Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

A més dels castells del desert, les ruïnes de Jerash, Madaba, la inquietant ciutat de Petra, el Mar Mort i Aqaba, al Mar Roig, aquesta terra també amaga bells llocs on gaudir la natura, com l’imponent desert de Wadi Rum, que tindrem l’ocasió de recórrer.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / AMMAN Hotel
2 AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – PETRA E Hotel
3 PETRA E Hotel
4 PETRA – AL BEIDHA (LITTLE PETRA) – PETRA E Hotel
5 PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM E / S Campament
6 WADI RUM – JERASH – AMMAN E Hotel
7 AMMAN (OPCIONAL AJLOUN – PELLA – UMM QAIS) E Hotel
8 VOL AMMAN / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

28 MAR | Vol Ciutat d’origen / Amman
Sortida del vol amb destinació Amman, amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada a Amman i trasllat a l’hotel.

29 MAR | Amman – Madaba – Mt. Nebo – Mar Mort – Kerak – Petra
Sortida en direcció a Madaba (45 min aprox.), on es troba l’església ortodoxa de Sant Jordi, en el paviment de la qual es conserva el mosaic de Terra Santa realitzat en el segle VI. Després de la visita continuem cap al Mt. Nebo (20 min aprox.) amb vistes espectaculars sobre la depressió del Mar Mort, al qual descendim per a gaudir d’un bany i dels seus llots amb suposades propietats curatives. Continuació fins a Petra via el castell medieval croat de Kerak (4 hores aprox.). Nit a Petra.

30 MAR | Petra
Inici de la visita a primera hora per a recórrer els múltiples punts d’interès que ofereix la misteriosa ciutat rosada que els nabateos van convertir en centre de caravanes, lloc de proveïment d’aigua i ciutat de tombes. Endinsant-nos per l’inexpugnable congost aconseguim la tomba del Tresor o el Khanz; a partir d’allà múltiples excursions a peu o ajudats per rucs o camells ens permetran recórrer llocs com la Tomba de la Seda, el Temple del Faraó, el Temple dels Lleons Alats, o ascendir fins al Deir, on s’obre una vista fascinant sobre el Wadi Llaurava i la depressió del Mar Mort. Una altra excursió imprescindible ens portarà als Alts Llocs de Sacrifici des d’on s’obté una vista perfecta del circ de muntanyes que constitueix Petra. Tornada a Petra i allotjament.

31 MAR | Petra – Al Beidha (Little Petra) – Petra
Avui disposem del matí lliure per a completar les visites que no hagi estat possible realitzar el dia anterior o gaudir amb més calma del recorregut ja realitzat descobrint nous detalls del lloc. A la tarda ens traslladem al lloc conegut com la Petita Petra o Al Beidha, petit congost amb tombes on antany es concentraven les caravanes. Alternativament a tot l’anterior podem contractar opcionalment un guia local i/o rucs per a realitzar la llarga excursió a la Tomba d’Aaron. Nit a Petra.

01 ABR | Petra – Aqaba i Mar Roig – Wadi Rum
Sortida cap a Aqaba (2,5 hores aprox.), situada al Mar Roig, on tenim temps lliure per a poder gaudir de les seves platges i especialment del fons submarí, un dels més rics del món en corals i en fauna marina. Opcionalment podem anar al Royal Diving Centri per a realitzar tub respirador, submarinisme o simplement veure el fons marí en barques amb sòls de vidre. A la tarda, trasllat al campament de Wadi Rum (1 hora aprox.), i possibilitat de contractar vehicles 4×4 per a realitzar un tour de 2 a 4 hores pel desert. Sopar i allotjament en campament estable al Wadi Rum.

02 ABR | Wadi Rum – Jerash – Amman
Esmorzar. Sortida a primera hora del matí en direcció a Jerash, la ciutat romana millor conservada per excel·lència, amb els temples de Zeus i Àrtemis, els seus dos teatres romans conservats, vies columnadas, plaça oval, tetràstil, calçada romana, arcs de triomf, hipòdrom, etc. Passejar per Jerash és reviure la història d’una de les ciutats de la Decàpolis (contemporània de Jesús de Natzaret). Després de la visita, tornada a Amman i allotjament.

03 ABR | Amman (Opcional Ajloun – Pella – Umm Qais)
Esmorzar i dia lliure a Amman. Hotel fins a l’hora del trasllat a l’aeroport.

Excursió opcional a Ajloun, Pella i Umm Qais: Visita del Castell de Ajloun, un espectacular castell medieval, recentment restaurat, perfecte exemple de l’arquitectura defensiva de l’època. Continuació cap als llocs arqueològics de Pella i Umm Qais, assentaments amb ruïnes greco-romanes que ens transporten a temps passats, amb precioses vistes sobre la vall de Jordan i la Mar de Galilea.

04 ABR | Vol Amman / Ciutat d’origen
Trasllat de matinada a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen, via Istanbul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.240 €
Suplement Habitació Individual 220 €
Suplement Mitja Pensió 75 €
Excursió opcional Ajloun, Pella i Umm Qais 85 €
Taxes Aèries (Aprox.) 315 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat durant la ruta.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 persones. De 2 a 7 persones es realitza amb conductor de parla hispana (nivell bàsic) i sense guia.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Jordània.
Alimentació no especificada en el quadre.
Entrades als llocs a visitar (105 USD aprox.).
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 personas.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari