Europa
Destinació
8 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un complet viatge d’aventura pel sud d’Islàndia fins a arribar al famós Jökulsárlón o llac dels icebergs i les llengües glaciars del Vatnajokull, a la recerca dels millors llocs on admirar les llums del nord, allunyats de la contaminació lumínica de la capital. Viurem emocionants aventures de tota mena: caminar sobre un glaciar amb grampons, explorar una cova de lava, descobrir guèisers i cascades, observar volcans a la península de Snaefellness, visitar Reykjavík, admirar les precioses aurores boreals o prendre un bany en aigües termals.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES D’OCTUBRE 2022 A ABRIL 2023
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / REYKJAVÍK Alberg
2 PENÍNSULA DE SNAEFELLNESS E / P / S Alberg
3 CERCLE D’OR E / P / S Alberg
4 VÍK – CASCADA DE SKÓGAR – GLACIAR EYJAFJALLAJOKULL E / P / S Alberg
5 PN SKAFTAFELL – VATNAJOKULL – LLAC JÖKULSÁRLÓN E / P / S Alberg
6 CASCADES GLUFRAFROSS I SELJALANDSFOSS – REYKJAVÍK E / P Alberg
7 REYKJAVÍK. VOLCÀ FAGRADASFJALL E Alberg
8 VOL REYKJAVÍK / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Reykjavík
Sortida en el vol des de Barcelona o Madrid amb destinació Keflavík.
A l’arribada, trasllat o flybus (bus de línia) des de l’aeroport internacional de Keflavík fins a l’allotjament en Hafnarfjordur o voltants. Depenent de l’hora d’arribada del vol, podreu descobrir al vostre aire la capital islandesa. Sopar lliure i allotjament.

Dia 02 | Península de Snaefellnes
Començament del viatge cap a l’oest de l’illa per la N1 cap a la península de Snaefellnes, una estreta banda de terra volcànica que s’interna en l’oceà, situada entre Reykjavík i el territori dels fiords de nord-oest. En ella, increïbles muntanyes emergeixen gairebé des de la mar creant extraordinaris escenaris naturals, un dels llocs on es pot comprovar el vulcanisme de l’illa, dominat pel mític i literari glacial-volcà Snaefellsjokull. Als seus peus es troben abruptes penya-segats i platges, i la seva part occidental és Parc Nacional des de 2001. Visitarem la muntanya més fotografiada d’Islàndia, el volcà Kirkjuffel. Ascendirem a un petit volcà des del qual, en els dies buidats, tenim una magnífica vista de la muntanya Snaefellsnes i dels límits d’aquesta península.
La nostra pròxima parada serà a les platges de sorra negra de Djupalonssandur, on trobarem restes de naufragis escampats al llarg de la platja. Pararem en la localitat de Arnastapi per a contemplar els seus penya-segats i l’estàtua de Bárdur, un dels protagonistes de les històries més populars de les sagues islandeses, mig home mig gegant. Les sagues estan plenes de relats sobrenaturals i Bárdur i les seves filles són considerats per molts dels habitants d’aquestes terres com a éssers protectors de la zona. Nit en alberg.

Dia 03 | Cercle d’Or
Després d’esmorzar continuem el viatge rumb a Thingvellir, lloc d’obligada visita en haver albergat l’antic Parlament islandès i per ser aquí on es troba la falla que separa Europa d’Amèrica. Continuem el viatge rumb a la cascada de Gullfoss, amb la singular bellesa que li atorguen els carámbanos de gel en els mesos d’hivern. Després de Gullfoss ens acostem a Geysir, on es troba Strokkur, un dels guèisers més famós del món que esbufega de forma tronadora quan erupciona cada 6 o 8 minuts, expulsant una columna d’aigua d’entre 15 a 30 metres d’altura. Des d’allí ens traslladarem al nostre allotjament situat en la prada de Hvolsvöllur, en un lloc apartat del poble, una zona ideal per a la cerca de les fugaces aurores boreals. Nit en alberg.

Dia 04 | Vík – Cascada Skógar – Passeig en glaciar
Continuem la conducció cap a Vík, acostant-nos als vessants del glaciar Eyjafjallajökull, descobrint el lloc per on van sortir les riuades de llot i gel del glaciar durant l’erupció del volcà en 2010. Visitarem la cascada de Skógafoss en el nostre camí cap a una de les innombrables llengües glacials de la zona. Equipats amb grampons, realitzarem una senzilla marxa, assequible per a tothom, sent testimonis de les increïbles formacions del gel. A la tarda ens dirigirem a l’allotjament, on de nou tindrem possibilitats de veure aurores boreals. Nit en alberg.

Dia 05 | Parc Natural de Skaftafell – Llengües glacials del Vatnajokull – Llac Jökulsárlón
Ens endinsem amb el nostre vehicle al Parc Natural de Skaftafell, que alberga el glaciar més gran d’Islàndia, el famós Vatnajokull. Gaudirem de les grans llengües glacials i realitzarem un senzill trekking on podrem contemplar les vistes més espectaculars de l’enorme glaciar, les seves llengües de gel i les seves espectaculars formacions.
De camí admirarem la famosa cascada Svartifoss, en les columnes de basalt de la qual cristal·litzat i carámbanos de gel que presenta a l’hivern està inspirada l’església de Reykjavík. Des d’allí continuarem el nostre camí cap al llac glacial Jökulsárlón, un dels llocs més bells i espectaculars d’Islàndia: un llac d’origen glacial amb sortida a la mar en el qual podrem gaudir d’un paisatge replet d’icebergs i, al fons, les llengües glacials del Vatnajokull; un espectacle colpidor que immortalitzarem amb les nostres càmeres. Nit en alberg, allunyats de la contaminació lumínica que envolta la capital, amb grans possibilitats de veure aurores boreals.

Dia 06 | Cascades Gljufrafoss i Seljalandsfoss – Reykjavík
Reprenem el nostre viatge rumb a Reykjavík, on trobarem nombroses cascades com Gljufrafoss i Seljalandsfoss, que quan estan gelades presenten un espectacle d’una bellesa colpidora. Realitzarem l’ascensió d’una de les faldilles d’un pujol pròxim a la capital islan¬desa. A causa de la seva proximitat, es té una visió privilegiada de la ba¬hía i de la ciutat de Reykjavík. Si la neu ho permet, realitzarem aquest passeig amb raquetes de neu. Sopar lliure i nit en allotjament en Reykjavík.

Dia 07 | Reykjavík. Volcà Fagradasfjall
Comencem el dia amb la visita obligada al volcà a les muntanyes de Fagradasfjall, que va erupcionar el 19 de març de 2020 creant nous camps i bugades de lava.
Possibilitat de participar en una visita opcional al Blue Lagoon i relaxar-nos per complet en les càlides aigües de la llacuna més coneguda d’Islàndia: Bláa Lónid (Laguna Azul). Les sals i minerals de les seves aigües revitalitzaran la nostra pell i la recuperaran de totes les experiències viscudes a 63 graus latitud nord.
També és possible en aquest dia gaudir de l’oferta turística, comercial i cultural de la capital. El carrer Laugavegur, en ple centre de la capital islandesa, reuneix pràcticament tota l’activitat comercial i d’oci de Reykjavík, plena de botigues de outdoor, cafès, cerveseries, restaurants… En el port podrem degustar els peixos de la zona i visitar l’edifici Harpa, centre de concerts i conferències, format per un entramat d’hexàgons de cristall. Igualment val la pena un passeig per la zona alta de la ciutat, on ens perdrem entre encantadores cases de fusta amb petits jardins, i la seva església, la Hallgrímskirkja, sovint definida com la “Catedral de Reykjavík” a causa de la seva grandària i aparença però que, en realitat, no és una catedral sinó una església. Sopar lliure i nit en Reykjavík.

Dia 08 | Vol Reykjavík / Ciutat d’origen
Trasllat o flybus (bus de línia) fins a l’aeroport de Keflavík i embarcament en el vol de tornada a Barcelona o Madrid.

PREUS PER PERSONA – OPCIÓ AVENTURA
Preu Base per persona 2.195 €
Suplement Sortides Cap d’Any i Reis 150 €
Suplement grup de 4 persones 150 €
Suplement grup de 3 persones 400 €
Suplement grup de 2 persones 700 €
Taxes Aèries (Aprox.) 190 – 280 €
PREUS PER PERSONA – OPCIÓ AVENTURA CONFORT
Preu Base per persona 2.695 €
Suplement Sortides Cap d’Any i Reis 150 €
Suplement Habitación Individual 500 €
Suplement grup de 4 persones 150 €
Suplement grup de 3 persones 600 €
Suplement grup de 2 persones 1.000 €
Taxes Aèries (Aprox.) 190 – 280 €
GRUP MÍNIM 5 PERSONES / MÀXIM 8 
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona o Madrid / Keflavík (anada i tornada) en classe turista.
Equipatge facturat (20 kg per adult).
Trasllats d’aeroport o flybus en els dies de ruta segons programa.
Tots els trasllats durant els dies de ruta en vehicle exclusiu per al grup.
07 nits d’allotjament a Islàndia segons programa.
Alimentació especificada a l’apartat de ‘ITINERARI’.
Totes les excursions i activitats mencionades al programa.
Trekking amb grampons al glaciar.
Lloguer de grampons i raquetes (en cas de neu).
Guia Tierras Polares de parla hispana.
Assegurança de viatge multiaventura.
SERVEIS NO INCLOSOS
Taxes aèries i despeses de gestió dels bitllets aeris.
Àpats en els dies de vol i sopars a Hafnarfjordur / Reykjavík.
Activitats opcionals com entrada al Blue Lagoon (sotmès a disponibilitat).
Trasllats a l’aeroport fora de les dates de ruta especificades.
Despeses derivades de la climatologia adversa o del retràs de vols.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.