Àsia
Destinació
12 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Iran s’ha obert al turisme en els últims anys. La seva població és amigable, acollidora i molt culta. S’interessaran molt per la nostra opinió sobre el país i la seva gent. En aquesta ruta coneixerem antigues ciutats com Teheran, Isfahan, Yazd i Shiraz, totes elles grans mostres de l’espectacular arquitectura islàmica. També visitarem Persèpolis, l’antiga capital de l’Imperi Persa, i Naqhs-e-Rostam, on es troben les tombes de diferents reis aquemènides i sassànides.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
06 AGO VOL BARCELONA / TEHERAN Hotel
07 AGO TEHERAN E Hotel
08 AGO TEHERAN – QOM – KASHAN E Hotel
09 AGO KASHAN – ABYANEH – ISAFAHAN E Hotel
10 AGO ISFAHAN E Hotel
11 AGO ISFAHAN E Hotel
12 AGO ISFAHAN – NAIN – YAZD E Hotel
13 AGO YAZD – ZEIN O DIN E Hotel
14 AGO ZEIN O DIN – PASARGADA – SHIRAZ E Hotel
15 AGO SHIRAZ – PERSÈPOLIS – SHIRAZ E Hotel
16 AGO SHIRAZ E Hotel
17 AGO VOL SHIRAZ / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

06 AGO.- VOL BARCELONA / TEHERAN
Sortida en vol regular amb destinació Teheran, amb connexió intermèdia a Estambul. A l’arribada, recepció a l’aeroport per al trasllat a l’hotel.
Teheran és la capital de l’Iran, la ciutat més important del país i una de les urbs més importants del món islàmic. El seu encant no rau només en majestuosos edificis, sinó també en la seva pròpia personalitat. Compta amb nombroses zones enjardinades i amb els millors museus del país. Nit a Teheran.

07 AGO.- TEHERAN
Esmorzar. Avui descobrirem els llocs més interessants de la capital. Al matí, visitarem la ciutat incloent el Palau de Golestan, el Museu Arqueològic, i el Bazaar Gran. A la tarda visitem el parc Ab o Atash (aigua i foc) i el pont de Tabiat (naturalesa). Nit a Teheran.

08 AGO.- TEHERAN – QOM – KASHAN
Esmorzar. De bon matí, sortida per carretera cap a Qom. Qom és considerada ciutat santa en l’Islam xiïta, ja que aquí se situa el sepulcre de Fàtima Ma’suma, germana del Imant Resa (798-816 d. C.). La ciutat és el centre mundial dels estudis islàmics xiïtes, i és una destinació important de pelegrinatge. Visita del Mausoleu i el Santuari de Fàtima Ma’suma. Continuació cap a Kashan.

Kashan és una de les ciutats més antigues de l’Iran i és un oasi a la riba occidental del desert de Kavir. Visita del jardí de Cap i la Casa de Tabataei, una esplèndida mansió construïda en el primer terç del segle XIX en ple període Qajar que va pertànyer a un ric mercader de catifes. Destaquen per la seva bellesa, proporció i gust estètic, el pati, les finestres i els vidres pintats. A continuació, visita del Hammam Mir Ahmed. Nit a Kashan.

09 AGO.- KASHAN – ABYANEH – ISFAHAN
Esmorzar i sortida cap a Abyaneh, un dels pobles amb més encant de tot l’Iran, situat al vessant d’una muntanya, ens crida l’atenció les seves cases que estan construïdes amb fang vermell i fusta. Visita del poble històric i continuació cap a Isfahan. Arribada i trasllat a l’hotel.
Isfahan és una de les ciutats més belles i interessants de l’Iran. La ciutat posseeix una extensa varietat de llocs construïts entre els segles XI i XIX, on es pot apreciar la fabulosa arquitectura islàmica. Visita de l’històric pont Khadju. Nit a Isfahan.

10 AGO.- ISFAHAN
Esmorzar. Avui coneixerem Isfahan. Visitarem el Palau Chehel Sotoun i la Plaça Naqshe Jahan, amb la Mesquita de Sheikh Lotfollah, el Palau Ali Qapu i la Mesquita Imam. La Mesquita Imam es tracta d’una de les obres mestres de tota l’arquitectura mundial. La construcció de la mesquita impulsada pel Sha Abbas I es va iniciar en 1612 i es va acabar en 1638. El 1979 la UNESCO va decidir concedir a la plaça d’Imam, i als monuments que la voregen, la categoria de bé cultural del Patrimoni de la Humanitat . A continuació, visitarem el basar. Al basar és on batega la vida d’Isfahan; les olors, els colors, el moviment de la gent i fins i tot la ressonància del so és especial. En el famós Basar podrem perdre’ns entre el dèdal de carrerons, patis, caravanserralls i galeries que conformen aquest enorme i laberíntic espai ple de vitalitat. Nit a Isfahan.

11 AGO.- ISFAHAN
Esmorzar. Avui visitarem la catedral Armènia de Vank al barri de Jolfa. Els refugiats armenis, a la seva entrada a l’Iran, van començar a construir esglésies i monestirs per continuar les seves activitats religioses, com a Armènia. Al 1606 va néixer al barri de Jolfa, el primer monestir, que incloïa una petita església, La petita església va ser després ampliada i transformada a la magnífica catedral de Vank, construïda uns 50 anys després sota la supervisió de l’arquebisbe David. En acabar, visita de la Mesquita Jame, la gran mesquita de congregació de la ciutat d’Isfahan. El 2012, va ser inclosa en la llista del Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

12 AGO.- ISFAHAN – NAIIN – YAZD
Esmorzar i sortida cap a Yazd. En ruta visita de la mesquita Jame de Naiin, i el caravanserai Shah Abbasi en Maybod. Continuació cap a Yazd. Yazd és una de les ciutats més antigues i de major importància històrica de l’Iran. Se situa al sud de la plana central iranià, sobre un oasi on els deserts de Dasht-e Kavir i Dasht-i Lut s’ajunten, raó per la qual de vegades és anomenada “la núvia del Kavir”. La ciutat va ser durant molts segles l’última parada de les caravanes abans d’aventurar als perills de la set, el sol i els bandolers del desert i alhora representava el primer port segur de les expedicions comercials al seu retorn de l’Índia i la Xina a través de la Ruta de la Seda. A part de l’originalitat d’aquesta ciutat del desert, també destaquen alguns monuments molt ben conservats i el fet de ser el reducte més important de la religió zoroastriana. Nit a Yazd.

13 AGO.- YAZD – CARAVANSERAI
Esmorzar. Al matí recorregut per la ciutat antiga que conserva una impressionant arquitectura de fang. Visita de les torres del silenci, el temple de foc Zoroastre (Atashkadeh) que és la seu dels zoroastrians a Yazd i el centre més important dels seguidors d’aquesta creença en Iran, visita de la llar d’Dowlat Abad que és un dels jardins més famosos de l’Iran i visita del complex de Mir Chakhmagh. En acabar les visites, sortida cap al Caravanserai, on passarem la nit (si no hi hagués disponibilitat per a aquesta nit al caravanserai, es dormirà al mateix hotel de Yazd).

14 AGO.- CARAVANSERAI – PASARGADA – SHIRAZ
Esmorzar. Sortida per carretera cap a Shiraz. En ruta visitem Pasargada, que va ser la primera capital de la dinastia Aquemènida però va anar perdent importància amb la fundació de Persépolis. Aquest conjunt del lloc arqueològic és una mostra de la primera fase de l’art i l’arquitectura Aquemènida i la civilització persa. Va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2004. Nit a Shiraz.

15 AGO.- SHIRAZ – PERSÈPOLIS – SHIRAZ
Esmorzar. Al matí recorregut per les ruïnes de l’antiga capital persa i Naqhsh-E Rustam. Persépolis està situada 53 km al nord de Shiraz. La vida d’aquesta ciutat palatina queda relegada a una etapa molt concreta de la dinastia Aquemènida, que va des que Darío I va iniciar la seva construcció en 518 a.C., fins a la seva destrucció i incendi per les tropes d’Alexandre el Gran l’any 331 a.C. Persépolis és un nom grec que significa “Ciutat de Pèrsia”. El 1979 la UNESCO va incloure Persépolis a la llista del Patrimoni de la Humanitat.

Tornada a Shiraz i visita de la Porta de Qoran, l’accés principal de la ciutat en els temps que es trobava envoltada per una muralla. A la part alta de la portada hi ha una petita cambra, en ella Karim Kan va manar guardar un exemplar de l’Alcorà, així el llibre sagrat beneïa a totes les persones que entraven i sortien de Shiraz. Nit a Shiraz.

16 AGO.- SHIRAZ
Esmorzar. Al matí visita del castell Karim Khan, ciutadella situada al centre de Shiraz, el jardí de Eram o Narenjestan, el més famós dels molts jardins que esquitxen la ciutat, construït al segle XIX durant el període Qajar, antiga residència de governadors i una de les millors construccions de l’època. Visita també de la mesquita Nasir i les tombes de Saadi i Hafez, famosos poetes perses. A la nit visitarem el santuari de Shahcheragh (de fora), o el santuari de Ali Ebn i Hamzeh (es pot entrar). De matinada, trasllat a l’aeroport.

17 AGO.- VOL SHIRAZ / BARCELONA
Embarcament de matinada en el vol de tornada a Barcelona, ​​amb connexió intermèdia a Estambul. Arribada a Barcelona, ​​i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 8 persones 1.380 €
En base a grup de 6 a 7 persones 1.495 €
Suplement Individual 320 €
Taxes Aèries (Aprox.) 260 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle adequat al tamany final del grup amb xofer local.
Guia local de parla hispana.
Allotjament en habitacions dobles en hotels indicats o similars, amb esmorzar inclòs.
Carta d’invitació Visat.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Iran (75 €).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar (60 € aprox.).
Activitats i visites opcionals o no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació