Àsia, Pròxim Orient
Destinació
10 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquest petit país, amaga un passat cultural impressionant. Fenicis, grecs, romans … totes les grans civilitzacions han passat per les seves terres. Sidó, Trípoli, Biblos o les ruïnes de Baalbeck són part del seu destacable patrimoni arqueològic.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
27 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT Hotel
28 DES BEIRUT E Hotel
29 DES BEIRUT – CEDRES DEL BAROUK – VALL DE BEKAA – ANJAR – BAALBECK E Hotel
30 DES BAALBECK – AFQA – HARISSA – NAHR EL KALB – BEIRUT E Hotel
31 DES BEIRUT – BYBLOS – CEDRES – TRÍPOLI E Hotel
01 GEN TRÍPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT E Hotel
02 GEN BEIRUT. VISITES DE SIDON I TIRO E Hotel
03 GEN BEIRUT. VISITES DE DEIR EL QAMAR I BEITEDDIN E Hotel
04 GEN BEIRUT (OPCIONAL COVES DE CANAA, CASTELL BEAUFORT I TEMPLE FENICI ESHMÚN) E Hotel
05 GEN VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

27 DES.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT
Sortida del vol amb destinació Beirut, amb connexió intermèdia a Estambul. Arribada per la nit, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Beirut.

28 DES.- BEIRUT. VISITES I TARDA LLIURE
Esmorzar. Dia dedicat a recórrer Beirut, la ciutat que es resisteix a morir, la metròpoli cosmopolita per excel·lència de la Mediterrània Oriental. Un passeig per Beirut és una visita en si mateixa, ja que la llibertat de credos i barreja de cultures ens inunda sense adonar-nos, encara que alguns llocs com el Museu Arqueològic Nacional mereixen realment la pena. El centre d’atenció arquitectònica i vital es dirigeix ​​inevitablement cap a Solidere, el centre històric en reconstrucció des de fa 15 anys i que és el cor del Beirut dels cafès, restaurants i pubs nocturns.
Continuem amb un tour pel passeig marítim, la Roca dels Coloms (Raouche), l’avinguda Al-Hamra i finalitzem a la zona de Solidere, el centre és la Plau de l’Etoile i on es troben esglésies i mesquites antigues com la església de Sant Joan Baptista reconvertida en Mesquita d’Omar després de l’expulsió dels creuats.

29 DES.- BEIRUT – CEDRES DEL BAROUK – VALL DE BEKAA – ANJAR – BAALBECK
Esmorzar i sortida al matí cap al Mt. Líban, per a un breu passeig per la reserva natural de Barouk. Descens per la Vall de Bekaa, amb vistes panoràmiques sobre la meitat interior del país, fins a arribar a Anjar, on visitarem les restes de la ciutat omeia del segle VIII. Seguim en direcció nord cap a Baalbeck (1 hora aprox.), on gaudirem dels seus magnífics restes arqueològiques. Nit a Baalbeck.

30 DES.- BAALBECK – AFQA – HARISSA – NAHR EL KALB – BEIRUT
Esmorzar. Avui ascendim al Mt. Líban (2 hores aprox.), on visitarem la gruta Afqa (30 min aprox.), naixement del riu dedicat al Déu Adonis. Després baixarem cap a la costa per visitar el convent de Nostra Senyora de Harissa i continuarem cap al Riu Lycos fins a les esteles deixades pels egipcis, assiris i pels últims imperis que han dominat la regió (45 min aprox.). Retorn a Beirut i allotjament.

31 DES.- BEIRUT – BYBLOS – CEDRES – TRÍPOLI
Trasllat a la pintoresca població pesquera de Byblos on destaca el jaciment arqueològic del que segons la Bíblia va ser la ciutat més antiga de la Humanitat, amb restes que abasten 7 mil·lennis d’ocupació continuada, des del neolític fins a l’època creuada.
Trasllat posterior al bosc de Cedres situat sobre Bcherri i al peu de Qornet el Sawda, el cim de la Muntanya Líban, per gaudir d’una de les últimes reserves de cedres libanesos centenaris i mil·lenaris. Descens a la vall de Qadisha per visitar un dels monestirs maronites que es remunten a l’era medieval. Sortida en direcció a Trípoli. Allotjament en hotel de Trípoli oa Monestir Maronita a Wadi Qadisha.

01 GEN.- TRÍPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT
Esmorzar i visita de Trípoli. El Castell de Sant Gilles amb vistes panoràmiques sobre la ciutat bigarrada ens recorda el passat violent de les Croades, mentre que el seu popular i sorollós mercat tradicional àrab ens torna a un present més vital però no menys incert.
Sortida en direcció sud per visitar les fantàstiques grutes de Jeita, que es componen d’una part superior que es visita a peu i una altra inferior que visita amb barca. Continuació fins a Beirut i allotjament.

02 GEN.- BEIRUT. VISITES DE SIDON I TIRO
Esmorzar i sortida en direcció sud cap a la ciutat costanera de Sidon (1 hora aprox.), una de les més eminents ciutats fenícies del passat, on trobem restes de les èpoques medieval, islàmica i creuada així com de la otomana.

Visita de la pintoresca fortalesa del Mar (segle XIII), símbol de la ciutat i continuem amb un interessant passeig pel soc cobert, encara ancorat en el passat on anem a descobrir a cada pas petites mesquites, caravanserralls, cafès, hammams … destaca la Mesquita Omeia i el caravansar dels Francs.

En acabar continuem la ruta cap a Tiro (1 hora aprox.), principal ciutat fenícia a l’època daurada d’expansió mediterrània. Visita dels dos conjunts de ruïnes d’èpoques greco romana i bizantina (el Cardo Màxim, la necròpolis, l’hipòdrom, etc.). Un petit passeig per la part antiga ens portarà fins al port pesquer i restes del barri cristià entre botigues del soc. Retorn a Beirut i allotjament.

03 GEN.- BEIRUT. VISITES DE DEIR EL QAMAR I BEITEDDIN
Esmorzar. A primera hora excursió al Mont Líban a la regió del Chouf on cohabiten cristians i musulmans drusos, i on visitem la pintoresca població de Deir el Qamar i el Palau dels emirs de Beiteddin, màxim exponent de l’arquitectura libanesa tradicional dels segles XVII i XVIII. Resta del dia dedicat a completar la visita del petit però espectacular Museu Arqueològic, que destaca per la qualitat de les seves peces i per la seva excel·lent exposició. Nit a Beirut.

04 GEN.- BEIRUT (OPCIONAL COVES DE CANAA – CASTELL BEAUFORT – TEMPLE ESHMÚN)
Dia lliure a Beirut.
Excursió opcional – Coves de Canaa, Castell Beaufort i Temple fenici Eshmún: Trasllat al sud per visitar el lloc on es creu que es va produir l’episodi bíblic de les noces de Qana amb indicis arqueològics que demostren la importància del lloc.
Continuació al temple fenici d’Eshmún, únic conservat dels fenicis a la seva terra natal. Visita de la fortalesa de Beaufort, un mirador medieval creuat sobre la vall de Bekaa, la Muntanya Hermon i els Alts del Golan.

05 GEN.- VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
Trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada via Istanbul. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.350 €
Suplement Habitació Individual 415 €
Excursió opcional: Coves Canaa, Castell Beaufort i Temple Eshmún 75 €
Taxes Aèries (Aprox.) 270 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb conductor de parla hispana.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Activitats i visites especificades a l’itinerari.
Guia local de parla hispana a partir de 8 viatgers.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Líban.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació