Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquest viatge ens acosta, a través de 2 països de l’Àsia Central, a paisatges, cultura i arquitectura inèdits al llarg d’espectaculars paisatges de muntanya i deserts per on circulaven en la seva època les caravanes de la Ruta de la Seda.

Començant en Bishkek i acabant a Tashkent, la ruta surt de la capital del Kirguistan i s’endinsa en la serralada del Tien Shan, on podem viure la màgia dels basars, dormir en iurtes amb els nòmades al Llac Song Kul i contemplar segles de història en el remot caravanserai de Tash Rabat. Creuem posteriorment la frontera uzbeka internant-nos en la fèrtil vall de Fergana, visitant finalment les ciutats-oasi de la ruta de la Seda enmig del desert: Khiva, Bukhara i Samarcanda.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
05 AGO VOL BARCELONA / BISHKEK A bord
06 AGO ARRIBADA A BISHKEK E Hotel
07 AGO BISHKEK – TORRE DE BURANA – SONG KUL E / S Iurta
08 AGO SONG KUL E / D / S Iurta
09 AGO SONG KUL – NARYN – TASH RABAT E / S Iurta
10 AGO TASH RABAT – KAZARMAN E / D / S Guesthouse
11 AGO KAZARMAN – UZGEN – OSH E Hotel
12 AGO OSH – MARGUILAN – FERGANA E Hotel
13 AGO FERGANA – RISHTAN – KOKAND – TASHKENT E Hotel
14 AGO VOL TASHKENT / URGENCH. TRASLLAT A KHIVA E Hotel
15 AGO KHIVA E Hotel
16 AGO TREN KHIVA – BUKHARA E Hotel
17 AGO BUKHARA E Hotel
18 AGO BUKHARA – SHAKHRISABZ – SAMARCANDA E Hotel
19 AGO SAMARCANDA E Hotel
20 AGO TREN SAMARCANDA – TASHKENT E Hotel
21 AGO VOL TASHKENT / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

05 AGO.- Vol Barcelona / Bishkek
Sortida en vol regular amb destinació Bishkek amb connexió intermèdia. Nit a bord.

06 AGO.- Arribada a Bishkek
Arribada a l’aeroport de Bishkek a l’hora prevista. Trobada amb el guia i trasllat a l’hotel. Posteriorment realitzem una visita panoràmica de la capital del Kirguistan: la Plaça central, el Parc de Roures, la Filharmònica i alguna visita addicional si tenim temps.

07 AGO.- Bishkek – Torre de Burana – Llac Song Kul
A les 08:30 trobada de el grup al vestíbul de l’hotel i sortida.
Sortida en direcció a Song Kul i pel camí visitem la Torre de Burana – monument arquitectònic i arqueològic (segles X-XI). Trasllat per la costa de sud del llac Issyk-Kul fins a Son Kul (3.016 m), un dels més bonics i pintorescs llacs de país. El llac se situa a una alçada de 3.050 metres sobre el nivell de la mar, envoltat completament per un circ de muntanyes de 3.500 metres d’altura, el que el converteix en un dels pocs llacs del món sense sortida d’aigua natural; es buida filtrant-se en el terreny. La zona es visita només en l’època de l’estiu quan els ports de muntanya estan oberts per al vehicle.

08 AGO.- Song Kul. Excursions opcionals
Esmorzar al campament. Avui és un dia per relaxar-nos en aquest autèntic paradís o bé per realitzar diferents activitats. El llac atreu nòmades pels seus prats alpins i és un lloc impressionant on es poden fer passejades a cavall (opcional, no inclòs) o senderisme, visitant iurtes de nòmades i coneixent millor la cultura i tradicions kirguís.

09 AGO.- Song Kul – Naryn -Koshoy Korgon – Tash Rabat
Després de prendre un suculent esmorzar i acomiadar-nos de la família de nòmades que ens ha acollit durant les últimes 2 nits, seguim la ruta d’avui passant per uns llocs molt pintorescos del Tian-Shan Central. Creuarem per la localitat de Naryn, visitant la seva peculiar Mesquita Central. En total fem 300 km amb cotxe. Finalment arribem a Tash Rabat i ens allotgem en un campament de iurtes. Visita del caravanserai de Tash-Rabat, monument arquitectònic de l’alta edat mitjana, on pernoctaven les caravanes que feien el pas de muntanya de Torugart, entre Kirguistan i la Xina. Sopar i nit en iurtes.

10 AGO.- Tash Rabat – Kazarman
Esmorzar al campament de iurtes a la banda del Caravanserai de Tash Rabat. Trasllat per carretera i pistes de terra a el poble de Kazarman, a través dels passos de Kurtk i Kara-Koo (2625 m), que ens proporcionen vistes espectaculars a l’àrid paisatge del Kirguistan Central. Pel camí pararem a dinar. A l’arribada a Kazarman, allotjament en cases de famílies locals i tarda lliure per descobrir la vida local.

11 AGO.- Kazarman – Uzgen – Osh
Esmorzar i sortida cap a la ciutat d’Osh a través d’una pista de terra que puja i baixa els ports a més de 3.000 metres de les diferents serres de muntanyes desèrtiques que travessarem, en un camí amb paisatges espectaculars. Pel camí aprofitarem per fer una visita a la ciutat de Uzgen, particularment a la torre de Uzgen, els seus mausoleus i el Mercat central. Continuem el recorregut cap a Osh, on arribarem a mitja tarda.

12 AGO.- Osh- Marguilan – Fergana
Esmorzar a l’hotel a Osh, molt a prop de la frontera de l’Uzbekistan. A les 09:00 trobada de el grup al vestíbul de l’hotel i sortida d’excursió per Osh: descobrim la muntanya de Sulaiman-Too i el museu per posteriorment visitar a el famós basar de Osh. Trasllat per carretera fins a la frontera i formalitats necessàries per a endinsar-nos a Uzbekistan, deixant enrere la terra de les muntanyes i endinsant-nos en el regne de les ciutats-oasi de desert. Trasllat a Marguilan, a la vall de Fergana, on visitem la famosa fàbrica de seda Yodgorlik i el mercat oriental. Visita del mercat local i la madrassa de Said Akhmad-khodha, a les cel·les de qual els artesans treballen a les catifes. Trasllat a Fergana.

13 AGO.- Fergana – Rishtan – Kokand – Tashkent
Esmorzar a l’hotel i prosseguim amb la nostra ruta a través del fèrtil vall de Fergana, tan disputat durant segles, ja que constitueix un oasi de fertilitat entre muntanyes i deserts. Trasllat a Rishtan, on aprofitem per visitar els tallers de ceràmica, tan importants al país de les cúpules blaves. Seguim després per carretera fins Kokand per visitar el palau de Khudoyar Khan, el mausoleu de Madari Khan i la mesquita de Jami. Finalment, trasllat fins a Tashkent. Arribada a última hora del dia.

14 AGO.- Vol Tashkent / Urgench. Trasllat a Khiva
Esmorzar a l’hotel de la capital de l’Uzbekistan i sortida posterior per visitar aquesta ciutat, la influència durant els temps en què va formar part de la Unió Soviètica ha deixat poca història en peu i moltes places d’estil imperial, amples avingudes i modernes mesquites. Passarem per la plaça Khast-Imam, visitarem la madrassa de Barak-khan, el mausoleu de Kaffal-ash-Shashi, la madrassa Kukeldash i el mercat més antic de Tashkent – Chorsu. Després de dinar realitzem la visita del museu de les arts aplicades, la plaça de la Independència i el parc d’Amir Timur. Trasllat a l’aeroport i vol a Urgench. Després de l’arribada trasllat a Khiva (30 km), on arribem a última hora del dia.

15 AGO.- Khiva
Khiva és un dels pobles més-oasi el centre històric roman protegit entre elevades muralles de fang, material amb el que estan també construïdes les seves cases. Després del esmorzar a l’hotel realitzem una excursió a través del centre històric de Khiva, on veiem el conjunt de Pakhlavan Makhmud, la fortalesa Kunya Ark, la Madrassa i el minaret d’Islam Khodja, el palau Tash Khauli, la mesquita Juma, el minaret i les madrasses de Mukhammad Amin Khan i de Alakuli-khan.

16 AGO.- Khiva – Bukhara
Esmorzem a l’hotel i sortida amb tren (8:45-14:48) cap a Bukhara. A l’arribada, temps lliure per descansar i visita de la zona cèntrica, els seus mercats i tallers. Nit a l’hotel a Bukhara.

17 AGO.- Bukhara
Esmorzar a l’hotel i sortida per visitar Bukhara. Ens centrarem en el mausoleu dels Samànides, el sepulcre Chashma Ayub, el conjunt Bolo-Jauz, l’antiga fortalesa Ark, el conjunt Poy Kalyan, la madrassa d’Abdulaziz-Khan i la madrassa de Ulugbek durant el matí, tots ells. Després de dinar continuarem amb la visita del conjunt Lyabi Jauz, la madrassa Kukeldash, la madrassa de Nodir Divan Begui i les cúpules comercials.

18 AGO.- Bukhara – Shakhrisabz – Samarkand
Esmorzar i trasllat a Samarkand a través de Shakhrisabz. Tots els monuments d’aquesta localitat estan relacionats amb el gran Amir Timur i la seva família. Visitarem el conjunt Dorus Siadat (lloc del poder), així com el conjunt de monuments que abans estaven emmurallats i pertanyien a la Madrassa Dorut-Tilavat, el nom de la qual es tradueix com ‘La casa de la contemplació’. També visitarem la mesquita de divendres Kok-Gumbaz, que significa “la cúpula blava”, així com el palau de Ak Saray. Seguim per carretera fins a Samarkand.

19 AGO.- Samarkand
Samarkand és una de les ciutats més antigues del món, considerada com la joia de el desert i la Perla del Món Musulmà, antany capital de l’Imperi d’Amir Temur i punt neuràlgic de la Ruta de la Seda durant segles. A causa de la seva situació estratègica, va rebre influència de cultures tan diverses com la persa, hindú, àrab i xinesa. En l’actualitat, el seu gairebé mig milió d’habitants conviuen amb la influència d’aquell antic mosaic cultural i religiós. Avui visitarem, després d’esmorzar, els següents llocs: la plaça més famosa d’Àsia Central – el Registan, amb les madrasses de Ulugbek, Sher-Dor, i Tilla-Kari; el mausoleu de Gur-i Amir, sepulcre dels Timúridas; la mesquita Bibi-Khanim, el conjunt arquitectònic Shahi-Zinda i l’observatori de Ulugbek.

20 AGO.- Samarkand – Tashkent
Avui després de l’esmorzar a l’hotel sortim a explorar altres llocs de la ciutat de Samarkand. Concretament visitarem el mausoleu de el Sant Daniel, el museu “Afrosiab”, la mesquita Khazrat Khizr i ens perdrem pel mercat oriental de Siab. Després de dinar trasllat a l’estació de tren per agafar el tren de tipus Talgo ‘Afrosiab’ amb destinació a Tashkent (17:00-19:10). Després de l’arribada a l’estació, temps lliure a Tashkent per al sopar i posterior trasllat a l’aeroport.

21 AGO.- Vol Tashkent / Barcelona
Sortida passada la mitjanit en vol regular cap a Barcelona, ​​amb connexió intermèdia. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 15 persones 2.385 €
En base a grup de 6 a 11 persones 2.495 €
Suplement Habitació Individual 295 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 310 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Tashkent / Urgench.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Bitllet de tren Khiva – Bukhara, en classe turista.
Bitllet de tren Talgo “Afrosiab” en el trajecte Samarcanda – Tashkent, en classe turista.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia acompanyant de parla hispana durant tota la ruta.
Entrades a monuments i museus a visitar.
Visites i excursions detallades com a incloses.
Permisos per a visitar les zones naturals protegides i les zones frontereres a Kirguistan.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visats.
Visites i excursions no especificades com a incloses.
Entrades als llocs no especificats.
Propines i extres personals.
Taxes per a realitzar fotografies o gravar en vídeo en llocs històrics.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari