Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Indonèsia es tracta d’un arxipèlag de més de 14.000 illes, on viuen 360 ètnies i es parlen més de 700 llengües diferents. Indonèsia ens ofereix una important diversitat cultural, arquitectònica, ètnica i paisatgística. En aquest viatge començarem per l’illa de Java, on trobem els màgics temples de Borobudur i Prambanan. Seguim amb la visita d’ètnies amb costums ancestrals i impressionants paisatges que ens ofereix Sulawesi, i finalitzem a Bali per gaudir d’una mica de sol i fina sorra blanca.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / JAKARTA A bord
2 ARRIBADA A JAKARTA E Hotel
3 VOL JAKARTA / JOGJAKARTA. EXCURSIÓ A PRAMBANAN E Hotel
4 JOGJAKARTA. EXCURSIÓ A BOROBUDUR E / D Hotel
5 VOL JOGJAKARTA / MAKASSAR – TANA TORAJA E Hotel
6 TANA TORAJA E Hotel
7 TANA TORAJA (TREKKING) E / D / S Casa local
8 LIMBONG – RIU MAULU (RAFTING) – RANTEPAO E Hotel
9 RANTEPAO – PALOPO. VOL A DENPASAR E Hotel
10 UBUD E Hotel
11 UBUD E Hotel
12 UBUD – PLATGES DE JIMBARAN E Hotel
13 PLATGES DE JIMBARAN E Hotel
14 PLATGES DE JIMBARAN E Hotel
15 VOL BALI / JAKARTA / CIUTAT D’ORIGEN A bord
16 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / JAKARTA
Sortida de el vol regular amb destinació Jakarta (escales intermèdies). Nit a bord.

DIA 2.- ARRIBADA A JAKARTA
Arribada a Jakarta, capital d’Indonèsia, que podem definir com una ciutat caòtica i plena de gent, però plena també de contrastos; milions de persones procedents de tot el món viuen aquí aportant barreja de llengües i cultures. A la nostra arribada a l’aeroport, el personal de l’hotel on ens allotjarem, ens estarà esperant pel trasllat a l’allotjament.

DIA 3.- VOL JAKARTA / JOGJAKARTA. EXCURSIÓ A PRAMBANAN
Esmorzar. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per volar a Jogjakarta. Arribada i recepció per part del nostre guia, que ens donarà la benvinguda i ens acompanyarà durant les visites que realitzarem en els següents dies. Avui visitarem el conjunt de temples hindús de Prambanan, el major santuari hinduista d’Indonèsia, dedicats a Brahma, Vishnu i Shiva, la trinitat hindú. Trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure.

DIA 4.- JOGJAKARTA. EXCURSIÓ A BOROBUDUR
Esmorzar. Al matí sortirem a visitar la ciutat cultural i artística amb el seu famós palau del Sultà, Castell d’aigua. A continuació excursió a el mundialment famós temple budista Borobudur, amb més de 500 estàtues diferents de Buda i infinitat de gravats de fina talla. Tornada a l’hotel.

DIA 5.- ​​VOL YOGYAKARTA / MAKASSAR – TANA TORAJA
Esmorzar. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport i sortida en vol a Makassar. A l’arribada ens estarà esperant un nou guia per realitzar el trasllat a Rantepao. Avui serà un dia llarg de carretera que ens permetrà anar coneixent els poblats i paisatges que ens ofereix l’illa de Sulawesi.
En ruta visitarem els poblats Bugis que habiten tot el sud de l’illa, coneguts per la seva habilitat de construcció de vaixells “phinisi” i per les seves cases aixecades sobre pilars. Pararem per menjar a la platja de Kupa on gaudirem d’un magnífic paisatge tropical. Abans d’arribar a Tana Toraja pararem de nou per prendre un refresc al mirador de la “Erotic Mountain”. Finalment arribarem al nostre hotel a Rantempao, on podrem descansar envoltats de natura.

DIA 6.- TANA TORAJA
Esmorzar. Durant aquest dia visitarem la regió de Tana Toraja, els seus pobles tradicionals, cases en forma de casc de vaixell, Kete i Palawa – les centenàries tombes en la pedra de Lemo, Londa o Kambira. També visitarem els seus colorits mercats i en cas de coincidir amb unes cerimònia tradicional assistirem a ella. Visitarem la zona de muntanya de Batutumonga i podrem fer un petit trekking de 2 hores a través de petits assentaments on veurem com viuen els Toraja de les muntanyes i gaudirem de la privilegiada naturalesa d’aquesta regió.

DIA 7.- TANA TORAJA – LIMBONG (Trekking)
Després d’esmorzar ens prepararem per realitzar un fantàstic trekking per la zona sud de Tana Toraja. Des del poble de Salu, situat a 12 km de Rantepao, començarem la nostra caminada de descens cap a la vall del riu Maiting a través de senders, arrossars, plantacions de cafè i petits assentaments de cases Toraja. Dinar tipus picnic i nit en casa local, al bonic poble de Limbong.

DIA 8.- LIMBONG – RAFTING RIU MAULU
Esmorzar. Avui baixarem a peu a el riu Maiting (1h). Un cop arribem a el riu realitzarem un ràfting (fàcil) pel riu, per viure una experiència visual a través de profunds canons, cascades i valls on veurem ocells tropicals i iguanes. Després d’un matí d’aventura tornarem a l’hotel per descansar. Resta del dia lliure.

DIA 9.- RANTEPAO – PALOPO. VOL A BALI
Després d’esmorzar sortirem cap a Palopo (2h) per volar a Bali via Makassar. Arribada i trasllat a Ubud. Resta del dia lliure.

DIES 10 i 11.- UBUD
Esmorzar. Disposaràs de dies lliures per conèixer pel teu compte dels llocs més emblemàtics, cascades i temples prop d’Ubud. Ubud ofereix una infinitat de carrers per poder passejar, plenes de preciosos i petits temples, racons entranyables, bonics restaurants i botigues d’artesania. Als voltants pots trobar els arrossars de Camuhan o a 7 km els de Tegalalang. Recomanem llogar una moto per arribar més enllà o bé contractar alguna de les excursions:

EXCURSIÓ A BATUKARU I JATILUWIH
La nostra primera parada serà a Pura Sada a Kapal, un important temple que data de la dinastia Majapahit al segle XIV. Més tard pararem a les aigües termals de Yeh Panas, abans de continuar el viatge al Temple del Mt. Batukaru.
La nostra ruta continua per una de les zones productores d’arròs més importants de Bali, als voltants de Jatiluwih (que significa “realment meravellós”), un poble de muntanya que gaudeix d’impressionants vistes de les terrasses d’arròs que hi ha al llarg del camí. El menjar se servirà a Pacung, un petit poble amb vistes dels arrossars i amb els volcans al fons. Tornada a Ubud.

EXCURSIÓ A KINTAMANI I BESAKIH
Esmorzar i sortida en direcció nord a través de magnífics camps d’arròs situats en terrasses esglaonades. Arribada a Sebatu on visitarem el temple de la font sagrada, lloc de purificació per als balinesos. Passarem per plantacions de cafè i tarongers abans d’arribar a Kintamani, un poble de muntanya situat a 1400 metres sobre el nivell de la mar. Des d’aquest poble tindrem una vista espectacular del Volcà Batur (1.717 m), que encara segueix actiu, a més del llac homònim.

Després visitarem Besakih, el temple més important de Bali construït a la vessant del Mt. Agung (3.142 m), la muntanya més alta de l’illa. A continuació anirem a Klungkung, l’antiga capital (1740 – 1908) on veurem la cort de justícia (Kertagosa) i el pavelló flotant (Bale Kambang). En el camí de tornada pararem a Goa Gajah (la cova de l’elefant); el temple situat a l’interior de la cova és un dels més visitats i venerats de tota l’illa.

DIA 12.- UBUD – PLATGES DE JIMBARAN
Esmorzar. Trasllat a Jimbaran, un pintoresc poble de pescadors que ofereix una zona de platges de sorra blanca, escenari perfecte per descansar o bé gaudir de les diferents activitats aquàtiques que ofereix la zona.

DIES 13 i 14.- PLATGES DE JIMBARAN
Dies lliures en hotel amb esmorzar inclòs.

DIA 15.- VOL BALI / JAKARTA / CIUTAT D’ORIGEN
A l’hora indicada, trasllat a l’aeroport de Denpasar per prendre el vol amb destinació Jakarta. Posterior connexió amb el vol de tornada a Ciutat d’origen. Nit a bord.

DIA 16.- ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 7 persones 2.550 €
En base a grup de 4 a 6 persones 2.590 €
En base a grup de 2 a 3 persones 2.700 €
Suplement Individual 712 €
Suplement Sortida 04 Agost ** 95 €
Suplement Temporada Mitja (Juliol i Setembre) 200 €
Suplement Temporada Alta (Agost i Ramadà) 350 €
Taxes Aèries (Aprox.) 425 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 14
** NOTA: Sortida 04 de Agost – Preu del vol garantit amb la companyia Turkish Airlines, sortida des de Barcelona (places limitades).
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics segons programa.
Allotjament en hotels especificats en base habitacions dobles, excepte a Limbong que dormirem en una casa local amb bany compartit.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana durant les visites (sotmès a disponibilitat).
Visites i excursions mencionades al programa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats i visites opcionals o no indicades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari