Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

A més dels castells del desert, les ruïnes de Jerash, Madaba, la inquietant ciutat de Petra, el Mar Mort i Aqaba, al Mar Roig, aquesta terra també amaga bells llocs on gaudir la natura, com l’imponent desert de Wadi Rum, que tindrem l’ocasió de recórrer.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A NOVEMBRE 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A AMMAN Hotel
2 AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – PETRA E Hotel
3 PETRA E Hotel
4 PETRA – AL BEIDHA (LITTLE PETRA) – PETRA E Hotel
5 PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM E / S Campament
6 WADI RUM – JERASH – AMMAN E Hotel
7 AMMAN (OPCIONAL AJLOUN – PELLA – UMM QAIS) E Hotel
8 AMMAN. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

DIA 1.- ARRIBADA A AMMAN
Arribada a Amman. Recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Amman.

DIA 2.- AMMAN – MADABA – MT. NEBO – MAR MORT – PETRA
Esmorzar i sortida en direcció a Madaba (45 min aprox.), on hi ha l’església ortodoxa de Sant Jordi, en el paviment es conserva el mosaic de Terra Santa realitzat al segle VI. Després de la visita continuem cap al Mt. Nebo (20 min aprox.) amb vistes espectaculars sobre la depressió del Mar Mort, al qual baixem, per gaudir d’un bany amb suposades propietats curatives. Seguim fins a Petra (4 hores aprox.), on passem la nit. Nit a Petra.

DIA 3.- PETRA
Esmorzar. Inici de la visita a primera hora per recórrer els múltiples punts d’interès que ofereix la misteriosa ciutat rosada que els nabateus van convertir en centre caravaner, lloc d’abastament d’aigua i ciutat de tombes. Endinsant-nos pel inexpugnable congost arribem a la tomba del Tresor o el Khanz, a partir d’allí múltiples excursions a peu o ajudats per rucs o camells ens permetran recórrer llocs com la Tomba de la Seda, el Temple del Faraó, el Temple dels Lleons alats, o ascendir fins al Deir, on s’obre una vista fascinant sobre el Wadi Araba i la depressió del Mar Mort. Una altra excursió imprescindible ens portarà als Alts Llocs de Sacrifici des d’on s’obté una vista perfecta del circ de muntanyes que constitueix Petra. Tornada a l’hotel. Nit a Petra.

DIA 4.- PETRA – AL BEIDHA (LITTLE PETRA)
Esmorzar. Avui disposem del matí lliure, per completar les visites que no hagi estat possible realitzar el dia anterior o gaudir amb més calma del recorregut ja realitzat descobrint nous detalls del lloc.
A la tarda ens traslladem al lloc conegut com la Petita Petra o Al Beidha, petit congost amb tombes on antany es concentraven les caravanes. Alternativament a tot l’anterior podem contractar opcionalment un guia local i / o rucs per fer la llarga excursió a la Tomba d’Aaron. Nit a Petra.

DIA 5.- ​​PETRA – AQABA I MAR ROIG – WADI RUM
Esmorzar i sortida cap a Aqaba (2 hores 30 min aprox.), ciutat situada al mar Roig, on tenim temps lliure per poder gaudir de les seves platges i especialment del fons submarí, un dels més rics del món en corals i en fauna marina. Opcionalment, podem realitzar snorkeling o simplement veure el fons marí en barques amb terres de vidre. A la tarda, trasllat al campament de Wadi Rum (1 hora aprox.), on passem la nit. Nit a campament a Wadi Rum.

DIA 6.- WADI RUM – JERASH – AMMAN
Esmorzar. Avui hem de matinar si volem realitzar un recorregut opcional pel Wadi Rum en vehicles 4×4 (pagament en destí).
Sortida a primera hora del matí en direcció a Jerash, la ciutat romana més ben conservada per excel·lència, amb els seus temples de Zeus i Artemisa, els seus dos teatres romans conservats, vies de columnes, plaça oval, tetràstil, calçada romana, arcs de triomf, hipòdrom, etc. Passejar per Jerash és reviure la història d’una de les ciutats de la Decàpolis (contemporània de Jesús de Natzaret). Després de la visita, tornada a Amman (1 hora 30 min aprox.) i allotjament.

DIA 7.- AMMAN (OPCIONAL AJLOUN – PELLA – GADARA)
Esmorzar i dia lliure en el qual podrem conèixer la ciutat pel nostre compte o aprofitar per fer l’excursió opcional al Castell d’Ajloun, Pella i Gadara. Nit a Amman.

DIA 8.- AMMAN. TRASLLAT A L’AEROPORT
Trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA (Temporada Baixa)
Preu Base en Hotels 3* 785 €
Suplement Habitació Individual 200 €
Suplement Mitja Pensió 75 €
Excursió opcional (Ajloun, Pella i Umm Qais) 85 €
Preus Temporada Mitja i Alta Consultar PDF
OPCIÓ HOTELS CATEGORIA SUPERIOR
Preu Base en Hotels 4* 905 €
Suplement Habitació Individual en Hotels 4* 320 €
Suplement Mitja Pensió en Hotels 4* 160 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb A/C i conductor de parla hispana (nivell bàsic).
Allotjament en hotels categoria turista en base habitacions dobles amb bany privat i campament estable a Wadi Rum.
Alimentació especificada en el quadre.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 persones.
Activitats i visites especificades a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Jordània (gratuït a partir de 2 persones).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar i taxes per guies locals obligatoris (105 USD aprox.). Això no inclou activitats i excursions opcionals.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Propines i extres personals.
Activitats i visites opcionals o no especificades com a incloses.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4.5 Basat en 2 ressenyes
14 agost, 2016

Jordània ens ha semblat un país interessant i bonic, amb alguns llocs que s’han de visitar algun cop obligatòriament, com Petra i el fantàstic Wadi Rum.
En general la ruta està força bé i els hotels són correctes, sense gaires luxes, però a nosaltres ja ens està bé així.

2 setembre, 2016

La impressió final del viatge és boníssima. Em va encantar Petra i poder fer una curta visita durant la nit que en principi no estava prevista. El desert del Wadi Rum és de pel·lícula, va superar totes les meves expectatives.
Sens dubte em quedo amb la visita al castell d’Ajloun, on ens vam trobar una família jordana que hi anava amb el seu nadó. Eren molt bona gent i vam parlar amb ells més d’una hora, ens van explicar coses súper interessants i vam acabar donant-nos els facebooks i tot, va ser una trencada d’esquemes brutal …

Deixar un comentari

Classificació