. Tornarem llavors a l’hotel i passarem la nit.

DIA 03.- Delhi – Mandawa
Després d’esmorzar, realitzem el check-out i seguim per carretera fins a Mandawa. Aquesta localitat està situada al cor de la regió Shekhawati del Rajastan i és coneguda pels seus frescos i pintures. La part inicial de l’itinerari per carretera es realitza a través de típics poblets Indis. Després de l’arribada, check-in a l’hotel i caminarem al voltant de Mandawa, lloc molt colorit, ple de botigues que venen tota mena de coses. Després de la visita, retorn a l’hotel i nit a Mandawa.

DIA 04.- Mandawa – Bikaner
Prendrem l’esmorzar a l’hotel i sortirem per carretera cap a Bikaner. Després d’arribar, passarem primer per l’hotel i, a la tarda, realitzarem visites a la ciutat de Bikaner. Concretament, ens centrarem en el Fort de Junagarh, una granja on es crien camells i els Temples Jaina (dels seguidors de la doctrina del Jainisme). Després de les visites, retorn i nit a l’hotel.

DIA 05.- Bikaner – Jaisalmer
Esmorzarem i sortirem en direcció a Jaisalmer, de nou per carretera. Jaisalmer, el significat és “illa a la sorra”, és una petita joia al cor del Thar, el Gran Desert Indi. Antigament capital de Bhati Rajputs, la ciutat medieval s’aixeca enmig d’un mar de sorra en una zona de petits turons; totalment envoltada per un mur de pedra de més de gairebé 5 km de longitud. Després d’arribar a Jaisalmer anirem a l’hotel i disposaràs de la resta del dia lliure per visitar la ciutat al teu aire. Nit a l’hotel.

DIA 06.- Jaisalmer
Avui aprofitarem el matí per visitar tots els racons d’interès de la ciutat de Jaisalmer. Sortirem després esmorzar i ens dirigirem a veure el llac de Gadisagar, el Fort de Jaisalmer, i les antigues cases de mercaders de la Ruta de la Seda de Nathmal Haveli i Patwaon Ki Haveli. Tarda lliure per descansar o visitar la ciutat al teu aire. Nit a l’hotel.

DIA 07.- Jaisalmer – Jodhpur
Després de l’esmorzar, sortirem per carretera en direcció a Jodhpur. Aquest lloc, antigament capital de l’estat de Marwar, està construït en la suau pendent d’un turó de gres, just al límit del Desert de Thar. Després de l’arribada passarem per l’hotel i sortirem després a visitar el Fort de Mehrangarh, el mausoleu de Jaswant Thada, i el Palau de Ummaid Bhawan. Després d’aquestes visites, caminarem a través del mercat local a la zona històrica de la ciutat, on podrem comprar tot tipus d’espècies. Després de la visita, retorn a l’hotel, on pernoctarem.

DIA 08.- Jodhpur – Ranakpur – Udaipur
Sortirem per carretera després de esmorzar, avui en direcció a Udaipur, passant primer per Ranakpur, situada a 98 km abans d’arribar a la destinació. En Ranakpur podrem visitar, sense guia, diversos Temples Jaina, pertanyents al segle XV i situats a la bonica vall de Aravali. Aquest conjunt té la particularitat de posseir 1444 pilars, on tots ells estan diferenciats i cap és igual a la resta. Existeix en el lloc una màgia de llum i ombres realment sorprenent. Després de la visita, seguirem el camí en direcció a Udaipur. Després de l’arribada, ens dirigirem a l’hotel on passarem la nit.

DIA 09.- Udaipur
Després de l’esmorzar, farem un tour de demà a la ciutat. Visitarem primer el Maharana ‘s City Palace, que s’aixequi al final del llac Pichola, així com el jardí de Sahelion Ki-Bari, una excel·lent mostra d’art natural. La primera illa-palau del Llac Pichola, l’anomenada ‘Jag Mandir’, es va construir pel Maharana Karan Singhji en l’any 1622 i estava pensada per ser un lloc de plaer per a realitzar festes i representacions. També va servir de refugi a l’Emperador Mughal Shahjahan quan era príncep en contra dels desitjos del seu pare al segle XVII. La llegenda diu que l’illa-palau de Jag Mandir va servir d’inspiració per al disseny del famós Taj Mahal, que Shah Jahan va construir en memòria de la seva difunta esposa, Mumtaz. Després de les visites, tornada a l’hotel per pernoctar.

DIA 10.- Udaipur – Pushkar
Després de prendre l’esmorzar ens dirigirem cap a Pushkar, on farem check-in a l’hotel i començarem una visita guiada de la localitat. Pushkar és un lloc únic al Rajastan. Aquest petit poblet està situat a la vora d’un bonic llac. Posseeix 400 temples i 52 graderies per banyar-se. Es tracta de l’únic lloc on hi ha un temple en honor al déu Hindú de la creació, Brahma, i també és popular per tenir la Fira de Camells Anual més gran del món. Avui visitarem el Llac Sagrat, situat al centre del poble, el temple de Brahma i el temple de Savitri. Tornarem a l’hotel per passar la nit.

DIA 11.- Pushkar – Jaipur
Esmorzarem hora i ens dirigirem per carretera cap a Jaipur. Jaipur és la capital del Rajastan i el seu nom prové del Maharajà Jai Singh, qui es va convertir en Rei d’Amber a l’edat de 13 anys a inicis del segle XVIII, potenciant l’arquitectura i l’astronomia a la regió. Va dissenyar la base de la ciutat de Jaipur, amb exquisits edificis de color rosa, atorgant així el nom de ‘Ciutat Rosa’ a la localitat. Després d’arribar a Jaipur, visitarem primer el Fort d’Amber, el Palau de la Ciutat, l’observatori astronòmic de Jantar Mantar i veurem, des de fora, l’espectacular façana rosàcia del Hawa Mahal. Després de les visites, tornada a l’hotel i nit a Jaipur.

DIA 12.- Jaipur – Abhaneri – Fatehpur Sikri – Agra
Després d’esmorzar, sortida de Jaipur en direcció a Agra, encara que realitzarem algunes parades pel camí. Primer, ens aturarem en un poble anomenat Abhaneri, que en el seu nom original significava ‘Ciutat del Resplendor’. El lloc és famós pels ‘Baoris’, un tipus de pous que van ser invenció dels nadius per recol·lectar l’aigua de la pluja. Després de la visita, continuarem fins Fatehpur Sikri, l’anomenada ‘Ciutat Fantasma’, erigida per l’emperador mogol Akbar al segle XVI i que va tenir en poc temps de ser abandonada a causa de l’escassetat d’aigua. Va ser saquejada en diverses ocasions però encara conserva gairebé íntegrament els seus tresors arquitectònics, que barregen estil hindú i islàmic. A continuació seguirem fins a Agra, potser el lloc més famós de l’Índia per trobar-aquí el Taj Mahal, una de les 7 Meravelles del món. Agra va ser durant un temps la capital de l’Imperi Mughal i, els seus emperadors, tenien una veritable passió per la construcció, motiu pel qual van deixar refinades joies arquitectòniques com a llegat. Després d’arribar a Agra, ens dirigim a l’hotel, on passarem la nit.

DIA 13.- Agra. Tren nocturn a Benarés
A primera hora del matí sortirem a visitar el Taj Mahal, sempre que no sigui divendres, ja que en aquest dia el conjunt arquitectònic es troba tancat. Després de la visita, tornarem a l’hotel per prendre l’esmorzar, després de la qual cosa seguirem amb la visita d’altres llocs d’interès a Agra. Entre ells, visitarem el Fort Vermell, espectacular Fortalesa amb vistes al Taj Mahal, així com el Itmad-Ut-Daulah, anomenat per molts ‘El Petit Taj’, donada la seva similitud a petita escala de la gran obra arquitectònica anteriorment visitada. Finalment, visitarem també el Mehtab Bagh, un preciós jardí també amb el Taj Mahal com a teló de fons. Després d’aquestes visites, serem traslladats fins a l’estació de tren de Tundla, on pujarem a bord del tren nocturn que ens portarà a Varanasi. Nit al tren.

DIA 14.- Benarés
Arribarem a Benarés d’hora al matí i tindrem un trasllat que ens portarà fins a l’hotel on, segons disponibilitat, podrem fer ja al check-in. Més tard, després de descansar una mica, farem un visita guiada de mig dia a la ciutat de Benarés. Visitarem els temples de la Mare Índia, de Durga, de Sankat Mochan i de Birla, així com la Universitat Hindú de la ciutat. Després d’aquestes visites, ens dirigirem a la ciutat antiga, a prop del riu Ganges, per observar els rius funeraris en els quals es cremen els cadàvers dels morts abans de fer-los fora al riu. Retorn a l’hotel a descansar i pernoctar.

DIA 15.- Vol Benarés / Delhi
Després de l’esmorzar, tot el matí és lliure per explorar la ciutat al teu aire sense vehicle ni conductor. Més tard, se’t proporcionarà un trasllat cap a l’aeroport de Benarés per connectar amb el seu vol cap a Delhi. A Delhi, recepció, trasllat i nit a l’hotel.

DIA 16.- Vol Delhi / Ciutat d’origen
Esmorzar i a l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol a la nostra Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 6 persones 1.390 €
En base a grup de 2 a 4 persones 1.470 €
Suplement Habitació Individual 580 €
Suplement Temporada Alta (01 Juliol – 31 Agost) 180 €
Suplement Sortida 03 Agost 250 €
Suplement Sortida 06 Agost 180 €
Taxes Aèries (Aprox.) 295 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Benarés / Delhi.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en cotxe o furgoneta amb aire condicionat i conductor des de Delhi fins a Agra.
Allotjament en hotels classe turista amb esmorzar inclòs.
Tren nocturn Agra – Benarés en segona classe (lliteres de 4 persones).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat d’Índia (visat electrònic 80 USD aprox.).
Entrades als llocs a visitar (120 € aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre.
Guies. Consultar si es vol guia de parla hispana.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació