Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

A més dels castells del desert, les ruïnes de Jerash, Madaba, la inquietant ciutat de Petra, el Mar Mort i Aqaba, al Mar Roig, aquesta terra també amaga bells llocs on gaudir la natura, com l’imponent desert de Wadi Rum, que tindrem l’ocasió de recórrer.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
05 ABR VOL BARCELONA / AMMAN Vol / Hotel
06 ABR AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – KERAK – PETRA E Hotel
07 ABR PETRA E Hotel
08 ABR PETRA – AL BEIDHA (LITTLE PETRA) – PETRA E Hotel
09 ABR PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM E / S Campament
10 ABR WADI RUM – JERASH – AMMAN E Hotel
11 ABR AMMAN (OPCIONAL AJLOUN – PELLA – UMM QAIS) E Hotel
12 ABR VOL AMMAN / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

05 ABR.- VOL BARCELONA / AMMAN
Sortida del vol amb destinació Amman, amb connexió intermèdia a Estambul. Arribada a Amman de matinada, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Amman.

06 ABR.- AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – KERAK – PETRA
Esmorzar i sortida en direcció a Madaba (45 min aprox.), on hi ha l’església ortodoxa de Sant Jordi, en el paviment es conserva el mosaic de Terra Santa realitzat al segle VI. Després de la visita continuem cap al Mt. Nebo (20 min aprox.), amb vistes espectaculars sobre la depressió del Mar Mort, al qual baixem, per gaudir d’un bany i dels seus llots amb suposades propietats curatives. Continuació fins a Petra via el castell medieval creuat de Kerak (4 hores aprox.).

07 ABR.- PETRA
Esmorzar. Inici de la visita a primera hora per recórrer els múltiples punts d’interès que ofereix la misteriosa ciutat rosada que els nabateus van convertir en centre caravaner, lloc d’abastament d’aigua i ciutat de tombes. Endinsant-nos pel inexpugnable congost arribem a la tomba del Tresor o el Khanz, a partir d’allí múltiples excursions a peu o ajudats per rucs o camells ens permetran recórrer llocs com la Tomba de la Seda, el Temple del Faraó, el Temple dels Lleons alats, o ascendir fins al Deir, on s’obre una vista fascinant sobre el Wadi Araba i la depressió del Mar Mort. Una altra excursió imprescindible ens portarà als Alts Llocs de Sacrifici des d’on s’obté una vista perfecta del circ de muntanyes que constitueix Petra. Retorn a l’hotel. Nit a Petra.

08 ABR.- PETRA – AL BEIDHA (LITTLE PETRA)
Esmorzar. Avui disposem del matí lliure, per completar les visites que no hagi estat possible realitzar el dia anterior o gaudir amb més calma del recorregut ja realitzat descobrint nous detalls del lloc. A la tarda ens traslladem al lloc conegut com la Petita Petra o Al Beidha, petit congost amb tombes on antany es concentraven les caravanes. Alternativament a tot l’anterior podem contractar opcionalment un guia local i / o rucs per fer la llarga excursió a la Tomba d’Aaron. Nit a Petra.

09 ABR.- PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM
Esmorzar i sortida cap a Aqaba (2,5 hores aprox.), ciutat situada al Mar Roig, on tenim temps lliure per poder gaudir de les seves platges i especialment del fons submarí, un dels més rics del món en corals i en fauna marina. Opcionalment podem anar al Royal Diving Centre per a fer snorkel, submarinisme o simplement veure el fons marí en barques amb terres de vidre.
A la tarda, trasllat al campament de Wadi Rum (1 hora aprox.), i possibilitat de contractar vehicles 4×4 per fer un tour de 2 a 4 hores pel desert. Sopar i allotjament a campament estable a Wadi Rum.

10 ABR.- WADI RUM – JERASH – AMMAN
Esmorzar. Sortida a primera hora del matí en direcció a Jerash, la ciutat romana més ben conservada per excel·lència, amb els temples de Zeus i Artemisa, els seus dos teatres romans conservats, vies de columnes, plaça oval, tetràstil, calçada romana, arcs de triomf, hipòdrom, etc. Passejar per Jerash és reviure la història d’una de les ciutats de la Decàpolis (contemporània de Jesús de Natzaret). Després de la visita, tornada a Amman i allotjament.

11 ABR.- AMMAN (OPCIONAL AJLOUN – PELLA – UMM QAIS)
Esmorzar i dia lliure a Amman. Hotel fins l’hora del trasllat a l’aeroport.
Excursió opcional – Ajloun, Pella i Umm Qais: Visita del Castell de Ajloun, un espectacular castell medieval, recentment restaurat, meravellós exemple de l’arquitectura defensiva de l’època. Continuació cap als llocs arqueològics de Pella i Umm Qais, assentaments amb ruïnes greco-romanes que ens transporten a temps passats, amb precioses vistes sobre la vall de Jordà i el Mar de Galilea.

12 ABR.- VOL AMMAN / BARCELONA
Embarcament en el vol de tornada a Barcelona, via Estambul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.270 €
Suplement Habitació Individual 220 €
Suplement Mitja Pensió 75 €
Excursió opcional Ajloun, Pella i Umm Qais 85 €
Taxes Aèries (Aprox.) 310 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat durant la ruta.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 persones. De 2 a 7 persones es realitza amb conductor de parla hispana (nivell bàsic) i sense guia.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Jordània (actualment gratuït).
Alimentació no especificada en el quadre.
Entrades als llocs a visitar (105 USD aprox.). Això no inclou activitats opcionals.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 personas.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació