Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Et proposem conèixer aquest país d’una manera diferent, on la seva naturalesa tingui un paper important. Jordània és història: la dels Omeia que ens van deixar els castells del desert, la de l’imperi romà a Jerash, la del cristianisme a Madaba i la dels nabateus a la ciutat tallada en pedra de Petra. Però aquesta terra també amaga bells llocs on gaudir de la natura, com la reserva de Dana o l’imponent desert de Wadi Rum, on podem fer alguna caminada o gaudir d’una travessia en camell i d’un recorregut en 4×4.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 10 ABRIL 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / AMMAN Hotel
2 AMMAN – MAR MORT – WADI MUJIB – PETRA E Hotel
3 PETRA E Hotel
4 PETRA – RUTA DELS REIS – DANA – FEYNAN E / S Lodge
5 FEYNAN – WADI RUM (camells o trekking) E / P / S Acampada
6 WADI RUM (4×4 o trekking) – AQABA E / P Hotel
7 AQABA – AMMAN E Hotel
8 VOL AMMAN / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / SOPAR = S

10 ABR | Vol Ciutat d’origen / Amman
Sortida del vol amb destinació Amman, amb connexió intermèdia a Estambul. Arribada a Amman i trasllat a l’hotel.

11 ABR | Amman – Mar Mort – Wadi Mujib – Petra
Després d’esmorzar sortirem en direcció al Mar Mort, on tindrem temps per a donar-nos un bany en les aigües més salades del món. Continuació cap a la zona de Wadi Mujib, on podrem realitzar el “trekking d’aigua” de Mujib, ascendint a contra corrent fins a la piscina natural banyada per una cascada de diversos metres d’altura. Finalment realitzarem un trajecte de 4 hores per l’autopista del desert en direcció a Petra passant al costat del peu de la fortalesa de Kerak (sense visita). Nit a Petra.

12 ABR | Petra
Avui realitzarem una visita completa a la rosada ciutat nabatea, repleta de múltiples façanes i edificis clàssics integrats en un incomparable marc natural. Durant el dia realitzarem una excursió al Deir i qui ho desitgi podrà també visitar l’altar dels sacrificis, per al que caldrà caminar entre 12 i 18 km. Nit en hotel.

13 ABR | Petra – Ruta dels Reis – Dana – Feynan
Després d’esmorzar sortirem cap a Dana a través de la històrica ruta dels Reis creuant pobles històrics i bonics valls submergides en paisatges bíblics. En arribar realitzarem una caminada d’unes 4 hores de durada descendint per l’impressionant Wadi Dana fins a arribar a Feynan. Com a alternativa es pot realitzar una caminada de 2 hores i fer en vehicle el tram final. Sopar i allotjament en ressò-lodge de Feynan o en lodge del Mar Mort.

14 ABR | Feynan – Wadi Rum
Al matí després d’esmorzar ens traslladarem a Wadi Rum, on realitzarem una travessia de 6 hores en camell o a peu a través del desert que ens sorprendrà. Descobrirem un lloc com d’un altre món que ens farà sentir com si haguéssim aterrat en Mart, el planeta vermell. Arribats al nostre destí descansarem, i després de l’esmorzar disposarem de la resta de la tarda lliure per a relaxar-nos en un entorn únic. Sopar i allotjament en acampada lliure.
Trasllat cap al Wadi Rum, conegut com la “vall de la lluna”, un magnífic lloc muntanyenc de color porpra, on Lawrence d’Aràbia va establir la seva caserna general mentre encapçalava els exèrcits àrabs durant la revolta de 1917. Comencem una travessia a peu o en camell de 6 hores pel desert de Wadi Rum (segons opció triada). Sopar i allotjament en acampada lliure.

15 ABR | Wadi Rum – Aqaba
Al matí realitzarem un recorregut pel desert del Wadi Rum d’unes 4 hores de durada en 4×4 o a peu (segons opció triada). Descobrirem racons realment únics amb capritxoses formacions geològiques, estretes goles, grans arcs naturals, penya-segats, rampes o cavernes. De tornada al campament, esmorzarem i un breu però preciós trajecte d’una hora de durada ens portarà fins a la ciutat de Aqaba. Nit en hotel.

16 ABR | Aqaba – Amman
Temps lliure per a poder gaudir de les platges de Aqaba i especialment del fons marí del Mar Roig, un dels més rics del món. Amb un enorme ventall de vida marina que inclou més de mil espècies de peixos i dues-centes de coral, el Mar Roig és també la llar de mantes ratlles, tortugues marines i dofins que es passegen entre platges i esculls. Qui ho desitgi podrà banyar-se, realitzar snorkelling o simplement fer una passejada en alguna barca amb fons de vidre per a poder gaudir d’una manera més relaxada de la gran riquesa submarina. Tornada a Amman a la tarda. Nit en hotel.

17 ABR | Vol Amman / Ciutat d’origen
Trasllat a l’aeroport i sortida en el vol de tornada, amb connexió intermèdia a Estambul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.475 €
Suplement Habitació Individual 270 €
Taxes Aèries (Aprox.) 315 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones. Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb conductor de parla hispana o anglesa.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
1 nit en Eco Lodge de Feynan amb sopar inclòs.
1 nit d’acampada lliure a Wadi Rum amb sopar inclòs, en tendes de campanya amb tot el material necessari, excepte sac de dormir.
2 dinars tipus picnic al Wadi Rum.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 persones.
Excursió en camell (6 hores) i recorregut en 4×4 (4 hores) a Wadi Rum en l’opció Jordània Activa.
Travessies a peu pel desert a Wadi Rum en l’opció Jordània Trekking, amb guia de parla anglesa.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Jordània.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar (135 USD aprox.).
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Guies locals (no obligatoris) per a trekkings a Dana, Mujib i Petra.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari