Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

A més dels castells del desert, les ruïnes de Jerash, Madaba, la inquietant ciutat de Petra, el Mar Mort i Aqaba, al Mar Roig, aquesta terra també amaga bells llocs on gaudir la natura, com l’imponent desert de Wadi Rum, que tindrem l’ocasió de recórrer.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2023
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A AMMAN Hotel
2 AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – PETRA E Hotel
3 PETRA E Hotel
4 PETRA – AL BEIDHA (LITTLE PETRA) – PETRA E Hotel
5 PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM E / S Campament
6 WADI RUM – JERASH – AMMAN E Hotel
7 AMMAN (OPCIONAL AJLOUN – PELLA – UMM QAIS) E Hotel
8 AMMAN. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

Dia 01 | Arribada a Amman
Arribada a Amman, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel.

Dia 02 | Amman – Madaba – Mt. Nebo – Mar Mort – Petra
Sortida en direcció a Madaba (45 min aprox.), on es troba l’església ortodoxa de Sant Jordi, en el paviment de la qual es conserva el mosaic de Terra Santa realitzat en el segle VI. Després de la visita continuem cap al Mt. Nebo (20 min aprox.), amb vista espectaculars sobre la depressió del Mar Mort, al qual descendim per a gaudir d’un bany i dels seus llots amb suposades propietats curatives. Seguim fins a Petra (4 hores aprox.), passant per la fortalesa medieval de Kerak.

Dia 03 | Petra
Inici de la visita a primera hora per a recórrer els múltiples punts d’interès que ofereix la misteriosa ciutat rosada que els nabateus van convertir en centre de caravanes, lloc de proveïment d’aigua i ciutat de tombes. Endinsant-nos per l’inexpugnable congost aconseguim la tomba del Tresor o el Khanz, a partir d’allí múltiples excursions a peu o ajudats per rucs o camells ens permetran recórrer llocs com la Tomba de la Seda, el Temple del Faraó, el Temple dels Lleons Alats, o ascendir fins al Deir, on s’obre una vista fascinant sobre el Wadi Llaurava i la depressió del Mar Mort. Una altra excursió imprescindible ens portarà als Alts Llocs de Sacrifici des d’on s’obté una vista perfecta del circ de muntanyes que constitueix Petra.

Dia 04 | Petra – Al Beidha (Little Petra)
Avui disposem del matí lliure per a completar les visites que no hagi estat possible realitzar el dia anterior o gaudir amb més calma del recorregut ja realitzat descobrint nous detalls del lloc. A la tarda ens traslladem al lloc conegut com la Petita Petra o Al Beidha, petit congost amb tombes on antany es concentraven les caravanes. Alternativament podem contractar opcionalment un guia local i/o rucs per a realitzar la llarga excursió a la Tomba d’Aaron.

Dia 05 | Petra – Aqaba i Mar Roig – Wadi Rum
Sortida en direcció sud cap a Aqaba (2,5 hores aprox.), situada en la mar Rojo, on tenim temps lliure per a poder gaudir de les seves platges i especialment del fons marí, un dels més rics del món en corals i en fauna marina. Opcionalment, podem realitzar snorkelling o simplement observar el fons marí en barques amb sòls de vidre. A la tarda, trasllat al campament de Wadi Rum (1 hora aprox.), on passem la nit.

Dia 06 | Wadi Rum – Jerash – Amman
Avui hem de matinar si volem realitzar un recorregut opcional pel Wadi Rum en vehicles 4×4 (pagament en destí). Sortida a primera hora del matí en direcció a Jerash, la ciutat romana millor conservada per excel·lència, amb els seus temples de Zeus i Artemisa, els seus dos teatres romans, vies columnades, plaça oval, tetràstil, calçada romana, arcs de triomf, hipòdrom, etc. Passejar per Jerash és reviure la història d’una de les ciutats de la Decàpolis (contemporània de Jesús de Natzaret). Després de la visita, tornada a Amman.

Dia 07 | Amman
Dia lliure per a explorar la ciutat pel nostre compte o aprofitar per a realitzar l’excursió opcional al Castell de Ajloun, Pella i Umm Qais.

Dia 08 | Amman. Trasllat a l’aeroport
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA (Segons Temporada) Baixa Alta
Preu per persona en base a Habitació Doble 945 € 995 €
Suplement Habitació Individual 225 € 245 €
Suplement Mitja Pensió 85 € 85 €
Excursió opcional (Ajloun, Pella i Umm Qais) 85 € 85 €
OPCIÓ HOTELS CATEGORIA SUPERIOR
Preu per persona en base a Habitació Doble 1.110 € 1.295 €
Suplement Habitació Individual 355 € 385 €
Suplement Mitja Pensió 180 € 180 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones. Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
Temporada Baixa: Juny / Juliol / Agost / 27 Novembre / Desembre
Temporada Mitja: Març / Maig / Setembre / Octubre / 13 Novembre
Temporada Alta: 10 i 17 Abril
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat durant tot el recorregut.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Allotjament en campament estable a Wadi Rum (banys compartits). Sopar inclòs.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 5 persones. De 2 a 7 persones es realitza amb conductor de parla hispana i sense guia.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Jordània.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar (i taxes guies locals). Això no inclou activitats i excursions opcionals.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 4 persones.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.