Àfrica
Destinació
11 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Reunim en un sol safari les reserves més interessants d’Àfrica Oriental. En aquesta època les grans concentracions d’herbívors es mouen entre les enormes planes del Serengeti i la reserva de Masai Mara. Aquest recorregut ens donarà l’opció de visitar tots dos costats de la frontera per a gaudir de l’espectacle. Per a aquells que ho desitgin podem realitzar una extensió a Zanzíbar.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A SETEMBRE 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / NAIROBI A bord
2 ARRIBADA A NAIROBI – LLAC NAIVASHA E / D / S Tented Camp
3 LLAC NAIVASHA – MASAI MARA E / D / S Tented Camp
4 MASAI MARA E / D / S Tented Camp
5 MASAI MARA – LLAC VICTORIA E / D / S Tented Camp
6 LLAC VICTORIA – PN SERENGETI E / D / S Tented Camp
7 PN SERENGETI – LLAC NDUTU E / D / S Tented Camp
8 CRÀTER DEL NGORONGORO – KARATU E / D / S Tented Camp
9 LLAC EYASI: EXPERIÈNCIA HADZABÉ I DATOGA – KARATU E / D / S Tented Camp
10 VISITA MTO WA MBU I BICI AL LLAC MANYARA – KILIMANJARO E / D / S Lodge
11 VOL KILIMANJARO / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

* Consultar extensió opcional a Zanzíbar en la fitxa tècnica adjunta.

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Nairobi
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i sortida cap a Nairobi. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Nairobi – Llac Naivasha. Safaris
Arribada a l’aeroport de la capital keniana molt aviat pel matí. Després dels tràmits d’arribada ens trobarem amb el nostre personal que ens acompanyarà fins a l’hotel, on podrem donar-nos una bona dutxa i prendre l’esmorzar abans de començar el recorregut.
La nostra primera destinació és el llac Naivasha, un dels molts que es troben al llarg de la falla del Rift. Arribarem a mig matí perquè en un parell d’hores podrem accedir a la zona. Tindrem temps per a realitzar un safari en barca pel llac i també un safari a peu a les seves ribes. Al no haver-hi pràcticament felins, al parc es poden realitzar activitats a peu, la qual cosa afegeix un plus d’interacció amb el mitjà que a altres llocs no és possible.

DIA 3.- Llac Naivasha – Masai Mara. Safari per la tarda
Sortirem aviat de Naivasha per a dirigir-nos al sud i assolir la primera gran fita de la ruta: la reserva de Masai Mara, sens dubte un dels parcs més visitats del continent. Arribarem a temps de realitzar un safari per la tarda, abans de la posta de sol.

DIA 4.- Dia complet al Masai Mara
Dedicarem el dia a recórrer el parc des del nostre campament a la recerca d’animals. La biodiversitat al Masai Mara és gran i, encara que difícil, és possible albirar els “5 grans” (lleó, lleopard, elefant, búfal i rinoceront). Intentarem també trobar els grans ramats migrants d’herbívors que es desplacen a la recerca de pastures. Acabarem la jornada novament al nostre campament.

DIA 5.- Sortida cap a la frontera. Arribada al Llac Victoria
Deixem enrere el Masai Mara per a dirigir-nos cap a l’oest. Arribarem fins a Isebania, la frontera entre Tanzània i Kenya, on canviarem de vehicles i personal. Acabarem el recorregut a Speke Bay, a la vora de l’enorme Llac Victoria, una mar d’aigua dolça al voltant del qual s’articula la vida de molta gent. Arribarem al nostre allotjament en la costa a primera hora de la tarda, a temps d’instal·lar-nos i fer una passejada per a contemplar la posta de sol sobre les aigües del llac.

DIA 6.- En barca pel llac. Sortida cap al Serengeti. Safari
Ràpid al matí ens embarcarem per a recórrer part de la badia i veure el paisatge des d’una altra perspectiva al mateix temps que veiem pescar als pescadors locals. Sortirem després per a ingressar ja al P.N. Serengeti. Des de la mateixa entrada comencem el safari pel parc. El nostre campament es troba en el cor del Serengeti, en l’àrea de Seronera.

DIA 7.- Dia complet de safari. Sortida cap a Ndutu (Àrea Conservació Ngorongoro)
Aquesta jornada la dedicarem a un complet ‘game drive’ (safari en vehicle). A més de la fauna podrem gaudir dels paisatges del Serengeti, les immenses planes en les quals realment pot arribar a apreciar-se que l’horitzó cau a causa de la curvatura de l’esfera terrestre.
Herbívors, felins, ocells i rèptils es reparteixen pel territori i el nostre objectiu és portar-nos a casa el major nombre possible d’albiraments. Donades les dimensions del parc, haurem de confiar en l’habilitat del guia i les comunicacions per ràdio.
A última hora sortirem per a dirigir-nos a la zona de Ndutu, a la frontera entre el Serengeti i l’àrea de conservació del Ngorongoro, on passarem la nit. D’aquesta manera estarem ja més prop de la nostra següent destinació: el cràter del Ngorongoro.

DIA 8.- Safari al Cràter del Ngorongoro. Sortida cap a Karatu
Aviat al matí sortirem per a poder descendir dels primers fins a la caldera del Ngorongoro (el Ngorongoro és un dels molts volcans, algun d’ells actiu, que es troben en la zona de l’àrea de conservació a la qual dóna nom).
El ‘game drive’ al Ngorongoro és un dels moments àlgids de qualsevol safari a Àfrica oriental. En un espai relativament reduït (menys de 20 km de diàmetre) trobem una població resident de nombroses espècies, el que fa que se la conegui també com una versió de l’arca de Noè. És dels pocs llocs en els quals es pot veure el rinoceront a Tanzània. A la vora del llac Magadi no és estrany poder veure colònies de flamencs. Finalitzat el safari en el cràter, prendrem la pista d’ascens per a arribar a la zona de Karatu i instal·lar-nos en el que serà el nostre allotjament les pròximes dues nits.

DIA 9.- Llac Eyasi: experiència Hadzabé i Datoga. Tornada a Karatu
La nostra ruta pren avui un caràcter diferent. Dedicarem el dia a desplaçar-nos a la pròxima vall de Mangola / Llac Eyasi. El nostre objectiu és trobar algun clan dels Hadzabé, ètnia semi-nòmada emparentada amb els boiximans del Kalahari i que viu en condicions no massa diferents a les del neolític. Són caçadors-recol·lectors als quals intentarem acompanyar durant alguna partida de caça mentre observem la seva manera de vida en un entorn certament poc amigable.
No lluny d’allí podrem visitar algun poblat dels Datoga, ètnia emparentada amb els Masai però que s’ha sedentaritzat i es dedica bàsicament a l’agricultura. Acabada la jornada tornarem al nostre allotjament en la zona de Karatu.

DIA 10.- Visita Mto wa Mbu i bici a Manyara. Sortida cap a Kilimanjaro
En el nostre últim dia ens acostarem de nou a la població local. Ens dirigirem a la pròxima població de Mto wa Mbu, centre neuràlgic del comerç de la zona; els seus carrers estan sempre animats pels comerciants i l’activitat és contínua. Gaudirem del poble, el seu mercat i podrem visitar també algun habitatge tradicional. Les ‘mames’ locals ens prepararan avui l’esmorzar.
Estirarem les cames durant un agradable passeig amb bici pels camins que envolten el llac Manyara abans de reprendre els vehicles i sortir ja fins l’allotjament on passarem la nostra última nit, a prop de l’aeroport del Kilimanjaro.

DIA 11.- Vol Kilimanjaro / Ciutat d’origen
Sortida en el vol de tornada a Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
Preu Base per persona 3.510 € 3.630 €
Taxes Aèries (Aprox.) 340 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 585 €
Descompte 3ª persona en Habitació Triple – 360 €
Descompte menor 16 anys amb 2 adults – 550 €
Extensió a Zanzíbar (en base Hab. Doble) 675 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Safari a Kenya en mini-busos adaptats i conductors – guia de parla hispana.
Safari a Tanzània en vehicles 4×4 de safari i conductors – guia de parla hispana.
Aigua mineral (1 litre por persona i dia) a disposició al vehicle.
Entrades a parcs nacionals i reserves.
Barques pels recorreguts als llacs Naivasha i Victoria.
Bicicletes pel passeig al llac Manyara.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visats Kenya i Tanzània.
Begudes en els àpats.
Visites o activitats opcionals.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació