Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Et proposem conèixer aquest país d’una manera diferent, on la seva naturalesa tingui un paper important. Jordània és història: la dels Omeia que ens van deixar els castells del desert, la de l’imperi romà a Jerash, la del cristianisme a Madaba i la dels nabateus a Petra. Però aquesta terra també amaga bells llocs on gaudir de la natura, com la reserva de Dana o l’imponent desert de Wadi Rum, on podem fer alguna caminada o gaudir d’una travessia en camell i d’un recorregut en 4×4.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 28 DESEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
28 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / AMMAN Hotel
29 DES AMMAN – MAR MORT – IBEX TRAIL – PETRA E Hotel
30 DES PETRA E Hotel
31 DES PETRA – WADI RUM E / P / S Acampada
01 GEN WADI RUM – AQABA E / P Hotel
02 GEN AQABA – RESERVA DE DANA E / S Eco Lodge
03 GEN DANA – FEYNAN – RUTA DELS REIS – AMMAN E
04 GEN VOL AMMAN / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

28 DES | Vol Ciutat d’origen / Amman
Sortida del vol amb destinació Amman, amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada a Amman i trasllat a l’hotel.

29 DES | Amman – Mar Mort – Ibex Trail – Petra
Esmorzar i sortida cap a la Mar Mort, on tindrem temps per a donar-nos un bany en les aigües més salades del món. Continuació cap a la zona de Wadi Mujib, on podem realitzar l’Ibex Trail. Trasllat de 4 hores cap a Petra passant pel peu de la fortalesa de Kerak i viatjant per l’autopista del desert. Nit a Petra.

30 DES | Petra
Visita completa de la ciutat nabatea rosada amb les seves múltiples façanes i edificis clàssics integrats en aquest incomparable marc natural. Excursió al Deir i si es desitja també a l’altar de sacrificis. Per a això s’ha de caminar entre 12 i 18 km.

31 DES | Petra – Wadi Rum
Esmorzar. Trasllat cap al Wadi Rum, conegut com “La vall de la lluna”, un magnífic lloc muntanyenc de color porpra, on “Lawrence d’Aràbia” va establir la seva caserna general mentre encapçalava els exèrcits àrabs durant la revolta de 1917. Comencem una travessia a peu o en camell de 6 hores pel desert de Wadi Rum (segons opció triada). Sopar i allotjament en acampada lliure.

01 GEN | Wadi Rum – Aqaba
Al matí iniciem un recorregut durant 4 hores en 4×4 o caminant pel desert (segons opció triada). Després de l’esmorzar, trasllat fins a Aqaba (1 hora aprox.). Nit en Aqaba.

02 GEN | Aqaba – Reserva de Dana
Temps lliure per a poder gaudir de les platges de Aqaba i especialment del fons marí, un dels més rics del món en corals. Podem realitzar de manera opcional snorkelling o simplement veure el fons marí en barques amb sòls de vidre. Continuació de la ruta cap a Dana. Sopar i allotjament en Eco Lodge de Feynan.

03 GEN | Dana – Wadi Feynan – Ruta dels Reis – Amman
Esmorzar i trasllat de 2 hores a través de la històrica ruta dels Reis que creua els pobles antics i les més impressionants valls i paisatges bíblics. A l’arribada a Dana, inici de la caminada de 4 hores de descens per l’impressionant Wadi Dana (alternativament podria realitzar-se una caminada de 2 hores i descendir després en vehicle a Feynan).

04 GEN | Vol Amman / Ciutat d’origen
Trasllat de matinada a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen, via Istanbul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.405 €
Suplement Habitació Individual 245 €
Taxes Aèries (Aprox.) 310 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals (connexió intermèdia a Estambul), amb la companyia Turkish Airlines, en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb conductor de parla hispana o anglesa.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
1 nit en Eco Lodge de Feynan i 1 nit d’acampada lliure a Wadi Rum (sopars inclosos).
Guia de parla hispana a partir de 5 persones.
Excursió en camell (6 hores) i recorregut en 4×4 (4 hores) a Wadi Rum en l’opció Jordània Activa.
Travesses a peu pel desert a Wadi Rum en l’opció Jordània Trekking, amb guia de parla anglesa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Jordània.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 4 persones.
Guies locals (no obligatoris) per a trekkings a Dana, Mujib i Petra.
Propines i extres personals
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari