Àsia, Pròxim Orient
Destinació
9 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Després de molts anys esperant l’oportunitat, per fi la República de l’Iraq obre les portes al turisme. El país sofreix inestabilitat social, política i econòmica, característiques definitòries avui dia de molts països d’Orient Pròxim. No obstant això, la violència ha acabat i hi ha seguretat a les regions a visitar. Això ens permetrà conèixer de primera mà llocs mítics de la història antiga i recent com les ciutats sumèries d’Ur i Uruk, l’antiga capital Samarra, la Bàssora dels mariners i comerciants àrabs, així com reserves naturals úniques com els aiguamolls de Mesopotàmia amb els seus habitants i la seva forma de vida mil·lenària, o llocs de creixent importància religiosa en el món islàmic com els centres de peregrinació de Kerbala (mausoleus d’Hussein i Abbas), Najaf (mausoleu d’Ali), Wadi Salam (el cementiri més gran del món) o Kufa. Tot això a través de les terres on va sorgir la primera civilització fa més de 5.000 anys.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA 2023: 25 FEBRER / 6 MAIG / 3 JUNY
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A BAGDAD Hotel
2 BAGDAD E / S Hotel
3 BAGDAD – SAMARRA – BAGDAD E / S Hotel
4 BAGDAD – HILLA (BABILÒNIA) – KERBALA E / S Hotel
5 KERBALA – NAJAF – KUFA – KERBALA E / S Hotel
6 KERBALA – URUK – UR – NASIRIYAH E / S Hotel
7 NASIRIYAH – AIGUAMOLLS DE MESOPOTÀMIA – BÀSSORA E / S Hotel
8 BÀSSORA E / S Hotel
9 BÀSSORA. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

DIA 01 | Arribada a Bagdad
Arribada a Bagdad, tràmits d’entrada al país i trasllat a l’hotel. Nit en hotel.

DIA 02 | Bagdad
Després d’esmorzar visitarem la capital iraquiana, la segona ciutat més gran del món àrab (després del Caire). Situada en les ribes del riu Tigris, Bagdad va ser fundada en el segle VIII pel califa abasí al-Mansur. La ciutat ràpidament es va convertir en una de les urbs més importants de l’època a nivell mundial. Encara podem admirar algunes de les mesquites, marasses i portes fortificades de l’època abasí. Nit en hotel.

DIA 03 | Bagdad – Samarra – Bagdad
Esmorzar. Avui realitzarem una excursió a Samarra, antiga capital abasí. Samarra va ser fundada com a lloc militar, però va arribar a ser capital del Califat Abasí en el segle IX. Visitarem el Minaret espiral i el Palau Al Ashiq. La Gran Mesquita de Samarra (construïda l’any 848) va ser la més gran del món de la seva època. No obstant això, va ser destruïda durant la invasió mongola en segle XIII. Els vestigis que van quedar són imponents: les parets exteriors i el peculiar minaret de forma d’espiral i altura de 52 m. Qasr al-Ashiq (segle IX) va ser el palau des d’on va ser governat l’enorme califat durant 56 anys. A la tarda tornarem a Bagdad. Nit en hotel.

DIA 04 | Bagdad – Babilònia – Kerbala
Avui sortirem en direcció sud, cap a Hillah, on es troben les ruïnes de Babilònia. La ciutat va ser la més important de l’antic Akkad i va ser fundada l’any 1894 a.C. Va ser capital de l’Imperi Babilònic (i el seu rei Hammurabi) i va ser el lloc dels Jardins Penjants, una de les Set Meravelles del món antic, avui desapareguda. També prosperava durant les èpoques assíria i persa. En s. XIX va ressorgir l’interès cap a Babilònia i es van fer moltes excavacions. Les guerres de finals del segle passat van parar el seu desenvolupament com a destinació turística i finalment en 2009 el lloc arqueològic va ser reobert al públic. Després de la visita a les ruïnes de babilònia, continuarem cap a Kerbala, la ciutat sagrada dels xiïtes. Va ser el lloc de la batalla de l’any 680 entre el califa omeia Yazid I i l’imant Husayn, el fill de Alí. La mesquita de l’Imant Husayn és el santuari d’una de les figures més importants de l’islam xiïta i és un dels llocs de pelegrinatge més visitats de tot el país. Visitarem la ciutat al capvespre. Nit en hotel.

DIA 05 | Kerbala – Najaf – Kufa – Kerbala
Després d’esmorzar ens dirigirem cap al palau abasí Al-Ukhaidir, un magnífic exemple de fortalesa defensiva del segle VIII. A continuació, visitarem Najaf, una altra ciutat sagrada per als xiïtes. Najaf va ser fundada pel califa abasí Harun al-Rashid per a albergar la tomba d’Imant Alí, el gendre de Muhammad. Destaca la mesquita-santuari d’Imant Alí. Després de la visita, ens dirigirem cap a Kufa, la primera capital abasí. Kufa, situada en les ribes del riu Eufrates, és una altra de les ciutats iraquianes amb gran importància històrica. Data del regnat del califa Umar i destaca per la Gran mesquita de Kufa, el lloc on va morir Alí. A la tarda tornarem a Kerbala. Nit en hotel.

DIA 06 | Kerbala – Uruk – Ur – Nasiriyah
Després d’esmorzar sortirem a visitar dos de les ciutats més antigues del món. Prop del poblat actual de Warka es troba Uruk, que va ser la ciutat del rei Gilgamesh. Avui queden les ruïnes de temples i zigurats. A continuació, visitarem Ur, una altra antiga ciutat sumèria de la mateixa època. Ur va ser una poderosa ciutat-estat i avui conserva el seu zigurat, l’únic edifici que competia amb les piràmides d’Egipte quant a grandària. A la tarda arribarem a Nasiriyah, una ciutat relativament nova (donada de l’època tardana otomana) i actualment una de les més grans del sud de l’Iraq. Nit en hotel.

DIA 07 | Nasiriyah – Aiguamolls de Mesopotàmia – Bàssora
Avui dedicarem el dia complet a visitar els aiguamolls de Mesopotàmia, aiguamolls que abasten la zona on conflueixen els rius Eufrates i Tigris. Els ‘ahwar’ (regions d’aiguamolls pantanosos) són únics en el món, ja que se situen en una zona extremadament àrida. A continuació, realitzarem una parada per a conèixer l’Arbre d’Adan en Al-Qurnah, conegut com l’arbre del coneixement de la Bíblia. A la tarda arribarem a Bàssora, la segona major ciutat iraquiana. Nit en hotel.

DIA 08 | Bàssora
Després d’esmorzar dedicarem el dia a les visites de Bàssora. La ciutat és el principal port del país i un dels motors econòmics de l’Iraq. La història de la ciutat es remunta en els inicis de l’època islàmica, encara que el seu llegat arquitectònic està fortament vinculat amb l’època otomana. Nit en hotel.

DIA 09 | Bàssora. Trasllat a l’aeroport
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.995 €
Suplement Habitació Individual 445 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat segons programa.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
7 sopars en hotels o restaurants segons quadre d’itinerari.
Guia oficial iraquià de parla anglesa durant la ruta.
Guia oficial iraquià i guia acompanyant de parla hispana per a grups a partir de 6 persones.
Entrades als monuments i llocs a visitar.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Iraq. Es paga a l’arribada a l’aeroport (75 USD aprox.).
Dinars durant la ruta.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinación de servicios de viaje que se le ofrece es un viaje combinado en el sentido del texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias, aprobado por Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre.Por lo tanto, usted gozará de todos los derechos que se aplican en el marco de la UE a los viajes combinados. La empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. será plenamente responsable de la correcta ejecución del viaje combinado en su conjunto.Además, como exige la legislación, la empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. está cubierta por una garantía para reembolsarle los pagos realizados y, si el transporte está incluido en el viaje, asegurar su repatriación en caso de que incurra en insolvencia.Más información sobre sus principales derechos con arreglo al texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias, aprobado por Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre (que se proporcionará mediante un hiperenlace).2. A esta oferta de viaje le resultan aplicables las siguientes Condiciones Generales de contrato de viaje combinado.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari