Àsia
Destinació
12 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Situat entre els deserts uzbeks i l’estepa kazakh, Kirguizistan és popularment conegut com “la Suïssa d’Àsia”, per albergar dos grans serralades com el Tien Shan i el Pamir. Kirguizistan ha estat sempre terra de nòmades i testimoni d’això són les nombroses iurtes que es munten durant els mesos d’estiu on passarem algunes nits. Proposem una ruta en vehicle envoltant el llac Issyk Kul fins a Son Kul, tot això combinat amb caminades. Finalitzarem la ruta a Osh, on els mercaders de la Ruta de la Seda van regatejar durant segles en les parades del seu basar.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / BISHKEK
2 ARRIBADA A BISHKEK. SORTIDA A CHON KEMIN E / D / S Casa d’hostes
3 CHON KEMIN – CHOLPON ATA – KARAKOL E / D Hotel
4 KARAKOL – YETY OGUZ – SKAZKA – BOKONBAEVO E / D / S Casa d’hostes
5 BOKONBAEVO – LLAC SON KUL E / D / S Iurtes
6 LLAC SON KUL E / D / S Iurtes
7 LLAC SON KUL – MOLDO ASHU – KAZARMAN E / D / S Casa local
8 KAZARMAN – JALAL ABAD – UZGEN – OSH E Hotel
9 OSH. VOL A BISHKEK E Hotel
10 BISHKEK – PN ALA ARCHA – BISHKEK E / D Hotel
11 BISHKEK. PCR I DIA LLIURE E / S Hotel
12 VOL BISHKEK / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Bishkek
Sortida en el vol amb destinació Bishkek (connexions intermèdies). Vol nocturn. Arribada de matinada.

Dia 02 | Arribada a Bishkek. Sortida cap a la vall Chon Kemin
Arribada, recepció i trobada amb el nostre guia. Trasllat a un restaurant pròxim a l’aeroport per a esmorzar (allà ens podem canviar la roba). Sortida cap a la ciutat de Tokmok per a veure la Torre de Burana construïda a la ciutat de Balasagún. Dinar en una casa local a Tokmok abans de sortir cap a la vall de Chon Kemin. A la tarda realitzarem una caminada per voltants del poble.

Dia 03 | Chon Kemin – Cholpon Ata – Karakol
Després d’esmorzar sortida cap a la ciutat de Cholpon Ata seguint la vessant nord del llac Issyk Kul, on visitarem l’anomenat “Jardí de Pedra”. Després d’un dinar tipus pícnic a la naturalesa, seguirem cap al congost de Grigorievskoe (Chon Ak-Suu 1600 m) on realitzarem una caminada al llarg del riu.

Dia 04 | Karakol – Yety Oguz – Skazka – Bokonbaevo
Esmorzar. Recorregut per Karakol i trasllat al congost Yety Oguz, on realitzarem una caminada (30 km a un costat). Dinar tipus pícnic en la naturalesa. Després realitzarem una parada prop del canó de Skazka (La Història Fantàstica) per a breus caminades. Seguirem al poble de Bokonbaevo.

Dia 05 | Bokonbaevo – Llac Son Kul
Seguirem el nostre camí cap al llac Son Kul (3016 msnm) via el pas Kalmak Ashuu (3436 msnm). De camí parada al poble de Kochkor, on gaudirem d’un dinar a la casa d’una família local kirguissa, on aprendrem la preparació del “boorsok” (pa típic tradicional). Arribada al campament de iurtes on passarem la nit. Passeig pels voltants del camp gaudint del paisatge.

Dia 06 | Llac Son Kul
Dia complet dedicat a conèixer la vida nòmada realitzant passejos lleugers en les ribes del llac, visitant iurtes, etc. Aquí la gent local encara porta l’estil de la vida nòmada.

Dia 07 | Llac Son Kul – Moldo Ashu – Kazarman
Després d’esmorzar sortida cap al poble de Kazarman. Aquest és un dia llarg de camí en el qual gaudir del paisatge mentre creuem l’espectacular port de Moldo Ashuu (3.346 m) també conegut com el port de “33 papagais”. Dinar de camí tipus pícnic Arribada a la tarda a Kazarman, una ciutat amb aires soviètics.

Dia 08 | Kazarman – Jalal Abad – Uzgen – Osh
Sortida en direcció a la ciutat d’Osh. De camí passarem per la ciutat de Jalal Abad i pararem en ruta a la ciutat d’Uzgen, una de les més antigues d’Àsia Central, amb aproximadament 2000 anys d’història. Arribada a la tarda a la ciutat d’Osh. Temps lliure.

Dia 09 | Osh. Vol a Bishkek
Esmorzar a l’hotel abans d’iniciar les visites de l’anomenada capital del sud. Al finalitzar les visites, sortida cap a l’aeroport i embarcament en el vol a Bishkek. Arribada a Bishkek. Temps lliure.

Dia 10 | Bishkek – PN Ala Archa – Bishkek
Trasllat al Parc Natural Ala Archa, situat a uns 40 km de la ciutat (45 min d’anada) per a fer unes caminades. Es pot fer una passejada al llarg del riu o fins a la cascada (segons el teu estat físic). Tornada a la ciutat després de la caminada i esmorzar en cafè local. Dinar tipus pícnic en la naturalesa abans de tornar a Bishkek.

Dia 11 | Bishkek. PCR i dia lliure
A primera hora (abans d’esmorzar) el nostre corresponsal ens portarà a un laboratori per a fer la prova de PCR (horari rebut de material 07.30 – 09.30). Rebrem el resultat el mateix dia a la tarda, a partir de les 18.00 hores.
Després de la prova, tornada a l’hotel i esmorzar. Avui visitarem el mercat de Osh (tancat els dilluns), on es poden comprar records o simplement veure la vida quotidiana dels residents locals. Sopar de comiat en restaurant local de Bishkek amb actuació folklòrica.

Dia 12 | Vol Bishkek / Ciutat d’origen
A les 00.00 hores, trasllat a l’aeroport internacional per a prendre el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu per persona en base a Habitació Doble (taxes aèries incloses) 1.855 €
Suplement Habitació Individual 150 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 6 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.

SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona o Madrid / Bishkek i tornada (connexió intermèdia a Estambul), amb la companyia àeria Turkish Airlines, en classe turista.
Vol domèstic Osh / Bishkek.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera en vehicle privat amb A/C.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles.
Allotjament en cases d’hostes en habitacions dobles a Chon Kemin i Bokonbaevo. Allotjament en casa de família local a Kazarman.
Campament de iurtes a Son Kul en pensió completa amb serveis compartits.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Visites i excursions detallades a l’itinerari com a incloses.
Entrades als llocs a visitar indicats al programa.
Guia de parla hispana durant tota la ruta.
Master class de preparació d’un plat tradicional amb família local a Kochkor.
Show folclòric durant el sopar a Bishkek.
Taxes aèries (de carburant, aeroport, seguretat): 295 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites i excursions no especificades com a incloses.
Entrades als llocs no indicats en el programa.
Propines i extres personals.
Taxes per a realitzar fotografies o gravar en video als llocs històrics.
Cost del test PCR a Bishkek (20 € aprox. al canvi).
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.