Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

A finals de març arriba un dels moments més importants de la vida japonesa; el “Sakura” es considera des de fa molt al Japó un símbol de bellesa efímera, una metàfora de la vida, brillant i bella, però fràgil i passatgera. Aquest anunci de la primavera és l’ocasió per passejar sota la frondositat de flors amb delicats tons roses i, sobretot, per beure, menjar, xerrar i fer ampolles. En els parcs s’estenen les estovalles, de vegades des de les primeres hores del dia, per celebrar un feliç banquet amb amics i veïns.

Veure fitxa completa del viatge

FECHA DE SALIDA: 25 MARZO 2023
DÍAS ITINERARIO ALIM. ALOJ.
25 MAR VOL CIUTAT D’ORIGEN / TOKYO A bord
26 MAR ARRIBADA A TOKYO Hotel
27 MAR TOKYO. VISITES E Hotel
28 a 29 MAR TOKYO. DIES LLIURES E Hotel
30 MAR TOKYO – HAKONE – NAGOYA
E / S Hotel
31 MAR NAGOYA – MAGOME – TSUMAGO – NAGOYA E Hotel
01 ABR NAGOYA – TAKAYAMA – KANAZAWA E Hotel
02 ABR KANAZAWA. DIA LLIURE E Hotel
03 ABR KANAZAWA – KYOTO (VISITES) E Hotel
04 ABR KYOTO. DIA LLIURE E Hotel
05 ABR KYOTO – MIYAJIMA E / S Hotel amb onsen
06 ABR MIYAJIMA – MT. MISEN – HIROSHIMA – OSAKA E Hotel
07 ABR OSAKA – KOYASAN E / S Shukubo
08 ABR KOYASAN – OSAKA – TOKYO E Hotel
09 ABR VOL TOKYO / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
10 ABR ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

25 MAR | Vol Ciutat d’origen / Tokyo
Embarcament en vol regular (connexions intermèdies) amb destinació Tokyo. Nit a bord.

26 MAR | Arribada a Tokyo
Arribada a la capital del Japó. Tràmits d’entrada, assistència i trasllat a l’hotel en bus limusina. Resta del dia lliure.

27 MAR | Tokyo. Visites guiades
Esmorzar i trobada en el lobby de l’hotel per a començar la visita de la ciutat en transport públic. El guia ens ajudarà amb l’activació del Japan Rail Pass i la reserva dels seients als trens que utilitzarem durant la ruta.
Visitarem la Plaça del Palau Imperial, el temple Sensoji en Asakusa i el carrer Nakamise per a seguir al Santuari Meiji i la zona de Omotesando i Harajuku.

28 i 29 MAR | Tokyo. Dies lliures
Dies lliures. Es poden dedicar a recórrer tots els districtes de la ciutat, cadascun amb les seves característiques distintives. A més, amb el Japan Rail Pass ja activat, podem acostar-nos a descobrir els fantàstics temples de Nikko, el Gran Buda de Kamakura, el curiós barri xinès de Yokohama, unir-nos a molts tokiotas i pujar al temple que s’amaga en el cim del pròxim Takao San, o bé veure la Muntanya Fuji des de Hakone.

30 MAR | Tokyo – Hakone – Nagoya
Sortida cap a Hakone, conegut per les seves aigües termals produïdes per l’acció volcànica i per tenir les millors vistes de la Muntanya Fuji quan els núvols ho permeten. A la tarda seguirem amb tren a Nagoya on ens allotjarem durant dues nits. Aquesta nit tindrem el sopar en un restaurant local. Hakone: Passeig pels voltants per a gaudir de les vistes panoràmiques, recorregut en telecabina del Mt. Komagatake i creuer pel llac Ashi.

31 MAR | Nagoya – Magome – Tsumago – Nagoya
Dia dedicat a la visita dels antics pobles de postes de la Vall de Kiso. Avui alternarem trens, caminades en la mítica Nakasendo i alguns desplaçaments en vehicle.

01 ABR | Nagoya – Takayama – Kanazawa
Des de Nagoya sortirem amb tren cap a Takayama. Arribada i visita a peu de la població. Takayama és una petita ciutat-castell, els seus carrers aporten moltes petjades de la seva història.
Passeig per la zona de Sanmachi, un autèntic museu a l’aire lliure, ple de cases tradicionals i destil·leries de sake, molt famós en la zona. Acabada la visita sortirem en bus de línia regular per a continuar viatge a Kanazawa.

02 ABR| Kanazawa. Dia lliure
Dia lliure en Kanazawa.
Imprescindible acostar-nos a mitjan matí al mercat Omicho per a menjar un deliciós bol d’arròs amb sashimi del peix més fresc de la zona. Aconsellem visitar el recinte dels jardins Kenrokouen, un dels més bonics del Japó, el barri de Higashi Chayagai juntament amb el castell de Kanazawa situat en ple centre. Per als amants de l’art una visita imprescindible és el 21st Century Museum of Contemporary Art, possiblement un dels millors de tot el Japó. El guia ens haurà donat les indicacions necessàries per a aquestes jornades.

03 ABR | Kanazawa – Kyoto (visita guiada)
Sortida amb tren a primera hora del matí cap a Kyoto. Arribada i trasllat a peu fins al pròxim allotjament. Dia dedicat a conèixer Kyoto, que va ser l’antiga capital del Japó durant més de mil anys. Amb el pas del temps ha estat també la capital o el bressol de l’art, la religió i la cultura, amb el que els aspectes turístics que ofereix avui dia la ciutat són molts.
Visitarem el temple Kinkaku-ji, famós pel seu ‘pavelló daurat’, a més del temple de Kiyomizu-dera, des d’on caminarem pel bonic carrer Zannenzaka fins a arribar al barri de Gion, conegut pels seus Geishas. Les visites es realitzaran en vehicle privat amb el guia per a guanyar temps i finalitzaran en el cèntric barri de Gion, on el guia ens explicarà com tornar a l’hotel.

04 ABR | Kyoto. Dia lliure
Dia lliure. Per a treure bon partit del nostre Japan Rail Pass, no podem deixar de visitar Nara, antiga capital del Japó, Uji, bressol de la cultura del matcha (te verd), Fushimi Inari i els seus túnels de Toriis vermells o el màgic bosc de bambú de Arashiyama.

05 ABR | Kyoto – Miyajima
Demà lliure a Kyoto. A la tarda, sortida amb tren cap al nostre hotel situat en l’àrea de Miyajima. Podrem practicar la cerimònia del bany en el onsen de l’hotel. Després del sopar kaiseki (alta cuina japonesa) sempre que el temps ens acompanyi realitzarem un creuer nocturn que ens donarà un punt de vista diferent de la sagrada illa.

06 ABR | Miyajima – Mt. Misen – Hiroshima – Osaka
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a l’Illa de Miyajima per a la seva visita des de l’embarcador de l’hotel. Des del Santuari de Itsukushima, seguirem a peu fins al telecabina que ens portarà fins a l’alt de la Muntanya Misen. La baixada la realitzarem a peu seguint el camí que creua el bosc de momiji (auró) muntanya a baix. Després del temps de l’esmorzar sortida en ferri a l’estació per a seguir a Hiroshima, coneguda per la seva tràgica història en la 2a Guerra Mundial. Finalitzades les visites, trasllat amb tren bala a Osaka. Arribada i trasllat a l’hotel.

07 ABR | Osaka – Koyasan
Gaudir de la pau d’un temple budista perdut en la Naturalesa té els seus inconvenients. Avui haurem d’agafar diversos transports i un funicular per a arribar a la Muntanya Koya. Koyasan és el retir budista més conegut del Japó.
Vedat exclusiu dels monjos, la ciutat – temple va estar prohibida a les dones fins a 1873. Koyasan està dividit en dues zones principals: Danjogoran al sud-oest de Kongobu-ji i Okunoin a l’est. La zona manca d’hotels pel que la majoria del milió llarg de pelegrins que rep anualment s’allotgen en els “Shukubo”, un tipus d’allotjament que proporcionen 50 dels 120 temples dels voltants. Quan els visitants marxen en fosquejar, és la millor hora per a passejar; també ho és a primera hora del matí: és una experiència sublim. Sopar vegetarià i allotjament en un Shukubo.

08 ABR | Koyasan – Tokyo
Esmorzar d’hora pel matí i temps per a observar alguna de les cerimònies en els temples i visitar els voltants. A mitjan matí emprendrem la tornada a Tokyo. Arribada i temps lliure.

09 ABR | Vol Tokyo / Vol ciutat d’origen
Esmorzar i temps lliure. A l’hora indicada ens dirigirem a peu fins a l’estació de bus limusina que ens portarà fins a l’aeroport per a la facturació i embarcament en el vol de tornada. Nit a bord.

10 ABR | Arribada a Ciutat d’origen
Després de l’enllaç en punt intermedi, arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 10 a 16 persones 4.100 € 4.185 €
En base a grup de 6 a 9 persones 4.600 € 4.685 €
Suplement Habitació Individual 980 €
Taxes Aèries (Aprox.) 450 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats d’entrada i sortida d’aeroports.
Tots els transports no inclosos al Japan Rail Pass com visites en autobusos regulars, trens de rodalies, ferry i funicular.
Japan Rail Pass de 14 dies.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant la ruta. A l’arribada i sortida del país només hi ha assistència de parla anglesa.
Enviament de maletes entre hotels.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites i excursions no mencionades com a incloses a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari