Europa
Destinació
15 dies
Duració
Estiu
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Situada entre l’Atlàntic Nord i l’oceà Glacial Àrtic, Islàndia és un país amb gran activitat volcànica i geològica, famós pels seus guèisers, rius i manantials, cascades, i els paisatges plens d’espectaculars contrastos, on l’energia de la naturalesa fa que sigui un país sorprenentment atractiu, a més de per la seva cultura i tradicions. El concepte d’aquest viatge en hotel rodant, ens permet en gran manera poder adaptar la nostra ruta a les particularitats que ofereix Islàndia, i d’aquesta forma, estar més en contacte directe amb la naturalesa i el seu entorn. En aquest viatge, combinarem visites a ciutats, rutes de senderisme aptes per a gairebé qualsevol públic, i deixant llibertat a cada viatger perquè pugui organitzar-se segons els seus interessos a cada moment.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / KEFLAVIK Bus – Hotel
2 KEFLAVIK – KRYSUVIK – PENÍNSULA DE SNAEFELLS Bus – Hotel
3 PENÍNSULA DE SNAEFELLS – KIRKJUFELFOSS – THINGVELLIR – GEYSIR Bus – Hotel
4 GEYSIR – GULLFOSS – VALL DE REYKJADALUR Bus – Hotel
5 VALL DE REYKJADALUR – (opció LANDMANNALAUGAR o alternativa) Bus – Hotel
6 REYNISFJARA – DYRHOLAEY – SKHOGAFOSS – SELJALANDFOSS Bus – Hotel
7 SELJALANDFOSS – (opció SENDERISME VALL DE THORSMORK o ILLES VESTMAN) Bus – Hotel
8 CANÓ FJADRÁRGLJÚFUR – PN SKAFTAFELL – GLACIAR VATNAJÖKULL Bus – Hotel
9 GLACIAR VATNAJÖKULL – GLACIAR JÖKULSÁRLÓN – EGILSTADIR Bus – Hotel
10 EGILSTADIR – DETTIFOSS – LLAC MYVATN Bus – Hotel
11 LLAC MYVATN – GODAFOSS – AKUREYRI Bus – Hotel
12 AKUREYRI – GLAUMBAER – KOLUGLJÚFUR Bus – Hotel
13 BARNAFOSS – HRAUNFROSSAR – REYKJAVIK Bus – Hotel
14 REYKJAVIK Bus – Hotel
15 VOL REYKJAVIK / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: –

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Keflavik
Arribada a l’aeroport internacional de Keflavik a última hora de la tard/nit, recollint a tots els participants per a descansar en a l’autocar.

Dia 02 | Keflavik – Krysuvik – Península de Snaefells
Recorrem la península de Reykjanes, recorrent la zona geotermal de Krisuvik, i visitant un assecador típic de bacallà. Després de fer la compra en el supermercat per als següents dies, avançarem cap a la península de Snaefells, on practicarem una mica de senderisme pels penya-segats de basalt de Arnastapi, pujarem al cim del volcà Saxholar, i podrem contemplar el lloc on Jules Verne en la seva novel·la viatgi al centre de la terra, situava l’entrada cap a l’interior del nostre planeta.

Dia 03 | Península de Snaefells – Kirkjufelfoss – Thingvellir – Geysir
Seguim el nostre recorregut per aquesta meravellosa península, visitant camps de lava, la cascada Kirkjufelfoss amb la seva muntanya homònima, i arribarem a la tarda a Thingvellir, seu de l’antic parlament islandès, on podrem gaudir entre altres coses de la fissura que es produeix per la separació del continent europeu i americà. A última hora arribarem fins a la zona de Geysir per a dormir en el càmping pròxim.

Dia 04 | Geysir – Gullfoss – Valle de Reykjadalur
Visita a la zona geotermal de Geysir i a la impressionant cascada de Gullfoss. Des d’aquí prenem direcció sud per a veure l’acolorit cràter de Kerid, i a la tarda una excursió fins a la vall de Reykjadalur, on després d’una curta caminada d’una hora podrem gaudir d’un relaxant bany directament en el riu amb l’aigua calenta.

Dia 05 | Vall de Reykjadalur – (opció Zona Landmannalaugar o alternatiu)
Avui hi ha dues opcions en funció de la climatologia que hi hagi. La principal opció és visitar en les highlands la zona de Landmannalaugar prenent un autobús especial per a travessar les pistes de l’interior (Transport NO inclòs en el preu) i gaudir dels seus acolorits paisatges plens de contrastos fent senderisme per la zona durant tot el dia, sens dubte un lloc que no es pot deixar de visitar. En cas que la meteorologia prevista per a aquesta zona sigui molt adversa, faríem amb el nostre autobús un recorregut alternatiu per a visitar altres atractius de la zona com la cascada Haifoss, la gola de Gjain i Hjalparfoss.

Dia 06 | Reynisfjara – Dyrholaey – Skogafoss – Seljalandfoss
Posarem rumb per la costa, fins a la platja de sorra negra de Reynisfjara, amb les seves formacions basàltiques. Visita a l’arc natural de pedra sobre la mar de Dyrholaey, on gaudirem veient els frailecillos atlàntics. Visita de les cascades Skogafoss i Seljalandfoss, on en aquesta última podrem passejar per darrere.

Dia 07 | Seljalandfoss – (opció Senderisme Vall de Thorsmork o Illes Vestman)
Avui de nou en funció de la meteorologia haurem de decidir entre visitar la vall de Thorsmork per a fer senderisme durant tot el dia, prenent un autobús especialment preparat per a travessar els cabalosos rius (Transport NO inclòs en el preu), o dedicar el dia complet a recórrer l’illa més gran de l’arxipèlag de les Vestmann, on si el dia està buidat podrem albirar l’illa més jove del planeta. Per a això embarcarem en un ferri que en mitja hora ens portés fins a l’illa, on quedarem sorpresos dels penya-segats que formen l’entrada al port. A més pugéssim al volcà Eldfeld (encara calent després de la seva última erupció), i amb possibilitat d’acostar-nos fins a la zona sud de l’illa on podrem gaudir de la major colònia de frailecillos d’Islàndia.

Dia 08 | Canó Fjaðrárgljúfur – P.N. Skaftafell – Glacial Vatnajökull
Al matí, visita al canó Fjaðrárgljúfur, que sembla tret d’un conte de fades. Arribarem fins a l’entrada al parc nacional de Skaftafell, on farem alguna excursió fins a la cascada Svartifoss, enllaçant amb una ruta per a albirar de prop una de les llengües del glaciar més gran d’Europa, el Vatnajökull. Qui tingui interès, també podrà contractar una excursió amb grampons pel glaciar, i fins i tot un recorregut en helicòpter per a albirar des de l’aire la immensitat d’aquest gegant de gel.

Dia 09 | Glaciar Vatnajökull – Glacial Jökulsárlón – Egilstadir
Avui toca visitar un dels principals atractius del viatge, el llac glacial Jökulsárlón, havent-hi possibilitat de contractar una excursió amb vaixell amfibi o zodiac envoltant els icebergs que es desprenen de la llengua glacial. Recorregut per diversos fiords de l’est mentre ens dirigim cap al nord, finalitzant la jornada a la ciutat de Egilstadir.

Dia 10 | Egilstadir – Dettifoss – Llac Myvatn
Visita a la cascada Dettifoss, la més cabalosa d’Europa, per a continuar cap a la zona del llac Myvatn, amb els formiguers de Namaskard, Krafla, la cova Grjotaga. A última hora de la tarda es podrà gaudir del Blue Lagoon del nord, on relaxar-se en les seves aigües termals amb unes vistes inigualables.

Dia 11 | Llac Myvatn – Godafoss – Akureyri
Continuem visitant la zona del llac Myvatn amb els seus pseudocrateres, pujarem al cràter Hverfall, una mica de senderisme per Dimbuborgir amb les seves formacions de basalt. Seguim per la carretera principal cap a Godafoss, la cascada dels déus, i finalment arribarem a Akureyri, la capital del nord, amb temps lliure per a visitar la ciutat, el seu jardí botànic, o simplement donar-se un capbussó en les piscines municipals.

Dia 12 | Akureyri – Glaumbaer – Kolugljúfur
Seguirem pel nord rumb oest, fins a arribar a Glaumbaer, per a visitar una típica granja islandesa amb teulada d’herba, perfectament conservada; també visitem el canó Kolugljúfur.

Dia 13 | Barnafoss – Hraunfrossar – Reykjavik
Visita a les cascades de Barnafoss i Hraunfrossar, on l’aigua surt directament de la roca sense haver-hi un rio aparent, passant per Deildartunga, la major deu d’aigua calenta d’Europa, on salin 180 litres per minut a gairebé 100 graus. Havent dinat arribarem a la capital, on disposarem de la tarda lliure.

Dia 14 | Reykjavik
Dia lliure en Reykjavik, on es poden fer les últimes compres, visitar museus, menjar en el port, contractar alguna excursió per a albirament de balenes, o acostar-se fins al Blue Lagoon.

Dia 15 | Vol Keflavik / Ciutat d’origen
Temps lliure en Reykjavik fins a l’hora de sortida del nostre vol. A l’hora prevista, sortida del vol de tornada a la Ciutat d’origen, i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.465 €
GRUP DE 12 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllat aeroport – Reykjavik.
Transport al llarg de tot el recorregut a Islàndia (2500 km).
14 nits d’allotjament a bord del bus – hotel rodant, en llit individual.
Llençols, nòrdics i coixins.
Guia-conductor de parla hispana.
Us de totes les instal·lacions del bus – hotel rodant, per a la preparació d’àpats.
Impostos.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Entrades a museus i excursions opcionals (veure fitxa adjunta).
Ferry a les Illes Vestman, anada i tornada (24 € aprox.).
Autobús a Landmannalaugar (52 – 73 € aprox.).
Autobús a Thorskmor (67 € aprox.).
Cràter Volcà Kerid (3 € aprox.).
Àpats. Tots els viatgers posen un fons comú per a la compra de menjar als supermercats, que posteriorment es cuina entre tots i per torns organitzats al llarg del viatge. A més, també s’ha de col·laborar en la recollida i neteja de tots els estris. El fons comú també s’aporta per pagar les estades en càmpings cada nit. El fons comú per al total de menjars i càmping, és d’aproximadament 400 € per persona. Als càmpings que no tenen inclosa la dutxa en la tarifa, aquesta no estarà inclosa dins del fons comú. En aquests casos cada viatger haurà d’abonar individualment aquest concepte tal i com ho tingui establert cada càmping concret.
Ús de la rentadora secadora del bus – hotel rodant. Té un cost de 10 € per cada ús, que inclogui sabó de rentar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari