Àsia
Destinació
18 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquest viatge ens acosta, a través de 2 països de l’Àsia Central, a paisatges, cultura i arquitectura inèdits al llarg d’espectaculars paisatges de muntanya i deserts per on circulaven en la seva època les caravanes de la Ruta de la Seda. Començant en Urgench, visitarem les llegendàries ciutats-oasis de la Ruta de la Seda situades enmig del desert: Khiva, Bukhara i Samarcanda. Travessarem posteriorment la frontera uzbeka internant-nos en les terres nòmades del Kirguizistan i la serralada del Tien Shan, on podrem dormir en iurtes i conèixer bells paisatges com el llac Song Kul, el congost de Yety Oguz i el campament sota el pic Lenin.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 4 AGOST 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 AGO VOL BARCELONA / URGENCH A bord
05 AGO ARRIBADA A URGENCH – KHIVA E Hotel
06 AGO KHIVA – BUKHARA E Hotel
07 AGO BUKHARA E Hotel
08 AGO TREN BUKHARA – SAMARCANDA E Hotel
09 AGO SAMARCANDA E Hotel
10 AGO TREN SAMARCANDA – TASHKENT E Hotel
11 AGO TREN TASHKENT – KOKAND E Hotel
12 AGO KOKAND – RISHTAN – MARGUILAN – OSH E Hotel
13 AGO OSH – CAMPAMENT PIC LENIN E / D / S Iurta
14 AGO CAMPAMENT PIC LENIN – OSH E / D Hotel
15 AGO OSH – UZGEN – KAZARMAN E / S Casa local
16 AGO KAZARMAN – LLAC SON KUL E / D / S Iurta
17 AGO LLAC SON KUL – SKAZKA CANYON – KARAKOL E / D Hotel
18 AGO KARAKOL – YETY OGUZ – CHOLPON ATA (LAGO ISSYK-KUL) E Hotel
19 AGO CHOLPON ATA – TORRE DE BURANA – BISHKEK E Hotel
20 AGO BISHKEK E
21 AGO VOL BISHKEK / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

04 AGO | Vol Barcelona / Urgench
Sortida en el vol amb destinació Urgench, amb connexió intermèdia a Istanbul. Nit a bord.

05 AGO | Arribada a Urgench – Khiva
Arribada al matí a Urgench i trasllat a Khiva.
Khiva, és una preciosa ciutat-oasi, el centre històric del qual roman protegit entre elevades muralles de fang, material del qual estan també construïdes les seves cases. Després d’esmorzar a l’hotel, realitzem una excursió a través de Itchan Kala (el centre històric emmurallat de la ciutat), on veurem el conjunt de Pakhlavan Makhmud, la fortalesa Kunya Ark, la Madrasa i el minaret d’Islam Khodja, el palau Tash Khauli, la mesquita Juma, el minaret i les madrasas de Mukhammad Amin Khan i de Alakuli-khan.

06 AGO | Khiva – Bukhara
Trasllat per carretera a través del famós desert de Kyzyl-Kum al llarg del riu Amu-Darya. Dinar en ruta (no inclòs). Arribada a Bukhara i temps lliure per a descansar i visitar la zona cèntrica, amb els seus mercats i tallers.

07 AGO | Bukhara
Sortida per a visitar Bukhara. Ens centrarem en el mausoleu dels Samánidas, el sepulcre Chashma Ayub, la conjunta Bitlla-Jauz, l’antiga fortalesa Ark, el conjunt Poy Kalyan, la madrasa de Abdulaziz-Khan i la madrasa de Ulugbek. També visitarem el conjunt Lyabi Jauz, la madrasa Kukeldash, la madrasa de Nodir Divan Begui i les cúpules comercials.

08 AGO | Tren Bukhara – Samarcanda
Sortida als afores de la ciutat, per a visitar Sitora-i Mohi Hosa, la residència d’estiu de l’emir de Bukhara (segle XIX-XX) i la necròpoli del xeic sufí Bahaaddin Nakshbandi. En acabar, tornada a Bukhara, i trasllat a l’estació de tren, per a continuar la nostra ruta al tren d’alta velocitat (Afrosiab) amb destinació Samarcanda (sortida a les 15:48h i arribada a les 17.25 aprox.). A l’arribada a Samarcanda, recepció en l’estació i trasllat a l’hotel.

09 AGO | Samarcanda
Samarcanda és una de les ciutats més antigues del món, considerada com la joia del desert i la Perla del Món Musulmà, antany capital de l’Imperi de Amir Temur i punt neuràlgic de la Ruta de la Seda durant segles. A causa de la seva situació estratègica, va rebre influència de cultures tan diverses com la persa, hindú, àrab i xinesa. En l’actualitat, el seu gairebé mig milió d’habitants conviuen amb la influència d’aquell antic mosaic cultural i religiós. Avui visitarem els següents llocs: la Plaça del Registán, la més famosa d’Àsia Central, amb les marasses de Ulugbek, Sher-Dor, i Tilla-Kari; el mausoleu de Gur-e Amir, sepulcre dels Timúrides; la mesquita Bibi-Khanim; el conjunt arquitectònic Shahi-Zinda; i l’observatori de Ulugbek.

10 AGO | Tren Samarcanda – Tashkent
Sortida al tren d’alta velocitat Afrosiab, amb destinació Tashkent (Sortida a les 06:11h i arribada a les 08.22 aprox.). Recepció en l’estació i trasllat a l’hotel. Sortida posterior per a visitar Tashkent, la influència de la qual durant els temps en què va formar part de la Unió Soviètica, ha deixat poca història en peus i moltes places d’estil imperial, amples avingudes i modernes mesquites. Passarem per la plaça Khast-Imam, visitarem la marassa de Barak-khan, el mausoleu de Kaffal-ash-Shashi, la marassa Kukeldash i el mercat més antic de Tashkent – Chorsu. Després de dinar realitzem la visita del museu de les arts aplicades, la plaça de la Independència i el parc de Amir Timur.

11 AGO | Tren Tashkent – Kokand
Sortida al tren d’alta velocitat Afrosiab, amb destinació Kokand (Sortida a les 07:55h i arribada a les 12.06 aprox.). A l’arribada, visitarem el palau de Khudoyar Khan, el mausoleu de Madari Khan i la mesquita de Jami.

12 AGO | Kokand – Rishtan – Marguilan – Osh
Trasllat a Rishtan i visita dels tallers de ceràmica. Continuació cap a Marguilan, en plena vall de Fergana, on visitem la famosa fàbrica de seda Yodgorlik i el mercat oriental. Visita del mercat local i la marassa de Said Akhmad-khodha, en les cel·les de la qual els artesans confeccionen les catifes. Trasllat per carretera fins a la frontera uzbeka, en el lloc de control Dustlik, on realitzarem les formalitats necessàries per a endinsar-nos a Kirguizistan, terra de nòmades i muntanyes. Arribada a Osh i visita nocturna dels voltants de la ciutat: la muntanya sagrada Sulaiman-Too i passeig per la plaça central de la ciutat.

13 AGO | Osh – Campament de iurtes sota el Pic Lenin
Trasllat per la zona del Gran Pamir fins al campament de iurtes “Prado de Edelweiss” (3.600m). Arribada al campament i allotjament. Senderisme fins al prat Lukovaya (3.800m). Rebrem una classe de cuina sobre la preparació de plats nacionals. Sopar i nit en iurtes, en el campament “Prado de Edelweiss”.

14 AGO | Campament de iurtes – Osh
Passeig pels llacs i la vall del riu Achik-Tash. Passeig cap a les iurtes dels habitants locals i temps per a conèixer la vida quotidiana i tradicions dels nòmades kirguises. Dinar i degustació del kumís (beguda làctia). Posterior trasllat a Osh a través de la famosa vall de Alay i els passos de muntanya de Taldik i Chirchik.

15 AGO | Osh – Uzgen – Kazarman
Trasllat a la ciutat d’Uzgen, que va ser fundada fins i tot abans que la Gran Ruta de la Seda comencés a funcionar plenament. Durant el famós període dels Qarakhànides en els segles IX-XII, aquest lloc va ser la segona capital d’aquesta dinastia. Visita del complex arquitectònic amb el seu antic minaret (segle XII) i el mausoleu (segles XI-XII). Continuació de la ruta a través de dos passos d’alta muntanya: Toguz-Toro (2.800m) i Kaldama (3.060m). Arribada al poble de Kazarman i nit a casa d’hostes. Sopar i allotjament en Kazarman.

16 AGO | Kazarman – Llac Song Kul
La carretera que utilitzarem avui serpenteja per un congost de muntanya d’increïble bellesa al llarg del cabalós riu Narin. Dinar tipus pícnic en ruta. Encreuament del pas Moldo-Ashu (3.201m) i parada per a realitzar fotografies en el punt més alt del pas, que ofereix unes vistes panoràmiques úniques. Trasllat a un dels llacs més bonics a gran altitud, el famós Llac Song Kul (3.016m), conegut per les seves tradicionals pastures d’estiu i prats alpins. Aquí els viatgers podran conèixer més sobre la manera de vida nòmada dels pobles originals de Kirguizistan. Sopar i allotjament en campament de iurtes, en el llac Són Kul.

17 AGO | Llac Song Kul – Canó Skazka – Karakol
Trasllat per la riba sud del llac Issyk-Kul i parada prop del Canó Skazka (el nom del qual significa “la Història Fantàstica”). El congost està format d’argila petrificada de múltiples colors, minerals pintorescos i roques. A continuació, trasllat a l’assentament de Bokonbaevo, els habitants del qual són famosos per la cria d’ocells de rampinya, com veurem en una demostració de falconeria. Trasllat a Karakol.

18 AGO | Karakol – Congost Yety Oguz – Cholpon Ata
Trasllat a la gola de Yety Oguz (25 km) que en idioma local significa “Set Toros”. Aquest pintoresc canó és conegut per aquest nom degut a les seves formacions de sorra vermellosa cobertes de boscos de coníferes del Tien Shan. Es poden veure els famosos penya-segats “Cor Partit” i “Set Toros”. A Karakol passarem pel museu de Nikolai M. Przhevalsky, gran viatger i geògraf que va explorar deserts i serralades d’Àsia Central, travessant rutes que a la fi del segle XIX encara ningú coneixia. A continuació visitarem la Mesquita Dungana, construcció singular d’estil xinès, però que serveix per a fins de culte musulmà, a més de la vella Església Ortodoxa Russa, feta de fusta sense un només clau. Continuarem vorejant el llac Issyk Kul i realitzarem una visita al Museu de petroglifs a l’aire lliure (segles VII a. C. – VI d. C.), situat prop de Cholpon Ata, on ens allotjarem.

19 AGO | Cholpon Ata – Torre de Burana – Bishkek
Sortida cap a la ciutat de Bishkek, visitant en ruta la Torre de Burana, situada en la rodalia de Tokmok. Aquest almenar, juntament amb les restes d’un castell i tres mausoleus, és tot el que queda de l’antiga ciutat de Balasagún, una de les capitals de la Dinastia Qarakhànida que va existir en els segles IX-XII. Observarem la torre des de l’exterior i visitarem el museu. Després de finalitzar la visita, continuació fins a Bishkek per a fer un petit recorregut per la ciutat. Farem un volt per la Plaça Ala Too per a observar el canvi de la Guàrdia d’Honor (si està disponible) i visitarem els monuments a Lenin i a la Llibertat.

20 AGO | Bishkek
Dia lliure a Bishkek. És possible visitar el monument a Mannàs, l’heroi èpic més important del poble kirguís, la Plaça Central, el Parc de Robles, la Casa del Parlament, la Filharmònica o la Mesquita Central. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada.

21 AGO | Vol Bishkek / Barcelona
Embarcament de matinada en el vol amb destinació Barcelona, connexió intermèdia a Istanbul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 13 a 15 persones 2.580 €
En base a grup de 10 a 12 persones 2.695 €
En base a grup de 7 a 9 persones 2.795 €
Suplement grup de 4 a 6 persones 185 €
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 310 €
Taxes Aèries (Aprox.) 305 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en minivan o minibús con A/C segons itinerari.
Trajectes en tren d’alta velocitat “Afrosiab”: Bukhara – Samarcanda – Tashkent – Kokand.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia acompanyant de parla hispana durant tota la ruta.
Entrades als principals monuments i museus descrits al programa.
Permisos per visitar les zones naturals protegides i les zones frontereres a Kirguistan.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Test PCR si fos necessari.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari