Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Laos va ser un cop el recés de pau del Sud-est Asiàtic i en gran part el país poc ha canviat. En aquest viatge navegarem pels afluents del Mekong, visitarem poblets enmig de la selva de les diferents ètnies que poblen el territori, veurem ruïnes pre-angkorianes i precioses ciutats amb marcada influència colonial francesa com Luang Prabang, així com bonics paisatges i cascades. Descobrirem l’afable i assossegat ritme de vida dels seus habitants, aliens a les presses del món occidental. Laos, sense cap dubte, segueix sent un bon sinònim de ‘pau’.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / BANGKOK A bord
2 ARRIBADA A BANGKOK. VOL A CHIANG RAI E Hotel
3 CHIANG RAI – HUAYXAI – MUANG SING E Hotel
4 MUANG SING – MINORIES ÈTNIQUES – LUANG NAMTHA E Hotel
5 LUANG NAMTHA – UDOMXAY – MUANG LA – MUANG KHUA E Hotel
6 MUANG KHUA – MUANG NGOY E Hotel
7 EXCURSIÓ A BAN NA E Hotel
8 MUANG NGOY – NONG KHIAW – PAK OU – LUANG PRABANG E Hotel
9 LUANG PRABANG. VISITES E Hotel
10 EXCURSIÓ POBLES I MINORIES ÈTNIQUES I CASCADA DE KUANG SI E Hotel
11 LUANG PRABANG. DIA LLIURE E Hotel
12 VOL LUANG PRABANG / PAKSE. RUÏNES WAT PHOU – DON KHONG E Hotel
13 EXCURSIÓ 4000 ILLES. CASCADA KHONE PAPHENG E Hotel
14 DONG KHONG – BOLAVEN PLATEAU – PAKSE E Hotel
15 PAKSE – UBON. VOL A BANGKOK. VOL DE TORNADA A BARCELONA E A bord
16 ARRIBADA  A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 1.- Vol Barcelona / Bangkok
Sortida en vol regular amb destinació Bangkok amb escala intermèdia. Nit a bord.

Dia 2.- Arribada a Bangkok. Vol Bangkok / Chiang Rai
Arribada a Bangkok i enllaç amb un vol domèstic a Chiang Rai. Assistència a l’aeroport, trasllat a l’hotel i resta del dia lliure en aquesta tranquil·la i bonica ciutat. Totes les nits hi ha mercat nocturn al centre.

Dia 3.- Chiang Rai – Huayxay – Muang Sing
Esmorzar a l’hotel. Trasllat en minibús fins al lloc fronterer de Chiang Khong (03 hores – amb assistència de parla anglès) i arribada a Laos. Creuem el riu Mekong a Huay Xai. Després dels tràmits a la frontera, recepció i benvinguda per part del guia i sortida per carretera de muntanya cap a Luang Namtha. En ruta visitarem alguns pobles de les minories així com Ban Namdee, poble de l’ètnia Lanten. A la tarda trasllat i arribada a Muangsing. Nit en hotel.

Dia 4.- Muang Sing – Pobles Minories Ètniques – Luang Namtha
Molt d’hora visitem el mercat local de Muang Sing i seguim amb curtes caminades per visitar poblets de les ètnies Yao i Akha així com un poble de l’ètnia Leu, amb la seva destil·leria d’alcohol de blat de moro. A la tarda, tornada a Luang Namtha i visites a pobles de l’ètnia Hmong i Lanten en ruta. Arribada a Luang Namtha i nit en hotel.

Dia 5.- Luang Namtha – Udomxay – Muang La – Muang Khua
Esmorzem i continuem per la carretera cap al sud a la província de Oudomxay, poblada també per diferents minories ètniques, en el mercat es pot veure el colorit d’aquests pobles mentre intercanvien productes locals entre ètnies de diferent procedència. Continuem amb una altra parada a Muang la, on fem una passejada a peu pel poble i gaudimr de les vistes panoràmiques del riu Nam Pak. Muang La està dominat pel temple de Pha Chiao Sing Kham, que alberga un Buda sagrat. Segons la història, aquest temple té centenars d’anys i és ara un lloc sagrat de pelegrinatge. Seguim finalment el trajecte per carretera fins Muang Khua, just al costat del riu Nam Ou, un afluent del Mekong per on navegarem en els pròxims dies.

Dia 6.- Muang Khua – Muang Ngoi
Després d’esmorzar embarcarem en una barca des Muang Khua. Baixarem el riu Nam Ou fins Muang Ngoy, accessible únicament des del riu i considerablement aïllat de la civilització. Encara que se li diu Muang (ciutat) Ngoy, en realitat es tracta d’un petit poble que està enterrat en l’espectacular paisatge de la vall de Nam Ou. El trajecte és espectacular, seguint la ziga-zaga del riu que discorre a través de la selva, albirant de tant en tant algun poblat local totalment aïllat amb prou feines algunes desenes de casetes de bambú, alguns d’ells amb formes de vida pràcticament tribals. Nit en hotel.

Dia 7.- Excursió per la vall de Ngoi
Avui després d’esmorzar farem una caminada amb l’objectiu de recórrer la vall de Ngoi. Travessarem els cultius d’arròs de la zona, veurem com els búfals i els vilatans hi treballen. Visitarem també la cova de Tham Kang, que va ser un refugi per a la gent durant la Guerra a l’any 73. Seguirem posteriorment per la vall fins arribar al poble de Ban Na, on tindrem temps per dinar i gaudir d’aquest racó perdut enmig de la selva. Tornarem i passarem la nit en hotel a Muang Ngoi.

Dia 8.- Muang Ngoi – Nong Khiaow – Pak Ou – Luang Prabang
Trasllat en vaixell pel Nam Ou River a Nong Khiaow i continuació per carretera fins a Luang Prabang. Pel camí pararem per pujar a un vaixell per visitar les coves sagrades de Pak Ou, en un penya-segat a la vora del Mekong. Les famoses coves de Pak Ou es troben en 25 km de Luang Prabang a la desembocadura de Nam Ou i es tracta de dues coves excavades per l’aigua subterrània al peu del penya-segat de pedra calcària. Dins trobarem figures de Budes d’estils i grandàries variades (però sobretot de peu, d’estil clàssic). Les cavitats inferiors, Tham Ting, estan obertes des del riu per una sèrie de passos que queden il·luminats per la llum del dia. Ens aturarem després en el poble de Ban Xang Hai, especialitzat en la destil·lació d’alcohol a partir de l’arròs. Arribada al final del dia a Luang Prabang i trasllat a l’hotel.

Dia 9.- Visites a Luang Prabang
Trobada amb el guia al l’hotel després d’haver esmorzat i inici de la visita guiada de la ciutat. Visitarem temples majestuosos com el Wat Visoun, Wat Mai, Wat Xieng Thong i Wat Praphoutahbat. Després passarem per l’antic Palau Reial, avui dia transformat en Museu Nacional. Seguirem després en vehicle per visitar Ban Sangkong, poblat on es fabrica paper. Després haurem de pujar 238 graons per poder arribar a la part alta del turó Phousi, on trobarem un preciós temple i des d’on s’obté la millor vista de Luang Prabang. Abans del trasllat final a l’hotel, passeig pel Mercat Nocturn. Nit a l’hotel.

Dia 10.- Excursió Pobles minories ètniques i Cascada de Kuang Si
Després d’esmorzar, agafarem un mini-bus (o minivan) per visitar la bonica cascada Kuangsi al bosc verd d’una Àrea Nacional de Conservació de la Biodiversitat. Pel camí ens aturarem en els pobles de Ban Na Oune, un poble Hmong, i el poble de Ban Tha Pane, un poble Khmu. A les cataractes, es pot nedar a les piscines fresques i cristal·lines i gaudir d’un passeig pel bosc. Tornem a Luang Prabang a la tarda, i visitarem Wat Siphouthabath, on es poden veure les petjades de Buda. Allotjament a l’hotel.

Dia 11.- Luang Prabang. Dia lliure.
Esmorzar a l’hotel. Avui et deixem el dia lliure perquè puguis gaudir al teu aire d’aquesta fantàstica ciutat, situada entre rius i amb una marcada influència colonial francesa. Luang Prabang és un lloc molt relaxant per passejar, perdre entre els seus temples i visitar els seus carrers comercials. Nit en hotel.

Dia 12.- Vol Luang Prabang / Pakse – Ruïnes Wat Phou – Don Khong
Després de l’esmorzar, traslladat a l’aeroport d’hora aquest matí per prendre un vol a Pakse. A l’arribada a Pakse, ens dirigirem a Champasak per visitar les fascinants ruïnes pre-Angkor Wat Phu, un dels temples més espectaculars del sud-est asiàtic. Tenim unes hores per explorar aquestes intrigants ruïnes Khmer, que s’alcen a la base de la muntanya Phu Kao. Continuarem el nostre viatge per carretera a la zona de les 4.000 illes, on tindrem la resta del dia per relaxar-nos al costat de l’aigua. Les 4.000 illes són una zona del riu Mekong on aquest circula per una plana i es divideix en múltiples ramals serpentejants, unint-se i separant-se per tot arreu, creant així multitud d’illes dins de la llera del riu. Nosaltres ens allotjarem a l’illa de Don Khong, la més gran de totes.

Dia 13.- Excursió 4.000 Illes. Cascada de Khone Papheng
Després d’un esmorzar d’hora al matí, explorem l’illa Don Khone. Aquí comencem per explorar el passat colonial francès a Ban Khone, on algunes antigues cases colonials segueixen en peu i es pot albirar el primer ferrocarril de Laos amb la seva pròpia locomotora. Continuem la nostra exploració de la zona de les 4000 illes en vaixell i visitem la bonica cascada Liphi, també coneguda com el Samphamith, que forma una frontera natural entre Laos i Cambodja. Tornem a Ban Nakasang i conduïm a la famosa cascada de Khone Phapeng- la cascada més gran al sud-est asiàtic. Passem la nit a l’illa de Don Khong.

Dia 14.- Don Khong – Bolaven Plateau – Pakse
Després d’un esmorzar d’hora, sortim per carretera cap a Pakse i pujada cap a la Meseta Bolaven, en l’alt Vall Mekong, coneguda per les seves fredes temperatures. Els rius flueixen en aquesta alta altiplà en totes direccions i després es submergeixen fora d’aquest exuberant bosc al llarg d’una sèrie d’espectaculars cataractes. Aquest viatge ens permetrà observar el cultiu d’aquesta zona ric en plantacions de cafè, te, cardamom, plàtans i altres cultius i habitada per la gent de la tribu Laven. Visitarem alguns poblats per la carretera. Abans d’arribar a la cascada de Tad Fane, visitarem les Cataractes Tad Yuang i Tad Fane, dues de les més altes, amb una gran caiguda. Arribada a Pakse i allotjament en hotel.

Dia 15.- Pakse – Ubon. Vol a Bangkok. Visites. Vol Bangkok / Barcelona
Al matí sortirem molt d’hora en direcció a Ubon per prendre un vol fins a Bangkok, arribant a mig matí. Tindrem tota la tarda per explorar Bangkok fins al capvespre, moment en què sortirem cap a l’aeroport internacional de Bangkok i sortida a la nit del vol de tornada en direcció a Barcelona, ​​amb escala intermèdia. Nit a bord.

Dia 16.- Arribada a Barcelona
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 14 a 16 persones 1.995 €
En base a grup de 11 a 13 persones 2.080 €
En base a grup de 8 a 10 persones 2.230 €
En base a grup de 5 a 7 persones 2.540 €
Suplement Habitació Individual 315 €
Habitació Compartida ** Garantida
Suplement Sortida 03 Agost 100 €
Taxes Aèries (Aprox.) 420 €
GRUP MÍNIM 5 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics segons programa.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Trasllat fins a la frontera amb Laos (creuament de la frontera sense transport, es pot llogar un tuc-tuc o caminar). Recollida pel guia al creuar la frontera.
Transport en vehicle privat pels trajectes per carretera.
Transport en barco-creuer regular des de Muang Khua fins a Nong Khiaw.
Guies locals de parla hispana a Laos i Tailàndia.
Entrades als llocs a visitar mencionats al programa.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

17 agost, 2015

Ha sido uno de los viajes más intensos que he hecho nunca. Ir conociendo los distintos pueblos de cada etnia navegando a lo largo del río es una aventura que hay que vivir. Es muy gratificante sentir lo bien que te tratan y ver las amplias sonrisas de la gente ante un extraño como somos nosotros.
Además todas estas experiencias transcurren mientras nos envuelven los preciosos paisajes de Laos…una maravilla

2 agost, 2016

Laos me ha parecido un país lleno de vida y vitalidad, con un carácter propio y diferenciado al de otros del sudeste asiático. El viaje es muy interesante porque se visitan bastantes pueblos a orillas del río Nam Ou, todos con sus pequeños rasgos propios, y también varios templos y mercados de la zona, que te ayudan a conocer el día a día de la gente de esta zona.
A nivel paisajístico es simplemente una maravilla, Laos es naturaleza y verde por todos lados…ríos, selva, cuevas, cascadas, islas…..

Deixar un comentari