Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

La mítica carretera del Karakorum és amb tota seguretat un dels itineraris més espectaculars del planeta. Travessar una cadena de muntanyes amb cims de més de 7.000 metres d’altura pel famós pas de Khunjerab (4.693m) és el plat fort d’una ruta paisatgísticament incomparable.

Comencem el viatge al Kirguistan, passant pel costat d’un preciós caravanserai per travessar primer la serralada del Tien Shan i endinsar-nos a la Xina. A la vora de l’immens desert de Taklamakan descobrim la famosa Kashgar i els seus mercats, per després seguir cap al sud i travessar el Karakorum pel pas de Khunjerab, després de deixar enrere la ciutat fortalesa de Tashkurgan.

Finalment, baixem a través d’escarpades valls verdes envoltats d’àrides muntanyes al nord del Pakistan, descobrint els seus pobles i paisatges i realitzant diverses excursions a peu fins arribar a la gran capital de país, Islamabad, on tradició i modernitat s’uneixen en un fantàstic entramat de carrers, mesquites i basars al centre del món musulmà.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / BISHKEK A bord
2 ARRIBADA A BISHKEK E Hotel
3 BISHKEK – NARYN E Hotel
4 NARYN – TASH RABAT – PAS DE TORUGART – KASHGAR E / P Hotel
5 KASHGAR E Hotel
6 KASHGAR – LLAC KARAKUL – TASHKURGAN E Hotel
7 TASHKURGAN – PAS DE KHUNJERAB – SOST – PASSU E / P / S Hotel
8 TREK PASSU – LLAC BORITH – GULMIT. TRASLLAT A KARIMABAD E / P / S Hotel
9 TREK KARIMABAD – HYDERABAD. TRASLLAT A KARIMABAD E / P / S Hotel
10 KARIMABAD – VALL DE HOPAR – GANISH – GILGIT E / P / S Hotel
11 GILGIT – PONT DE RAIKOT – TATO. TREK A FAIRY MEADOWS E / P / S Cabana
12 TREK FAIRY MEADOWS – C.B. NANGA PARBAT – FAIRY MEADOWS E / P / S Cabana
13 TREK FAIRY MEADOWS – TATO. TRASLLAT A CHILAS – NARAN E / P / S Hotel
14 NARAN – TAXILA – ISLAMABAD E / P / S Hotel
15 ISLAMABAD E / P / S Hotel
16 VOL ISLAMABAD / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / PICNIC = P / SOPAR = S

DIA 01.- Vol Ciutat d’origen / Bishkek
Sortida en vol regular amb destinació Bishkek amb connexió intermèdia. Nit a bord.

DIA 02.- Arribada a Bishkek. Descans i visites
Arribada a Bishkek d’hora. Trasllat a l’hotel i check-in (hora d’entrada després de les 06:00). Esmorzar, trobada amb el guia i començament de les visites per la ciutat de Bishkek: visitarem el Monument de Manas, la plaça central Ala-Too i observarem la cerimònia de la Guàrdia d’Honor, el Monument d’Independència, els principals edificis governamentals, la Plaça Vella amb la Casa de Parlament i l’únic Monument supervivent de Lenin a l’Àsia Central. Trasllat a la Plaça de la Victòria per acabar la visita de la ciutat. Nit a l’hotel.

DIA 03.- Bishkek – Naryn
Esmorzar i trasllat per carretera a Naryn. Passarem pel congost de Boom i l’embassament d’Orto Tokoi. En el camí, hi haurà una parada al poble de Kochkor. Visitarem el museu d’artesania kirguisa. A l’arribada a Naryn allotjament a l’hotel.

DIA 04.- Naryn – Tash Rabat – Pas de Torugart – Kashgar
Esmorzar i trasllat a la frontera amb la Xina (Torugart). En ruta farem una parada prop del caravanserai de Tash Rabat, que és un monument arquitectònic de la Baixa Edat Mitjana i un dels principals llocs arqueològics del Kirguistan. En l’època del Renaixement de la Gran Ruta de la Seda Tash-Rabat va servir de caravanserai, a la nostra manera de veure un autèntic «hotel»: posada per mercaders i viatgers en antigues rutes de caravanes des de Transoxiana (antiga regió del Turkestan) fins a Kashgar. Posteriorment trasllat a Torugart en la frontera kirguiso-xinesa i formalitats frontereres, per després trobar-nos amb el nou equip de guia i conductor al costat xinès de la frontera. Trasllat a Kashgar i entrada a l’hotel. Si vols pots sortir a visitar el mercat nocturn, molt popular a les ciutats xineses, amb tota mena de parades de menjar i articles a la venda. Nit en hotel.

DIA 05.- Kashgar
Esmorzar a l’hotel. Començament de l’excursió per Kashgar, visitant els següents llocs: el mausoleu de la família Apak Hoja i la Mesquita Id Kah. Després visitarem la zona de la ciutat vella de Kashgar: durant més de 2000 anys d’història, el poble uigur ha viscut aquí durant generacions, creant una esplèndida societat en el procés. La ciutat vella de Kashgar va ser el centre a la cruïlla de les rutes de sud i central de la Ruta de Seda en el passat. Tornada a l’hotel per la tarda. Descans i allotjament.

DIA 06.- Kashgar – Llac Karakul – Tashkurgan
Esmorzar a l’hotel i trasllat a Tashkurgan. Pel camí veurem les muntanyes vermelles, les ruïnes de les parades de l’antiga Ruta de la Seda i bells paisatges de la Muntanya Blanca de Sorra. Durant aquest recorregut la bellesa admirable del llac Karakul, el Muztagh Ata (7546 m) i el cim de Kongur (7719 m) es revelaran davant dels viatgers. A l’arribada a Tashkurgan instal·lació a l’hotel i descans. Després realitzem una visita guiada per la ciutat, incloent les ruïnes del Castell de pedra, que va ser construït durant la Dinastia Han (els anys 220) i va ser de gran importància per a l’antiga Ruta de la Seda. Nit en hotel.

DIA 07.- Tashkurgan – Pas de Khunjerab – Sost – Passu
Esmorzar a l’hotel. Trobada amb el guia i conductor i trasllat a la frontera entre la Xina i el Pakistan. Arribada a la frontera terrestre, situada al famós pas de Khunjerab, a gairebé 4.700 metres d’altura, i formalitats frontereres. Trobada amb l’equip pakistanès i continuació del viatge. La primera parada al territori del Pakistan serà a la petita ciutat de Sost, situada a la vall de Hunza. És el primer assentament permanent que apareix després de travessar el Pas de Khunjerab (4693 m). Posteriorment trasllat al poble de Passu (45 min en cotxe des de Sost); un petit poble tranquil a la carretera del Karakorum, situat a la banda del riu Hunza. Els seus habitants són els “wakhi” i parlen l’idioma propi de la regió que porta el seu mateix nom. Sopar i nit en hotel.

DIA 08.- Trek Passu – Llac Borith – Gulmit. Trasllat a Karimabad
Esmorzar a l’hotel. Avui farem la primera caminada del viatge des de Passu a Gulmit a través del Llac Borit (2600 m) i el Glaciar Ghulkin. El bell programa de senderisme dura unes 2-3 hores. Després de dinar a la ciutat de Gulmit ens traslladarem per carretera a la ciutat de Karimabad, la capital de la vall de Hunza. A la ruta, parada al llac Attabad i a les Roques Sagrades en Doong, situades prop de la vila de Ganish. A l’arribada, sopar i nit en hotel.

DIA 09.- Trek Karimabad – Hyderabad. Trasllat a Karimabad
Avui començarem a explorar Karimabad, l’antiga capital del Regne de Hunza. Al matí visitarem el Fort Baltit i passejarem pel Canal Babar des del poble de Karimabad a Hyderabad (2 hores de caminada), que ens proporciona l’oportunitat d’entendre la cultura i les tradicions dels habitants locals i la seva manera de vida. El dinar es prendrà a Hyderabad, lloc que seguirem explorant a la tarda. Sopar i allotjament en hotel.

DIA 10.- Karimabad – Vall de Hopar – Ganish – Gilgit
Al matí trasllat a la Vall de Hopar per veure la bellesa natural inalterada de la regió. Des d’aquí serà possible admirar vistes del pic Diran i el Glaciar Burpo. A la tarda trasllat a Gilgit, la ciutat capital de la regió de Gilgit-Baltistan, amb parada en ruta en el punt d’observació de Rakaposhi. A l’arribada a Gilgit, temps per descansar i sopar en l’hotel local.

DIA 11.- Gilgit – Pont de Raikot – Tato. Trek a Fairy Meadows
Esmorzar i trobada amb el guia i el conductor per dirigir-nos al Pont de Raikot i la zona de Tato (3 hores en vehicle en total). Des d’aquest lloc començarem el trekking de 2-3 hores a Fairy Meadows («Prats de conte de fades»). Durant el trekking serà possible veure l’enorme glaciar Raikot, que està format per quatre grans cascades de gel, situat a la capçalera de la zona Raikot Gah. El programa de trekking a Fairy Meadows inclou senders calorosos i polsosos, exuberants prats, impactants glaciars i vistes sobre un cim de 8000 metres. Està considerada la millor ruta curta de trekking en tota la regió. Sopar i nit en cabanes.

DIA 12.- Trek Fairy Meadows – Camp Base Nanga Parbat – Fairy Meadows
Esmorzar a la regió de Fairy Meadows. Aquest dia t’ho pots prendre lliure per explorar la zona al teu aire. Encara que, sense cap extra de preu, se t’oferirà l’opció de fer una caminada al Camp Base del Nanga Parbat (3967 m). Es tracta d’un camí dur, encara que no tècnic. En camí al Camp Base de Nanga Parbat tindrem l’oportunitat de veure el magnífic Glaciar Ganalo, caminar pels senders cobertes d’herba i prats de flors silvestres i observar el paisatge nevat i el món congelat des del cim del Camp Base del Nanga Parbat. Després de descansar caminarem de tornada a Fairy Meadows, on podrem dinar i disposarem de la resta del dia lliure. Sopar i nit en cabanes.

DIA 13.- Trek Fairy Meadows – Tato. Trasllat a Chilas – Naran
Després d’esmorzar, programa de trekking a la regió de Tato (2 hores de caminada) i posterior trasllat a Naran (5 hores de viatge via el Pas Babusar). En el camí ens aturarem a la ciutat de Chilas per veure les antigues inscripcions budistes. Les llegendes diuen que aquestes inscripcions van ser tallades pels pelegrins en el seu camí cap a i des de la Xina. Allotjament al motel local de Naran.

DIA 14.- Naran – Taxila – Islamabad
Esmorzar i trasllat a Islamabad a través de Taxila (6-7 hores en cotxe). A Taxila, visitarem el museu local i els llocs de Ghandhara de 2000 anys d’antiguitat, que ens remunten als temps de Buda, Alejandro, Asoka, i per descomptat, l’emperador Kanishka, les empremtes del qual han sobreviscut fins els nostres dies. A l’arribada a Islamabad, trasllat i nit a l’hotel.

DIA 15.- Islamabad
Esmorzar a l’hotel. Trobada amb el guia al matí i començament de la visita guiada per la capital. La ciutat va ser fundada el 1960 i va reemplaçar a la capital, que era a Karachi. En aquesta ciutat es troben diversos llocs d’importància, incloent la Mesquita Faisal, una de les mesquites més grans del sud d’Àsia i la quarta més gran de món. Altres llocs d’interès són el Monument Nacional del Pakistan i la Plaça de la democràcia, durant el recorregut per la ciutat podràs veure’ls tots. Tornada a l’hotel per la tarda. Nit en hotel.

DIA 16.- Vol Islamabad / Ciutat d’origen
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a la sortida del vol cap a la teva ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 16 persones 2.675 €
En base a grup de 8 a 11 persones 2.895 €
En base a grup de 6 a 7 persones 3.205 €
Suplement Habitació Individual 430 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 345 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport .
Transport en vehicle privat amb aire condicionat durant tot el recorregut.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia acompanyant de parla hispana a Kirguistan i Pakistan.
Guia acompanyant de parla anglesa a Xina.
Entrades a museus i monuments descrits al programa.
Visites i excursions detallades a l’itinerari com a inclosos.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat de Xina (126 € aprox.).
Visat de Pakistan (35 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Taxes per a realitzar fotografies o gravar en vídeo a llocs històrics.
Honoraris de portejadors.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari