Àsia
Destinació
12 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Un viatge complet per a descobrir l’interior de l’illa de Bali. Visitarem les muntanyes del nord que a part de les magnífiques vistes, ens oferiran una possibilitat d’una infinitat d’activitats per la zona més selvàtica de l’illa. Coneixerem el bosc salvatge, els manglars i les platges del menys visitat nord de Bali. Realitzarem activitats com trekking, albirament de fauna i flora i snorkelling. Per descomptat també visitarem paratges coneguts com Kintamani (amb la seva vista espectacular al volcà i al llac Batur) i Ubud, la ciutat més important de l’interior.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES FINS 31 MARÇ 2023
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A DENPASAR – JIMBARAN Hotel
2 JIMBARAN E Hotel
3 JIMBARAN – MUNDUK E Hotel
4 MUNDUK E Hotel
5 MUNDUK – MENJANGAN (PN BALI BARAT) E Hotel
6 MENJANGAN. SNORKEL EN ILLA CORALINA E Hotel
7 MENJANGAN E Hotel
8 MENJANGAN – KINTAMANI – UBUD E Hotel
9 UBUD (GUNUNG KAWI – TIRTA EMPUL – PENGIPULARAN) E / D Hotel
10 UBUD E Hotel
11 UBUD E Hotel
12 UBUD – DENPASAR. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

DIA 1 | Arribada a Denpasar – Jimbaran
Arribada a Denpasar, capital de Bali, tràmits d’immigració i trasllat a Jimbaran. Nit en hotel.

DIA 2 | Jimbaran
Esmorzar. Dia lliure en Jimbaran per a descansar. Nit en hotel.

DIA 3 | Jimbaran – Munduk
Després d’esmorzar, trasllat al poble de Munduk, a les muntanyes del nord de Bali. Durant aquest trajecte visitarem el mercat local de Bedugul i el Temple del Llac Bratan, un dels més coneguts de Bali. En l’últim tram tindrem boniques vistes dels llacs bessons de Bali. Arribada a Munduk i allotjament.

DIA 4 | Munduk
Esmorzar. El dia d’avui és un dia d’aventura. Trasllat a la base de Munduk Wilderness Base Camp on rebrem les instruccions de conducció dels vehicles tipus Quad/Bugy. Començarem conduint fins al bonic llac Tamblingan on podrem fer una passejada en caiac o canoa pel llac. Després continuarem conduint a través de la zona més selvàtica de l’illa. Farem una passejada per la zona per a veure arbres centenaris i plantacions de cafè., Finalment, tornada al Camp Base i esmorzar. Tornada a l’hotel.

DIA 5 | Munduk – Menjangan (Parc Nacional Bali Barat)
Després d’esmorzar iniciarem el nostre trasllat a Menjangan, en la costa nord de Bali. L’hotel està situat al Parc Nacional Bali Barat, que compta amb 19.000 hectàrees de bosc salvatge i manglars. És una zona atípica dins de Bali. Cal destacar la riquesa de la seva flora i fauna. És a més una de les millors zones per a realitzar snorkelling. Durant aquest dia lliure podran realitzar activitats com trekking, senderisme, snorkelling, kayaking, etc. Nit en hotel.

DIA 6 | Menjangan
Al matí realitzarem snorkelling a l’illa coralina de Menjangan. Aquesta excursió té una durada de mig dia (matí). A l’hora de menjar estarem de tornada a l’hotel. Resta del dia lliure en Menjangan. Nit en hotel.

DIA 7 | Menjangan (Parc Nacional Bali Barat)
A primera hora farem una passejada per a explorar el salvatge Taman Negués Bali Barat (Parc Nacional Bali Occidental) amb tota la seva sorprenent diversitat de flora i fauna. El Parc nacional és l’opció perfecta per a aquells que els agradin conèixer espais naturals i fer rutes per ells. És famós per ser dels pocs llocs on podrem albirar els famosos cérvols de Java (Java Deers) i macacos, entre moltes altres espècies. Un trekking inoblidable i especial que ens portarà a conèixer una de les zones més desconegudes de la regió acompanyats d’un guia local de parla anglesa. El tour tindrà una durada de 2 – 3 Hores (entre les 7 i 10 del matí). Esmorzar i resta del dia lliure. Nit en hotel.

DIA 8 | Menjangan – Kintamani – Ubud
Esmorzar. Sortirem cap a l’interior de Bali. Passarem per plantacions de cafè i tarongers abans d’arribar a Kintamani, un poble de muntanya situat a 1400 metres d’altura sobre el nivell de la mar. Des d’aquest poble tindrem una vista espectacular del volcà encara actiu Batur (1717 metres) i el llac Batur. A continuació, ens dirigirem a Ubud. Nit en hotel.

DIA 9 | Ubud (Gunung Kawi – Tirta Empul – Pengipularan)
Després d’esmorzar sortirem cap a Gunung Kawi, un temple públic dedicat al déu de l’aigua, en el qual es troben enterrats els membres de la família reial. Situat entre arrossars i palmeres, el temple està envoltat per un cridaner i verd paisatge. A continuació, visitarem el temple de les aigües sagrades de Bali, Tirta Empul. Aquest temple està construït sobre una deu d’aigües termals. La seva aigua és considerada com a beneïda i els pelegrins acudeixen a purificar-se. Després de les ofrenes se submergeixen en les aigües fredes del temple que té poders curatius. La nostra següent parada serà́ el poblat de Penglipuran, un poblat tradicional balines amb molt d’encant. Abans de tornar a Ubud visitarem les cascades de Tegenungang, on podrem refrescar-nos i relaxar-nos abans de finalitzar el dia de visites. Nit en hotel.

DIA 10 – 11 | Ubud
Dies lliures en Ubud en règim d’allotjament i esmorzar. Activitats opcionals; excursions guiades, danses típiques, tallers gastronòmics, excursions amb bici, rafting, etc. Nit en hotel.

DIA 12 | Ubud – Denpasar. Trasllat a l’aeroport
Esmorzar. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 4 persones 1.590 €
En base a grup de 2 a 3 persones 1.695 €
Suplement Habitació Individual 825 €
Supl. Sortides 1 Jul a 30 Set i 23 Des a 5 Gen 485 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats indicats segons itinerari.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Allotjament en habitacions dobles en hotels especificats o similars.
Guia de parla hispana per a excursions a Bali (sotmès a disponibilitat).
Guia de parla anglesa al Parc Nacional Bali Barat.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Lloguer d’equip per a fer snorkelling o submarinisme.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

19 juliol, 2016

El país genial. Val la pena viatjar a Indonèsia i conèixer els seus temples, la seva gent, els paisatges i arrosars i les postes de sol al costat de la platja.

5 octubre, 2016

Me ha sorprendido positivamente todo lo que esconde Bali además de sus fantásticas playas. En su interior hay paisajes preciosos, campos de arroz en perfectas terrazas escalonadas, pequeños templos, cuevas, animales… de todo!! Muy recomendable!!

Deixar un comentari