Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

A més dels castells del desert, les ruïnes de Jerash, Madaba, la inquietant ciutat de Petra, el Mar Mort i Aqaba, al Mar Roig, aquesta terra també amaga bells llocs on gaudir la natura, com l’imponent desert de Wadi Rum, que tindrem l’ocasió de recórrer.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 10 ABRIL 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / AMMAN Hotel
2 AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – PETRA E Hotel
3 PETRA E Hotel
4 PETRA – AL BEIDHA (LITTLE PETRA) – PETRA E Hotel
5 PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM E / S Campament
6 WADI RUM – JERASH – AMMAN E Hotel
7 AMMAN (OPCIONAL AJLOUN – PELLA – UMM QAIS) E Hotel
8 VOL AMMAN / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

10 ABR | Vol Ciutat d’origen / Amman
Sortida del vol amb destinació Amman, amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada a Amman i trasllat a l’hotel.

11 ABR | Amman – Madaba – Mt. Nebo – Mar Mort – Petra
Esmorzar i sortida en direcció a Madaba (45 min aprox.), on es troba l’església ortodoxa de Sant Jordi, en el paviment de la qual es conserva el mosaic de Terra Santa realitzat en el segle VI. Després de la visita continuem cap al Mt. Nebo, lloc on es commemora la mort de Moisès en el moment en què va albirar la Terra Promesa, amb vista espectaculars sobre la depressió del Mar Mort, al qual descendim per a gaudir d’un bany i dels seus llots amb suposades propietats curatives. Seguim fins a Petra (4 hores aprox.), parant al castell medieval de Kerak, una fortalesa de l’època de les croades que visitarem només per l’exterior. Arribada a Petra i allotjament.

12 ABR | Petra
Inici de la visita a primera hora per a recórrer els múltiples punts d’interès que ofereix la misteriosa ciutat rosada que els nabateus van convertir en centre de caravanes, lloc de proveïment d’aigua i ciutat de tombes. Endinsant-nos per l’inexpugnable congost aconseguim la tomba del Tresor o el Khanz, a partir d’allà múltiples excursions a peu o ajudats per rucs o camells ens permetran recórrer llocs com la Tomba de la Seda, el Temple del Faraó, el Temple dels Lleons Alats, o ascendir fins al Deir on s’obre una vista fascinant sobre el Wadi Llaurava i la depressió del Mar Mort. Una altra excursió imprescindible ens portarà als Alts Llocs de Sacrifici des d’on s’obté una vista perfecta del circ de muntanyes que constitueix Petra. Tornada a l’hotel i allotjament.

13 ABR | Petra – Al Beidha (Little Petra)
Avui disposem del matí lliure, per a completar les visites que no hagi estat possible realitzar el dia anterior o gaudir amb més calma del recorregut ja realitzat descobrint nous detalls del lloc. A la tarda trasllat al lloc conegut com la Petita Petra o Al Beidha, petit congost amb tombes on antany es concentraven les caravanes. Alternativament a tot l’anterior podem realitzar al nostre aire la llarga excursió a la Tomba d’Aaron. Nit a Petra.

14 ABR | Petra – Aqaba i Mar Roig – Wadi Rum
Esmorzar i sortida cap a Aqaba (2,5 hores aprox.), ciutat situada al Mar Roig, on tenim temps lliure per a poder gaudir de les seves platges i especialment del fons marí, un dels més rics del món en corals. Podem realitzar de manera opcional snorkelling o simplement veure el fons marí en barques amb sòls de vidre. A la tarda trasllat al campament de Wadi Rum i possibilitat de contractar vehicles 4×4 per a realitzar un tour de 2 a 4 hores per la part central del desert fins a la posta de sol. Sopar i allotjament en campament.

15 ABR | Wadi Rum – Jerash – Amman
Sortida a primera hora en direcció a Jerash, la ciutat romana millor conservada per excel·lència, amb els seus temples de Zeus i Artemisa, els teatres romans, vies columnates, plaça oval, calçada romana, arcs de triomf, hipòdrom, etc. Tornada a Amman.

16 ABR | Amman
Avui disposarem del dia lliure per a recórrer la capital del país al nostre aire o realitzar una excursió opcional (veure fitxa tècnica). Nit en hotel.

17 ABR | Vol Amman / Ciutat d’origen
Trasllat de matinada a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.155 €
Suplement Habitació Individual 220 €
Suplement Mitja Pensió 80 €
Excursió opcional Ajloun, Pella i Umm Qais 85 €
Taxes Aèries (Aprox.) 315 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones. Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat i conductor de parla hispana.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
1 nit en campament a Wadi Rum (haimes sense bany privat). Sopar inclòs.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 persones.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Jordània (actualment gratuït).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar (105 USD aprox.).
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari