Àsia
Destinació
15 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Aquest itinerari recorre algunes de les regions remotes del nord de Laos, combinant la navegació fluvial amb algunes caminades. En Luang Prabang i Vientiane ens retrobem amb el segle XXI. Continuem amb avió al llunyà sud, en la zona de les 4000 illes, on el riu Mekong fa una pausa en el seu llarg camí des de l’alt de l’Himàlaia. En aquest punt el riu es divideix en diferents branques, formant petites illes plenes de vegetació i donant lloc a precioses cascades.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / LUANG PRABANG A bord
2 ARRIBADA A LUANG PRABANG Hotel
3 LUANG PRABANG – OUDOMXAY – PARC DE NAM KAT E Resort
4 PARC DE NAM KAT – MUANG LA – MUANG KHOUA E Alberg
5 MUANG KHOUA – MUANG NGOI – NONG KHIEW – LUANG PRABANG E / D Hotel
6 LUANG PRABANG E Hotel
7 LUANG PRABANG E Hotel
8 LUANG PRABANG – VANG VIENG E Hotel
9 VANG VIENG – VIENTIANE E Hotel
10 VIENTIANE. VISITES E Hotel
11 VOL VIENTIANE / PAKSE – KHONG ISLAND E Hotel
12 KHONG ISLAND: 4000 ILLES i KHONE PHAPHENG E Hotel
13 KHONG ISLAND – PLATEAU DES BAULOVENTS – PAKSE E Hotel
14 PAKSE – CRUAMENT FRONTERA TAILÀNDIA – UBON RATCHATHANI. VOLS DE TORNADA VIA BANGKOK E A bord
15 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Luang Prabang
Presentació en l’aeroport a l’hora acordada i sortida en vol amb destinació a Luang Prabang (connexions intermèdies). Nit a bord.

Dia 02 | Arribada a Luang Prabang
Arribada a Luang Prabang, control de visats i trasllat a l’hotel. Temps lliure.
L’antiga capital real de Laos – el nom de la qual significa “capital del Buda d’or fi” -, és una petita ciutat, tranquil·la i agradable, situada en la confluència del riu Mekong amb el Nam Khane. Construïda totalment de fusta, va ser destruïda per incendis i robatoris i reconstruïda amb estructura i materials similars per a mantenir el seu particular encant. La seva població (prop de 70.000 habitants) és amable i acollidora.

Dia 03 | Luang Prabang – Oudomxay – Parc Natural de Nam Kat
Esmorzar i trasllat per carretera a Oudomxay. Breu parada en l’encreuament de Pak Mong. Continuació cap a Oudomxay i arribada a l’àrea forestal protegida de Nam Kat. Instal·lació a l’hotel. Temps lliure per a dinar. A la tarda, trasllat en vehicle a la reserva durant uns 5 km fins a l’inici del trekking. Pujarem per un camí de muntanya estret i en alguns trams bastant empinat, creuarem almenys 8 ponts penjants i arribarem fins a la cascada de Nam Kat on disposarem de temps per a prendre un bany en les seves fresques aigües. Després de 30 minuts de baixada, també per una sendera de muntanya, arribarem on ens estarà esperant el vehicle per a portar-nos de tornada a l’hotel. Abans del sopar, prendrem les bicicletes del propi hotel per a recórrer una bonica sendera entre camps fruiters, arrossars i bosc.

Dia 04 | Parc de Nam Kat – Muang La – Muang Khoua (126 km)
Esmorzar i temps per a gaudir del paisatge que ens envolta. A l’hora acordada sortida cap a la localitat de Muang La. Breu parada per a veure el petit mercat local. Continuació fins a Pakmuanoi. Temps lliure per a dinar. Creuarem el pont penjant i pujarem la muntanya fins al poblat de la minoria ètnica Akha de Baan Hui Pot. Acabada la visita, descendirem i ens traslladarem amb cotxe uns 15 quilòmetres entrant a la província de Pongsali per a visitar el poblat de Lao Li. Acabada la visita continuarem amb cotxe a Muang Khoua.

Dia 05 | Muang Khoua – Muang Ngoi – Nong Khiew – Luang Prabang
Esmorzar a primera hora i i sortida en un «slow boat» per a descendir pel riu Nam Ou fins a Muang Ngoi, travessant un dels paisatges més bonics de Laos. En el trajecte ens detindrem per a visitar els poblats Hat Deng (ètnia Kmu) i Pak Luang (ètnies Kmu i Lao).
Els tres últims quilòmetres abans d’arribar a Muang Ngoi, el riu s’estreny formant una bella gola. Arribada a Muang Ngoi i temps lliure per a dinar. Deixem Muang Ngoi i la seva atmosfera de tranquil·litat per a descendir navegant pel Nam Ou direcció Luang Prabang, fins a Nong Kiaw. En el trajecte hi ha algun ràpid que posa a prova l’habilitat dels barquers que ens acompanyen. A partir de Nong Kiaw, trajecte en vehicle per carretera fins a Luang Prabang.

Dia 06 | Luang Prabang
Jornada dedicada a visitar els principals temples de la ciutat.
Iniciem les visites pel Wat Xiengthong, probablement el temple més bonic de la ciutat. Continuem amb la visita al Wat Sibounheuang, Wat Sop Sickharam, Wat Sene, Wat Sensoukaram, Wat Haw Pha Bang i Wat Mai. Temps lliure per a dinar. A la tarda visita a Wat Wisunarat i Wat Aham, ascens a la Muntanya Phousy, per a veure la posta de sol amb vista del riu, el palau i la ciutat. Descens i per a acabar el dia, visita de l’acolorit mercat nocturn.

Dia 07 | Luang Prabang. Coves de Pak Ou i Cascades de Kuangsi
Esmorzar i trasllat a l’embarcador per a prendre una barca i remuntar el Mekong fins a les coves de Pak Ou. En ruta visitarem alguns poblats de minories ètniques i una destil·leria local on es fabrica el popular “Lau Lao”, l’alcohol d’arròs. Continuació i arribada al punt en el qual el riu Mekong uneix les seves aigües amb les del Ou, justament és on es troben les coves de Pak Ou. Durant molts anys, els habitants de la regió han fet construir estàtues de Buda per a posar-les en les coves. Han arribat a albergar més de 800 encara que en l’actualitat, fruit del pillatge, només queden unes 600. Temps lliure per a dinar.
A la tarda trasllat per carretera fins a les cascades de Kuangsi, a 32 km. Arribada i descans per a gaudir d’aquest meravellós paisatge. La densa selva dels voltants de les cascades, està plena de senderes per a poder explorar caminant. Aquestes cascades cauen per formacions de pedra calcària de diversos nivells, creant gorgs blau turquesa, perfectes per a nedar en elles quan la calor és molt intens.

Dia 08 | Luang Prabang – Vang Vieng
Abans de la sortida del sol, els monjos dels diferents temples surten a recollir les ofrenes que els ofereixen els seus fidels. En alguns carrers es concentra un gran nombre de turistes i pot semblar un espectacle una miqueta especial. És recomanable dirigir-se a carrers poc transitats per a observar aquestes rutines diàries de forma més relaxada. Tornada a l’hotel i esmorzar. Sortida per carretera cap al sud del país, en direcció a Vang Vieng. Jornada de trajecte per carretera, passant un serral entre muntanyes fins a arribar a Vang Vieng.

Dia 09 | Vang Vieng – Vientiane
Comencem el dia amb un passeig amb llanxa de 40 minuts pel riu Namsong, per a gaudir del paisatge. Desembarcarem prop de la cova de Tham Chang per a visitar-la. Després de la visita, sortida en vehicle cap a Vientiane.

Dia 10 | Vientiane. Visites
Vientiane és actualment la capital política, econòmica i cultural de Laos. Està construïda en una de les ribes del riu Mekong i fa frontera amb Tailàndia. En les seves àmplies avingudes es barregen antigues mansions d’arquitectura colonial, cases de fusta construïdes sobre puntals típicament laosianes, edificis de ciment de l’època colonial francesa, temples i cases, o botigues construïdes a l’estil xinès i alguns edificis de tipus soviètic.
Dia de visites per la ciutat. Iniciem el recorregut visitant els temples de Wat Sisaket, Wat Phrakeo i els seus jardins, el Wat Thad Luang i acabarem en el Monument de la Victòria (Patou Xay). Temps lliure per a l’esmorzar i sortida en vehicle cap al Parc de Budha, situat a 26 km de Vientiane. Un parc amb més de 200 escultures variades dedicades al budisme i a l’hinduisme.

Dia 11 | Vol Vientiane / Pakse – Khong Island
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport i sortida en el vol a Pakse. Arribada i sortida cap al temple Wat Phou. La zona arqueològica de What Phou (literalment Temple de la Muntanya) va ser fundada en el segle V o VI el que significa que és anterior a Angkor Wat. El temple, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, és una de les obres mestres de l’arquitectura khmer i està situat en un paratge espectacular. Visita del temple i d’algunes construccions dels voltants. Tornada pel mateix camí en vehicle fins a la carretera principal per a continuar cap al sud.

Finalment arribarem a Khong Island, l’illa més gran i la porta d’entrada a les 4.000 illes. En aquest punt el Mekong es ramifica en una extensa àrea arribant als 14 quilòmetres d’ample. Això dóna lloc a les 4000 illes, un paisatge únic d’una gran bellesa.

Dia 12 | Khong Island: 4000 illes i Khone Phapheng
Esmorzar i sortida per a prendre una embarcació cap a l’illa de Done Khone (2 hrs de viatge). Arribada i vista de les cascades de Lippi, el corredor del diable, impressionant frontera natural que divideix Laos amb Cambodja. Visitarem l’antiga àrea colonial francesa on es troba l’única via de ferrocarril a Laos, de 6 km. Va ser construït en l’època colonial pels francesos (segle XIX) i posteriorment va quedar abandonat. Tornada al nostre vehicle per a dirigir-nos per carretera a l’última visita del dia, les cascades Khon Phapheng, les cataractes més grans del Sud-est Asiàtic, també dites les Niàgara d’Àsia.

Dia 13 | Khong Island – Plateau donis Baulovents – Pakse
Després d’esmorzar, sortida cap al nord amb destinació Pakse. Abans d’arribar a la ciutat, ens desviarem cap a la dreta per a recórrer el Plateau donis Baulovents, una rica regió coberta de plantacions de te i cafè, amb abundants minories ètniques i estètiques trencades com la de Tad Fan, les més alta del país. Continuació cap a Pakse. En ruta parada en les ruïnes de Ou Mong, situades en un entorn molt bella. Arribada a Pakse a la tarda.

Dia 14 | Pakse – Creuament frontera amb Tailàndia – Ubon Ratchathani. Vols de tornada
Esmorzar i sortida cap a la frontera amb Tailàndia. Tràmits de duana i trasllat fins a l’aeroport de Ubon Ratchathani. Embarcament en el vol amb destinació Bangkok. Arribada i connexió amb el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen. Nit a bord.

Dia 15 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 10 a 15 persones 2.570 € 2.730 €
En base a grup de 6 a 9 persones 2.750 € 2.890 €
Taxes Aèries (Aprox.) 380 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 420 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Vientiane / Pakse i Ubon Ratchathani / Bangkok.
Barques tradicionals a motor (slow boats) segons itinerari.
Trasllats segons itinerari.
Allotjament en hotels categoria turista o Guest House segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana durant tota la ruta a Laos.
Visites i excursions indicades a l’itinerari com a incloses.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Begudes i àpats no indicats com a inclosos.
Visat de Laos (35 USD).
Visites i excursions no mencionades com a incloses.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari