Europa
Destinació
8 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Gaudirem d’una setmana a la Lapònia finlandesa, un dels millors llocs per a l’observació d’Aurores Boreals, allotjats en un confortable hotel situat al costat del bosc hivernal. Durant el dia gaudirem d’un excitant programa d’excursions i activitats pròpies de l’hivern: trineus de gossos, rens, moto i raquetes de neu … A la tarda, després d’una reparadora sauna, gaudirem dels atractius de Rovaniemi. De nit assistirem a un increïble festival de màgia i colors al cel, contemplant les anomenades ‘llums del nord’.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / HELSINKI / ROVANIEMI S Hotel
28 DES ROVANIEMI: OPCIONAL GRANJA DE RENS I EXCURSIÓ EN TRINEU. OBSERVACIÓ NOCTURNA E / S Hotel
29 DES ROVANIEMI: OPCIONAL GRANJA DE HUSKIES I SAFARI EN TRINEU. OBSERVACIÓ NOCTURNA E / S Hotel
30 DES ROVANIEMI: OPCIONAL EXCURSIÓ EN MOTO-NEU I PESCA EN EL GEL. OBSERVACIÓ NOCTURNA E / S Hotel
31 DES ROVANIEMI: OPCIONAL EXCURSIÓ EN RAQUETES DE NEU. OBSERVACIÓ NOCTURNA E / S Hotel
01 GEN ROVANIEMI: OPCIONAL EXCURSIÓ PANORÀMICA EN MOTO-NEU. OBSERVACIÓ NOCTURNA E / S Hotel
02 GEN ROVANIEMI: OPCIONAL SAFARI AMB RENS FINS AL POBLE DEL PARE NOEL E / S Hotel
03 GEN VOLS DE TORNADA A CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

27 DES.- Vol Ciutat d’origen / Hèlsinki / Rovaniemi
Embarcament en el vol amb destinació Rovaniemi (connexions intermèdies). Arribada a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

28 DES.- Rovaniemi: Opcional Visita d’una granja de rens i excursió en trineu (2,5 hrs). Observació nocturna
Esmorzar.
Opcional: Visita d’una granja de rens i excursió en trineu. Antigament, l’única forma de transport a l’hivern per a les persones de Lapònia era el trineu tirat per rens, fins i tot algunes vegades es formava una caravana de 25 – 30 rens. Experimentarem aquesta tradicional i tranquil·la forma de viatjar a través de paisatges nevats on l’únic so són els cascavells dels rens. Se servirà cafè. Trasllat a l’hotel en furgoneta. L’activitat té una durada prevista de 2 – 2,5 hores. Tornada a l’hotel i temps lliure per a la sauna finlandesa. Sopar i allotjament. Observació nocturna.

29 DES.- Rovaniemi: opcional Excursió granja huskies i safari en trineu (3 hrs). Observació nocturna
Esmorzar.
Opcional: Excursió a una granja de Huskies. A l’arribada ens estarà esperant el propietari, que ens explicarà sobre la vida i la cura d’aquests gossos nòrdics. Després d’una petita introducció sobre el maneig dels trineus, farem un safari (1 h). Per a dues persones hi haurà un trineu de quatre gossos i el conduiran per torns, llevat que desitgin només seure al trineu i gaudir del paisatge. Passarem a través dels boscos i llacs congelats gaudint de la tranquil·litat i els paisatges hivernals. Tornada a l’hotel i temps lliure. Sopar i allotjament. Observació nocturna.

30 DES.- Rovaniemi: opcional Excursió en moto de neu i pesca en el gel (4 hrs). Observació nocturna
Esmorzar.
Opcional: excursió en moto de neu i pesca en el gel. Trobada amb el nostre guia a la sala principal de l’hotel. Trasllat al centre d’activitats i després d’unes senzilles lliçons en el maneig dels vehicles, excursió amb motos de neu (2 persones per moto).
El camí que seguirem es dirigeix ​​cap al nord de Rovaniemi fins arribar a un remot llac gelat. Un cop al llac, cal fer un forat i provar sort amb la pesca. El resultat no importa, l’objectiu és envoltar-nos de l’exotisme de la natura àrtica. En acabar tornada a l’hotel. Tarda lliure, sopar i observació d’aurores.

31 DES.- Rovaniemi: opcional Excursió amb raquetes de neu (2 hrs). Observació nocturna
Esmorzar.
Opcional: Excursió amb raquetes de neu. Trasllat per recollir l’equip necessari i inici de la caminada. Després d’una breu introducció sobre aquest esport, farem un recorregut creuant uns camps gelats i acabarem entrant al bosc. Una part de l’itinerari és seguint el camí marcat per les petjades i neu aixafada, i un altre és per la profunda neu verge. L’activitat té una durada prevista de 2 hores. En acabar tornada a l’hotel i temps lliure per a la sauna finlandesa. Sopar de cap d’any i allotjament a l’hotel. Observació nocturna.

01 GEN.- Rovaniemi: opcional Excursió panoràmica amb moto de neu (2 hrs). Observació nocturna
Esmorzar.
Opcional: L’activitat opcional d’avui és un safari panoràmic en moto de neu en el qual anem a recórrer els voltants de Rovaniemi.
El camí que seguirem ens conduirà a través de rius gelats i boscos, gaudint d’un bell paisatge. Tornada a la base i trasllat a l’hotel. Temps lliure, sauna finlandesa a l’hotel sempre a disposició. Sopar i allotjament. Observació nocturna.

02 GEN.- Rovaniemi: Opcional Safari de Rens fins al poble del Pare Noel
Esmorzar.
Opcional: Safari en trineu tirat per rens al poble de Santa Claus. Sortida de la granja de rens, travessant les senderes del bosc nevat. Al poble, temps lliure per a reunir-te amb el Pare Noel i enviar postals des de la seva oficina, principal de correus i comprar records. Obtenció del permís de conduir de ren i un diploma per Creuar el Cercle Polar Àrtic. Els trasllats es realitzen amb cotxe. Tornada a l’hotel i temps lliure. Sopar i allotjament.

03 GEN.- Vols de tornada a Ciutat d’origen
Temps lliure a Rovaniemi. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol amb destinació a la nostra Ciutat d’origen.

PREUS PER PERSONA 4 PRIMERES PLACES PREU BASE
En base a Habitació Doble 1.895 € 1.995 €
Menor (4-12 anys) en hab. amb 2 adults 940 € 995 €
En base a Junior Suite (màx. 5 persones) 2.200 €
Taxes Aèries (Aprox.) 180 €
Suplement Habitació Individual 775 €
GRUP MÍNIM 10 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona o Madrid / Hèlsinki / Rovaniemi i tornada. Tarifa restringida en cas de canvis i cancel·lacions.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport en minibús o furgoneta.
Allotjament en Hotel Sky Ounasvaara de Rovaniemi en règim de mitja pensió.
Sopar especial de Cap d’Any.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Excursions, visites i activitats opcionals, segons es detalla en el programa.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari