Àsia, Pròxim Orient
Destinació
9 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

A més dels castells del desert, les ruïnes de Jerash, Madaba, la inquietant ciutat de Petra, el Mar Mort i Aqaba, al Mar Roig, aquesta terra també amaga bells llocs on gaudir la natura, com l’imponent desert de Wadi Rum, que tindrem l’ocasió de recórrer.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / AMMAN Hotel
28 DES AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – PETRA E Hotel
29 DES PETRA E Hotel
30 DES PETRA – AL BEIDHA (LITTLE PETRA) – PETRA E Hotel
31 DES PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM E / S Campament
01 GEN WADI RUM – DANA – AMMAN E Hotel
02 GEN AMMAN – AJLOUN – JERASH – AMMAN E Hotel
03 GEN AMMAN (OPCIONAL CASTELLS DEL DESERT I AZRAQ) E
04 GEN VOL AMMAN / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

27 DES | Vol Ciutat d’origen / Amman
Sortida del vol amb destinació Amman, amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada a Amman i trasllat a l’hotel.

28 DES | Amman – Madaba – Mt. Nebo – Mar Muerto – Petra
Esmorzar i sortida en direcció a Madaba (45 min aprox.), on es troba l’església ortodoxa de Sant Jordi, en el paviment de la qual es conserva el mosaic de Terra Santa realitzat en el segle VI. Després de la visita continuem cap al Mt. Nebo (20 min aprox.) amb vista espectaculars sobre la depressió de la Mar Morta, al qual descendim, per a gaudir d’un bany i dels seus llots amb suposades propietats curatives. Seguim fins a Petra (4 hores aprox.), parant en ruta a peu del castell medieval de Kerak. Arribada a Petra i allotjament.

29 DES | Petra
Esmorzar. Inici de la visita a primera hora per a recórrer els múltiples punts d’interès que ofereix la misteriosa ciutat rosada que els nabateos van convertir en centre caravanero, lloc de proveïment d’aigua i ciutat de tombes. Endinsant-nos per l’inexpugnable congost aconseguim la tomba del Tresor o el Khanz, a partir d’allí múltiples excursions a peu o ajudats per rucs o camells ens permetran recórrer llocs com la Tomba de la Seda, el Temple del Faraó, el Temple dels Lleons Alats, o ascendir fins al Deir on s’obre una vista fascinant sobre el Wadi Llaurava i la depressió de la Mar Morta. Una altra excursió imprescindible ens portarà als Alts Llocs de Sacrifici des d’on s’obté una vista perfecta del circ de muntanyes que constitueix Petra. Tornada a l’hotel i allotjament.

30 DES | Petra – Al Beidha (Little Petra)
Esmorzar. Avui disposem del matí lliure, per a completar les visites que no hagi estat possible realitzar el dia anterior o gaudir amb més calma del recorregut ja realitzat descobrint nous detalls del lloc.
A la tarda trasllat al lloc conegut com la Petita Petra o Al Beidha, petit congost amb tombes on antany es concentraven les caravanes. Alternativament a tot l’anterior podem realitzar al nostre aire la llarga excursió a la Tomba d’Aaron. Nit a Petra.

31 DES | Petra – Aqaba i Mar Roig – Wadi Rum
Esmorzar i sortida cap a Aqaba (2,5 hores aprox.), ciutat situada al Mar Roig, on tenim temps lliure per a poder gaudir de les seves platges i especialment del fons marí, un dels més rics del món en corals. Podem realitzar de manera opcional snorkelling o simplement veure el fons marí en barques amb sòls de vidre.
A la tarda trasllat al campament de Wadi Rum (1 hora aprox.). Possibilitat de contractar vehicles 4×4 per a realitzar un tour de 2 a 4 hores per la part central del desert de Wadi Rum. Nit en campament en Wadi Rum.

01 GEN | Wadi Rum – Dana – Amman
Sortida de Wadi Rum cap a migdia i parada en Dana, típica població rural amb les seves antigues construccions de pedra i fang la població del qual està disminuint any rere any. Visitarem el poble i les seves construccions que es beneficien d’un projecte estatal destinat a la seva conservació i a mantenir l’economia de la població local. Possibilitat d’un breu passeig per la part alta de la reserva natural (1,5 hores aprox.). Continuació cap a Amman.

02 GEN | Amman – Ajloun – Jerash – Amman
Sortida d’Amman en direcció a Ajloun, un altre espectacular castell medieval, recentment restaurat, i meravellós exemple de l’arquitectura i mètodes defensius de l’època. Multitud d’estades conservades ens trasllades a l’època dels croats i la lluita per Jerusalem. Un petit però interessant museu s’alberga en una de les seves caballerisses.
Continuació cap a Jerash, la ciutat romana millor conservada per excel·lència, amb els seus temples de Zeus i Àrtemis, els seus dos teatres romans conservats, vies columnades, plaça oval, tetràstil, calçada romana, arcs de triomf, hipòdrom, etc. Tornada a Amman.

03 GEN | Amman (Opcional Castells del desert i Azraq)
Dia lliure per a realitzar les últimes visites a Amman.

Excursió opcional – Castells del desert i Azraq:
Trasllado a l’est d’Amman on visitem alguns dels anomenats Castells del Desert, que van constituir en l’època dinàstica omeia, llocs fortificats en el desert sirià i jordà des d’on els califes de Damasc establien vincles amb les tribus beduïnes i que també van ser llocs d’oci (banys, poesia, festes) i caça per a l’aristocràcia urbana. Visitem el Palau d’Al Jharrana, impressionant per la seva conservació, altura i sobrietat, construït en fang i pedra. Prosseguim cap a Qusayr Amra, el més cantat de tots els palauets, que va servir com a bany o hammam i que és famós pels seus espectaculars frescos d’època omeia a l’interior. Seguim cap a a el Azraq, per a visitar el tercer castell, aquest construït en pedra basàltica i amb modificacions posteriors.

04 GEN | Vol Amman / Ciutat d’origen
Trasllat de matinada a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen, via Istanbul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.285 €
Suplement Habitació Individual 190 €
Taxes Aèries (Aprox.) 315 €
Excursió opcional (Castells del desert i Azraq) 70 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb conductor de parla hispana.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 persones.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Jordània.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari