Àsia, Pròxim Orient
Destinació
10 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

A més dels castells del desert, les ruïnes de Jerash, Madaba, la inquietant ciutat de Petra, el Mar Mort i Aqaba, al Mar Roig, aquesta terra també amaga bells llocs on gaudir la natura, com l’imponent desert de Wadi Rum, que tindrem l’ocasió de recórrer.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 27 DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / AMMAN Hotel
28 DES AMMAN (OPCIONAL VISITA GUIADA) E Hotel
29 DES AMMAN – MADABA – MONTE NEBO – MAR MORT – PETRA E Hotel
30 DES PETRA E Hotel
31 DES PETRA – AL BEIDHA (LITTLE PETRA) – PETRA E Hotel
01 GEN PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM E / S Campament
02 GEN WADI RUM – DANA – AMMAN E Hotel
03 GEN AMMAN – AJLOUN – JERASH – AMMAN E Hotel
04 GEN AMMAN (OPCIONAL CASTELLS DEL DESERT) E Hotel
05 GEN VOL AMMAN / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

27 DES | Vol Ciutat d’origen / Amman
Sortida del vol amb destinació Amman, amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada a Amman i trasllat a l’hotel.

28 DES | Amman (Opcional visita guiada a Amman)
Dia lliure dedicat a visitar la capital de Jordània, amb el seu ambient de mercats de carrer esquitxats per les clàssiques ruïnes del passat romà i àrab.

Excursió opcional – Visita guiada a Amman:
Visita del Museu Arqueològic en Jabal Al Qalaa, així com les restes del temple romà d’Hèrcules que va coronar el monticle en època imperial i la ciutadella omeia perfectament restaurada per arqueòlegs espanyols. Des de les muralles de la ciutadella albirem la ciutat d’Amman. Visita de l’Amfiteatre Romà situat al costat dels mercats i la Mesquita d’Hussein en l’anomenat downtown. Visita panoràmica de la ciutat en vehicle per a visitar els diferents barris i ambients que la componen.

29 DES | Amman – Madaba – Muntanya Nebo – Mar Muerto – Petra
Esmorzar i sortida en direcció a Madaba (45 min aprox.), on es troba l’església ortodoxa de Sant Jordi, en el paviment de la qual es conserva el mosaic de Terra Santa realitzat en el segle VI. Després de la visita continuem cap a la Muntanya Nebo (20 min aprox.) amb vista espectaculars sobre la depressió de la Mar Morta, al qual descendim, per a gaudir d’un bany i dels seus llots amb suposades propietats curatives. Seguim fins a Petra (4 hores aprox.), parant en ruta a peu del castell medieval de Kerak. Arribada a Petra i allotjament.

30 DES | Petra
Esmorzar. Inici de la visita a primera hora per a recórrer els múltiples punts d’interès que ofereix la misteriosa ciutat rosada que els nabateos van convertir en centre caravanero, lloc de proveïment d’aigua i ciutat de tombes. Endinsant-nos per l’inexpugnable congost aconseguim la tomba del Tresor o el Khanz, a partir d’allí múltiples excursions a peu o ajudats per rucs o camells ens permetran recórrer llocs com la Tomba de la Seda, el Temple del Faraó, el Temple dels Lleons Alats, o ascendir fins al Deir on s’obre una vista fascinant sobre el Wadi Llaurava i la depressió de la Mar Morta. Una altra excursió imprescindible ens portarà als Alts Llocs de Sacrifici des d’on s’obté una vista perfecta del circ de muntanyes que constitueix Petra. Tornada a l’hotel i allotjament.

31 DES | Petra – Al Beidha (Little Petra)
Esmorzar. Avui disposem del matí lliure, per a completar les visites que no hagi estat possible realitzar el dia anterior o gaudir amb més calma del recorregut ja realitzat descobrint nous detalls del lloc. A la tarda trasllat al lloc conegut com la Petita Petra o Al Beidha, petit congost amb tombes on antany es concentraven les caravanes. Alternativament a tot l’anterior podem realitzar al nostre aire la llarga excursió a la Tomba d’Aaron. Nit a Petra.

01 GEN | Petra – Aqaba i Mar Roig – Wadi Rum
Esmorzar i sortida cap a Aqaba (2,5 hores aprox.), ciutat situada al Mar Roig, on tenim temps lliure per a poder gaudir de les seves platges i especialment del fons marí, un dels més rics del món en corals. Podem realitzar de manera opcional snorkelling o simplement veure el fons marí en barques amb sòls de vidre. A la tarda trasllat al campament de Wadi Rum (1 hora aprox.). Possibilitat de contractar vehicles 4×4 per a realitzar un tour de 2 a 4 hores per la part central del desert de Wadi Rum. Nit en campament en Wadi Rum.

02 GEN | Wadi Rum – Dana – Amman
Sortida de Wadi Rum cap a migdia i parada en Dana, típica població rural amb les seves antigues construccions de pedra i fang la població del qual està disminuint any rere any. Visitarem el poble i les seves construccions que es beneficien d’un projecte estatal destinat a la seva conservació i a mantenir l’economia de la població local. Possibilitat d’un breu passeig per la part alta de la reserva natural (1,5 hores aprox.). Continuació cap a Amman.

03 GEN | Amman – Ajloun – Jerash – Amman
Sortida d’Amman en direcció a Ajloun, un altre espectacular castell medieval, recentment restaurat, i meravellós exemple de l’arquitectura i mètodes defensius de l’època. Multitud d’estades conservades ens trasllades a l’època dels croats i la lluita per Jerusalem. Un petit però interessant museu s’alberga en una de les seves caballerisses. Continuació cap a Jerash, la ciutat romana millor conservada per excel·lència, amb els seus temples de Zeus i Àrtemis, els seus dos teatres romans conservats, vies columnades, plaça oval, tetràstil, calçada romana, arcs de triomf, hipòdrom, etc. Tornada a Amman.

04 GEN | Amman (Opcional Castells del desert i Azraq)
Dia lliure per a realitzar les últimes visites a Amman.

Excursió opcional – Castells del desert i Azraq:
Trasllado a l’est d’Amman on visitem alguns dels anomenats Castells del Desert, que van constituir en l’època dinàstica omeia, llocs fortificats en el desert sirià i jordà des d’on els califes de Damasc establien vincles amb les tribus beduïnes i que també van ser llocs d’oci (banys, poesia, festes) i caça per a l’aristocràcia urbana. Visitem el Palau d’Al Jharrana, impressionant per la seva conservació, altura i sobrietat, construït en fang i pedra. Prosseguim cap a Qusayr Amra, el més cantat de tots els palauets, que va servir com a bany o hammam i que és famós pels seus espectaculars frescos d’època omeia a l’interior. Seguim cap a a el Azraq, per a visitar el tercer castell, aquest construït en pedra basàltica i amb modificacions posteriors.

05 GEN | Vol Amman / Ciutat d’origen
Trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen, via Istanbul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona des de Barcelona 1.430 €
Suplement sortida des de Madrid 25 €
Excursió opcional: Visita guiada a Amman 40 €
Excursió opcional: Castells del desert i Azraq 80 €
Suplement Habitació Individual 255 €
Taxes Aèries (Aprox.) 360 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals (connexió intermèdia a Estambul), amb la companyia Turkish Airlines, en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb conductor de parla hispana.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
1 nit en campament a Wadi Rum (haimes sense bany privat), sopar inclòs.
Guia de parla hispana a partir de 5 persones.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Jordània.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 4 persones.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

14 agost, 2016

Jordània ens ha semblat un país interessant i bonic, amb alguns llocs que s’han de visitar algun cop obligatòriament, com Petra i el fantàstic Wadi Rum.
En general la ruta està força bé i els hotels són correctes, sense gaires luxes, però a nosaltres ja ens està bé així.

2 setembre, 2016

La impressió final del viatge és boníssima. Em va encantar Petra i poder fer una curta visita durant la nit que en principi no estava prevista. El desert del Wadi Rum és de pel·lícula, va superar totes les meves expectatives.
Sens dubte em quedo amb la visita al castell d’Ajloun, on ens vam trobar una família jordana que hi anava amb el seu nadó. Eren molt bona gent i vam parlar amb ells més d’una hora, ens van explicar coses súper interessants i vam acabar donant-nos els facebooks i tot, va ser una trencada d’esquemes brutal …

Deixar un comentari