Àsia, Pròxim Orient
Destinació
9 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aquest recorregut per Jordània, a més dels castells del desert, les ruïnes de Jerash, Madaba, la inquietant ciutat de Petra, la Mar Morta i Aqaba, al Mar Roig, descobrirem el desert de Wadi Rum, el famós desert de Lawrence d’Aràbia, on passarem la nit de Cap d’any sota les estrelles.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 28 DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / AMMAN Hotel
2 AMMAN – JERASH – AJLOUN – UMM QAIS – AMMAN E Hotel
3 AMMAN – CASTELLS DEL DESERT – MT. NEBO – MADABA E / S Hotel
4 MADABA – CASTELL DE KERAK – WADI RUM E / S Haima
5 WADI RUM – AQABA (MAR ROIG) E / S Hotel
6 AQABA – AL BEIDA (PETITA PETRA) – PETRA E / S Hotel
7 PETRA E / S Hotel
8 PETRA – MAR MORT E Hotel / Vol
9 VOL AMMAN / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

28 DES.- Vol Barcelona / Amman
Sortida en vol amb destinació a Amman, connexió a Estambul. Arribada, assistència en l’aeroport, tràmits de visat, i trasllat a l’hotel. Nit a Amman.

29 DES.- Amman – Jerash – Castell d’Ajloun – Umm Qais – Amman
Esmorzar. Sortida cap a la ciutat de Jerash, una de les ciutats de Decàpolis. (Les deu ciutats més importants de la frontera oriental de l’imperi romà). Jerash es troba al nord d’Amman, aproximadament a 45 km i a una hora de distància per carretera. Durant l’excursió, visitarem l’Arc de Triomf, la Plaça Ovalada, el Card, la Columnata, el Temple d’Afrodita i finalitzant, el Teatre Romà, amb una meravellosa acústica. Després visitarem el Castell d’Ajloun, fortalesa construïda en 1185 i reconstruït més tard en el segle XIII, pels Mamelucs després de la seva destrucció pels mongols. És un castell de l’època dels Croats, situat a la part alta de la muntanya i des del qual es contempla una Bella vista. A continuació visitarem Umm Qais; coneguda com Gadara, una de les ciutats grecoromanes antigues més brillants de la Decàpolis. Al finalitzar la visita, tornada a Amman. Nit a Amman.

30 DES.- Amman – Castells del Desert – Mt. Nebo – Madaba
Esmorzar. A primera hora del matí visita panoràmica de la ciutat d’Amman i sortida cap als Castells del Desert: aquests castells (construccions dels segles VII al XI) eren utilitzats uns com a caravanserais, uns altres com a pavellons de descans i alguns d’ells com a fortaleses militars per a la defensa dels seus territoris. Continuació cap al Mt. Nebo, per a admirar la vista panoràmica de la Vall del Jordà i el Mar Mort des de la muntanya. Aquest punt és important perquè va ser l’últim lloc visitat per Moisès i des d’on el profeta va albirar la terra promesa, a la qual mai arribaria. Al capvespre, sortida per a visitar l’església Ortodoxa de Sant Jordi, on es troba el primer mapa-mosaic de Palestina. Nit a Madaba.

31 DES.- Madaba – Castell de Kerak – Desert del Wadi Rum
Esmorzar. Sortida cap al desert del Wadi Rum, i de camí, parada per a visitar el Castell del Kerak, situat a la ciutat d’Al Karak, una fortificació construïda sobre un altiplà i que actualment compta amb restaurants, diversos allotjaments i edificis de diferents cultures. Continuació fins al desert del Wadi Rum, conegut com el desert de Lawrence d’Aràbia. Sopar de cap d’any i nit al desert.

01 GEN.- Desert del Wadi Rum – Aqaba (Mar Roig)
Esmorzar. Avui començarem el primer dia de l’any amb una excursió pel desert del Wadi Rum, anirem en vehicles 4×4 conduïts pels beduïns (2 hores aprox.). Ens endinsarem en les sorres rosades d’aquest desert, que posseeix un encant especial proporcionat pels massissos granítics que la naturalesa ha modelat amb formes capritxoses. Després, continuació cap a Aqaba on podrem banyar-nos al Mar Roig, descansar a l’hotel, o recórrer la ciutat. Nit a Aqaba.

02 GEN.- Aqaba (Mar Roig) – Al Beida ( Petita Petra ) –Petra
Esmorzar. Sortida cap al que es coneix com “la Petita Petra” (Little Petra), a tan sols 15 km al nord de Petra; un congost de tot just 2 m d’ample amb la seva arquitectura típica Nabatea fa que aquesta visita sigui única i incomparable, és un petit congost amb tombes on antany es concentraven les caravanes. Continuació cap a Petra. Nit a Petra.

03 GEN.- Petra
Esmorzar. Sortida cap a la ciutat rosa, la capital dels Nabateus. Durant la visita, coneixerem els més importants i representatius monuments esculpits en la roca pels Nabateus. Nit a Petra.

04 GEN.- Petra – Mar Mort
Esmorzar. Avui ens dirigirem cap al Mar Mort per a gaudir d’un bany, relaxar-nos a l’hotel, o visitar la zona. A la nit, trasllat cap a l’aeroport d’Amman.

05 GEN.- Vol Amman / Barcelona
De matinada, sortida del vol de tornada a Barcelona, amb connexió intermèdia a Estambul. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 13 a 16 persones 1.385 €
En base a grup de 10 a 12 persones 1.495 €
En base a grup de 7 a 9 persones 1.595 €
Suplement Individual 315 €
Taxes Aèries (Aprox.) 345 €
GRUP MÍNIM 7 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / Amman / Barcelona (connexió a Estambul) amb la companyia aèria Turkish Airlines, en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Visat Jordània
Transport en vehicle privat amb conductor de parla hispana.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
1 nit en campament a Wadi Rum (haimes).
Guia de parla hispana des del 29/12 fins al 03/01.
Entrades als llocs previstos.
2 hores de Jeep al desert de Wadi Rum.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Sopar de Cap d’Any obligatori (100 €).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari