Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Recorrerem els llocs més emblemàtics del Rajastan, Agra i Benarés. Un viatge al Rajastan és un viatge als colors, les olors, els palaus, l’arquitectura singular de les ciutats, el caos de les grans metròpolis i la serenitat dels espais naturals. Un viatge que no deixa indiferent a ningú. Jaipur, Jodhpur, Udaipur, Jaisalmer, Agra amb el seu famós Taj Mahal … cada ciutat ofereix al visitant experiències difícilment repetibles en altres països del món.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DELHI Hotel
2 DELHI E Hotel
3 DELHI – MANDAWA E Hotel
4 MANDAWA – BIKANER E Hotel
5 BIKANER – JAISALMER E Hotel
6 JAISALMER E Hotel
7 JAISALMER – JODHPUR E Hotel
8 JODHPUR – RANAKPUR – UDAIPUR E Hotel
9 UDAIPUR E Hotel
10 UDAIPUR – PUSHKAR E Hotel
11 PUSHKAR – JAIPUR E Hotel
12 JAIPUR – FATEHPUR SIKRI – AGRA E Hotel
13 AGRA. TREN A BENARÉS E Tren
14 BENARÉS Hotel
15 VOL BENARÉS / DELHI E Hotel
16 VOL DELHI / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Delhi
Sortida en vol amb destinació Delhi amb connexió intermèdia. Arribada de matinada i recepció a l’aeroport per al trasllat a l’hotel.

DIA 2.- Delhi
Esmorzar i trobada amb el nostre representant que ens explicarà la ruta detalladament. Visita de la ciutat. Delhi es divideix en dos móns totalment diferenciats, “l’antic” i el “modern”, i la visita a tots dos resulta una experiència inoblidable. Nova Delhi amb el seu traçat espaiós i ben planificat va ser construïda pels britànics per a albergar la capital imperial de l’Índia, mentre que la bulliciosa vella Delhi, per la seva banda, va ser en el passat la capital de l’Índia islàmica. Aquí podrem gaudir per igual, de tots dos entorns, explorant els basars d’ambient medieval a Old Delhi i recuperant-nos d’una llarga jornada en un modern establiment de New Delhi.
Visita de Old Delhi. Es visitarà la Mesquita de Jasma Masjid, que té més de 350 anys d’antiguitat. Des d’aquí prendrem un rickshaw i travessarem els estrets carrerons de la ciutat fins al Mercat, ple de colors i amb un gran enrenou produït per la gent local. El recorregut ens deixarà en el Fort Vermell on pararem per poder fer alguna fotografia des de fora. Després de la visita a l’antiga ciutat, coneixerem una Nova Delhi totalment diferent. Visitarem el Qutub Minar i ens aproparem a la Porta de l’Índia on es troben els edificis governamentals a Janpath, camí al famós temple Sikh, el Bangla Sahib. Després de les visites, tornada a l’hotel i allotjament.

DIA 3.- Delhi – Mandawa
Esmorzar. A l’hora indicada començament del recorregut per carretera en direcció a Mandawa, travessant típics pobles indis. Arribada al cor de la regió de Shekhawati i trasllat a l’hotel. Després d’allotjar-nos, passejarem per la ciutat per veure per fora “les havelis”, es tracten de belles cases amb frescos a la façana ia l’interior. Un dels trets que distingeix les havelis de Shekhawati són les pintures. Els artistes pertanyien al gremi dels Kumhars (terrissaires) i participaven tant en la construcció com en la decoració de les cases on solien utilitzar la tècnica de la pintura al fresc. Allotjament a Mandawa.

DIA 4.- Mandawa – Bikaner
Esmorzar i sortida cap a Bikaner. Bikaner és la porta d’entrada a l’estat del Rajastan, situada ja en zona de desert, sent en el passat lloc de parada de les caravanes de les grans rutes comercials. El principal atractiu d’aquesta ciutat és la seva fortalesa, amb edificis decorats de gran bellesa. A prop d’aquesta s’eleva l’antiga ciutat emmurallada, amb els seus foscos, estrets i serpentejants carrers d’ambient medieval. A la tarda visita de la ciutat. Coneixerem el fort Junagarh, construït pel rajà Raj Singh a finals segle XVI, localitzat en el cor de la ciutat. També coneixerem els temples Jain, freqüents a la ciutat, i la granja de cria de camells.

DIA 5.- ​​Bikaner – Jaisalmer
Esmorzar i sortida en ruta per carretera cap a Jaisalmer, coneguda també com la “Illa en la Sorra”. Aquesta fortalesa situada al Desert del Thar sembla acabada de sortir d’un conte de fades àrab. Va ser fundada per Rawal Jaisal al segle XII per funcionar com a estació de pas per a les caravanes de camells que viatjaven entre l’Índia i l’Àsia Central.
Jaisalmer és una ciutat de calcària daurada amb muralles emmerletades, una magnífica fortalesa, i diverses havelis de pedra i fusta exquisidament tallada. Arribada, trasllat a l’hotel i resta del dia lliure perquè puguem prendre un primer contacte amb la ciutat.

DIA 6.- Jaisalmer
Esmorzar i visita de mig dia a la ciutat. Avui coneixerem el Llac Gadiscar, un llac artificial creat per proveir la ciutat d’aigua, poblat per una gran quantitat de peixos gats. Posteriorment ens endinsem en l’impressionant Fort de la ciutat, on encara segueix vivint gent. Visitarem les seves Havelis, mansions decorades en arenisca com la Nathmal Haveli i Patwaon Ki Haveli, que ens mostren el ric passat de la ciutat de Jaisalmer. Resta del dia lliure.

DIA 7.- Jaisalmer – Jodhpur
Esmorzar i sortida cap a Jodhpur, una altra de les principals ciutats de la regió, la impressionant fortalesa domina el barri blau dels brahamines. Arribada i trasllat a l’hotel. Després visitarem el Palau museu de Umaid Bhawan, el Fort de Mehrangarh i Jaswant Thada. També tindrem temps per visitar el mercat de les espècies.

DIA 8.- Jodhpur – Ranakpur – Udaipur
Esmorzar i sortida en direcció a Ranakpur per conèixer el temple jainista construït al segle XV i situat a la Vall de Aravali. El temple es troba en un entorn bell i tranquil, i destaca per la seva espectacular nombre de pilars (1.444), a més dels seus bells relleus.

Continuació cap a la ciutat d’Udaipur, situada a 98 km de Ranakpur. Udaipur és la ciutat més romàntica del Rajastan, envoltada de turons Arawahli i construïda al voltant del meravellós Llac Pichola, creat artificialment a finals del segle XIV. Està considerada com una de les set perles del Rajastan. Es tracta d’una ciutat plena de palaus, temples i havelis, un fantàstic exemple de la creativitat dels rajputas. Arribada, trasllat a l’hotel i temps lliure.

DIA 9.- Udaipur
Esmorzar i mig dia de visites. Coneixerem el Palau del Maharana que es troba a la vora del Llac Pichola, el més gran del Rajastan, i el Shalion Ke Bari, un petit i singular jardí que alberga diverses fonts, quioscos, elefants de marbre i un encantat estany amb flors de lotus.
El primer palau de l’illa del Llac Pichola va ser construït per Maharana Karan Singhji en 1622 i va ser ideat per a ser un palau d’esbarjo per a festes i funcions.
A la tarda farem un passeig en Bot pel Llac Pichola per visitar el Jag Mandir. El palau va servir com a refugi per a l’emperador mogol Shah Jahan quan encara era un príncep contra la ira del seu pare en una disputa familiar al segle XVII. La llegenda explica que va servir d’inspiració per a realitzar el Taj Mahal.

DIA 10.- Udaipur – Pushkar
Esmorzar i sortida amb destinació Pushkar fent parada en ruta per poder conèixer Ajmer. Arribada a Pushkar. Es creu que temps enrere, els déus van alliberar un cigne que portava una flor de lotus en el seu bec, i allà on l’au deixés caure la flor, Brahma faria un gran “iagñá” (ritual de sacrifici). Això va ocórrer a Pushkar, el nom significa flor de lotus.
A la tarda, visita de la ciutat. És l’única població de l’Índia en què es troba un temple dedicat a Brahma i un dels cinc dhams sagrats (llocs de peregrinació per als hindús). La seva població és estrictament vegetariana, i és el punt de peregrinació per sadhus i renunciants. A més d’un centenar de temples, el llac acull 52 ghats en els quals els pelegrins van per banyar-se en les aigües sagrades. La ciutat també és coneguda per la fira del camell celebrada anualment entre els mesos d’octubre i novembre.

DIA 11.- Pushkar – Jaipur
Esmorzar i sortida per carretera a primera hora del matí en direcció a Jaipur. La capital del Rajastan és coneguda popularment com la ciutat Rosa, a causa de la tonalitat ocre rosada dels seus antics edificis i muralles emmerletades. Els rajputs, originaris de la regió, associaven el color rosa amb l’hospitalitat i, segons es diu, van pintar la ciutat d’aquest color en ocasió de la visita del príncep Alfredo de Gran Bretanya, l’any 1853. Deu el seu nom, fundació i acurada planificació al gran guerrer i astrònom maharajà Jai Singh II (1699-1744), que va aprofitar el debilitament del poder mogol per abandonar la seva fortalesa a les muntanyes, prop d’Amber, on li faltava espai, i baixar fins a les terres baixes en 1727. Va construir les muralles de la ciutat i els seus sis blocs rectangulars amb l’ajuda del Shilpa-Shastra, un antic tractat d’arquitectura hindú.
La ciutat compta actualment amb amples avingudes i una notable harmonia arquitectònica, construïda al llit dessecat d’un llac i envoltada de pujols desérticas. És una localitat plena de colorit, i sota la llum del capvespre irradia un màgic i càlid resplendor. S’ha estès més enllà dels seus confins fortificats originals, però la majoria dels seus atractius es troben concentrats a la ciutat rosa emmurallada, al nord-est de l’urbs.

Les muralles conserven totes les seves set portes originals, una de les quals porta fins al Johari Bazaar, el famós mercat dels joiers. Visita del Fort d’Amber (pujada en elefant i baixada en jeep). Prop de la ciutat es troba la fortalesa d’Amber, capital de la zona fins al 1727. La fortalesa està ben conservada i en el seu interior crida l’atenció la decoració de miralls del Jagmandir, i el petit però bell temple dedicat a la deessa Kali, molt adorada pels hindús, sobretot els diumenges.
Continuació de la visita coneixent la ciutat de Jaipur. Visita del Palau de la ciutat, el Jantar Mantar, i el Hawa Mahal o Palau dels Vents (des de l’exterior). Aquest edifici va ser construït el 1799 perquè les dames de la casa reial poguessin contemplar la vida als carrers i les processons sense ser vistes, amb una arquitectura plena de fantasia i una característica façana rosa de quatre pisos, amb balcons esculpits; forma part del conjunt palatí que constitueix el cor de la ciutat vella, on es troba el palau del Maharajà, que conté entre d’altres una meravellosa col·lecció de manuscrits i miniatures mogols.

DIA 12.- Jaipur – Abhaneri – Fatehpur Sikri – Agra
Esmorzar i sortida al matí destí Agra. Parada per visitar Fatehpur Sikri, fundada per l’emperador mogol Akbar en 1570. Va ser cridada “ciutat de la victòria”, i es va convertir en la capital d’una gran civilització. Tot i estar abandonada des de 1585, és un dels llocs més fascinants del país. Els monuments més interessants són el palau i la mesquita, que va ser aixecada per commemorar el naixement dels fills de l’emperador i la mort del seu conseller espiritual. El palau, amb la seva organització de patis segons la tradició índia, i la mesquita d’enormes proporcions finalitzada el 1571, reflecteixen les inquietuds i innovacions que en l’àmbit religiós proposava l’emperador, convertint-se en els monuments més significatius de la ciutat. Arribada a Agra i temps lliure a la ciutat.

DIA 13.- Agra. Tren nocturn a Benarés
Al matí a primera hora visita del Taj Mahal. Agra és una de les ciutats més visitades de tot el país, per descomptat, a causa del Taj Mahal. Aquest monument a l’amor, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1983, va ser construït el 1652 per l’emperador Shah Jahan per guardar les restes mortals de la seva esposa Muntaz Mahal. És el monument més representatiu i conegut de tota l’Índia i està realitzat en marbre blanc, amb incrustacions de pedres precioses. Després de la visita del Taj Mahal tornada a l’hotel.
Posteriorment visitarem el Fort Vermell, el Itmad Ul Daulah i el Mehtab Bgah. A més del Taj Mahal, destaca el Fort Agra, que ocupa una extensíssima zona del centre urbà de la ciutat.
En el seu interior trobem innombrables palaus, mesquites columnates, jardins … Des d’aquest costat del Riu Yamuna es gaudeix d’unes vistes espectaculars i res habituals del Taj Mahal. A l’hora convinguda trasllat a l’estació de trens per agafar el tren nocturn destinació Benarés. Nit a bord en compartiment de segona classe (lliteres, 4 persones).

DIA 14.- Benarés
Arribada a Benarés al matí i trasllat a l’hotel. Les hora d’entrada a l’hotel sol ser a les 12.00 hrs tot i que en cas d’estar llistes podrem disposar d’elles a l’arribada. Visita de mig dia a la ciutat de Benarés. Es creu que la també anomenada Varanasi té uns 4.000 anys d’antiguitat i que va ser en el passat un centre religiós dedicat al Déu del Sol Suriá. Avui en dia ens trobem davant d’una de les ciutats de major importància entre les ciutats sagrades de peregrinació ja que es creu que una de les caps del Déu Brahma va aconseguir descansar en arribar a la ciutat. Segons l’hinduisme, tot aquell que mori a Benarés queda alliberat del cicle de les reencarnacions. A la tarda farem un tour caminant pels seus estrets carrers i ens pujarem a un barca per viure el ritual de foc; Cada nit abans de la posta del sol, milers de persones es reuneixen al Dashashwamedh Ghat per presenciar aquesta cerimònia especial. Acabarem el dia gaudint d’una magnífica posta de sol des del riu Ganges.

DIA 15.- Vol Benarés / Delhi
Esmorzar. Al matí farem una excursió a Sarnath, situat a 13 km de Benarés. Es tracta del lloc on es diu que Buda va donar el seu primer sermó sobre els principis bàsics del budisme. Aquest lloc ha estat un centre de primer nivell del budisme i compta amb nombroses relíquies i antiguitats amb imatges de Buda al Museu Arqueològic. Els principals punts a visitar són el Pilar d’Asoka, les Ruïnes de Mulagandhakuti i l’Estupa Dharmek. Després de la visita trasllat a l’aeroport per prendre el vol amb destinació Delhi. Arribada a Delhi i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure.

DIA 16.- Vol Delhi / Ciutat d’origen
Esmorzar i a l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen fent escala intermèdia. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 15 a 16 persones 1.550 €
En base a grup de 10 a 14 persones 1.675 €
En base a grup de 4 a 9 persones 1.795 €
En base a grup de 2 a 3 persones 1.930 €
Suplement Habitació Individual 450 €
Suplement Temporada Alta (Juny a Agost) 200 €
Taxes Aèries (Aprox.) 350 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Benarés / Delhi.
Trasllats aeroport – hotel – estació de tren i viceversa.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat durant la ruta.
Allotjament en hotels categoria turista i turista superior amb esmorzar inclòs.
Tren nocturn Agra – Benarés en segona classe (lliteres de 4 persones).
Guia local de parla hispana a Delhi, Udaipur, Jaipur, Agra, Fatehpur Sikri i Benarés, i guia local de parla anglesa a Bikaner (de 2 a 5 viatgers).
Guia escolta de parla hispana a partir de 6 persones.
Barques al Llac Pichola i a Benarés.
Ascens al Fort d’Amber i descens en Jeep.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat (visat electrònic 27 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar (125 € aprox.).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari