Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Japó és un país de contrastos, on l’últim d’Occident es fon amb el més tradicional d’Orient. En aquest viatge coneixerem l’essència del país del Sol Naixent visitant ciutats que mai dormen, amb immensos gratacels com Tòquio i que al seu torn circumden temples i jardins centenaris plens d’història. Descobrirem pobles on sembla que s’ha aturat el temps, a més de temples d’or i santuaris on es respira serenitat i jardins d’una delicadesa absoluta.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TOKYO A bord
2 ARRIBADA A TOKYO Hotel
3 TOKYO. VISITES E Hotel
4 a 5 TOKYO. DIES LLIURES E Hotel
6 TOKYO – HAKONE – NAGOYA E / S Hotel
7 NAGOYA – MAGOME I TSUMAGO – NAGOYA E Hotel
8 NAGOYA – TAKAYAMA – KANAZAWA E Hotel
9 KANAZAWA E Hotel
10 KANAZAWA – KYOTO E Hotel
11 KYOTO. VISITES E Hotel
12 KYOTO. DIA LLIURE E Hotel
13 KYOTO – HIROSHIMA – OSAKA E Hotel
14 OSAKA – MT. KOYA E / S Shukubo
15 KOYASAN – OSAKA – TOKYO E Hotel
16 VOL TOKYO / CIUTAT D’ORIGEN A bord
17 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Tòquio
Embarcament en vol regular (connexions intermèdies) amb destinació Tòquio. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Tòquio
Arribada a la capital del Japó. Assistència, tràmits de frontera i trasllat a l’hotel.

DIA 3.- Tòquio. Visites guiades
Esmorzar i trobada a la sala principal de l’hotel per començar la visita de la ciutat: Plaça del Palau Imperial, Santuari Meiji, el temple Sensoji d’Asakusa i el carrer Nakamise, la zona d’Omotesando i Harajuku. Les visites guiades es fan en transport local públic. El guia ens ajudarà amb l’activació del Japan Rail Pass i la reserva dels seients en els trens que utilitzarem durant la ruta.

DIES 4 a 5. Tòquio. Dies lliures
Dies lliures. Es poden dedicar a recórrer tots els districtes de la ciutat, cadascun amb les seves característiques distintives.

DIA 6.- Tòquio – Hakone – Nagoya
Sortida cap a Hakone, conegut per la seva aigua produïdes per l’acció volcànica i per tenir les millors vistes de la Muntanya Fuji. Passeig pels voltants per gaudir de les vistes panoràmiques i recorregut al telecabina del Mt. Komagatake i un creuer pel llac Ashi. A la tarda seguirem trasllat per arribar a Nagoya on ens allotjarem durant dues nits. Aquesta nit tindrem el sopar en un restaurant local.

DIA 7.- Nagoya – Magome – Tsumago – Nagoya
Dia dedicat a la visita dels antics pobles de posta. Sortirem a peu fins a l’estació de tren per agafar el tren amb destinació a Nakatsugawa. A l’arribada a Nakatsugawa tindrem un minibús a disposició per a les visites; alternarem les caminades per la zona amb alguns desplaçaments en vehicle. Al vehicle arribarem al encantador poble de Magome retrocedint, sense adonar-nos, a Japó medieval. Des d’aquí, surt l’antic camí postal de Nakasendo que porta, en un agradable passeig, entre cedres i bambús, fins Tsumago, el segon poble de posta.
El tram del Nakasendo trail que caminarem entre Magome i Tsumago és d’uns 8 km aproximadament i es pot recórrer en 2-3 hores a un ritme tranquil. En Magome tindrem temps per comprar el nostre dinar que podrem gaudir en alguna de les parades de la nostra caminada; ja en Tsumago tindrem temps per visitar la població. Aquí trobarem de nou el nostre vehicle que ens portarà fins a l’estació per tornar amb tren a Nagoya on ens allotjarem de nou.

DIA 8.- Nagoya – Takayama – Kanazawa
Des Nagoya sortirem en tren cap a Takayama. Arribada i visita a peu de la població. Takayama és una petita ciutat-castell, els seus carrers aporten moltes petjades de la seva història. Passeig per la zona de Sanmachi (museu a l’aire lliure, ple de cases tradicionals, botigues …). Visita del Takayama Yatai Kaikan, sala d’exposicions on es mostren algunes de les elaborades carrosses que desfilen durant el conegut Festival de Tardor. Acabada la visita sortirem en bus de línia regular per continuar viatge a Kanazawa.

DIA 9.- Kanazawa
Dia lliure a Kanazawa. Aconsellem visitar el recinte dels jardins Kenrokuen, el barri de Higashi Chayagai juntament amb el castell de Kanazawa situat en ple centre. El centre artesanal Nagamachi és conegut pels seus treballs en seda i per l’elaboració dels tradicionals quimonos.

DIA 10.- Kanazawa – Kyoto
Matí lliure per descobrir Kanazawa pel nostre compte. Sobre el migdia trasllat fins a l’estació per agafar tren fins a Kyoto. Arribada i trasllat a peu fins al proper allotjament. En arribar a Kyoto recuperarem l’equipatge que haurà arribat des de Nagoya.

DIA 11.- Kyoto. Visites guiades
Dia dedicat a conèixer Kyoto, ciutat que va ser l’antiga capital del Japó durant més de mil anys. Amb el pas del temps ha estat també la capital o el bressol de l’art, la religió i la cultura en general, de manera que els aspectes turístics que ofereix avui dia la ciutat són molts. Principalment el temple Kinkakuji, famós pel seu ‘pavelló daurat’ i el Castell de Nijo, exponents de l’arquitectura de l’època, visitarem també el barri de Gion i el temple Kiyomizu. Les visites es realitzaran en vehicle privat amb el guia per guanyar temps. Resta del dia lliure. La visita al palau imperial de Kyoto no està inclosa, tot i que l’entrada és gratuïta i pot realitzar fàcilment per compte propi.

DIA 12.- Kyoto. Dia lliure
Dia lliure.
Opcionalment podrem fer la visita a Uji i Nara. En Uji es visita el magnífic temple budista de Byōdō In i assistirem a una demostració de la cerimònia del te; després continuarem fins Nara, antiga ciutat emmurallada o ciutadella. Visita del temple Todai, conegut per l’estàtua de Buda més gran del Japó, així com per ser l’edifici fet de fusta més gran que existeix. També visitarem el parc dels Cérvols, Nara Park, on aquests simpàtics animals conviuen amb la gent que els visita.

DIA 13.- Kyoto – Hiroshima – Osaka
Ens dirigirem aviat cap a l’estació de Kyoto per prendre tren fins a Hiroshima per visitar la ciutat. Hiroshima és coneguda per la seva desgraciada història a la 2a Guerra Mundial. A part de la seva moderna i àmplia urbanització, es troba el mundialment famós Parc Memorial de la Pau, que acull al seu torn el Museu Memorial de la Pau, amb tot tipus d’informació fotogràfica i objectes que recorden el desgraciat esdeveniment. La cúpula de la bomba atòmica és el que queda com a record de l’edifici principal que va ser aconseguit. A més hi ha la flama de la pau, que crema 24 hores i que s’apagarà el dia que desaparegui l’última arma nuclear al planeta. A continuació, trasllat en tren i ferri a l’illa de Miyajima, on es troba el Santuari Itsukushima, patrimoni de la humanitat i format per una sèrie de corredors pràcticament flotants sobre el mar.
Tornada a l’illa principal i sortida amb tren bala amb destinació a Osaka. Arribada i trasllat a l’allotjament que realitzarem a peu des de l’estació del ferrocarril.

DIA 14.- Osaka – Koyasan
Gaudir de la pau d’un temple budista perdut en la Naturalesa té els seus inconvenients. Avui haurem d’agafar diversos transports i un funicular per arribar a la Muntanya Koya. Koyasan és la retirada budista més conegut del Japó. Amb 1005 metres d’altura el Koyasan culmina en un altiplà de 12 km quadrats. Vedat exclusiu dels monjos, la ciutat – temple va estar prohibida a les dones fins 1873. Koyasan està dividit en dues zones principals: Danjogoran al sud-oest de Kongobu – ji i Okunoin a l’est. La zona no té hotels de manera que la majoria del milió llarg de pelegrins que rep anualment s’allotgen en els “shukubo” un tipus d’allotjament que proporcionen 50 dels 120 temples dels voltants. Quan els visitants es van al vespre, és la millor hora per passejar; també ho és a primera hora del matí: és una experiència sublim. Sopar vegetarià i allotjament en un shukubo.

DIA 15.- Koyasan – Osaka – Tòquio
Esmorzar i temps per observar alguna de les cerimònies en els temples i visitar els voltants. A mig matí emprendrem el retorn. Desfarem el camí del dia anterior per arribar a Osaka. Aquí enllaçarem amb el tren bala que ens portarà de tornada a Tòquio. A l’arribada, a mitja tarda, instal·lació al allotjament on trobarem de nou l’equipatge.

DIA 16.- Vol Tòquio / Ciutat d’origen
Esmorzar i temps lliure. A mitja tarda trasllat a l’estació per agafar el tren cap a Narita per a la facturació i embarcament en vol de tornada a Ciutat d’origen. Nit a bord.

DIA 17.- Arribada a Ciutat d’origen
Després de l’enllaç, arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 3.595 €
Preu Base per persona (04 Primeres Inscripcions) 3.495 €
Suplement grup de 8 a 11 persones 260 €
Suplement Habitació Individual 930 €
Taxes Aèries (Aprox.) 435 €
Suplement Aeri Sortida 02 Agost 75 €
GRUP MÍNIM 8 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats d’entrada i sortida d’aeroports.
Tots els transports no inclosos en el Japan Rail Pass com visites en autobusos regulars, trens de rodalies, taxis i funicular a Koyasan.
Japan Rail Pass de 14 dies.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites descrites segons itinerari.
Guia local de parla hispana durant les visites.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no mencionades com a incloses.
Propines i extres personals.
Taxes d’entrada / sortida del país o aeroports, en cas d’existir.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació