Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Per tots és conegut que dins del subcontinent Indi hi ha “moltes Índies”. Visitarem els nombrosos temples hinduistes de la zona de Tamil Nadu, únics per la seva estructura en forma de torre, fins arribar a l’estat de Kerala, situat a l’extrem sud del país, que recorrerem a través dels seus backwaters. Ens trobarem davant de paisatges exuberants i gent tranquil·la, on l’espiritualitat es posa de manifest en tot allò que observem.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
03 AGO VOL BARCELONA / ESTAMBUL / BOMBAY A bord
04 AGO VOL BOMBAY / MADRÀS Hotel
05 AGO MADRÀS – MAHABALIPURAM E Hotel
06 AGO MAHABALIPURAM – KANCHIPURAM – MAHABALIPURAM E Hotel
07 AGO MAHABALIPURAM – CHIDAMBARAM – THANJAVUR E Hotel
08 AGO THANJAVUR – TRICHY – CHETTINAD E Hotel
09 AGO CHETTINAD – MADURAI E Hotel
10 AGO MADURAI – PERIYAR E Hotel
11 AGO PERIYAR E Hotel
12 AGO PERIYAR – KUMARAKOM E Hotel
13 AGO KUMARAKOM – ALLEPEY (HOUSEBOAT) E / D / S Casa flotant
14 AGO (HOUSEBOAT) ALLEPEY – COCHIN E Hotel
15 AGO COCHIN E Hotel
16 AGO VOL COCHIN / BOMBAY E Hotel
17 AGO BOMBAY E Hotel
18 AGO VOL BOMBAY / ESTAMBUL / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

03 AGO.- Vol Barcelona / Estambul / Bombai
Sortida del vol amb destinació Bombai fent escala a Estambul. Nit a bord.

04 AGO.- Vol Bombai / Madràs
Arribada a Bombai i enllaç amb el vol destinació Madràs. A l’arribada recepció a l’aeroport per al trasllat a l’hotel. Madràs, també coneguda com Chennai, és la capital de l’estat de Tamil Nadu, és la quarta ciutat més gran del país i forma la 35ª àrea metropolitana més poblada del món. Coneguda oficialment com Madràs, el nom va ser canviat per l’actual en 1996, encara que segueix utilitzant-se el tradicional. Posseeix la segona platja més llarga del món (Marina Beach). Nit a Madràs.

05 AGO.- Madràs – Mahabalipuram
Esmorzar i sortida per fer una visita de mig dia per la ciutat. Visitarem la Fortalesa de St. George, el seu museu, la Catedral de St. Thomas i el Temple de Kapaleeshwara. Després de les visites sortida per carretera fins a Mahabalipuram. Arribada a Mahabalipuram, allotjament a l’hotel i temps lliure per relaxar-se a la platja o passejar. Mahabalipuram és un poble encantador i tranquil, i també és conegut com la “ciutat de les set pagodes”. Va ser el port més important del regne dels Pallavas, mestres de l’art de construir sense fer servir maons o morter, ja que només treballaven directament la pedra, per la qual que es troben moltes escultures antigues meravelloses.

06 AGO.- Mahabalipuram. Excursió a Kanchipuram
Esmorzar i visita d’aquesta ciutat costanera. Visitarem el temple de Shore, famós pels seus relleus a la roca, els cinc Raths. Mahabalipuram va ser la segona capital i el segon port marítim durant el període dels reis de Payaba, la primera dinastia Tamil que va emergir després de la caiguda d’imperi Gupta. El temple de Shore va ser construït durant la fase final de l’estil Payaba, la seva construcció data del segle VII, i va ser reconstruït dels estralls ocasionats pel vent i el mar durant el regnat de Narasimha Varama II. Mahabalipuram és la ciutat dels escultors en pedra, podem veure artesans esculpint encàrrecs per a tots els punts de país. Després, sortirem cap a Kanchimpuram, una de les 7 ciutats sagrades de l’Índia, coneguda com la ciutat dels temples. Visitarem els més cèlebres: Varadaraja Perumal, Kailasanath i Ekambareshwara. Després de les visites retorn a Mahabalipuram.

07 AGO.- Mahabalipuram – Chidambaram – Thanjavur
Esmorzar i continuació de la ruta cap a Thanjavur. Pel camí farem una visita a Chindambaram, on visitarem el seu temple. El temple està dedicat a Shiva i és un dels pocs on es consagra a Shiva i Vishnu sota un mateix sostre. Més tard continuarem fins a Thanjavur, plana fèrtil coneguda com “el plat d’arròs” del Tamil Nadu. Arribada i resta del dia lliure.

08 AGO.- Thanjavur – Trichy – Chettinad
Esmorzar. Comencerem el dia amb les visites de la ciutat de Thanjavur. El recorregut de la ciutat ens portarà a visitar el temple de Brihadishwara o “temple gran”, amb una cúpula que s’eleva uns 60 metres, formada per un sol bloc de granit amb un pes d’unes 80 tones, una de les realitzacions més colossals de l’època dràvida. També visitarem el complex del Palau Reial, on s’exposa una important col·lecció de figures de déus hindús fetes en bronze, a més de l’església de Schwartz.
Després de les visites seguim per carretera a Chettinad i en ruta visitem Trichy, la popular Trichurapalli, situada a la vora del riu Kavery. Es tracta d’una ciutat plena de vida, amb tradicionals barris i extensos basars plens de gent realitzant les seves ocupacions i compres diàries. Visita del famós temple fortificat de la Roca dedicat a Lord Vinayaka, es troba a una alçada de 83 metres i s’accedeix pujant una escalinata de 434 esglaons, proporcionant unes vistes esplèndides de la ciutat, i el temple de Srirangam, dedicat a Vishnu. Aquest temple és impressionant, pel que a més de ser un important centre de peregrinació per a la població índia, també s’ha convertit en un gran atractiu turístic per la seva grandesa arquitectònica i la bellesa escultòrica del seu disseny, ocupa una àrea de més de 63 hectàrees, amb set murs concèntrics sent l’exterior de més de 4 quilòmetres. Les parets separen els diferents temples, sent cada un més sagrat que l’anterior a mesura que ens acostem al centre, on es troba el més important de tots i d’accés exclusiu per a hindús. Continuació fins a Chettinad.

09 AGO.- Chettinad – Madurai
Esmorzar i visites de la ciutat. Chettinad conserva un ric patrimoni arquitectònic i cultural i és famosa per les seves cases del segle XVIII fetes amb fusta de teca birmana. Chettinad va ser una pròspera comunitat de comerciants i es veu reflectit en la seva arquitectura, cultura, art i costums. Ocupa un lloc especial en la gastronomia índia. També és coneguda pels seus temples del segle VII, dedicats a Ganesh. Després de les visites sortirem en direcció Madurai. Situada a la vora del riu Vaigai, la història de Madurai es remunta a més de 2500 anys d’antiguitat, quan era un important punt cultural i comercial. Actualment és una animada ciutat d’aproximadament un milió d’habitants, un dels nuclis més antics de l’Índia meridional que ha estat centre educatiu i de peregrinació durant segles. A última hora de la tarda assistirem a una cerimònia al Temple Meenakshi.

10 AGO.- Madurai – Periyar
Després de l’esmorzar visita d’aquesta interessant ciutat. Visita del palau Tirumalai Nayak, dissenyat per un arquitecte italià l’any 1636. És un clàssic exemple d’arquitectura Indo-Saracènica. Continuació de les visites amb el Temple de Meenakshi i Teppakulam: Mariamman Teppakulam és famós per la celebració del festival Flotant que se celebra al Tamil al mes de Thai. El festival commemora l’aniversari del rei Thirumalai Nayak. Un cop acabades les visites, continuem l’itinerari cap a Periyar.

11 AGO.- Periyar
Esmorzar. Durant el dia d’avui farem un passeig per una plantació d’espècies. Les espècies sempre han estat una part important de la vida de Kerala i juguen un paper destacat en la seva cuina, medicaments ayurvèdics i cosmètics. Periyar, per la seva situació a les muntanyes baixes a 1.000 metres sobre el nivell del mar, ha estat beneïda amb nombrosos tipus d’espècies. Aquesta visita ens ajuda a més a conèixer per què la cuina d’aquesta zona és tan diferent a les altres de l’Índia. A la tarda farem un passeig en bot pel riu.

12 AGO.- Periyar – Kumarakom
Esmorzar i sortida per carretera en direcció a Kumarakom visitant una plantació de te en ruta. Arribada i resta del dia lliure per relaxar-nos o fins i tot donar-nos un massatge ayurvèdic (no inclòs). A la tarda, realitzarem un creuer al Llac Vembanalu per veure la posta de sol des del llac i a través dels canals que travessen els típics poblats de Kerala, ric pels seus camps d’arrossars verds i cocoters. Aquest creuer a motor ens portarà a petits illots amagats enmig de les aigües on podrem veure una bella posta de sol que conservarem a les nostres retines.

13 AGO.- Kumarakom – Allepey – Houseboat
Esmorzar i sortida cap a Allepey, on a la nostra arribada embarcarem a bord d’una casa flotant. Després d’acomodar-nos en les cabines tindrem una benvinguda amb una beguda a base de coco. Gaudirem del paisatge durant el nostre recorregut per la zona fins a les 13.30, quan ancorarem la nostra casa flotant per dinar. A la tarda continuarem el creuer fins a les 18.00 hores, quan se servirà un te i un refrigeri, abans de sopar a partir de les 20.00 hores. Allotjament a bord.

14 AGO.- Allepey – Cochin
Al matí farem un petit creuer de 7.30 a 9.30 hores. L’esmorzar se servirà cap a les 08.00 hores per poder gaudir de les escenes de la vida quotidiana a la zona. Desembarcament de la casa flotant a les 9.30 hores i continuació a Cochin. Cochin es troba al centre de la costa Malabar, la ciutat va haver de ser construïda sobre un dèdal d’illes i petites penínsules, l’única terra ferma no engolida pel mar Aràbic. La ciutat sencera la podríem considerar un museu, sobretot la seva fortalesa, l’assentament europeu més antic de l’Índia des de l’arribada de Vasco Da Gamma el 1502. Va tornar el 1524 com a virrei Portuguès de les Índies. Va morir aquí i va ser enterrat a l’Església St. Francis, la primera església europea de l’Índia. A la tarda visitarem el Palau de Mattancherry, un palau portuguès conegut popularment com el Palau Holandès, que reflecteix el passat imperial de Cochin.

15 AGO.- Cochin
Després d’esmorzar, farem una visita de la ciutat. És un recés de calma, on la diversitat de cultures s’assumeix com a patrimoni, i la convivència entre persones de diferents idees i religions és normal. Mesquites al costat de sinagogues, tècniques i xarxes xineses de pesca, cases portugueses del segle XV i cases holandeses colonials, esglésies catòliques enganxades a la seu del partit comunista; totes elles en donen fe. Visitarem el Palau Holandès (tancat els divendres), la Sinagoga jueva al cor del barri jueu, l’Església de Sant Francesc la Basílica de Santa Creu construïda en 1557 pels Portuguesos i ens aproparem a veure les xarxes de pesca xineses. Resta del temps lliure. A la tarda, assistirem a una representació per veure la dansa del Kathakali.

16 AGO.- Vol Cochin / Bombai
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Bombai Arribada i trasllat a l’hotel. Posteriorment sortirem d’excursió en ferri (servei compartit) cap a la Elephanta Cave. Anteriorment anomenada Gharapuri, l’Illa d’Elephanta és coneguda per tenir les coves de elefanta. A 10 km de la costa oriental de Bombai, han estat nomenades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
L’exquisida arquitectura d’aquestes coves les fa una atracció popular per als turistes que vénen a Bombai. Tallades entre els segles segle IX a XIII cal pujar més de 100 esglaons per arribar al turó des d’on tindrem la divina visió de tota l’illa. Després de la visita, retorn a l’hotel i resta del dia lliure.

17 AGO.- Bombai
Esmorzar i visita de la ciutat de Bombai, nom que rebia anteriorment i va ser rebatejada el 1997 com Mumbai. És la capital de l’estat de Maharashtra, a més d’un port natural a la desembocadura del riu Ulhas, a la costa oest de l’Índia. El Mar Aràbic voreja la frontera occidental de Mumbai, la ciutat més poblada de l’Índia i la 5ª ciutat més poblada del món. Aquest dia visitarem la Porta de l’Índia, el jardí penjant, el Ghat Dhobi, el Mani Bhawan i el Mercat Crawford, entre d’altres llocs.

18 AGO.- Vol Bombai / Estambul / Barcelona
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona fent escala a Estambul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 2.060 €
En base a grup de 4 a 9 persones 2.200 €
Suplement Individual 585 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Bombay / Madras i Cochin / Bombay.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat durant la ruta.
Allotjament en hotels especificats amb esmorzar inclòs.
Recorregut en casa flotant (houseboat) en règim de pensió completa.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 6 persones. De 4 a 5 persones es realitzarà amb guies locals de parla hispana o anglesa.
Activitats i visites indicades a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Índia (80 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar (55 € aprox.).
Permisos de fotografia / vídeo en els monuments.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 3 ressenyes
24 agost, 2016

Me ha sorprendido gratamente, la gente es muy extrovertida y simpática, incluso se acercaban para hacerse fotos con nosotros sin querer nada a cambio. El paseo en barco en Kerala es muy bonito y por suerte no había apenas mosquitos, así que estuvimos muy a gusto.

18 setembre, 2016

Es una India completamente nueva a la que yo conocía. La gente es mucho más amable, todo es más calmado y menos “estresante”. La espiritualidad se vive en la calle desde a primera hora de la mañana.
Los templos de Tamil Nadu son espectaculares, sus fortalezas, los paisajes que van cambiando conforme te acercas a Kerala…. es un viaje fantástico.

26 setembre, 2017

Acabo de llegar de mi viaje al sur de la India organizado por esta agencia Independents and Trekking y quiero agradecerles toda su colaboración y experiencia que han permitido disfrutar de mi pequeña aventura con toda plenitud y seguridad. Sus colaboradores en India son magníficos y profesionales y han estado en todo momentos alerta de nuestras necesidades. Sus guias son excelentes personas que en su esfuerzo de enseñarnos tanto de su cultura lo han hecho de una forma tan amigable y entrañable que siempre quedarán en nuestra memoria. No tengo palabras suficientes para agradecer el trabajo de nuestro guia Hari que nos ha acompañado en un largo recorrido y durante casi dos semanas , siempre simpático y de buen humor . Aunque los guias y conductor hablaban inglés con acento hindú , hemos sido capaces de entendernos. Animo a todos aquellos que quieran aprender más de este magnífico país y que se atrevan a visitar el sur que está lleno de curiosidades. Podréis vivir sus actividades religiosas en sus enormes templos, visitar pequeños pueblos con sus gentes cercanas y humildes pero lleno de sonrisas. Visitar plantaciones de té y especies , disfrutar de un mini crucero en una casa bote y observar la magnitud de naturaleza tropical en Kerala. En definitiva toda una experiencia . Lo recomiendo al cien por cien. Gracias a vosotros!.

Deixar un comentari

Classificació