Àsia
Destinació
13 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Durant 13 dies descobrirem el cor de Bali i els seus principals llocs d’interès, a més de l’illa de Sulawesi, on aprendrem sobre els costums, tradicions i cultura dels Toraja. Acabarem el viatge a les platges paradisíaques de Gili Trawangan, on podrem descansar i relaxar-nos.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A DENPASAR. TRASLLAT A UBUD Hotel
2 UBUD E Hotel
3 UBUD E Hotel
4 UBUD E Hotel
5 UBUD. VOL A SULAWESI – TANA TORAJA E Hotel
6 TORAJA TOUR E Hotel
7 RAFTING EN EL RIU MAULU E Hotel
8 TANA TORAJA – MAKASSAR. VOL A LOMBOK – GILI TRAWANGAN E Hotel
9 GILI TRAWANGAN E Hotel
10 GILI TRAWANGAN E Hotel
11 GILI TRAWANGAN E Hotel
12 GILI TRAWANGAN E Hotel
13 GILI TRAWANGAN – LOMBOK. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- ARRIBADA A DENPASAR. TRASLLAT A UBUD
Arribada a l’aeroport de Denpasar, capital de Bali, i trasllat al poble d’Ubud, centre geogràfic de l’illa. Resta del dia lliure per descansar del viatge al nostre hotel, o bé per passejar pels carrers de la ciutat i visitar el seu mercat, temples i galeries d’art.

DIES 2 a 4. UBUD
Esmorzar. Dies lliures a Ubud en règim d’allotjament i esmorzar. Algunes activitats que podem fer en destí: excursions guiades (més informació a la fitxa tècnica), danses, compres, gastronomia, excursions en bici, ràfting, etc.

DIA 5.- ​​UBUD – SULAWESI – TANA TORAJA
Trasllat a l’aeroport per volar a Makassar, capital de l’illa de Sulawesi. Un cop allà coneixerem al nostre guia local de parla hispana que ens acompanyarà durant tot el viatge. Sortirem per la carretera “transulawesi” cap a la regió dels Toraja. Durant aquest viatge coneixerem pobles típics Bugis que habiten tot el sud de l’illa, coneguts per la seva habilitat en la construcció de vaixells “phinisi” i per les seves cases aixecades sobre pilars. Pararem per menjar a la platja de Kupa on gaudirem d’un magnífic paisatge tropical. Abans d’arribar a Tana Toraja pararem de nou per prendre un refresc al mirador de la “Erotic Mountain”. Una hora i mitja més de cotxe ens portarà fins al nostre hotel a Rantepao

DIES 6 a 7. TORAJA TOUR
Durant aquests dos dies visitarem els llocs més carismàtics de la regió de Tana Toraja. Visitarem el poble de Kete’kesu, on veurem la curiosa forma de les cases Toraja i la distribució Nord – Sud dels pobles d’aquesta zona. També observarem les tombes de Londa, excavades en una roca, i els seus Tau – Tau (figures de fusta que els Toraja utilitzen per rememorar als seus difunts).
En cas de coincidir amb una cerimònia assistirem ella per a poder veure la increïble celebració que es porta a terme per honrar els difunts. Tornada a Rantepao per sopar i dormir.

DIA 8.- RAFTING RIU MAULU
Esmorzar. Rafting opcional pel riu Maulu.
Des del moment en què sortim de Rantepao aquest dia és una inacabable experiència visual. Al principi en Jeep i després caminant des de la vessant fins al riu (1 hora), avançarem al llarg de pobles perduts, arrossars i selva. Després baixarem pel riu durant unes tres hores a través de profunds canons, cascades i valls on veurem ocells tropicals i iguanes. Tornarem a l’hotel aproximadament a les tres de la tarda.

DIA 09.- TANA TORAJA – MAKASSAR – LOMBOK
Després de l’esmorzar sortirem per carretera fins a la capital de Sulawesi, on prendrem el vol a la petita illa de Lombok. Arribada a Lombok i trasllat, en cotxe primer i després en barca, fins a l’hotel situat a l’illa de Gili Trawangan. Resta de la tarda lliure.

DIES 10 a 12.- GILI TRAWANGAN
Dies lliures en règim d’allotjament i esmorzar per a gaudir de les immaculades platges de les Illes Gili. Possibilitat de fer snorkelling, submarinisme o simplement descansar a la platja.

DIA 13.- GILI TRAWANGAN – LOMBOK. TRASLLAT A L’AEROPORT
A primera hora del matí trasllat en vaixell fins a l’illa de Lombok. En terra ens estarà esperant un cotxe per portar-nos a l’aeroport internacional de Mataram. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 7 persones 1.780 €
En base a grup de 3 a 6 persones 1.810 €
En base a grup de 2 persones 1.875 €
Suplement Individual 530 €
Suplement Temporada Alta (01 Juliol – 31 Agost) 125 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats indicats segons itinerari.
Vols domèstics segons programa.
Allotjament en habitacions dobles en hotels especificats o similars.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Visites i excursions mencionades al programa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Indonèsia.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats i visites opcionals o no indicades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari