Àsia
Destinació
15 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Japó és un país de contrastos, on passem ràpidament de les grans metròpolis ultra-modernes, a petits pobles tradicionals als Alps japonesos. En aquest viatge descobriràs l’essència del país del Sol Naixent al teu aire, viatjant a bord del tren bala amb el Japan Rail Pass.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TOKIO A bord
2 ARRIBADA A TOKIO Hotel
3 TOKIO Hotel
4 TOKIO Hotel
5 TOKIO Hotel
6 TOKIO – TAKAYAMA Hotel
7 TAKAYAMA – SHIRAKAWAGO – KANAZAWA Hotel
8 KANAZAWA – KIOTO Hotel
9 KIOTO Hotel
10 KIOTO Hotel
11 KIOTO – HIROSHIMA Hotel
12 HIROSHIMA – OSAKA Hotel
13 OSAKA Hotel
14 VOL OSAKA / CIUTAT D’ORIGEN A bord
15 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN

DIA 01.- Vol Ciutat d’origen / Tòquio
Sortida en vol amb destinació Tòquio, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

DIA 02.- Tòquio
Arribada a Tòquio i trasllat per compte del client a l’hotel.
Tòquio, la capital del país, és també coneguda com la capital de l’Est. Amb una població aproximada de 8.340.000 habitants, es troba localitzada en el centre-est de l’illa de Honshu, a la regió de Kanto. El centre de la ciutat s’organitza en 23 barris, ocupant una tercera part de la superfície total de la ciutat. Tòquio es divideix en dues àrees: la part continental i la part insular. Allotjament.

DIES 03 a 05.- Tòquio
Estada a l’hotel en règim de només allotjament. Dies lliures.
A la ciutat de Tòquio podem trobar granges, llacs, rius, preses i parcs nacionals. Tòquio forma també part del “Àrea del Gran Tòquio” (territoris de Kanagawa, Saitama i Chiba). És sens dubte el centre de la vida política, econòmica i social de tot el país. Posseeix també una de les majors concentracions d’institucions financeres, universitats i col·legis, museus, teatres i botigues de tot el país.
Des Tòquio podem realitzar un gran nombre de sortides (Kamakura, Hakone, Nikko i Yokohama, entre d’altres localitats), a més de conèixer la pròpia ciutat de Tòquio. Allotjament.

DIA 06.- Tòquio – Takayama
Avui heu d’utilitzar el Japan Rail Pass per dirigir-vos a Takayama. Avui recomanem endinsem als Alps Japonesos. Hauràs de prendre primer el JR Tokaido Shinkansen (tren bala) fins Nagoya. L’últim pas és agafar el tren exprés limitat JR Hida (també conegut com “Wide View Hida”) que et portarà fins a Takayama. El temps total del trajecte des de Tòquio fins Takayama dura menys de quatre hores i mitja. En Takayama trobaràs tota l’essència i el sabor de la cultura japonesa d’ahir i d’avui. Aquí hi ha molt a veure i descobrir: verds prats esquitxats de granges tradicionals, jardins japonesos, santuaris, temples, ruïnes d’antics castells i edificis històrics magníficament conservats, com les cases del període Edo o els antics habitatges dels samurais. Pots recórrer el casc històric en algun dels típics carrets anomenats jinrikisha.

DIA 07.- Takayama – Shirakawago – Kanazawa
Avui recomanem agafar el famós autobús de Takayama a Shirakawago. Gaudiu dels paisatges abans d’arribar a districte muntanyós i remot entre Takayama i Kanazawa, conegut per les seves peculiars granges amb teulades de palla a dues aigües, anomenades gassho-zukuri, que significa mans en oració.
Recomanem pujar fins al mirat per gaudir de les vistes. Haurem d’estar pendents de prendre el bus segons horari per continuar cap a Kanazawa. Allotjament.

DIA 08.- Kanazawa – Kioto
Kanazawa, situada entre les muntanyes i el mar del Japó és una altra parada habitual després de visitar Takayama. Aquí podràs veure un dels més bells jardins japonesos: el jardí Kenroku-en. Està a prop del parc que envolta el castell de Kanazawa, edifici construït en 1583 i que va ser llar de la família feudal Maeda, la qual va encarregar la creació d’aquests bells jardins. El casc històric i l’estructura de la ciutat de Kanazawa està molt ben conservada en no haver patit danys per guerres o desastres naturals. Aquest lloc és també un important focus cultural amb importants museus com el Museu d’Art Contemporani del segle XXI, el Museu Noh, el Museu d’Art de Ishikawa i el complex cultural Shiinoki. A l’hora desitjada trasllat en tren fins a Kioto.

DIES 09 a 10.- Kioto
La ciutat posseeix una gran quantitat de temples que val la pena visitar, com el Temple Kinkakuji, decorat en pa d’or; el Temple Riyoanji, construït en roca i sorra blanca, el Temple Saihoji, molt conegut pels seus verds jardins, o el Temple Kiyomizu. També es pot visitar el Castell Nijo i el barri tradicional de Gion. També es recomana visitar Nara, Kobe i Uji des de Kioto. Allotjament.

DIA 11.- Kioto – Hiroshima
Utilitzant el Japan Rail Pass, agafarem el tren bala per dirigir-nos a Hiroshima “la ciutat de la pau”. es va convertir en inevitable centre de l’atenció internacional després que la primera bomba atòmica explosionase a Hiroshima el 6 d’agost de 1945, destruint en el seu impacte quant va trobar en dos quilòmetres a la rodona. A dia d’avui el Parc de la Pau, un parc, de 120.000 metres quadrats, marca el lloc on va impactar la bomba atòmica. El parc és seu del Museu de la Pau, que detalla la història d’Hiroshima. Recomanem aprofitar per prendre el ferri i anar a l’illa de Miyajima. vol dir “l’illa santuari” i és que aquesta petita illa és, des de temps antics, un lloc sagrat i de culte on els déus van pensar viure en harmonia amb els mortals. El santuari Itsukushima i la seva porta Torii han estat declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i són considerats com una de les Tres Vistes representatives del Japó. Allotjament.

Nota: El gran torii del santuari d’Itsukushima (Miyajima) a partir de juny de 2019. Va a estar completament cobert per bastides mentre es realitzen les obres de millora a la base del torii, molt danyada. Es preveu que les obres durin un any i dos mesos, aproximadament. No obstant això, l’entrada al santuari no es veurà afectada.

DIA 12.- Hiroshima – Osaka
Es farà servir el Japan Rail Pass per continuar la nostra ruta cap a Osaka. La tercera ciutat més gran del Japó i va ser la primera capital del país. Es considera el centre econòmic en auge del Japó. És la llar del port marítim més gran del país i de molts dels principals fabricants japonesos. També es considera un paradís gastronòmic, sobrenom Tenko no Daidokoro que significa cuina de la pàtria. Recorre les zones d’Umeda i Dotonbori, els principals districtes d’entreteniment d’Osaka i gaudeix d’alguns dels millors restaurants del país, la seva vida nocturna i les seves compres. Allotjament.

DIA 13.- Osaka
Dia lliure per acabar de visitar Osaka. Allotjament.

DIA 14.- Vol Osaka / Ciutat d’origen
Trasllat pel seu compte a l’aeroport amb prou temps per embarcar en el vol de tornada. Nit a bord.

DIA 15.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base Sortides de Març a Juny 1.800 €
Preu Base Sortides Juliol i 01 al 14 Setembre 1.865 €
Preu Base Sortides Agost i 15 al 30 Setembre 2.270 €
Taxes Aèries (Aprox.) 355 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Japan Rail Pass de 7 dies.
Estada en habitacions dobles en hotels categoria turista o turista superior.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Esmorzars, dinars, ni sopars.
Extres personals com begudes, bugaderia, telèfon, etc.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 1 ressenya
18 octubre, 2016

Japón es fantástico, una sociedad ultra moderna con rascacielos en las grandes ciudades pero a la vez una historia milenaria con templos y construcciones preciosas, la cultura del manga y el anime, las diversas tribus urbanas… todo ello está presente cada vez que paseas por la calle.

El Japan Rail Pass ha sido una buena forma de conocer el país en no muchos días, además es fácil de usar.

Deixar un comentari

Classificació