Àsia
Destinació
15 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

En aquest viatge descobrirem l’estat de Sikkim, un regne budista que es va mantenir independent fins l’any 1975. Visitarem els monestirs i ciutats més importants mentre gaudim de les espectaculars vistes de la serralada de l’Himàlaia. Combinarem la visita de Sikkim amb Bhutan, un altre dels regnes budistes de l’Himàlaia, un país fantàstic per les seves infinites valls i monestirs penjats a la muntanya. L’anomenat “país de la felicitat” no defrauda a cap viatger.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MARÇ A NOVEMBRE 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DELHI A bord
2 ARRIBADA A DELHI Hotel
3 VOL DELHI / BAGHDOGRA. TRASLLAT A DARJEELING E / D / S Hotel
4 DARJEELING E / D / S Hotel
5 DARJEELING – GANGTOCK E / D / S Hotel
6 GANGTOCK – KALIMPONG E / D / S Hotel
7 KALIMPONG – PHUNTSOLING E / D / S Hotel
8 PHUNTSOLING – THIMPHU E / D / S Hotel
9 THIMPHU E / D / S Hotel
10 THIMPHU – PUNAKHA – WANGDUE E / D / S Hotel
11 WANGDUE – PARO E / D / S Hotel
12 PARO. MONESTIR DE TAKTSANG E / D / S Hotel
13 VOL PARO / DELHI E / D Hotel
14 VOL DELHI / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
15 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Delhi
Sortida en vol regular amb destinació Delhi, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Delhi
Arribada a Delhi, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Allotjament.

DIA 3.- Vol Delhi / Baghdogra. Trasllat a Darjeeling
Trasllat a l’aeroport i sortida en el vol a Baghdogra. A l’arribada, trasllat per la carretera de l’Himàlaia oriental, on es troba Darjeeling (2.132 m), que es va desenvolupar com destinació turística durant l’administració colonial britànica. La ciutat es troba envoltada de plantacions de te.

DIA 4.- Darjeeling
Sortida de matinada en cotxes tot terreny per pujar al Turó del Tigre, on en els dies clars hi ha esplèndides vistes del massís del Kanchenjunga, la tercera muntanya més alta del planeta. Continuació cap al Monestir de Ghoon, on es venera una imatge de grans dimensions del Buda Maitreya. Retorn i visita de la ciutat, on es troba l’Institut d’Alpinisme i el centre de refugiats tibetans.

DIA 5.- ​​Darjeeling – Gangtock
Sortida per carretera cap a la capital de Sikkim, una ciutat molt pintoresca penjada de la muntanya i amb densos boscos voltant. Està envoltada d’importants pics com Padim, Narsing, Simvo i Siniolchu. Visita del Monestir de Rumteck, llar de la comunitat de monjos de l’ordre Kagyupa, on hi ha valuoses col·leccions d’icones i manuscrits. Retorn a Gangtock per visitar el Mirador de Tashi, el Museu Tibetà, el centre d’artesania, el Monestir de Enchey (conegut com el Palau de la Solitud) i el vistós mercat local.

DIA 6.- Gangtock – Kalimpong
Descens per carretera fins a Kalimpong. Visita d’un dels vivers de flors exòtiques, el Monestir de Zan Dhok parli (on podem contemplar una bona panoràmica de la ciutat), el Monestir Tharpa Choling i el Thongsa Gompa, el més antic de la ciutat.

DIA 7.- Kalimpong – Phuntsoling
Sortida per carretera cap a la frontera amb Bhutan. Després dels tràmits fronterers, continuació a Phuntsoling, un important centre comercial que constitueix una fascinant barreja entre la cultura índia i bhutanesa, un perfecte exemple de harmoniosa combinació de la seva gent i tradicions. Si el temps ho permet, visitarem el petit Temple de Zangtho Pelri Lhakhang, representant el paradís del Guru Rinpoche. Més tard farem un breu passeig per la zona del mercat.

DIA 8.- Phuntsoling – Thimphu
Esmorzar i visita de Kharbandi Gompa, un preciós monestir situat al jardí tropical de flors i plantes. El monestir conté nombroses pintures amb escenes de la vida de Buda, així com estàtues del Guru Rinpoche i de Shabdrung Ngawang Namgyal (un líder polític i religiós que va ser un lama del budisme tibetà). Des del mateix monestir gaudirem de les esplèndides vistes de la ciutat de Phuntsoling, de les planes de l’oest de Bengala i de les seves plantacions de te.
Continuació cap a Thimphu (2.400 m), on coneixerem el mercat i Buda Point (Kuenselphodrang), l’estàtua de Buda més gran de tot el país, on hi ha una vista espectacular de la vall.

DIA 9.- Thimphu
Avui dedicarem el dia a conèixer els principals llocs d’interès de la ciutat de Thimphu. Visitarem la Biblioteca Nacional, que conserva una important col·lecció d’antics textos i manuscrits budistes, així com llibres sobre la cultura i religió dels Himalayas (tancada els dimecres). També visitarem l’Institut de Zorig Chusum (l’escola de Belles Arts on s’ensenya la pintura Thangka i altres arts tradicionals) i el Museu Tèxtil, un fascinant testimoni de les tradicions vives de Bhutan.
A la tarda visita del Memorial Chorten, envoltat de gent murmurant mantres i fent girar els molinets d’oració. La construcció d’aquest edifici va ser ordenada pel tercer rei de Bhutan, en commemoració a la pau i prosperitat en el món. Va ser finalitzat el 1974 després de la seva mort.
Després visitarem l’impressionant monestir-fortalesa de Tashichoedzong, que alberga la Secretaria de l’Estat, la sala del tron ​​de la seva majestat i diverses oficines governamentals. Acabarem amb la visita a un centre d’artesania i el basar local.

DIA 10.- Thimphu – Punakha – Wangdue
Sortida per carretera en direcció a Punakha passant pel coll Dochu-la (3.088 m). Farem una breu parada per observar les vistes panoràmiques, el chorten i les banderes d’oració que decoren els punts més alts de la carretera. Si la visibilitat acompanya podem admirar alguns dels principals pics aquesta zona de l’Himàlaia: Masagang (7.158 m), Tsendagang (6.960 m), Terigang (7.060 m) o el Gangkar Puensum (7.497 m), el pic més alt en Bhutan.

Pel camí farem una breu excursió al Temple Chimi Lakhang, situat en un turó al centre de la vall. Aquest temple dedicat al Lama Drukpa Kuenley és també conegut com el temple de la fertilitat. Es diu que resant aquí, les parelles que no aconsegueixen tenir fills seran beneïdes amb un en poc temps. A l’arribada a Punakha (1.300 m) visitarem el Punakha Dzong, la residència d’hivern del Je Khenpo (sacerdot principal) i els monjos de Tashichoedzong. Va ser construït el 1637 estratègicament a la confluència dels rius Pho Chhu i Mo Chhu.

DIA 11.- Wangdue – Paro
Esmorzar i visita del Monestir Sangchhen Dorji Lhuendrup Lhakhang, situat enmig d’una pineda amb vistes a la vall de Punakha i Wangdue. El temple alberga una estàtua de bronze de Avalokiteshvara de 5 metres d’altura, una de les més grans del país.

Continuació fins Simtokha Dzong, també coneguda com la “Fortalesa de les Joies abandonades”. És famosa per la qualitat del treball de la seva fusta efectuat a la torre central. Va ser construït el 1627 pel que és el més antic del país. En l’actualitat alberga l’Institut d’Estudis de Llengua i Cultura.

Arribada a Paro i visita de l’antiga torre de vigilància Ta Dzong (tancada diumenges i dilluns), construïda al segle XVII. L’edifici acull des de 1968 el Museu Nacional, on es conserven una extraordinària col·lecció de pintures antigues thangkas, tèxtils, armes, armadures, objectes de la llar i una rica varietat d’objectes naturals i històrics. Un altre lloc d’importància és el Monestir Rinpung Dzong, construït el 1646 per Shabdrung Ngawang Namgyal, el primer governant de Bhutan.

DIA 12.- Paro. Monestir de Taktsang
Excursió al matí al Monestir de Taktsang, també conegut com el “Niu del Tigre” (5 hores caminant aprox.). El monestir es troba penjat d’una paret de 900 metres sobre la vall de Paro i és indubtablement el monestir més famós del país, a més d’un dels centres de pelegrinatge més venerats del món.
Deu el seu nom a la història de la seva fundació. Al segle VIII, el Guru Rinpoche va arribar a Taktsang d’una manera miraculosa, volant a lloms d’una tigressa de Khenpajong. Segons la tradició, la tigressa era una forma presa per un dels consorts del Mestre per a l’ocasió. En el camí cap a la ciutat de Paro, visitarem Kyichu Lhakhang, un antic monestir que reflecteix la introducció del Budisme a Bhutan.

DIA 13.- Vol Paro / Delhi
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport i sortida en vol amb destinació a Delhi. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

DIA 14.- Vol Delhi / Ciutat d’origen
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

DIA 15.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA (Temporada Baixa)
Preu Base per persona 3.855 €
Suplement Habitació Individual 685 €
Preus Temporada Mitja i Alta Consultar
PREUS PER PERSONA
Supl. Aeri Sortides del 29 Juny al 31 Agost 140 €
Visat Bhutan 40 €
Taxes Aèries (Aprox.) 300 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals Ciutat d’origen / Delhi / Ciutat d’origen, amb connexions intermèdies. Tarifa sotmesa a disponibilitat en el moment d’efectuar la reserva.
Vols domèstics segons programa.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels indicats o similars en base a habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Pensió completa durant tota la ruta (excepte a Delhi).
Transport en vehicle amb conductor i aire condicionat adaptat al tamany final del grup.
Guia acompanyant de parla hispana durant tota la ruta. El trasllat Phuntsoling – Thimphu es realitzarà amb guia de parla anglesa.
Bitllet de Toy Train a Darjeeling.
Entrades als llocs i monuments a visitar especificats.
Taxes turístiques governamentals a Bhutan.
Visat de Bhutan (40 €).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Índia (27 USD aprox.)
Visites i excursions no mencionades a l’itinerari.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Permisos de fotografia / vídeo en els monuments.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació