Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Aquest viatge és una autèntica aventura per als amants de la moto. Tindràs l’oportunitat de conduir una Royal Enfield des Manali fins als llocs més remots de l’Himàlaia, a la regió Tibetana de Ladakh, a través d’espectaculars paisatges, petits pobles tibetans, majestuosos monestirs budistes i passos de muntanya a 5.000 metres d’altura.

La ruta comença explorant Delhi, la capital de l’Índia, per ràpidament desplaçar-nos a Manali, on comença la nostra travessa en moto per la serralada de l’Himàlaia fins a arribar a Leh. Des d’aquí realitzarem diverses excursions per la vall de Nubra fins al llac de Pangong, i per la vall de Sham fins a Lamayuru.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DELHI A bord
2 ARRIBADA A DELHI. VISITES E Hotel
3 DELHI – CHANDIGARH – MANALI E Hotel
4 MANALI E Hotel
5 MANALI – ROHTANG PASS – KEYLONG E Hotel
6 KEYLONG – BARALACHA PASS – SARCHU E Campament
7 SARCHU – LEH E Hotel
8 LEH E Hotel
9 LEH – VALL DE NUBRA E Hotel
10 VALL DE NUBRA E Hotel
11 VALL DE NUBRA – LLAC PANGONG E Campament
12 LLAC PANGONG – LEH E Hotel
13 LEH – LAMAYURU E Hotel
14 LAMAYURU – LEH E Hotel
15 VOL LEH / DELHI E Hotel
16 VOL DELHI / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1. Vol Ciutat d’origen / Delhi
Sortida en vol regular, en classe turista, amb destinació a Delhi. Nit a bord.

DIA 2. Arribada a Delhi. Visites
Arribada a l’aeroport de Delhi. Trasllat a l’hotel per descansar i prendre l’esmorzar. Posteriorment, sortida en vehicle i amb guia de parla hispana per visitar la ciutat. Visitem el Minaret de Qutub, el més alt de l’Índia, passejant després per la Tomba d’Humayun, que sembla més un palau envoltat de jardins que un monument funerari. Després visitarem el Fort Vermell, en ple centre de la capital, el Temple del Lotus (les modernes formes recorden aquesta flor) i finalment el conjunt de temples d’Akshardham, que conté diversos mil·lennis de cultura, arquitectura i espiritualitat hindú. Tarda lliure per explorar la ciutat al teu aire.

DIA 3. Delhi – Tren a Chandigarh – Manali
Després de l’esmorzar trasllat cap a l’estació de tren i sortida cap a Chandigarh, a la qual arribarem en poc més de 3 hores i on connectem amb un autobús en direcció a Manali, en un trajecte de 8 hores de durada. Arribada al vespre, recepció a l’estació i trasllat a l’hotel.

DIA 4. Manali
Després del llarg recorregut del dia anterior, avui tindràs tot el matí de descans per poder explorar Manali al teu aire. Al llarg del dia s’assignaran les motos i, a la tarda, sortirem a explorar la localitat a peu.

DIA 5.- ​​Manali – Rohtang Pass – Keylong
Avui comença l’aventura amb moto. Pujaràs a la teva Royal Enfield i sortiràs en direcció nord per iniciar la travessia de la Serralada de l’Himàlaia. En primer lloc, ascendim fins al pas de Rohtang (3.980m d’altura) en direcció a Keylong. Pel camí passem per diversos pobles enmig de les muntanyes com Khoksar, Sissu, Gondla i Tandi, a la confluència dels rius de Chandra i Bhaga. Arribada a Keylong. Depenent de l’hora d’arribada, podràs gaudir d’una mica de temps lliure al capvespre.

DIA 6.- Keylong – Baralacha Pass – Sarchu
Després d’esmorzar, avui seguirem creuant l’Himàlaia a través del següent pas de muntanya, Baralacha Pass, situat a 4.800 metres sobre el nivell del mar. Pel camí creuarem les poblacions de Gemur, Jispa i Darcha. Farem check-in al campament i tindrem temps lliure per passeja per la zona, en ple cor de la serralada. Nit al campament.

DIA 7. Sarchu – Leh
Seguirem amb les motos després de l’esmorzar al campament, pujant de nou a través de paisatges espectaculars i creuant, en aquest cas, tres passos de muntanya situats a 4.800, 5.065 i 5.300 metres, per finalment baixar fins a Leh, el centra neuràlgic del Ladakh. La ruta d’avui és llarga i no arribarem a Leh fins al capvespre, descansant després de l’arribada.

DIA 8. Leh
Després del llarg dia anterior, avui disposarem del matí lliure per passejar per la població de Leh, la població és majoritàriament d’origen tibetà, ja que està situada ja a l’altra banda de la serralada principal de l’Himàlaia i amb millor accés al Tibet que a la Índia, d’on venim. A la tarda sortirem en una visita guiada per explorar la Stupa de Shanti, el Palau de Leh i el Mercat de Leh.

DIA 9. Leh – Vall de Nubra
Avui ens dirigim cap al Nord per descobrir una de les regions més remotes del planeta: la vall de Nubra. Pugem a les motos després de l’esmorzar i recorrem la carretera que posseeix el pas de muntanya més elevat del món, a 5602 metres d’altura: el pas de Khardung La. Descendim després suaument cap a la vall de Nubra. Al llarg del recorregut podem fer parades per descansar en diversos cafès i en llocs escènics on podrem prendre impressionants fotografies. Nit en hotel a la Vall de Nubra, prop de Diskit.

DIA 10. Vall de Nubra
Aprofitem el matí per fer una visita a la Stupa de Diskit i de l’enorme i acolorida estàtua de Buda. Més tard, sortim cap al Nord per la Vall de Nubra en direcció a la població de Panamik, en direcció a la glacera Siachen, que actua de frontera a la zona de disputa entre l’Índia i el Pakistan. En Panamik visitarem uns banys termals. Després, tornem seguint el curs del riu cap al Sud fins a Sumur, per passar la nit en hotel.

DIA 11. Vall de Nubra – Llac Pangong
Esmorzar i sortida per carretera amb les motos en direcció al Llac Pangong. Són uns 150 km però trigarem gairebé 7 hores en fer el recorregut, a través de la carretera que segueix al riu Shyok fins al llac, situat a 4420 metres d’altura sobre el nivell del mar. Descansem després de l’arribada i esperem el moment de l’posta de sol per gaudir dels reflexos i la llum del capvespre sobre el llac. Nit a campament.

DIA 12. Llac Pangong – Leh
Avui ens llevem d’hora per veure la sortida del sol sobre el llac i després esmorzem. Sortim posteriorment per carretera en direcció de tornada a Leh, fent diverses parades pel camí per visitar el poble de Hemis, el monestir de Thikse i el Palau de Shey. Arribada a Leh i temps lliure.

DIA 13. Leh – Monestir de Liker – Lamayuru
Després de l’esmorzar sortim de nou des de Leh, aquest cop conduint les motos cap a l’Oest, seguint el curs del riu Indus. Pel camí passem pel Gurudwara Pathar Sahib, un memoràndum a l’Guru Nanak Dev, fundador de la religió Sikh. Passem després per ‘Magnetic Hill’, un lloc envoltat de llegendes on sembla que la gravetat vagi en sentit contrari al normal, encara que tot es degui a un efecte visual. Seguim deixant enrere la confluència dels rius Zanskar i Indus i visitem el Monestir de Liker, per finalment a la tarda passar per increïbles paisatges que recorden a la superfície lunar i arribant als monestirs de Lamayuru.

DIA 14. Lamayuru – Alchi – Leh
Després d’esmorzar a l’hotel sortim de tornada a les motos per carretera en direcció a Leh, fent una parada pel camí per visitar del monestir de Alchi, així com per visitar, i als afores de Leh, el museu ‘Hall of Fame’, que és en la pràctica un memorial a les baixes de soldats que van morir defensant Índia en les guerres amb el Pakistan. Arribada a Leh i temps lliure.

DIA 15. Vol Leh / Delhi
Vol al matí després de l’esmorzar des de Leh cap a Delhi, directe, en classe turista. Dia lliure a Delhi per descansar, passejar i fer compres d’última hora.

DIA 16. Vol Delhi / Ciutat d’origen
D’hora al matí, sortida del vol internacional des de Delhi en direcció a la teva Ciutat d’origen, amb una escala intermèdia. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.895 €
En base a grup de 4 a 9 persones 2.125 €
En base a grup de 3 persones 2.215 €
En base a grup de 2 persones 2.455 €
Suplement Habitació Individual 260 €
Taxes Aèries (Aprox.) 290 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Leh / Delhi.
Trasllats descrits a l’itinerari.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Tour amb conductor i guia de parla hispana a Delhi.
Bitllet de tren d’alta velocitat de Delhi a Chandigarh.
Bitllet d’autobús de Chandigarh a Manali.
Motocicleta Royal Enfield amb casc i mecànic professional amb recanvis lleugers que ens acompanyarà durant tot el trajecte en moto.
Vehicle de suport durant tot el trajecte en moto per a casos d’avaria o malaltia / indisposició per conduir la motocicleta.
Tots els permisos per a les zones on entrarem.
Entrades als llocs descrits (excepte a Delhi).
Assistència per a la preparació i conducció de la moto.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat d’Índia (visat electrònic 80 USD aprox.)
Visites i activitats no especificades.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari