Àsia
Destinació
13 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Per tots és conegut que dins del subcontinent Indi hi ha “moltes Índies”. Visitarem els nombrosos temples hinduistes de la zona de Tamil Nadu, únics per la seva estructura en forma de torre, fins arribar a l’estat de Kerala, situat a l’extrem sud del país. Ens trobarem davant paisatges exuberants i gent tranquil·la, on l’espiritualitat es posa de manifest en tot allò que veiem.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES D’OCTUBRE A DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / MADRÀS A bord
2 ARRIBADA A MADRÀS Hotel
3 MADRÀS – MAHABALIPURAM E Hotel
4 MAHABALIPURAM. EXCURSIÓ A KANCHIPURAM E Hotel
5 MAHABALIPURAM – KUMBAKONAM E Hotel
6 KUMBAKONAM – TANJORE – TRICHY E Hotel
7 TRICHY – CHETTINAD – MADURAI E Hotel
8 MADURAI E Hotel
9 MADURAI – MUNNAR E Hotel
10 MUNNAR – KUMARAKOM E Hotel
11 KUMARAKOM – COCHIN E / D Hotel
12 COCHIN E Hotel
13 COCHIN. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Madràs
Sortida del vol (no inclòs) amb destinació Madràs, amb escales intermèdies. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Madràs
Arribada a Chennai, capital de l’estat de Tamil Nadu i la quarta ciutat més gran de país, coneguda oficialment com Madràs (el nom va ser canviat per l’actual en 1996, encara que segueix utilitzant-se el tradicional). Posseeix la segona platja més llarga del món (Marina Beach). Trasllat a l’hotel i allotjament.

DIA 3.- Madràs – Mahabalipuram
Farem una visita panoràmica de la ciutat de Madràs i sortirem per carretera cap a Mahabalipuram, la “ciutat de les set pagodes” i el port més important del regne dels Pallavas. Visitarem el conjunt monumental de Mahabalipuram, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Podrem visitar el Temple de la Riba, el temple estructural de pedra més antic en el sud de l’Índia, així com el Gran Penyal, un lloc bonic per la seva rica decoració que reprodueix el mític descens de riu Ganges. Finalment visitarem un conjunt de cinc petits temples monolítics consagrats a Shiva de gran bellesa, anomenats els Cinc Rathas.

DIA 4.- Mahabalipuram. Excursió a Kanchipuram
Excursió durant tot el dia als temples de Kanchipuram. Aquesta ciutat situada al costat de riu Palar està considerada una de les més sagrades de l’hinduisme. És famosa pels seus més de mil temples i pels petits telers artesanals o grans magatzems de saris de seda. Aquí es produeixen les sedes més exquisides de tota l’Índia. Destaca el temple d’Ekambareswara (segle IX), dedicat a Shiva. Altres temples d’interès són els de Vaikunta Perumal i Kailasanatha, dedicats a Vishnu i Shiva respectivament. Tornada a Mahabalipuram després de finalitzar les visites.

DIA 5.- ​​Mahabalipuram – Kumbakonam
Sortida per carretera cap al sud, parant en ruta a Chidambaram per visitar el Temple de Brihadeeshwarar, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i considerat el més perfecte de l’Escola dràvida. En el seu interior podem trobar un dels salons de ball més famosos de país, així com el conjunt més antic del Karana excavat en pedra i que representa els 108 moviments de la dansa Nataraja.

El temple està dividit en diferents pagodes situades en els quatre punts cardinals. Podrem trobar diferents sales: Niritta Sabha (saló dels balls), Deva Sabha (saló dels festivals), Kanaka Sabha i finalment Raja Sabha, el més espectacular amb 1000 pilars. Aquí l’antiga dinastia dels Pandya celebrava les seves victòries. Seguim la ruta fins Gangaikonda Cholapuram, antiga capital de la txola, on admirarem el temple de pedra de Brahadeeswar, construït pel rei Chola al segle X.

Continuació per carretera fins a arribar a Kumbakonam. A la tarda visitarem el Temple Airavatesvara, situat a la propera localitat de Darasuram i construït pel Rajà Chola II al segle II. Compta amb nobles escultures que decoren tot el temple.

DIA 6.- Kumbakonam – Tanjore – Trichy
Esmorzar. Sortida per carretera cap a Tanjore (també anomenada Thanjavur), una de les ciutats més antigues de país, remuntant-se a el període de Sangam i fundada pel rei Mutharayar. Va aconseguir la seva època de major apogeu durant el regnat de la Dinastia Chola. Segurament el que més crida l’atenció d’aquesta ciutat és el llegat arquitectònic de temples i l’estil de pintura propi que posseeix.

Visita del Temple Brihadisvara i continuació de el viatge per carretera fins a Trichy. A la tarda pujada a el Fort de la Roca, amb la seva espectacular passatge de les cent columnes, coronat pel temple dedicat a el déu Vinayaka. A l’illa Srirangam, sobre el riu Kaveri, visitem el Temple Ranganatha Swamy, envoltat de set muralles concèntriques, amb 21 portes d’accés i nombrosos santuaris i sales plenes de columnes.

DIA 7.- Trichy – Chettinad – Madurai
Avui ens dirigim cap a Madurai, no sense abans visitar Chettinad, on podrem admirar les pintoresques construccions de casa seva, fidel reflex del florent comerç en el passat d’aquesta localitat. Seguirem la ruta fins a Madurai, antiga ciutat de la dinastia Pandya i important centre de peregrinació.

DIA 8.- Madurai
A primera hora del matí visitarem el colorit Mercat de Flors, un dels més importants de sud de l’Índia, així com el Dhobi Ghat.
Visitarem l’estany de Mariamman Teppakhulam, el Palau de Tirumalay Kayak i el Temple de Meenakshi, situat al cor de la ciutat. Una obra que destaca per la multitud d’imatges multicolor, deïtats i animals mitològics que es veuen representats. Aquest temple deu el seu nom a la filla d’un rei de la dinastia Pandya, que segons explica la tradició, va néixer amb tres pits. Avui dia és un centre de pelegrinatge on es barregen milers de fidels i turistes. Podem trobar pelegrins banyant-se en els estanys del seu voltant i escoltar música folklòrica. És aconsellable assistir a la nit a la cerimònia de tancament de les portes del temple.

DIA 9.- Madurai – Munnar
Esmorzar i sortida per carretera fins a Munnar, en l’estat de Kerala. Aquesta població està situada entre turons i enmig de plantacions de te, pel que és una de les majors productores de te a sud de l’Índia. Visitarem una fàbrica de te per conèixer el seu procés d’elaboració i continuarem cap a la presa Mattupetty i el mercat local de la ciutat.

DIA 10.- Munnar – Kumarakom
Sortida cap a la regió dels “backwaters” fins arribar a Kumarakom, un popular destí situat a la vora del Llac Vembanad, una zona humida molt rica en flora i fauna.
Recorrerem el llac i els seus centenars de canals alimentats pels diferents rius de Kerala. Molts d’aquests rius serpentegen terra endins comunicant així els diferents pobles pesquers. La població local viu de la pesca (es poden observar una gran quantitat de xarxes xineses), l’elaboració del coir (fibra de coco utilitzada per elaborar raspalls, catifes …), la construcció de vaixells i l’agricultura. Arribada a Kumarakom i trasllat a l’hotel.

DIA 11.- Kumarakom – Cochin
Sortida per carretera cap a Alleppey, avançant pels canals en una típica casa vaixell. Continuació fins Cochin, considerada com la Reina de la Mar Aràbic, que ha estat un important centre de comerç d’espècies des del segle XIV. Va ser ocupada pels portuguesos en 1503, convertint-se així en el primer assentament colonial europeu a l’Índia. La ciutat va ser ocupada posteriorment pels neerlandesos, els mysores i els britànics. Malgrat la seva enorme expansió, la ciutat manté part de la seva herència colonial, barrejant el tradicional amb el modern.

DIA 12.- Cochin
Avui dedicarem el dia a la ciutat de Cochin i a visitar els seus llocs més interessants. Al matí visitarem la Sinagoga jueva, construïda fa uns 400 anys. Posseeix precioses llums d’aranya de cristall belga i està enllosada de rajoles pintades a mà procedents de la Xina. Després visitarem el Palau Holandès i observarem els seus meravellosos murals que representen la història completa de Ramayana. Finalment coneixerem la cridanera pesca xinesa que s’estén per tota la costa de Kerala.

DIA 13.- Vol Cochin / Ciutat d’origen
Esmorzar. A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona (Hotels Cat. Standard) 1.550 €
Suplement Habitació Individual 620 €
Suplement Sortida Desembre 200 €
Preu Base per persona (Hotels Cat. Superior) 1.760 €
Suplement Habitació Individual (Hotels Cat. Superior) 790 €
Suplement Sortida Desembre (Hotels Cat. Superior) 300 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Vehicle amb conductor i aire condicionat adaptat al tamany final del grup.
Guia acompanyant de parla hispana durant la ruta.
Excursions i visites mencionades a l’itinerari.
Entrades als llocs i monuments descrits a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Índia (27 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no mencionades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari