Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Indonèsia es tracta d’un arxipèlag de més de 14.000 illes, que destaca per la seva diversitat de paisatges i contrastos: tradicions mil·lenàries de les tribus, jungles remotes, volcans actius, esculls de coral i aigües cristal·lines. En aquesta ruta experimentaràs Indonèsia més autèntica, descobrint un dels llocs amb major biodiversitat del món.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / JAKARTA A bord
2 ARRIBADA A JAKARTA E Hotel
3 VOL JAKARTA / MEDAN – BUKIT LAWANG E Hotel
4 BUKIT LAWANG – BRASTAGI E Hotel
5 BRASTAGI – ILLA SAMOSIR E Hotel
6 ILLA SAMOSIR E Hotel
7 ILLA SAMOSIR – MEDAN. VOL A JOGJAKARTA E Hotel
8 JOGJAKARTA. EXCURSIÓ A PRAMBANAN E / D Hotel
9 JOGJAKARTA. EXCURSIÓ A BOROBUDUR E Hotel
10 VOL JOGJAKARTA / LOMBOK – SELONG BEACH E Hotel
11 a 14 PLATGES DE SELONG E Hotel
15 VOL LOMBOK / JAKARTA / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
16 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / JAKARTA
Sortida de el vol regular amb destinació Jakarta (escales intermèdies). Nit a bord.

DIA 2.- ARRIBADA A JAKARTA
Arribada a Jakarta. Recepció per part de personal de l’hotel on ens allotjarem per fer el trasllat a l’hotel.

DIA 3.- JAKARTA – MEDAN – BUKIT LAWANG
Esmorzar. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per volar a Medan. Arribada i trasllat en cotxe cap a Bukit Lawang. És conegut pel centre de recuperació d’orangutans, que es troba en el límit de parc natural de selva, on habiten orangutans en estat salvatge. A l’arribada a Bukit Lawang realitzarem una caminada a través d’un impressionant paisatge selvàtic i podrem contemplar algun d’ells en el seu hàbitat.

DIA 4.- BUKIT LAWANG – BRASTAGI
Esmorzar. Després de l’esmorzar agafarem la carretera interior fins al poble de l’ètnia Batak de Brastagi. Durant aquesta ruta gaudirem del bonic paisatge de la zona, arrossars, selves i volcans actius.

DIA 5.- ​​BRASTAGI – VOLCÀ SIBAYAK – ILLA SAMOSIR
A primera hora sortirem per realitzar el trekking al Volcà Sibayak, on podrem veure el cràter d’aquest volcà actiu (1,5 h d’ascens / 1h de descens). Tornada a l’hotel per esmorzar. Continuarem el dia en cotxe a través de les terres altes dels Karo Barak, on veurem els seus arrossars i plantacions de clau, gingebre i palmeres. Pararem per visitar la casa dels antics reis Batak en Pematang Purba i les cataractes de Sipiso Pis. A la tarda arribarem a Prapat des d’on agafarem la barca que ens portarà a l’illa de Samosir, situada al centre del llac Toba.

DIA 6.- ILLA SAMOSIR
Després de l’esmorzar sortirem per carretera a visitar alguns pobles tradicionals del Llac Toba. Ambarita: visitarem l’antic lloc de reunions dels Reis Sialgan, en Simando, veurem la dansa tradicional Batak Toba i el museu. En Tomok, visitarem l’antiga tomba dels Reis de Sidabutar. Durant aquest dia també tindrem l’oportunitat d’aturar en escoles per veure que fan els nens i joves estudiants, visitarem el poble on encara es treballen les teles artesanalment i pararem per llocs increïbles.

DIES 7.- SAMOSIR – MEDAN – JOGJAKARTA
Després d’esmorzar, tornarem a Medan en ferri a través d’arrossars, palmeres i plantacions de Cacau. Arribarem directament a l’aeroport per agafar el vol a Jogjakarta. Arribada i trasllat a l’hotel.

DIA 8.- JOGJAKARTA. EXCURSIÓ A PRAMBANAN
Esmorzar. Avui visitarem la ciutat cultural i artística amb el seu famós palau del Sultà, Castell d’aigua. Després visitarem el conjunt de temples hindús de Prambanan, el major santuari hinduista d’Indonèsia. Aquests temples dedicats a Brahma, Vishnu i Shiva, la trinitat hindú.

DIA 9.- JOGJAKARTA. EXCURSIÓ A BOROBUDUR
Esmorzar. A l’hora convinguda excursió a el mundialment famós temple budista de Borobudur, amb més de 500 estàtues diferents de Buda i infinitat de gravats de fina talla. Tarda lliure.

DIA 10.- VOL JOGJAKARTA / LOMBOK – SELONG BEACH
A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport i vol a Lombok. Arribada, recepció pel personal de l’hotel i trasllat a sud. Resta del dia lliure.

DIES 11 a 14.- PLATGES DE SELONG
Les platges de Lombok, encara es mantenen amb pocs visitants i poques infraestructures, el que la fa un paradís on gaudir de sorra blanca i aigües turqueses. Si alguna vegada t’havies plantejat practicar surf, és la platja ideal per iniciar-se en aquest esport i passar un dia divertit.
Al voltant d’aquesta platja podràs trobar altres platges, fins i tot alguna que s’accedeix amb barca. Per als més aventurers recomanem visitar algunes de les Illes Gili, més desconegudes: les Gili Kedis, Gili Sudak o Gili Tangkong a 1h de trajecte més o menys. Paradisos amagats amb un fons marí increïble.

DIA 15.- VOL LOMBOK / JAKARTA / CIUTAT D’ORIGEN
A l’hora indicada trasllat a l’aeroport internacional per prendre el vol a Jakarta. Canvi de terminal i connexió amb el vol de tornada. Nit a bord.

DIA 16.- ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 2.685 €
En base a grup de 4 a 9 persones 2.750 €
En base a grup de 2 a 3 persones 2.855 €
Suplement Individual 630 €
Suplement Temporada Mitja (Juliol i Setembre) 100 €
Suplement Temporada Alta (Agost i Ramadà) 210 €
Taxes Aèries (Aprox.) 420 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 14
** NOTA: Sortida 04 Agost – Preu del vol garantit sense suplement amb la companyia Turkish Airlines, sortida des de Barcelona (places limitades).
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics segons programa.
Allotjament en hotels especificats en base habitacions dobles.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana durant les visites (sota disponibilitat).
Visites i excursions mencionades al programa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats i visites opcionals o no indicades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari