Àsia
Destinació
14 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Per tots és conegut que dins del subcontinent Indi hi ha “moltes Índies”. Visitarem els nombrosos temples hinduistes de la zona de Tamil Nadu, únics per la seva estructura en forma de torre, fins arribar a l’estat de Kerala, situat a l’extrem sud del país. Ens trobarem davant paisatges exuberants i gent tranquil·la, on l’espiritualitat es posa de manifest en tot allò que veiem.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A NOVEMBRE 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / MADRÀS A bord
2 ARRIBADA A MADRÀS Hotel
3 MADRÀS – MAHABALIPURAM E Hotel
4 MAHABALIPURAM – KANCHIPURAM – MAHABALIPURAM E Hotel
5 MAHABALIPURAM – KUMBAKONAM E Hotel
6 KUMBAKONAM – TANJORE – TRICHY E Hotel
7 TRICHY – CHETTINAD – MADURAI E Hotel
8 MADURAI E Hotel
9 MADURAI – MUNNAR E Hotel
10 MUNNAR – KUMARAKOM E Hotel
11 KUMARAKOM – COCHIN E / D Hotel
12 COCHIN E Hotel
13 VOL COCHIN / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
14 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Madràs
Sortida en vol regular amb destinació Madràs, amb escala/es intermèdia/es. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Madràs
Arribada a Chennai, capital de l’estat de Tamil Nadu i la quarta ciutat més gran del país, coneguda oficialment com Madràs (el nom va ser canviat per l’actual en 1996, encara que segueix utilitzant-se el tradicional). Posseeix la segona platja més llarga del món (Marina Beach). Trasllat a l’hotel i allotjament.

DIA 3.- Madràs – Mahabalipuram
Farem una visita panoràmica de la ciutat de Madràs i sortirem per carretera cap a Mahabalipuram, la “ciutat de les set pagodes” i el port més important del regne dels Pallavas. Visitarem el conjunt monumental de Mahabalipuram, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Podrem visitar el Temple de la Riba, un dels temples estructurals de pedra més antics a l’Índia del Sud, el Gran Penyal, característic per la seva rica decoració a la pedra, que reprodueix el descens del riu Ganges sobre la terra, i les Cinc Rathas, cinc petits temples monolítics consagrats al déu Shiva i que formen un conjunt d’excepcional bellesa per les seves talles en pedra.

DIA 4.- Mahabalipuram – Kanchipuram
Excursió durant tot el dia als Temples de Kanchimpuram. Aquesta ciutat situada al costat del riu Palar està considerada una de les més sagrades de l’hinduisme. És famosa pels seus més de mil temples i pels petits telers artesanals o grans magatzems de saris de seda. Aquí es produeixen les sedes més exquisides de tota l’Índia.
Destaca el temple d’Ekambareswara, un dels més antics de l’Índia i reconstruït al segle IX, dedicat a Shiva. Altres temples d’interès són els de Vaikuntha Perumal i el de Kailasanatha, aquest últim es tracta d’un santuari construït de granit i gres que data del segle VII. Després de les visites, tornada a Mahabalipuram.

DIA 5.- ​​Mahabalipuram – Kumbakonam
Esmorzar i sortida per carretera amb destinació a Kumbakonam. En ruta passarem per Chidambaram i podrem visitar el santuari de Shiva de Nataraja, declarat Patrimoni de la Humanitat i considerat el més perfecte de l’Escola dràvida. En el seu interior podem trobar uns dels salons de ball més famosos del país, així com el conjunt més antic del Karana excavat en pedra i que representa els 108 moviments del ball Nataraja. El temple està dividit en diferents pagodes situades en els quatre punts cardinals. Podrem trobar diferents sales: Niritta Sabha (hall dels balls), Deva Sabha (hall dels festivals), Kanaka Sabha i finalment Raja Sabha, el més espectacular, amb múltiples columnes i en el qual els Pandyas celebraven les seves victòries. Continuació del nostre recorregut fins Gangaikondacholapuram, on admirarem el temple de pedra de Brahadeeswar, construït pel rei Chola al segle X.

Recorregut final per carretera fins a arribar a Kumbakonam. A la tarda visitarem el Temple Airavatesvara, situat a la propera localitat de Darasuram i construït pel Rajà Chola II al segle II. Compta amb nobles escultures que decoren tot el temple. En acabar la visita, trasllat a l’hotel.

DIA 6.- Kumbakonam – Tanjore – Trichy
Esmorzar. Sortida per carretera amb destinació Tanjore (també anomenada Thajavur), és una de les ciutats més antigues de l’Índia i va ser fundada pel rei Mutharayar. Va estar en el seu màxim apogeu amb l’imperi Chola, ja que es va convertir a la capital del país. Segurament el que més crida l’atenció d’aquesta ciutat és el llegat arquitectònic de temples i l’estil de pintura propi que posseeix.
Visita del Temple Brihadisvara i continuació del viatge per carretera fins a Trichy, la quarta ciutat més gran de l’estat de Tamil Nadu.
A la tarda pujarem al Fort de la Roca, amb la seva espectacular passatge de les cent columnes, coronat pel temple dedicat al déu Vinayaka. Al riu Kaveri trobarem l’illa de Srirangam on podrem visitar el Temple Ranganatha Swamy, envoltat de set muralles concèntriques, amb 21 portes d’accés i nombrosos santuaris i sales plenes de columnes.

DIA 7.- Trichy – Chettinad – Madurai
Sortida per carretera cap a Madurai, visitant en ruta Chettinad, on podrem visitar les pintoresques construccions de casa seva, fidel reflex del florent comerç en el passat d’aquesta localitat. Seguirem la ruta fins a Madurai, antiga ciutat de la dinastia Pandya i centre de pelegrinatge.

DIA 8.- Madurai
A primera hora del matí visitarem el Mercat de Flors, un dels més importants del sud de l’Índia, i el Dhobi Ghat, una bugaderia típica a l’aire lliure.
Visitarem l’estany del Mariamman Teppakhulam, el Palau de Tirumalay Caiac i el Gran Temple de Meenakshi, situat al cor de la ciutat. Una obra que destaca per la multitud d’imatges multicolor, deïtats i animals mitològics que es veuen representats. Aquest temple deu el seu nom a la filla d’un rei de Pandia, que segons explica la tradició, va néixer amb tres pits. Ocupa aproximadament sis hectàrees de terreny, posseeix quatre entrades al recinte i dotze torres. Avui dia és un centre de pelegrinatge on es barregen milers de fidels i turistes. Podem trobar pelegrins banyant-se en els estanys del voltant i escoltar música folklòrica. És aconsellable assistir a la nit a la cerimònia del tancament de les portes del temple.

DIA 9.- Madurai – Munnar
Esmorzar i sortida per carretera a Munnar. Situada a l’estat de Kerala, entre turons i enmig de plantacions de te, aquesta ciutat és coneguda per ser una de les majors productores de te al sud de l’Índia. Visitarem una fàbrica de te per poder conèixer el seu procés d’elaboració i continuarem cap a la presa Mattupetty i el mercat local de la ciutat.

DIA 10.- Munnar – Kumarakom
Esmorzar i trasllat cap a la regió dels Backwaters, fins arribar a Kumarakom, un popular destí situat a la vora del Llac Vembanad, una zona humida i rica en fauna i flora.
Recorrerem el llac i els seus centenars de canals alimentats pels diferents rius de Kerala. Molts d’aquests rius serpentegen terra endins comunicant així els diferents pobles pesquers. La gent local viu de la pesca (es poden observar una gran quantitat de xarxes xineses), l’elaboració del coir (fibra de coco utilitzada per elaborar raspalls, estores, matalassos, etc), la construcció de vaixells i l’agricultura. Trasllat a l’hotel i allotjament.

DIA 11.- Kumarakom – Cochin
Sortida per carretera cap a Alleppey, avançant pels canals en una típica casa vaixell. Continuació fins a la ciutat de Cochin, considerada com la Reina del Mar Aràbic, que ha estat un important centre de comerç d’espècies des del segle XIV. Va ser ocupada pels portuguesos en 1503, convertint-se així en el primer assentament colonial europeu a l’Índia. La ciutat va ser ocupada posteriorment pels neerlandesos, els mysores i els britànics. Malgrat la seva enorme expansió, la ciutat manté part de la seva herència colonial, barrejant el tradicional amb el modern.

DIA 12.- Cochin
Esmorzar. Avui dedicarem el dia a la ciutat de Cochin i a visitar els diferents monuments que ens ofereix. Al matí visitarem la Sinagoga jueva, construïda fa uns 400 anys. Posseeix precioses llums d’aranya de cristall belga i està enllosada de rajoles pintades a mà procedents de la Xina.
Després visitarem el Palau Holandès i observarem els seus meravellosos murals, que representen la història completa de Ramayana. Acabarem el dia coneixent el tipus de pesca que s’estén per tota la costa de Kerala: la pesca xinesa.

DIA 13.- Vol Cochin / Ciutat d’origen
Esmorzar. Trasllat a l’aeroport i sortida en el vol de tornada, amb escala/s intermèdia/es. Nit a bord.

DIA 14.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.540 €
Suplement Habitació Individual 695 €
Suplement Temporada Alta 210 €
Suplement Extra Habitació Individual (en Temporada Alta) 220 €
Suplement Aeri Sortides 13 Juliol al 17 Agost 125 €
Taxes Aèries (Aprox.) 300 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals amb connexions intermèdies. Tarifa sotmesa a disponibilitat en el moment d’efectuar la reserva.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport en vehicle privat amb A/C durant la ruta.
Guia acompanyant de parla hispana.
Excursions i visites mencionades a l’itinerari.
Entrades als llocs descrits a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Índia (80 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no mencionades a l’itinerari.
Permisos de fotografia / vídeo als monuments.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació