Àsia
Destinació
13 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Pocs conceben en la seva primera imatge del Japó una destinació per realitzar trekking. No obstant això, la intensa vida religiosa del país del sol naixent va desenvolupar durant segles un seguit de camins de pelegrinatge a través dels seus profunds boscos que no tenen res a envejar a altres rutes a peu més conegudes.

Si busques conèixer aquest Japó místic, rural, sense aglomeracions, i combinar-ho amb la teva passió pel senderisme, els camins de Kumano Kodo són el lloc ideal on perdre’t per gaudir de la natura entremesclada amb l’arquitectura mil·lenària, allotjant-te en petits Minshuku amb famílies locals , relaxant-te en els banys termals tradicionals (Onsen) i degustant les millors delícies que el menjar japonès pot oferir.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES FINS DESEMBRE 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / OSAKA A bord
2 ARRIBADA A OSAKA. TRASLLAT A KYOTO Hotel
3 KYOTO. DIA LLIURE E Hotel
4 KYOTO. DIA LLIURE E Hotel
5 TREN KYOTO – KII-TANABE. BUS A TAJIKIRI. TREK A TAKAHARA E Guesthouse
6 TREK TAKAHARA – TSUGIZAKURA E / D / S Guesthouse
7 TREK TSUGIZAKURA – HOSSHINMON – KUMANO HONGU TAISHA E / D / S Guesthouse
8 TREK KUMANO HONGU TAISHA – TOTSUKAWA ONSEN E / D / S Guesthouse
9 TREK TOTSUKAWA ONSEN – MIURA-GUCHI E / D / S Guesthouse
10 TREK MIURA-GUCHI – OMATA E / D / S Guesthouse
11 TREK OMATA – KOYASAN E / D / S Temple
12 BUS KOYASAN – AEROPORT D’OSAKA. VOL DE TORNADA E A bord
13 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Osaka
Sortida en vol regular amb destinació Osaka, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Osaka. Trasllat amb tren a Kyoto
Arribada a Osaka i trasllat a Kyoto amb tren (inclòs en la passada de Kansai). Allotjament.

DIA 3.- Dia lliure a Kyoto
Visita el Golden Pavilion al temple Budista Zen de Kinkaku-ji, un dels llocs més icònics de la ciutat. Camina al voltant del llac i admira els reflexos daurats del pavelló en l’aigua. A la tarda començarem a visitar Kyoto, començant de nou per una zona tranquil·la: el santuari de Fushimi Inari. Es tracta d’un complex de santuaris Shinto fets de fusta. Per arribar als preciosos senders a la zona posterior del complex hauràs de passar a través de passadissos formats per milers de portes de color vermell brillant. Caminarem després pels carrerons properes al temple mil·lenari de Kiyomizu Dera (té 1.200 anys d’edat), des del qual podrem albirar espectaculars vistes de Kyoto des de l’aire. Baixarem finalment a caminar pel districte de Gion per escoltar les històries de les geishas. Un bon lloc per perdre’t quan s’acosti l’hora de sopar és el Pontocho Alley, un barri ple de les tradicionals llanternes vermelles japoneses, freqüentat per geishas i ple de restaurants de tot tipus que ofereixen mil delícies locals per al teu paladar. Nit en hotel.

DIA 4.- Dia lliure a Kyoto
Avui començarem el dia visitant el Museu Internacional del Manga, que conté més de 300.000 publicacions, moltes de les quals en anglès i altres idiomes. Pots llegir qualsevol de les obres aquí exposades o contemplar com els grans artistes les creen en el mateix instant.
Posteriorment ens dirigirem al districte de Arashiyama, a la zona Oest de Kyoto, i caminarem a través dels seus densos boscos de bambú, fent després una ascensió d’uns 30 minuts fins al Parc dels Micos de Arashiyama. Un cop a dalt pots gaudir de la particular companyia d’aquests simis o simplement relaxar-te amb les espectaculars vistes de la ciutat. Seguirem cap al Temple de Tenryu-Ji, el més important dels 5 grans temples Zen de Kyoto, sent els seus jardins potser el més espectacular. Dissenyats al segle XIV, han sobreviscut a múltiples incendis i guerres que van danyar edificis adjacents i s’han mantingut en una condició excel·lent durant segles. Nit en hotel.

DIA 5.- ​​Tren Kyoto – Kii-Tanabe. Bus a Takijiri. Trek a Takahara
A primera hora del matí trasllat en tren de Kyoto fins a Kii-Tanabe (inclòs), on pots connectar amb un autobús local (no inclòs, 10 € aprox.) que et deixarà en uns 40 min a la localitat de Takijiri. Des d’aquí comença la teva ruta de pelegrinatge caminant fins Takahara. Aquest tram és on comença el pas cap als recintes de les muntanyes sagrades. És una pujada empinada al poble de Takahara a través de bosc natiu. Després d’uns 15 minuts a la pujada, hi ha un conjunt de grans roques. Algunes d’aquestes formen una cova anomenada Tainai-kuguri, on pots provar la teva fe escalant a través de l’esquerda que hi ha en un extrem. Una altra roca, la roca Chichi-iwa, està associada amb una llegenda local. El santuari Takahara Kumano-jinja és un dels edificis més antics al llarg d’aquesta secció de la ruta de peregrinació i presenta arbres de càmfora gegants. El poble de Takahara ofereix una vista panoràmica de la serralada de Hatenashi. Nit a Minshuku (Guesthouse) o similar.

DIA 6.- Trek Takahara – Tsugizakura-oji
El camí des Takahara continua pujant a les muntanyes des de l’extrem est del petit assentament. Aproximadament després d’1.5 hores a la caminada s’arriba al clar de Jujo-oji, un lloc popular per a dinars de picnic. La part més alta d’aquest sender són les restes de la casa de te Uwada-jaya (~ 690 metres sobre el nivell del mar). El sender després descendeix ràpidament passant l’àrea d’observació de la Lluna de Tres Plecs fins al rierol de Osakamoto-oji.
Fas una curta pujada fins al Pas Hashiori-Toge on es troba la petita estàtua de Gyuba-doji. Aquesta estàtua mostra a Kazan, un dels primers emperadors abdicados que van peregrinar a Kumano, assegut en un cavall i en una vaca. El sender descendeix després per una escala de llambordes fins a un mirador del poble de Chikatsuyu. Se segueix després l’antiga carretera a través del poblet de Chikatsuyu al llarg del costat sud de la muntanya Takao, pujant gradualment més de 200 metres d’altura. Finalment, s’arriba a l’arbreda del santuari de Tsugizakura-oji, on es troben els enormes cedres Nonaka-no-Ipposugi. Minakata Kumagusu va salvar la destrucció de l’arbreda i els seus arbres centenaris a principis del segle XX. La deu Nonaka-no-Shimizu, d’aigües sagrades, i la casa de te Toganoki-jaya es troben al costat del santuari. Nit a Minshuku (Guesthouse) o similar.

DIA 7.- Trek Tsugizakura-oji – Hosshinmon – Kumano Hongu Taisha
El camí de Kumano Kodo segueix l’antiga carretera des Tsugizakura-oji fins al Pas Kobiro-Toge. Aquí el sender ingressa al bosc, pujant i baixant una sèrie de passos, el primer d’ells el Pas waraji-Toge. El sender descendeix després l’Em-zaka ( “pendent femenina”), passa per les restes de Nakodo-jaya ( “casa de te”), i puja el O-zaka (“pendent masculina”) a Iwagami-oji (elevació: ~ 650 metres), el punt més alt en aquesta secció de la ruta. El camí continua al llarg d’un rierol fins a una estàtua de Jagata Jizo, que protegeix als viatgers dels esperits malignes que indueixen la fatiga, després creua un petit pont cap a les restes de l’assentament Yukawa abans de pujar al Pas Mikoshi-Toge. Un llarg descens et porta a l’encreuament amb la senda Akagi-goe, que es dirigeix ​​a Yunomine Onsen. Són altres 25 minuts des d’aquí fins Hosshinmon-oji.
La ruta a partir d’aquí segueix una carretera a través de Hosshinmon Village fins Mizunomi-oji. Estigui atent a les paraules tallades (art popular) en el camí. El sender s’endinsa llavors al bosc passada aquesta població, on s’emplacen bastant intactes les restes d’una viatja escola, i surt a l’extrem oest de l’assentament de Fushiogami, amb les seves nombroses plantacions de te i camps en terrasses. Des d’aquí, el sender baixa pel bosc passant Sangen-jaya fins al auster Kumano Hongu Taisha.
Si et queden energies, pots desplaçar-te en bus o taxi fins Yunomine Onsen per gaudir dels seus banys termals naturals. Nit a Minshuku (Guesthouse) o similar.

DIA 8.- Trek Kumano Hongu Taisha – Totsukawa Onsen
Avui deixem la ruta de Nakahechi i girem cap al Nord per seguir la ruta de Kohechi, menys transitada, menys coneguda, i per tant amb menys infraestructura i amb una sensació d’estar en un lloc més remot i inèdit. Kohechi va ser una ruta important, ja que connecta dos dels principals complexos de temples sagrats budistes, Koyasan i Hongu, a través de la península central de Kii. Aquesta ruta és a més una de les més difícils. Prepara’t per a algunes vistes èpiques mentre camines per la muntanya fins al pas Hatenashi-Toge a 1015 m. El camí està marcat amb 33 Estàtues Kannon en honor als Bodhhivistas Kannon. El destí del dia, Totsukawa, és ben conegut per les seves excel·lents onsens, i si et sents amb ganes, hi ha un excel·lent onsen a l’Hotel Subaru per gaudir. Nit a Minshuku (Guesthouse) o similar.

DIA 9.- Trek Totsukawa Onsen – Miura-guchi
Aquesta secció del Kohechi a Miuraguchi ofereix algunes de les millors vistes de la vall de Kumano sobre el pas de Miura-Toge i continua cap al pintoresc i tranquil poble de Miuraguchi. Si el tram d’ahir era poc freqüentat, aquest tram pràcticament està sense desenvolupar, de manera que és probable que et trobis totalment sol fent el recorregut. Avança primer uns 7 km per carretera (o pren un autobús / taxi si vols estalviar-ho) i després t’endinses en un camí a través dels boscos, pujant durant unes 3 hores de mitjana fins a un pas des d’on podràs observar vistes espectaculars, bon lloc per fer pícnic. Després segueix un descens pronunciat a través d’un camí que travessa pendents molt inclinades, on són freqüents les esllavissades de terra. Passat aquest tram complex el camí resulta més fàcil amb un descens menys pronunciat fins arribar a Miura, creuant el pont en suspensió. Nit a Minshuku (Guesthouse) o similar.

DIA 10.- Trek Miura-guchi – Omata
Avui comences el dia caminant primer a través d’un túnel i creuant un pont fins a l’inici del camí. Aquest primer tram novament és d’ascens i estaràs unes 4 hores pujant per un camí que s’anirà estrenyent progressivament, amb algunes seccions no molt aptes en cas que pateixis vertigen. En el pas hi ha una petita zona coberta i un bany, així que pots aprofitar per menjar amb les vistes. El descens prendrà unes 3 hores probablement, també a través d’espessos boscos. Aquesta part està molt poc marcada, hi ha poques senyals en anglès, de manera que has de extremar la precaució per no perdre’t. Després de l’arribada a Omata, haurien d’estar encara uns 20 – 30 minuts fins el teu allotjament, ja que no són al centre de la localitat. Nit a Minshuku (Guesthouse) o similar.

DIA 11.- Trek Omata – Koyasan
Avui és l’últim dia de trekking i la ruta és bastant més suau que la de dies anteriors, a part que pràcticament la meitat del temps estaràs caminant a través de carreteres asfaltades mentre t’apropes progressivament a Koyasan, lloc sagrat entre muntanyes on es conserven més de 52 temples de la branca Shingon del budisme. Atès que la majoria d’ells ofereixen allotjament, avui és una bona oportunitat per dormir en un. Nit a shukubo (Temple budista) o similar.

DIA 12.- Koyasan. Bus a l’aeroport de Osaka. Vol Osaka / Ciutat d’origen
Matí lliure per explorar l’àrea de Koyasan. Al migdia sortida amb autobús directe a l’aeroport d’Osaka (inclòs) d’on surt al capvespre el seu vol de tornada a la teva Ciutat d’origen. Nit a bord.

DIA 13.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada del vol a la teva Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.975 €
Suplement Habitació Individual Consultar
Taxes Aèries (Aprox.) 400 – 450 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Pas de tren en la regió de Kansai pels trajectes: aeroport de Kansai a Kyoto, Kyoto a Kii-Tanabe, i la majoria de desplaçaments en tren regional (zona Osaka / Kyoto) que vulguis fer durant els teus dies lliures.
Bitllet d’autobús de Koyasan fins a l’aeroport d’Osaka.
Allotjament durant 03 nits en hotels categoria 3* en base habitacions dobles amb bany privat, amb esmorzar inclòs.
Allotjament durant el trekking en guesthouses (Minshuku, Ryokan…) en habitacions dobles amb tatami i dormint en futon, amb banys generalment a compartir, en règim de pensió completa.
Guia escrita en anglès amb mapes i explicacions de la ruta.
Trasllats d’equipatge principal diaris pels dies entre Takijiri i Totsukawa Onsen i un enviament des de Totsukawa a Koyasan (per a les 2 nits entre mig hauràs d’anar solament amb una motxilla per caminar, prescindint de l’equipatge principal).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Trajecte en autobús local de Kii-Tanabe a Takijiri (10 € aprox.).
Qualsevol altre trajecte en transport públic que no quedi cobert pel pas de tren de Kansai o es mencioni com a inclòs a l’itinerari.
Entrades als llocs, activitats, etc.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació