Àsia, Pròxim Orient
Destinació
13 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Iran s’ha obert al turisme en els últims anys. La seva població és amigable, acollidora i molt culta. S’interessaran molt per la nostra opinió sobre el país i la seva gent. En aquesta ruta coneixerem antigues ciutats com Teheran, Shiraz, Yazd o Isfahán, totes elles grans mostres de l’espectacular arquitectura islàmica. També visitarem Persépolis, l’antiga capital de l’Imperi Persa, i Naqhs-e Rostam, on es troben les tombes de diferents reis aquemènides i sassànides. Un viatge molt complet amb l’imprescindible de l’Iran, i a un ritme agradable, per a poder gaudir al màxim, de cada racó d’aquest espectacular viatge.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / TEHERAN Hotel
2 TEHERAN E Hotel
3 TEHERAN – QOM – KASHAN – MATIN ABAAD E Eco Camp
4 MATIN ABAAD – ABYANEH – MEYBOD – YAZD E Hotel
5 YAZD E Hotel
6 YAZD – PASARGADA – SHIRAZ E Hotel
7 SHIRAZ – PERSÈPOLIS – SHIRAZ E Hotel
8 SHIRAZ E Hotel
9 SHIRAZ – IZAD KHAST – ISFAHAN E Hotel
10 ISFAHAN E Hotel
11 ISFAHAN E Hotel
12 ISFAHAN E Hotel
13 VOL ISFAHAN / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

09 AGO | Vol Barcelona / Teheran
Sortida en vol regular destinació Teheran, connexió intermèdia a Estambul. Arribada a Teheran, tràmits de visat i recollida d’equipatge. Recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Teheran.

10 AGO | Teheran
Avui comencem visitant el Museu Nacional, per a conèixer la seva important col·lecció d’antiguitats perses, continuarem fins al Palau Golestán, el monument històric més antic de la ciutat, obra mestra de l’època dels Kayar, que encarna la fusió de l’arquitectura i artesania d’èpoques passades de Pèrsia, amb els corrents artístics occidentals, i farem una passejada pels antics carrers del barri del Basar. El Grand Bazaar de Teheran, és un dels basars més grans del món, té uns vint quilòmetres quadrats, i més de 200.000 venedors. Les estructures actuals són del segle XVII. Després ens desplaçarem als Palaus del Xa Abad (Resa Shah va viure allí en la dècada de 1920, i el seu fill, Mohammad Resa Pahlavi, es va mudar allí en la dècada de 1970. Després de la revolució iraniana, el complex es va convertir en un museu). En acabar les visites, pujarem a Darband, un barri metropolità, que és alhora el començament d’una ruta de senderisme i el tram inicial del qual està replet de petits restaurants i cafeteries, un lloc molt agradable, per a gaudir amb els vilatans, prenent un te sobre les catifes situades sobre el mateix riu. Nit a Teheran.

11 AGO | Teheran – Qom – Kashan – Matin Abaad
Al matí, sortida cap a Kashan, en ruta pararem a la ciutat sagrada de Qom, per a veure el seu increïble mausoleu (per fora). Qom és la segona ciutat santa de l’Iran després de Mashhad, estudiants xiïtes de tot el món, arriben fins aquí per a formar-se en les seves marasses, i centenars de pelegrins acudeixen per a visitar la impressionant Hazrat-e Masumeh. Continuarem la nostra ruta fins a arribar a Kashan. Arribada a Kashan, una de les ciutats més antigues de l’Iran, un oasi en la riba occidental del desert de Kavir. Allí visitarem el preciós Jardí de Fi, la Casa de Taba Tabaye, una esplèndida construcció amb deliciosos detalls ornamentals, i la Mesquita Agha Bozorg, que alberga una escola alcorànica en la seva planta baixa. En acabar, continuació fins a Matin Abaad, on realitzarem un passeig en camell. Nit en eco camp de Matin Abaad (si no hi hagués disponibilitat a l’Eco Camp de Matin Abaad, ens allotjarem en un hotel a Kashan).

12 AGO | Matin Abaad – Abyaneh – Meybod – Yazd
Al matí, sortida cap a Abyaneh. Abyaneh és un dels pobles amb més encant de tot l’Iran, situat en el vessant d’una muntanya, ens crida l’atenció les seves cases que estan construïdes amb fang vermell i fusta, aquí sembla haver-se parat el temps en observar la seva arquitectura, les seves vestimentes tradicionals i escoltar el seu idioma diferent (persa pahlavi). Seguirem la nostra ruta fins a Yazd, parant en Meybod, per a visitar el castell Narin, castell de tova de mes de 6000 anys d’existència, i el caravanserai Shah Abbasi. En acabar, seguim fins a Yazd, coneguda també com la núvia del desert o ciutat de les torres del vent. Una preciosa ciutat que conserva una impressionant arquitectura de fang. Nit a Yazd.

13 AGO | Yazd
Avui començarem visitant les Torres del Silenci, situades en els cims de dos turons situats al sud de la ciutat i que van servir de lloc d’inhumació. També visitarem el Temple de foc Zoroastre (Atashkadeh), que és la seu dels zoroastrians a Yazd i el centre més important dels seguidors d’aquesta creença a l’Iran, en l’interior de la qual guarden les flames del foc sagrat, que cremen sense interrupció des del segle V. També visitarem l’interessant Museu de l’Aigua i la Presó d’Alejandro Magno. Seguirem fins al conjunt monumental de Amir Chakh Magh i la seva atractiva mesquita de tres plantes i impressionant façana, coberta per una espectacular cúpula verda. Després acudirem a la Mesquita Jame, obra mestra de l’arquitectura islàmic-iraniana que compta amb un majestuós pòrtic d’entrada, el més alt i esvelt de l’Iran així com els seus dos extraordinaris minarets, i farem una passejada per l’antic barri de Fahadan. Nit a Yazd.

14 AGO | Yazd – Pasargada – Shiraz
Al matí, sortirem per carretera cap al nostre següent destí, Shiraz. En ruta visitarem Pasargada on veurem la tomba de Ciro El Gran dels Aquemènides. En arribar a Shiraz, visitarem la Porta de l’Alcorà, que segons la creença musulmana oferirà protecció i bona sort per al trajecte del viatger que passi per ella. També visitarem la Tomba de Hafez, el poeta més venerat de Pèrsia. Nit a Shiraz.

15 AGO | Shiraz – Persèpolis – Naghshe Rustam – Shiraz
Avui és el dia de l’esperada visita a Persépolis. La vida d’aquesta ciutat palatina queda relegada a una etapa molt concreta de la dinastia Aquemènida, que va des que Darío I va iniciar la seva construcció en 518 a. de C., fins a la seva destrucció i incendi per les tropes d’Alejandro Magno l’any 331 a. de C. En 1979 la UNESCO va incloure Persépolis en la llista del Patrimoni de la Humanitat. Seguim de camí fins a Naqhsh-E Rustam, jaciment d’una antiga necròpoli, amb esquerdes en un congost que condueixen a enormes cambres funeràries i impressionants relleus sobre les entrades. En tornar a Shiraz, visitarem la Fortalesa Karim Khan, un recinte amb forma de castell amb torres i murs decorats amb dibuixos geomètrics d’excel·lent treball en maó. Nit a Shiraz.

16 AGO | Shiraz
Avui començarem visitant el Basar Vakil i la Mesquita Vakil, una de les obres mestres del període Zand i la seva espectacular sala d’oracions sostinguda per 48 columnes en forma d’espiral. Després acudirem al Jardí de Eram, amb un palau a l’interior i a la Mesquita Nasir Al Molk, una edificació de gran bellesa amb uns cridaners vitralls de color que cobreixen gran part de la façana. Continuarem fins a l’espectacular Santuari Ali Ebn, i acabarem les nostres visites de la ciutat, amb l’espectacular mausoleu del Xa Cheragh, un dels llocs de pelegrinatge més importants del país. Nit a Shiraz.

17 AGO | Shiraz – Hisseu Khast – Isfahan
Al matí, sortida cap a Isfahán. De camí realitzarem una parada al poble de Izad Khast, per a visitar les ruïnes del seu castell de tova i el caravanserai. Arribada a Isfahan i visita dels antics ponts, que travessen el Riu Zayande Rud. El riu Zayande creua la ciutat des de l’oest cap a l’est i al llarg del seu curs existeixen més de 10 ponts que serveixen per a comunicar la zona nord de Isfahán amb els barris del sud. Nit a Isfahan.

18 AGO | Isfahan
Avui ens espera un intens dia de visites, per a conèixer aquesta inigualable ciutat. Començarem per la Plaça de Imam. En 1979 la Unesco, va concedir a la plaça i als monuments que la voregen, la categoria de ben cultural del Patrimoni de la Humanitat. Visita de la Mesquita de Imam, una de les obres mestres de l’arquitectura mundial. La construcció de la mesquita impulsada pel Sha Abbas I es va iniciar en 1612 i es va acabar en 1638. Les seves cúpules i minarets de rics mosaics blaus són enlluernadors i destaquen pels seus dissenys florals i geomètrics i la seva delicada cal·ligrafia. A continuació, visita de la Mesquita de Sheikh Loftollah, amb una delicada cúpula rosa pàl·lid de disseny inusual i el Palau d’Ali Qapou, un palau residencial i cerimonial dels reis safàvides. Passeig pel Basar on batega la vida de Isfahán, les olors, els colors, el moviment de la gent i fins i tot la ressonància del so és especial. En el famós Basar podrem perdre’ns entre el dèdal de carrerons, patis, caravasares i galeries que conformen aquest enorme i laberíntic espai ple de vitalitat i les seves famoses cases de te. Continuarem amb la visita al palau Chehel Sotun, amb una increïble entrada al pavelló, amb les seves vint columnes de fusta que, en reflectir-se en l’aigua de la piscina, es dupliquen. A això deu el nom del palau, ja que Chehel Sotun, en persa significa quaranta columnes. Una vegada a l’interior, podrem admirar els seus impressionants frescos i pintures. Nit a Isfahán.

19 AGO | Isfahan
Avui continuarem amb les visites de Isfahán, començant per la Catedral Armènia de Vank, l’interior de la qual està ricament decorat amb una mescla d’imatgeria islàmica i cristiana, també visitarem el Museu Vank i passejarem per l’antic barri armeni. En acabar, visitarem el Palau Haht Behesht, construït pel vuitè rei safàvida Suleiman. Tarda lliure per a passejar per la ciutat i el seu gran Basar. Nit a Isfahan.

20 AGO | Isfahan
Visita de la Mesquita de Divendres, un increïble complex amb obres mestres de l’arquitectura islàmica. És també la major mesquita del país. A continuació visitarem les Torres Vibrants, el restaurat Palomar o l’escola de música (si està lliure d’esdeveniments). Tarda lliure. A la nit, trasllat a l’aeroport.

21 AGO | Vol Isfahan / Barcelona
De matinada, sortida del vol de tornada a Barcelona, amb connexió a Estambul. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 15 a 16 persones 1.385 €
En base a grup de 5 a 14 persones 1.455 €
Suplement Habitació Individual 275 €
Taxes Aèries (Aprox.) 295 €
GRUP MÍNIM 5 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle adequat al tamany del grup amb conductor local.
Guia local de parla hispana durant tota la ruta.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Entrades als llocs a visitar indicats.
Gestió del pre-visat (Approval).
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Taxa visat Iran (75 €).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
PCR si fos necessari.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari