Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Ladakh, anomenat a vegades «Petit Tibet» pel seu aspecte geogràfic i per la seva cultura autòctona, està habitat per una població d’ascendència indoaria i tibetana, i és una de les zones menys poblades de Caixmir. Partint de Amritsar, epicentre cultural i espiritual de la religió sikh, deixarem enrere les verdes i florides planícies de les valls per a endinsarem en els grans altiplans i els canviants paisatges de la serralada fins a aconseguir alguns dels ports de muntanya més elevats del món. Tot això a la recerca de la ciutat de Leh, el culminant punt final d’aquesta espectacular aventura a través del Ladakh i la Serralada de l’Himàlaia.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DELHI A bord
2 VOL DELHI / AMRITSAR Hotel
3 AMRITSAR E Hotel
4 AMRITSAR – DHARAMSHALA E Hotel
5 DHARAMSHALA – JAMMU E Hotel
6 JAMMU – SRINAGAR E / S Casa flotant
7 SRINAGAR E / S Casa flotant
8 SRINAGAR E / S Casa flotant
9 SRINAGAR – KARGIL E Hotel
10 KARGIL – LAMAYURU – LEH E Hotel
11
LEH E Hotel
12 LEH – VALL DE NUBRA E Hotel
13 VALL DE NUBRA E Hotel
14 VALL DE NUBRA – LEH E Hotel
15 VOL LEH / DELHI E Hotel
16 VOL DELHI / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

06 AGO | Vol Ciutat d’Origen / Delhi
Sortida en vol destino Delhi, fent escala a Istanbul. Nit a bord.

07 AGO | Vol Delhi-Amritsar
Arribada a Delhi de matinada i enllaç amb el vol destino Amritsar. Arribada a Amritsar, assistència per part del nostre representant en destí i trasllat a l’hotel. A la tarda realitzarem una visita al Wagah Boarder. D’una banda, Amritsar és coneguda com la ciutat del temple daurat, pel seu centre espiritual i cultural de la religió Sikh. Aquest santuari atreu actualment a més visitants que el Taj Mahal en Agra i és el destí principal per als habitants de l’Índia. Amritsar acull la història cultural, religiosa i política dels Sikhs. D’altra banda, la ciutat també és coneguda pels incidents ocorreguts durant la colonització britànica en 1919 i l’operació “Bluestar” en 1984 duta a terme per la primera ministra de llavors, Indira Gandhi. Actualment les principals activitats comercials de la zona són els serveis turístics, venda de catifes i teles, productes agrícoles i artesania. El Wagah Boarder és l’única carretera que transcorre per la frontera entre l’Índia i el Pakistan entre els pobles de Amritsar i Lahore. Tornada a Amritsar i visita del Temple Daurat, on veurem la cerimònia d’oració de la tarda. Tornada a l’hotel i allotjament.

08 AGO | Amritsar
Esmorzar. D’hora al matí, visita del Temple Daurat, el santuari més sagrat de la religió Sikh. El Sant Musulmà Mian Meer va posar la primera pedra d’aquest santuari a inicis de 1589 i la seva construcció va finalitzar en 1601. Tres anys més tard es dipositava en aquest centre la sagrada escriptura de la religió Sikh. El temple va ser assaltat tres vegades per invasors afganesos entre 1757 i 1764; en el 1776 va ser reconstruït en la forma que es pot apreciar actualment. El temple es troba obert al públic i s’accedeix per un pas elevat que travessa el llac. Més tard, visitarem el jardí de Jallianwala Bagh. Tarda lliure. Allotjament.

09 AGO | Amritsar – Dharamshala (200 Km /5 h aprox)
Esmorzar i sortida per carretera destino Dharamshala. Dharamshala és una ciutat situada a l’alt de la Vall de Kangra, envoltada d’un bosc replet de majestuosos cedres. El Poble de Mc Leod Ganj, situat en la part alta de la vall, és conegut per la presència del Dalai Lama. Aquesta zona es considera la capital dels exiliats tibetans a l’Índia.
En 1959 va haver-hi una gran afluència de refugiats provinents del Tibet que seguien el 14è Dalai Lama. La seva presència juntament amb la població tibetana ha fet de Dharamshala un destí imprescindible per als viatgers. Allotjament.

10 AGO | Dharamshala – Jammu (190 Km / 5 h aprox)

Esmorzar i sortida per carretera cap a Jammu. “La capital d’hivern”, la ciutat es troba en el context de les serralades Shivalik i Trikuta. Aquesta “Ciutat dels Temples” alberga alguns dels santuaris hindús més populars que atreuen a devots de tot el món. La ciutat de Jammu és també un centre cultural que ofereix als viatgers un cop d’ull del ric art i l’artesania juntament amb la deliciosa cuina nativa. Fundat per Tall Jambulochan, qui ho va cridar Jambupur. Allotjament.

11 AGO | Jammu – Srinagar
Esmorzar i sortida per carretera cap a Srinagar, capital de Jammu i Caixmir. La població està situada a la Vall de Caixmir i es troba a la riba del Riu Jhelum, afluent del Indus. La ciutat és famosa pels seus llacs i cases flotants, així com també per la seva artesania tradicional de Caixmir i fruita seca. Sopar i nit a casa flotant.

12 | Srinagar
Esmorzar. D’hora al matí sortirem a visitar el mercat de verdures flotant, tour amb barca pel llac Dal, visitant els canals i el mercat flotant. Després de la visita torno a la cosa flotant per a menjar. Després, anirem a visitar la Mesquita de Hazrathabal, els voltants del basar, passeig pel barri antic per a conèixer més la vida del Srinagar. Sopar i allotjament.

13 AGO | Srinagar
Esmorzar. Avui visitarem els jardins de Mughal. Un punt culminant de l’arquitectura i l’horticultura de Mughal a l’Índia, d’estil persa són el punt culminant de qualsevol visita a Srinagar. Visiti Shalimar Bagh i Nishat Bagh per a meravellar-se amb els exuberants jardins en terrasses, els massissos de flors brillants, les fonts en cascada i els pavellons de marbre decorats que mostren l’opulència dels governants que els van construir en el segle XVII d. C. Tard lliure per a recórrer al teu aire una mica més de Srinagar. Sopar i allotjament.

14 AGO | Srinagar – Sonmarg – Kargil (200 Km / 5-6 h / 2676 M)
Esmorzar i sortida cap a Kargil. El camí creua la població alpina de Sonamarg i el Zoji La, pas que generalment està cobert de neu. Arribada a Kargil i trasllat a l’hotel. Nit en Kargil.

15 AGO | Kargil – Lamayuru – Leh (220 Km / 5-6 h / 3500 M)
Esmorzar. Trasllat cap a Leh. Durant el camí visita al Mulbek, la gegant escultura de Buda esculpida a les muntanyes rocoses. També passarem per Lamayur, el monestir més antic de Ladakh. Arribada a Leh a última hora de la tarda. Nit en Leh.

16 AGO | Leh
Esmorzar i visites a Leh. Sortida cap al monestir de Shey (antiga residència dels Reis de Ladakh, abans que s’establissin en Leh). El Palau gaudeix d’una privilegiada i estratègica situació, en una cresta, sobresortint sobre la vall de l’Indus. El temple principal alberga una enorme estàtua de Buda (12 m) esculpida per artesans de Nepal. Després de la visita continuació cap al monestir de Thiksey (17 km), probablement el més impressionant i bonic de Ladakh. El Monestir de Thiksey, situat en un pintoresc enclavament que domina el riu Indo, va ser fundat en el segle XV pels monjos de l’ordre Gelupa. Actualment són només 8 els que habiten a l’interior, però és clar que aquest monestir té molta història i és tot un símbol religiós de la ciutat, sent un bon lloc per a assistir a cerimònies religioses. Consta de dues sales de reunions i alberga obres d’art excel·lents, algunes pintures amb més de 400 anys d’antiguitat, una petita biblioteca en la planta superior amb una important col·lecció de llibres d’estil tibetà i un impressionant Buda Maitreya de 12 metres d’altura. A continuació, sortida cap a Hemis (a 35 km de Leh). Arribada a Hemis i visita dels monestirs més importants de la vall. Tornada a l’hotel i a la nit temps lliure per a explorar el mercat local. Nit en Leh.

17 AGO | Leh – Vall de Nubra (120 km / 5 h aprox / 3000 M)
Esmorzar i sortida cap a la Vall de Nubra. El camí cap a la Vall de Nubra passa pel pas més alt transitable en el món en Khardung La (5602m). El pas està gairebé permanentment cobert de boira i neu. Nubra, que significa “verd”, solia ser la ruta de comerç que connectava Tibet amb el Turkistán, i de fet va ser envaït per Turkistán en diverses ocasions. També conegut com la Vall de les flors, Nubra sempre ha estat ben conreada i fèrtil, amb el millor clima de Ladakh, per la qual cosa els grans i fruites com a pomes i albercocs sempre han estat abundants. El noranta per cent de la població de Nubra és budista. Allotjament.

18 AGO | Vall de Nubra (160 km / 4h)
Esmorzar. La Vall està dominada per una àmplia i increïble plana per la qual passen els rius Nubra i Shyok. Es tracta d’una zona preciosa de pobles petits, boscos densos, i alguns camells salvatges que poden veure’s en les dunes de sorra prop de Hunder. El permís que obtenim per a visitar la zona només ens deixa viatjar fins a Panamik, a la vall del nord. Allotjament en campament fix.

19 AGO | Vall de Nubra – Leh (160KM / 4.5Hh aprox)
Esmorzar i tornada cap a Leh. Tarda lliure per a poder passejar pel mercat local. Allotjament.

20 AGO | Vol Leh – Delhi
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per a prendre el vol amb destinació Delhi. Arribada, trasllat a l’hotel i allotjament. Resta del dia lliure. Allotjament.

21 AGO | Vol Delhi / Ciutat d’origen
De matinada trasllado a l’aeroport per a sortir en vol de tornada, fent escala a Istanbul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 8 a 9 persones 2.220 €
En base a grup de 6 a 7 persones 2.345 €
En base a grup de 4 a 5 persones 2.460 €
Suplement Habitació Individual 635 €
Taxes Aèries (Aprox.) 350 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Delhi / Amritsar i Leh / Delhi.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Vehicle amb conductor sense aire condicionat a la zona de les muntanyes (zona de Leh i Vall de Nubra).
Visites indicades amb guies locals de parla anglesa.
Entrades a Amritsar, Dharamshala i Leh.
Taxes ambientals a Leh i permís per la Vall de Nubra.
Guia local de parla anglesa des d’Amritsar fins a Leh.
Guia local de parla anglesa per a visites a monestirs a partir del dia 10 de viatge.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat d’India (visat electrònic 27 USD aprox.)
Visites i activitats no especificades.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

22 agost, 2016

Un viaje sin duda maravilloso. Pasar tan rápido del Templo Dorado de Amristar, cuna de los Sikhs, a Dharamshala, hogar de refugiados tibetanos es algo único.
Lo mejor del viaje ha sido avanzar desde Leh por el Valle de Nubra, acompañados de unos paisajes impresionantes… saber que recorres el paso transitable más alto del mundo es una anécdota más para no olvidar este viaje fantástico.

Deixar un comentari