Àsia, Pròxim Orient
Destinació
9 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
No Inclosos
Vuelos

La nostra ruta ens introdueix en el cor de la regió kurda, en el sud-est de Turquia, mostrant-nos una riquesa cultural i natural poc explorada. El Kurdistan Turc destaca pels seus monuments cristians medievals, neolítics, romans o hel·lenístics, mentre que a la regió muntanyenca de Van descobrirem la monumentalitat otomana i la influència armènia al poble kurd.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A ESTAMBUL. VOL A GAZIANTEP Hotel
2 GAZIANTEP – SANLIURFA E Hotel
3 SANLIURFA – NEMRUT E Hotel
4 NEMRUT – DIYARBAKIR E Hotel
5 DIYARBAKIR – MARDIN E Hotel
6 MARDIN – MIDYAT E Hotel
7 MIDYAT – HASANKEYF – TATVAN E Hotel
8 TATVAN – AKDAMAR – VAN E Hotel
9 VAN. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

27 MAR | Arribada a Istanbul. Vol a Gaziantep
Arribada a Istanbul per part del viatger i enllaç amb el vol a Gaziantep (vols no inclosos). Trasllat a l’hotel i allotjament.

28 MAR | Gaziantep – Sanliurfa
Visita de la ciutat antiga i del Museu del Mosaic de Gaziantep, on s’alberga una de les col·leccions més extraordinàries de mosaics de Turquia, reubicat des del lloc pròxim de Zeugma abans que la zona fos inundada per la construcció de la presa de Birecik. Els mosaics, que daten dels segles II i III a. C., són testimoniatge de la riquesa històrica de la regió en l’època romana i bizantina.
Trasllat a Urfa a través de la ciutat submergida de Halfeti (excursió amb vaixell per l’Eufrates). En arribar a Urfa visita de Gobekli Tepe, una de les excavacions arqueològiques més importants relatives al primer neolític de la humanitat, sent essencial per a la comprensió de la història primerenca de l’home. Aquí es troben les restes de les primeres estructures religioses construïdes per l’home. Amb prop de 11.000 – 13.000 anys d’antiguitat antecedeix amb molt la ceràmica i l’escriptura. Després de la visita, retorn a Urfa i allotjament.

29 MAR | Sanliurfa – Nemrut
Després del desdejuni visitarem les Piscines Sagrades d’Abraham i la cova on, segons la tradició, va néixer el profeta Abraham. Visita del basar i del jaciment arqueològic de Urfa per a després sortir cap a la Muntanya Nemrut. En Adiyaman visitarem la ciutat antiga de Perge, el pont romà de Cendere i el cementiri de Karakus, on les dones de la cort real eren enterrades. Nit en Adiyaman.

30 MAR | Nemrut – Diyarbakir
Sortida cap a Diyarbakir, un dels assentaments més antics del món, amb 5000 anys d’antiguitat. La seva famosa muralla va ser inicialment construïda pels romans amb enormes blocs de basalt negre i és, després de la Gran Muralla Xinesa, el mur defensiu continu més llarg del món. Visitarem llocs com la Gran Mesquita de Ulu Cami (Mar Thoma Church), l’església de Maria i el pont de 10 arcs. Nit en Diyarbakir.

31 MAR | Diyarbakir – Mardin
Sortida en direcció a Mardin, situat en un alt pujol amb vista a les planes del sud de Turquia. Visita de la Madrasa Kasimiya i del Monestir del Safrà, centre del Patriarcat Ortodox Sirià, encara en actiu, que ha estat un lloc sagrat durant milers d’anys. Tarda lliure per a conèixer l’ambient de la ciutat. Nit en Mardin.

01 ABR | Mardin – Midyat
Trasllat a Midyat, a la regió de Turabdin, on visitem les esglésies de Mor Gabriel i Mor Yakup Menyemana. Nit en Midyat.

02 ABR | Midyat – Hasankeyf – Tatvan
Sortida al matí en direcció a Tatvan. Realitzarem una parada en Hasankeyf, la ciutat submergida després de la inundació d’una presa situada en el riu Tigris. Des d’aquí continuem cap a Tatvan a través de Batman. Visitarem les tombes dels reis de la Dinastia Selyúcida en Ahlat i tornarem a Tatvan. Nit en hotel.

03 ABR | Tatvan – Akdamar – Van
Avui sortirem d’hora cap a Akdamar per a visitar l’Església Armènia de la Santa Cruz (o Sourp Khach). A l’arribada a Van visitarem el gat especial que té dos ulls de diferent color. Acabem el dia amb una visita a la Ciutadella de Van per a veure la posta de sol sobre el llac homònim.

04 ABR | Van. Trasllat a l’aeroport
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.660 €
Suplement Habitació Individual 225 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle amb A/C i conductor de parla anglesa.
Guia local de parla hispana per a grups a partir de 8 persones.
Allotjament en hotels 3/4* en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals ni domèstics.
Visats (gratuït actualment).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades a llocs arqueològics i museus.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari