Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquest viatge ens acosta, a través de 3 països d’Àsia Central, a paisatges, cultura i arquitectura inèdits al llarg d’espectaculars paisatges de muntanya i desert per on circulaven en la seva època les caravanes de la Ruta de la Seda. Amb inici i final a Bishkek, travessem primer les planes al sud de Kazajstan, on encara perduren ciutats mil·lenàries i ruïnes de fortaleses medievals. Creuem posteriorment la frontera uzbeka per visitar les ciutats-oasi de la Ruta de la Seda enmig del desert (Khiva, Bukhara i Samarcanda). Ens internem a la Vall de Fergana i accedim a Kirguistan, on podem viure la màgia dels basars d’Osh i la vida dels nòmades al Llac Song Kul i Issik Kul.

Aquest viatge és ideal per a qualsevol viatger que busqui descobrir les meravelles de l’arquitectura àrab, gaudir de paisatges extrems i evocar la màgia de l’època de les caravanes que encara destil·len molts racons en aquesta regió.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
01 AGO VOL BARCELONA / BISHKEK A bord
02 AGO ARRIBADA A BISHKEK E Hotel
03 AGO BISHKEK – TARAZ E Hotel
04 AGO TARAZ – OTRAR – SAURAN – TURKESTAN E Hotel
05 AGO TURKESTAN – TASHKENT E Hotel
06 AGO VOL TASHKENT – URGENCH. VISITA KHIVA E Hotel
07 AGO KHIVA – BUKHARA E Hotel
08 AGO BUKHARA E Hotel
09 AGO BUKHARA – SAMARCANDA E Hotel
10 AGO SAMARCANDA E Hotel
11 AGO SAMARCANDA – TASHKENT E Hotel
12 AGO TASHKENT – KOKAND – RISHTAN – FERGANA E Hotel
13 AGO FERGANA – MARGUILAN – ANDIJAN – OSH E Hotel
14 AGO OSH – UZGEN – KAZARMAN E / S Guest House
15 AGO KAZARMAN – LLAC SONG KUL E / S Iurta
16 AGO LLAC SONG KUL – TORRE DE BURANA – BISHKEK E Hotel
17 AGO VOL BISHKEK / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

01 AGO.- Vol Barcelona / Bishkek
Sortida en vol regular amb destinació Bishkek amb escala/es intermèdia/es. Nit a bord.

02 AGO.- Arribada a Bishkek
Arribada a l’aeroport de Bishkek a l’hora prevista. Trobada amb el guia i trasllat a l’hotel per descansar i prendre l’esmorzar. Posteriorment realitzem una visita panoràmica de la capital del Kirguistan: veurem la Plaça central, el Parc de Roures, el Museu Històric, la Filharmònica i alguna visita addicional si tenim temps.

03 AGO.- Bishkek – Taraz
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la frontera amb Kazajstan. Després de tots els tràmits fronterers continuem el recorregut cap a la ciutat de Taraz. A l’arribada realitzem una visita dels principals atractius de la localitat, especialment el Museu de Taraz i la seva Plaça Central.

04 AGO.- Taraz – Otrar – Sauran – Turkestan
Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a la ciutat de Turkestan. Pel camí visitem les ruïnes de la ciutat medieval Otrar, una de les ciutats més antigues d’Àsia Central. La ciutat era el centre d’un gran oasi i districte polític, el punt clau de connexió amb la Xina, Europa, el Pròxim i el Mitjà Orient, Sibèria i els Urals. L’any 1405, en començar la conquesta de la Xina, va morir aquí Tamerlà. Actualment es realitzen excavacions arqueològiques dels vestigis i treballs de restauració de l’imatge de ciutat medieval sota l’ajuda de la UNESCO. També visitem el mausoleu del famós místic religiós Arstan Bab (XII-XIV) – el lloc sagrat de pelegrinatge dels musulmans d’Àsia Central. Finalment, ens desplacem una mica al Nord-oest per realitzar la visita a les ruïnes de la ciutat de Sauran. Tornada fins a Turkestan.

05 AGO.- Turkestan – Tashkent
Pel matí es fa la visita del complex arquitectònic i històric Azret Sultan, compost per una necròpolis, banys orientals, mesquita subterrània i la tomba del poeta i predicador Jodzha Ahmed Yassavi. El complex va ser declarat com Monument de la Cultura de l’herència mundial de la UNESCO i és un important lloc d’adoració per als musulmans. Conta la tradició que Yassavi es va tancar en una cel·la subterrània propera a la mesquita fins a la seva mort l’any 1166. Al segle XIV Tamerlà va ordenar construir una monestir (kanaka), obra mestra de l’arquitectura medieval, al costat de la seva tomba en honor als seus deixebles. Segons es diu, per als musulmans tres visites a aquest lloc són l’equivalent al pelegrinatge a la Meca. Després, sortida cap a la frontera uzbeka fins a arribar a Tashkent (5-6 hrs).

06 AGO.- Vol Tashkent / Urgench. Trasllat a Khiva
Avui matinem i, després de l’esmorzar, ens dirigim a l’aeroport per agafar el vol domèstic a Urgench (7:15-08:55). Des d’aquí ens traslladem a Khiva (30 km), un dels pobles-oasi d’Uzbekistan. El seu centre històric resta protegit entre elevades muralles de fang, material de què estan també construïdes les seves cases. Realitzem una excursió a través del centre històric de Khiva, on veiem el conjunt de Pakhlavan Makhmud, la fortalesa Kunya Ark, la Madrassa i el minaret d’Islam Khodja, el palau Tash Khauli, la mesquita Juma, el minaret i la madrassa de Mukhammad Amin Khan i el museu de Avesta.

07 AGO.- Khiva – Bukhara
Avui serà un dia llarg de carretera a través del desert d’Uzbekistan. Sortirem després de l’esmorzar i recorrerem una carretera que uneix la zona de Khiva amb Bukhara, al llarg d’un trajecte d’unes 8 o 9 hores de durada. A l’arribada, temps lliure per descansar.

08 AGO.- Bukhara
Esmorzar a l’hotel i sortida per visitar Bukhara. Ens centrarem en el mausoleu dels Samànides, el sepulcre Chashma Ayub, el conjunt Bolo-Jauz, l’antiga fortalesa Ark, el conjunt Poy Kalyan, la madrassa d’Abdulaziz-Khan i la madrassa de Ulugbek durant el matí. Després de dinar continuarem amb la visita del conjunt Lyabi Jauz, la madrassa Kukeldash, la madrassa de Nodir Divan Begui i les cúpules comercials.

09 AGO.- Bukhara – Samarcanda
Esmorzar i sortida per carretera a Samarcanda (4 hores), la joia de la Ruta de la Seda. Avui veurem el mausoleu Gur-Emir – sepulcre del gran Tamerlà i la plaça de Registan (la madrassa de Ulugbek, la madrassa Sher-Dor i la madrassa Tilla-Kari) – la plaça més famosa d’Àsia Central.

10 AGO.- Samarcanda
Esmorzar i continuació de les visites a Samarcanda. Avui veurem la mesquita Bibi Khanum, el conjunt arquitectònic Shakhi-Zinda, l’observatori de Ulugbek, el museu arqueològic Afrosiab, el túmul Khodja Doniyar, el mercat Siab i una fàbrica de catifes i papers.

11 AGO.- Samarcanda – Tashkent
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a Tashkent per carretera (330 km, 4-5 hrs). A l’arribada visitarem la capital de l’Uzbekistan, passant per la plaça Khast-Imam, la madrassa de Barak-khan, el mausoleu de Kaffal-ash-Shashi, la madrassa Kukeldash i el mercat més antic de Tashkent: el mercat de Chorsu. Si queda temps visitarem el museu de les arts aplicades, la plaça de la Independència i el parc d’Amir Timur.

12 AGO.- Tashkent – Tren a Kokand – Rishtan – Fergana
Després d’esmorzar realitzarem un trasllat per carretera fins a Kokand, arribant al migdia. Estarem en aquest moment enmig de la vall de Fergana, una àmplia extensió geogràfica de terra fèrtil molt disputada al llarg de la història entre els països veïns. Farem algunes visites a Kokand i seguirem després cap a Rishtan, on visitarem un taller de ceràmica. A continuació, trasllat a Fergana.

13 AGO.- Fergana – Marguilan – Andijan – Osh
Després d’esmorzar, trasllat a Marguilan, on realitzarem una curta visita. Ens dirigim posteriorment a través d’Andijan fins a la frontera de Dustlik (Dostok), que separa l’Uzbekistan de Kirguistan. Ens acomiadem de la terra dels deserts i entrem al paradís de les muntanyes. Després de passar els tràmits de duanes, som rebuts per l’equip Kirguiz per continuar amb el trasllat fins a Osh, la segona ciutat més important del país. Visitarem la ciutat, passant per la plaça central i obtenint vistes panoràmiques des de la muntanya sagrada de Suleyman. Si queda temps lliure et recomanem perdre’t pels carrerons del basar, un dels més interessants del país.

14 AGO.- Osh – Uzgen – Kazarman
Esmorzar a l’hotel i sortida cap a la ciutat de Kazarman a través d’una pista de terra que puja i baixa els ports de la diferents serres de muntanyes desèrtiques que travessarem en un camí amb paisatges espectaculars. Pel camí aprofitarem per fer una visita a la ciutat d’Uzgen, particularment a la seva torre, els seus mausoleus i el mercat central. Continuem el recorregut cap a Kazarman, on arribarem ja a mitja tarda i ens allotjarem en una casa local. Sopar tradicional amb la família que ens acull.

15 AGO.- Kazarman – Llac Song Kul
Després de l’esmorzar sortim cap al llac Son Kul, un dels mes bonics i pintorescs del país. Està situat a una altura de 3050 metres sobre el nivell del mar i envoltat completament per un circ de muntanyes de 3500 metres d’alçada. Això el converteix en un els pocs llacs del món sense sortida d’aigua natural, es buida filtrant-se en el terreny. La zona es visita només a l’estiu quan els ports de muntanya estan oberts als vehicles. El llac atrau nòmades pels seus prats alpins i és un lloc impressionant on es poden fer passejades a cavall o senderisme, visitant iurtes de nòmades i coneixent millor la cultura i tradicions locals. Allotjament i sopar al compament de iurtes.

16 AGO.- Llac Song Kul – Torre de Burana – Bishkek
Esmorzar al campament. Ens acomiadem de la família de la iurta on ens hem allotjat i sortida cap a Bishkek. Pel camí es fa la visita del complex “Burana”, situat a 70 km de Bishkek a la vall de Chuy. La Torre de Burana, construïda l’any 960, es troba en les ruïnes del que va ser la ciutat de Belasagun, important encreuament de la Ruta de la Seda a Àsia Central i capital de l’estat Karakhanid (IX-XII). Al costat de la torre, a part d’un petit museu amb els objectes arqueològics trobats a la zona, hi ha un fascinant museu a l’aire lliure dels Balbals – tombes turqueses antigues. Finalment, arribem de tornada a Bishkek, tancant el cercle que ens ha portat per 3 països a través d’antics camins de la Ruta de la Seda.

17 AGO. Vol Bishkek / Barcelona
Després de l’esmorzar, trasllat a l’aeroport i sortida en vol regular cap a Barcelona, ​​amb escala/es intermèdia/es. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 16 persones 2.215 €
En base a grup de 8 a 11 persones 2.280 €
En base a grup de 6 a 7 persones 2.445 €
Suplement Habitació Individual 270 €
Taxes Aèries (Aprox.) 290 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals Barcelona / Bishkek / Barcelona, amb connexions intermèdies.
Vol domèstic Tashkent / Urgench.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Bitllet de tren en turista pel trajecte Tashkent – Kokand.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia acompanyant de parla hispana/anglesa (segons disponibilitat) durant tot el recorregut.
Entrades a monuments i museus a visitar.
Visites i excursions detallades com a incloses.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no especificades com a incloses.
Entrades als llocs no indicats com a inclosos.
Propines i extres personals.
Taxes per a realitzar fotografies o gravar en vídeo als llocs històrics.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari