Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Un viatge des del país dels Sikhs fins a les terres tibetanes. Des del Temple Daurat d’Amritsar, el santuari més sagrat de la religió Sikh, fins a les terres tibetanes de Leh i la Vall de Nubra, on gaudirem de paisatges meravellosos i del contrast cultural.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DELHI A bord
2 VOL DELHI / AMRITSAR Hotel
3 AMRITSAR E Hotel
4 AMRITSAR – DHARAMSHALA E Hotel
5 DHARAMSHALA – MANALI E Hotel
6 MANALI E Hotel
7 MANALI – KEYLONG – JISPA E Hotel
8 JISPA – SARCHU E / S Campament
9 SARCHU – LEH E Hotel
10 LEH E Hotel
11 LEH – ALCHI – LAMAYURU – LEH E Hotel
12 LEH – VALL DE NUBRA E Hotel
13 VALL DE NUBRA E Hotel
14 VALL DE NUBRA – LEH E Hotel
15 VOL LEH / DELHI E Hotel
16 VOL DELHI / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Barcelona / Estambul / Delhi
Sortida en vol amb destinació Delhi, fent escala a Estambul. Nit a bord.

DIA 2.- Vol Delhi / Amritsar
Arribada a Delhi la matinada anterior i enllaç amb el vol destinació Amristar. Arribada a Amristar, assistència per part del nostre representant en destí i trasllat a l’hotel. A la tarda farem una visita al Wagah Boarder. D’una banda Amritsar és coneguda com la ciutat del temple daurat, pel seu centre espiritual i cultural de la religió Sikh. Aquest santuari atrau actualment a més visitants que el Taj Mahal a Agra i és la destinació principal per als habitants de l’Índia. Amritsar acull la història cultural, religiosa i política dels Sikhs. D’altra banda, la ciutat també és coneguda pels incidents ocorreguts durant la colonització Britànica el 1919 i l’operació “Bluestar” el 1984 duta a terme per la primera ministra d’aleshores, Indira Gandhi. Actualment les principals activitats comercials de la zona són els serveis turístics, venda de catifes i teles, productes agrícoles i artesania. El Wagah Boarder és l’única carretera que transcorre per la frontera entre l’Índia i el Pakistan entre els pobles d’Amritsar i Lahore. Retorn a Amritsar i visita del Temple Daurat, on veurem la cerimònia d’oració de la tarda.

DIA 3.- Amritsar
Esmorzar. Pel matí visita del Temple Daurat, el santuari més sagrat de la religió Sikh. El Sant Musulmà Mian Meer va posar la primera pedra d’aquest santuari a inicis de 1589 i la seva construcció va finalitzar en 1601. Tres anys més tard es dipositava en aquest centre la sagrada escriptura de la religió Sikh. El temple va ser assaltat tres vegades per invasors afganesos entre 1757 i 1764; al 1776 va ser reconstruït en la forma que es pot apreciar actualment. El temple es troba obert al públic i s’accedeix per un pas elevat que creua el llac. Més tard, visitarem el jardí de Jallianwala Bagh. Tarda lliure.

DIA 4.- Amristar – Dharamsala
Esmorzar i sortida per carretera cap a Dharamshala. Dharamsala és una ciutat situada a la part alta de la Vall de Kangra, envoltada d’un bosc ple de majestuosos cedres. El poble de Mc Leod Ganj, situat a la part alta de la vall, és conegut per la presència del Dalai Lama. Aquesta zona es considera la capital dels exiliats tibetans a l’Índia. El 1959 hi va haver una gran afluència de refugiats provinents del Tibet que seguien el 14è Dalai Lama. La seva presència juntament amb la població tibetana ha fet Dharamsala una destinació imprescindible per als viatgers.

DIA 5.- Dharamshala – Manali
Esmorzar i sortida per carretera cap a Manali. Arribada i resta del dia lliure.

DIA 6.- Manali
Esmorzar i dia complet de visites a “La reina de la muntanya” situada a la ribera oest del riu Beas. Els llocs que visitarem avui són el Castell Nagar, utilitzat com a caserna general del Rajà quan Nagar era la Capital de la Vall de Kullu. El fort antic està construït en un emplaçament amb unes belles vistes de la vall i té un temple petit. També visitarem el Jagat Sukh i el Temple Hadimba o Temple Dhungiri, un dels més importants de la regió situat al mig del bosc de Dhungiri Van Vihar. Finalment també visitarem el Gadhan Thekchoking gompa cobert amb colorits frescos.

DIA 7.- Manali – Keylong – Jispa
Esmorzar i sortida amb destinació a Jispa a través d’Keylong passant pel Rohtang Pass a 3.998 m. Gaudirem de temps lliure per observar les espectaculars vistes a Rohtang des d’on podem obervar la Vall de Manali. Continuació cap a la Vall de Lahaul que és paisatgísticament oposat al verd vall de Kullu. La gent d’aquesta vall és principalment budista. Arribada a Jispa i allotjament.

DIA 8.- Jispa – Sarchu
Esmorzar i sortida en direcció a Sarchu, la frontera entre els estats de Himachal i Kashmir. A l’arribada acomodació al campament fix.

DIA 9.- Sarchu – Leh
Esmorzar i aviat al mat sortida en una jornada llarga destinació a Leh travessant algun dels passos més alts d’aquesta carretera. El pas de Taglang La es troba a Ladakh i sovint es diu erròniament que és el segon pas més alt amb 5.325 m del món encara que sí ho és de l’Índia després del pas de Khardung La localitzat entre Manali i Leh.

DIA 10.- Leh
Esmorzar i visites a Leh. Sortida cap al monestir de Shey, antiga residència dels Reis de Ladakh abans que s’establissin a Leh. El Palau gaudeix d’una privilegiada i estratègica situació en una cresta, sobresortint sobre la vall de l’Indo. El temple principal alberga una enorme estàtua de Buda (12 m) esculpida per artesans del Nepal. Després de la visita continuació cap al monestir de Thiksey (17 km), probablement el més impressionant i bonic de Ladakh. Va ser fundat al segle XV pels monjos de l’ordre Gelupa i està situat en un pintoresc enclavament dominant el riu Indo.
Actualment són només 8 els que habiten a l’interior, però està clar que aquest monestir té molta història i és tot un símbol religiós de la ciutat, sent un bon lloc per assistir a cerimònies religioses.
Consta de dues sales de reunions i alberga obres d’art excel·lents, algunes pintures amb més de 400 anys d’antiguitat, una petita biblioteca a la planta superior amb una important col·lecció de llibres d’estil tibetà i un impressionant Buda Maitreya de 12 metres d’altura. A continuació sortida cap a Hemis (a 35 km de Leh). Arribada a Hemis i visita dels monestirs més importants de la vall. Retorn a l’hotel i a la nit temps lliure per explorar el mercat local.

DIA 11.- Leh – Alchi – Lamayuru – Leh
Esmorzar i sortida cap a Lamayuru visitant en ruta al Monestir de Phyang i el Monestir de Alchi. El monestir de Alchi és l’únic en terreny pla. El gran traductor Ringchen Zangpo va fundar la gompa al segle XI. Aquesta Gompa tine grans influències Kashemiras molt visibles en les seves talles i pintures.
El Monestir de Lamayuru és un monestir tibetà budista a Lamayouro, durant la jornada d’avui podrem visitar els petits pobles que ens trobarem pel camí. Retorn a Leh.

DIA 12.- Leh – Vall Nubra
Esmorzar i sortida cap a la Vall de Nubra. El camí cap a la Vall de Nubra passa pel pas més alt transitable en el món en Khardung La (5602m). El pas està gairebé permanentment cobert de boira i neu. Nubra, que significa “verd”, solia ser la ruta de comerç que connectava Tibet amb el Turkistan, i de fet va ser envaït per Turkistan en diverses ocasions. També conegut com la Vall de les flors, Nubra sempre ha estat ben cultivada i fèrtil, amb el millor clima de Ladakh, de manera que els grans i fruites com pomes i albercocs sempre han estat abundants. El noranta per cent de la població de Nubra és budista.

DIA 13.- Vall de Nubra
Esmorzar. La Vall està dominat per una àmplia i increïble plana per la qual passen els rius Nubra i Shyok. Es tracta d’una zona preciosa de pobles petits, boscos densos, i alguns camells salvatges que es poden veure a les dunes de sorra a prop de Hunder. El permís que obtenim per visitar la zona només ens deixa viatjar fins Panamik, a la vall del nord. Allotjament en campament fix.

DIA 14.- Vall de Nubra – Leh
Esmorzar i retorn cap a Leh. Tarda lliure per poder passejar pel mercat local.

DIA 15.- Vol Leh – Delhi
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol amb destinació Delhi. Arribada, trasllat a l’hotel i allotjament. Resta del dia lliure.

DIA 16.- Vol Delhi / Estambul / Barcelona
De matinada trasllat a l’aeroport per sortir en vol de tornada a Barcelona fent escala a Estambul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 2.095 €
En base a grup de 8 persones 2.165 €
En base a grup de 6 persones 2.270 €
En base a grup de 4 persones 2.365 €
En base a grup de 2 persones 2.935 €
Suplement Habitació Individual 570 €
Taxes Aèries (Aprox.) 360 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Delhi / Amritsar i Leh / Delhi.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Vehicle amb conductor fins a Leh amb aire condicionat (adaptat al nombre de persones del grup).
Vehicle amb conductor sense aire condicionat en la zona de les muntanyes (zona de Leh i Vall de Nubra).
Visites indicades amb guies locals de parla anglesa.
Entrades a Amritsar, Dharamshala, Manali i Leh.
Permís per la Vall de Nubra.
Taxes ambientals a Leh.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Índia.
Visites i activitats no especificades.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari