Àsia, Pròxim Orient
Destinació
9 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un viatge de marcat caràcter cultural i monumental, que travessa el país per carretera de sud a nord, des de Teheran fins l’oasi de Shiraz. En el camí trobem exquisits exemples d’arquitectura i art islàmic, restes arqueològiques i basars orientals. El viatge suposa també una sorprenent immersió en la sofisticada cultura persa i la societat islàmica. L’entrada i sortida de país per aeroports diferents juntament amb la durada del viatge permet disposar de més temps en llocs com Isfahan i Shiraz, combinant etapes més relaxades amb altres de ruta.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 04 ABRIL 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 ABR VOL CIUTAT D’ORIGEN / TEHERAN Hotel
05 ABR TEHERAN. VISITES E Hotel
06 ABR TEHERAN – KASHAN – ISFAHAN E Hotel
07 ABR ISFAHAN E Hotel
08 ABR ISFAHAN E Hotel
09 ABR ISFAHAN – NAIN – YAZD E Hotel
10 ABR YAZD – PASARGADA – PERSÈPOLIS – SHIRAZ E Hotel
11 ABR SHIRAZ E Hotel
12 ABR VOL SHIRAZ / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

04 ABR.- Vol Ciutat d’origen / Teheran
Sortida en el vol amb destinació Teheran. Connexions intermèdies i arribada a l’aeroport de Teheran. Arribada, tràmits de visat i trasllat a l’hotel.

05 ABR.- Arribada a Teheran. Visites
Visita guiada per la ciutat. Visitarem el palau de Golestan (complex de dos palaus), el museu arqueològic, el Palau de Sad Abaad i la plaça Tajrish.

06 ABR.- Teheran – Kashan – Isfahan
Esmorzar i sortida cap a Kashan. A l’arribada visites de el Jardí de Finn o de rei, on l’aigua flueix per canals de marbre que discorren per sumptuosos pavellons esmaltats. Visita de la casa de Broujerdi. Continuació cap a Isfahan. Arribada a última hora a Isfahan, situada en un pla a la vora de riu Zayandeh, que ha estat considerada per la UNESCO per la seva arquitectura i riquesa monumental com a Patrimoni de la Humanitat.

07 ABR.- Isfahan
Visita de dia complet a la ciutat: la impressionant plaça de Naghshe Jahan, les mesquites de l’Imam i del Divendres, el palau d’Ali Qapou i el gran basar … Isfahan era coneguda pels antics viatgers com “la ciutat més bella de el món”.

08 ABR.- Isfahan
Dia de visites per Isfahan. Comencem les visites al matí per l’església de Vank i el museu. Després de les visites, recorrerem l’antic barri. Continuem per la visita del palau Chel Sotun. Ja a la tarda, visita dels antics ponts que creuen el riu Zayandeh. La ciutat convida a passejar pels seus carrers a qualsevol hora.

09 ABR.- Isfahan – Yazd
Sortida cap a Yazd per visitar la ciutat. En ruta breu parada a la mesquita Jame i l’antic caravanserai a Nain.
Yazd, una de les més antigues ciutats de l’Iran, està situada prop de la Muntanya Shir Kuh (4.000 m) en ple desert. Es va construir en tova amb un enginyós sistema de refrigeració – canals d’aigua subterrània que es refreda a través de columnes-torre -. Té una animada visa social i és coneguda per la seva refinada artesania. El zoroastrisme, antiga religió dels perses abans de l’arribada de l’Islam, posseeix en Yazd una gran comunitat de seguidors que augmenta any rere any.
Visites a el temple de foc zoroastra, la Mesquita Jame, sense entrar al seu interior, i les torres del silenci. Seguim pel conjunt de Mir Chakhmang i el barri antic.

10 ABR.- Yazd – Pasargada – Persèpolis – Shiraz
Sortida en direcció a Shiraz visitant en ruta Pasargada, antiga capital del monarca aquemènida Ciro el Gran. Arribada a Persépolis, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Construïda durant el mandat de Darío I, va ser la capital dels aquemènides; immenses esteles funeràries i temples donen fe de la seva activitat durant el segle X a.C. Visita de les tombes aquemènides gravades en roca a la falla de Naghs i Rostam. A l’acabar la visita sortida cap a Shiraz. Arribada a Shiraz i allotjament.

11 ABR.- Shiraz
Shiraz és considerada com la capital cultural del país i està situada a 1.540 m, a peu de la Muntanya Akbar i a la vora del riu Khoshk. Envolten la ciutat camps de tarongers i extenses praderies; per tot això, se la coneix com “la ciutat de les flors i els poetes”. Dia complet de visites a la ciutat. Comencem per la mesquita de Nasir ol Molk, la tomba de Hafez i Sadi, el jardí de Narengestan o Eram i el castell de Kharim Khan. Allotjament.

12 ABR.- Vol Shiraz / Ciutat d’origen
De matinada, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 10 a 16 persones 1.200 € 1.310 €
En base a grup de 7 a 9 persones 1.255 € 1.365 €
Tramitació Pre-Visat 20 €
Taxes Aèries (Aprox.) 275 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 310 €
GRUP MÍNIM 7 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels categoria 3 i 4* amb esmorzar inclòs. Habitacions dobles amb bany / dutxa i aire condicionat.
Guia local de parla hispana durant tota la ruta.
Visites i excursions segons itinerari. Entrades als llocs a visitar incloses.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat d’entrada.
Àpats no indicats com a inclosos. Begudes.
Visites i excursions opcionals.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació