Àsia
Destinació
18 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

El Nord-est de l’Índia és potser una de les zones més remotes i desconegudes per al viatger occidental. Aquest viatge permet obtenir una imatge de la increïble varietat ètnica, religiosa, cultural i paisatgística, encara molt intacta en els nostres dies, d’aquesta recòndita regió del planeta, visitant les províncies d’Arunachal Pradesh, Assam i Nagaland.

Comencem el viatge descobrint un petit Tibet fora del Tibet a través de la serralada de l’Himàlaia, per després baixar fins al riu Brahmaputra i descobrir la vida a les seves illes. Ens endinsem finalment a la selva del Nagaland per conèixer de prop la vida d’algunes de les seves tribus més remotes i participarem en el famós festival de Hornbill, punt de trobada de totes les cultures de la regió.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
21 NOV VOL CIUTAT D’ORIGEN / DELHI A bord
22 NOV ARRIBADA A DELHI. VOL A GUWAHATI. TRASLLAT A ORANG S Guesthouse
23 NOV ORANG – DIRANG E / D / S Guesthouse
24 NOV DIRANG. EXCURSIÓ A THEMBANG I SANGTI E / D / S Guesthouse
25 NOV DIRANG – GARO – TEZPUR E / D / S Hotel
26 NOV TEZPUR – MAJULI E / D / S Guesthouse
27 NOV MAJULI E / D / S Guesthouse
28 NOV MAJULI – DIBRUGARH E / D / S Guesthouse
29 NOV DIBRUGARH – MON E / D / S Resort
30 NOV MON. EXCURSIÓ A HONGHPHOI E / D / S Resort
01 DES MON. EXCURSIÓ A LONGWA E / D / S Resort
02 DES MON – SIMALUGURI. TREN A DIMAPUR E / D / S Guesthouse
03 DES DIMAPUR – JAKHAMA. FESTIVAL DE HORNBILL E / D / S Campament
04 DES JAKHAMA. FESTIVAL DE HORNBILL E / D / S Campament
05 DES JAKHAMA – KHONOMA E / D / S Hotel
06 DES KHONOMA – DIMAPUR. TREN NOCTURN A GUWAHATI E / D / S Tren / Hotel
07 DES VOL DELHI / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
08 DES ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

21 NOV. Vol Ciutat d’origen / Delhi
Sortida en vol regular, en classe turista, amb destinació a Delhi. Nit a bord.

22 NOV. Arribada a Delhi. Vol a Guwahati. Trasllat a Orang
Arribada a Delhi de matinada i connexió amb el vol a Guwahati. Arribada a Guwahati i trobada amb el nostre corresponsal per al trasllat per carretera de l’aeroport a la regió de Sapoi, en un trajecte de 5 hores, arribant passat el migdia a la Guesthouse enmig dels camps de te on passaràs aquesta nit. Temps per descansar fins a mitja tarda, moment en què podràs provar el famós te d’Assam i relaxar-te fins a l’hora de sopar a la propietat. Nit a Guesthouse.

23 NOV. Orang – Dirang
Avui ens aixequem molt d’hora per aprofitar el dia al màxim. Es pren l’esmorzar i sortida per carretera en direcció a Dirang, fent una parada pel camí per menjar relativament d’hora. Arribada a Dirang a primera hora de la tarda per dedicar un parell d’hores a visitar el monestir de Dirang. Temps lliure fins l’hora de sopar. Nit a Guesthouse.

24 NOV. Dirang. Excursió a Thembang i Sangti
Avui realitzem una excursió durant tot el dia a les localitats de Thembang i Sangti. Després de l’esmorzar ens desplacem primer fins Thembang (1 hora i mitja) i visitem el Dzong (el poble fortificat) de la localitat. A mig matí presenciem un ritual local i posteriorment mengem al poble. Sortim cap a Sangti (2 hores) per carretera i visitem el petit enclavament i la seva vall durant la tarda fins a les últimes llums, moment per conduir de tornada a Dirang. Nit a Guesthouse.

25 NOV.- Dirang – Garo – Tezpur
Avui ens desplacem primer fins a un poble de la tribu Garo (unes 4 hores), on arribem passat el migdia. A la nostra arribada prendrem un esmorzar tradicional i aprenem a teixir al costat de la gent local. Assistim també a una demostració de tints orgànics, així com a una dansa tradicional. Després de l’espectacle sortida cap a Tezpur (2 hores), on arribem a última hora per sopar i domir a l’hotel.

26 NOV.- Tezpur – Majuli
A primera hora soirtim després de l’esmorzar des de Tezpur en direcció a Majuli (2 hores), però passem primer per una localitat habitada per la tribu Mishing, on parem per observar la seva vida, la seva forma de teixir, etc. Posteriorment sortim fins a arribar a Nimati Ghat, el port al Brahmaputra des d’on prenem el ferri en direcció a Majuli, en un trajecte d’una mitja hora. A l’arribada a l’illa de Majuli, trasllat en cotxe fins al nostre allotjament (1 hora). A la tarda podem assistir a una experiència cultural al costat de la tribu Mishing. Temps lliure fins al sopar. Nit a Guesthouse.

27 NOV. Majuli
Avui ens aixequem una mica més tard, prenem l’esmorzar i al matí sortirem a visitar els Satras més rellevants de l’illa de Majuli, monestirs dedicats a la religió local de l’Assam, Ekasarana Dharma, una branca molt particular de l’Hinduisme, amb rituals i creences totalment diferents. Mengem en un monestir Kshatriya un dinar preparat pels monjos del lloc. Després de dinar realitzem una petita ruta en bicicleta (1 hora) a través dels publecitos dels voltants i posteriorment assistim a la posta de sol mentre naveguem en una barca de pescadors pel riu. Retorn a la Guesthouse i temps lliure fins al sopar. Nit a Guesthouse.

28 NOV. Majuli – Dibrugarh
Després de l’esmorzar sortida en direcció al port per agafar el ferri per sortir de l’illa de Majuli. Després d’un trajecte d’una hora i mitja desembarquem a Jorhat, on ens espera un vehicle per conduir-nos a Dibrugarh (unes 5 hores). Parem a mig camí per dinar i arribem al nostre allotjament a Dibrugarh passades les 5 de la tarda. Descans a la Guesthouse després d’aquest intens dia de transport fins a l’hora del sopar. Nit a la Guesthouse.

29 NOV. Dibrugarh – Mon
Avui ens aixequem, prenem esmorzar i tenim temps per relaxar-nos durant el matí. Prenem el menjar molt d’hora i sortim ju st passades les 12 del migdia en direcció a Mon, a la província de Nagaland, territori totalment diferent al que hem vist fins ara. A mitja tarda arribem al poble de Mon, deixem l’equipatge al Resort i sortim a explorar el mercat local. Retorn, sopar i nit al resort.

30 NOV. Mon. Excursió a Honghphoi
Després aixecar-nos d’hora i prendre l’esmorzar sortim per carretera en direcció a Hongphoi, un dels llocs més interessants on podrem interactuar amb els famosos guerrers Konyak, una de les tribus Naga més importants, que destaquen pels seus tatuatges facials, el nombre es troba en proporció amb els caps humans de l’enemic que han tallat al llarg de la seva vida. Estarem amb ells tot el matí i després sortirem de tornada al resort per prendre el dinar una mica tard. Temps lliure fins al sopar. Nit al resort.

01 DES. Mon. Excursió a Longwa
Avui dedicarem el dia a acostar-nos fins Longwa, una població que es troba dividida per la frontera entre l’Índia i Myanmar i regió on habiten també tribus Konyak. Ens desplacem per carretera fins Longwa (unes 2 hores) i caminem durant una hora i mitja fins al pilar que marca la frontera entre un país i un altre. Prenem el dinar i visitem aquesta particular localitat, amb la casa del rei dividida en 2 meitats per la frontera que separa els dos països. Visitarem també l’armeria i la casa del ferrer, professions clau per a la comunitat local. Tornem a l’resort a Mon per sopar. Nit al resort.

02 DES. Mon – Simaluguri. Tren a Dimapur
Avui dedicarem el dia a desplaçar-nos a una altra zona de Nagaland. Després de l’esmorzar i una mica de temps lliure, sortida en direcció nord cap a Simaluguri (5 hores), menjant pel camí. Des d’aquí embarquem en un tren en direcció a Dimapur, una oportunitat de conèixer a gent local en un trajecte paisatgísticament interessant a través de la regió d’Assam. Arribem a última hora del dia a Dimapur per sopar i dormir a la Guesthouse.

03 DES. Dimapur – Jakhama. Festival de Hornbill
Avui ens llevem d’hora per sortir en direcció a Jakhama, prop d’on se celebra el conegut festival de Hornbill, 10 dies de trobada de les diferents ètnies que cohabiten a la regió de Nagaland que s’ha convertit en una espectacular mostra de la riquesa cultural de la regió. Arribem a Jakhama després d’unes 5 hores de conducció, dinem al campament i sortim per carretera fins Kisama, on se celebra el famós festival, i passem la tarda gaudint de l’esdeveniment. A última hora tornem per carretera a Jakhama per sopar i dormir al campament.

04 DES. Jakhama. Festival de Hornbill
Esmorzar i sortida per fer una passejada per la localitat de Jakhama, durant més o menys una hora, per després relaxar-nos passejant per les terrasses d’arròs de la zona. A mig matí sortim de nou cap a Kisama per passar el dia gaudint del Festival de Hornbill, menjant en el mateix lloc. A última hora retorn en vehicle a Jakhama, prenem el sopar i nit al campament.

05 DES. Jakhama – Khonoma
Sortim després d’esmorzar cap al poble de Khonoma, situat a unes 3 hores per carretera des de Jakhama. En arribar ens acomodem a la Guesthouse, prenem l’esmorzar, i sortim posteriorment a descobrir la població durant unes 2 hores. Gaudirem finalment de la posta de sol des d’un mirador i tornarem a l’allotjament. Temps lliure fins a l’hora de prendre un suculent sopar acompanyat amb vi local. Nit a la Guesthouse.

06 DES. Khonoma – Dimapur. Tren nocturn a Guwahati
Esmorzem i sortim a fer una petita caminada (1 o 2 hores màxim) per la natura en una zona esquitxada de preciosos torrents, on prenem un dinar tipus picnic. Tornem a l’allotjament després del dinar i ens preparem per sortir per carretera cap a Dimapur. Després d’unes 5 hores de carretera agafem el tren nocturn que surt passades les 11 de la nit per dirigir-nos a Guwahati. Nit al tren i en hotel després de l’arribada.

07 DES. Vol a Delhi. Vol a Ciutat d’Origen
Arribada a primera hora del matí a l’estació de tren de Guwahati i trasllat a l’hotel per prendre esmorzar i disposar d’algunes hores lliures per explorar o descansar abans del trasllat a l’aeroport de Guwahati per prendre un vol interior a Delhi. Arribada a Delhi a mitja tarda i connexió al cap d’unes hores amb la sortida del vol internacional a la teva Ciutat d’Origen. Nit a bord.

08 DES. Arribada a Ciutat d’origen
Arribada al teu Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 16 persones 2.440 €
En base a grup de 8 a 11 persones 2.625 €
En base a grup de 4 a 7 persones 2.875 €
Habitació Compartida Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 400 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Delhi / Guwahati / Delhi.
Trasllats descrits a l’itinerari en vehicle 4×4.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local acompanyant de parla anglesa.
Bitllets de tren especificats en segona classe.
Tots els permisos necessaris per a les zones visitades.
Entrades als llocs descrits a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Índia (visat electrònic 25 USD aprox.)
Visites i activitats no especificades.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari