Àsia, Pròxim Orient
Destinació
10 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquest petit país, amaga un passat cultural impressionant. Fenicis, grecs, romans… totes les grans civilitzacions han passat per les seves terres. Sidó, Trípoli, Biblos o les ruïnes de Baalbeck són part del seu destacable patrimoni arqueològic.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 27 DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT Hotel
2 BEIRUT. VISITES E Hotel
3 BEIRUT. VISITES DE SIDON I TIRO E Hotel
4 BEIRUT. VISITES DE DEIR EL QAMAR, BEITEDDIN I GRUTES DE JEITA E Hotel
5 BEIRUT – ANJAR – BAALBECK E Hotel
6 BAALBECK – AFQA – CEDRES BCHERRI – WADI QADISHA – TRÍPOLI E Hotel
7 TRÍPOLI. VISITES E Hotel
8 TRÍPOLI – BATROUN – BYBLOS – NAHR EL KALB – HARISSA – BEIRUT E Hotel
9 BEIRUT. DIA LLIURE E Hotel
10 VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

27 DES | Vol Ciutat d’origen / Beirut
Sortida en el vol amb destinació Beirut (connexió intermèdia a Istanbul). Arribada, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Beirut.

28 DES | Beirut. Visites
Avui visitarem Beirut, la metròpoli cosmopolita per excel·lència del Mediterrani Oriental. Un passeig per Beirut és una visita en si mateixa, perquè la llibertat de credos i mescla de cultures ens inunda sense adonar-nos. Alguns llocs com el Museu Arqueològic Nacional són de visita obligada, per la qualitat de les seves peces i la seva excel·lent presentació. El centre d’atenció arquitectònica i vital es dirigeix inevitablement cap a Solidere, el centre històric en reconstrucció des de la fi del conflicte civil (1975 – 1990), i que ara és el cor del Beirut dels cafès, restaurants i pubs nocturns.
Realitzarem un tour pel passeig marítim, la Roca dels Coloms (Raouche) i l’avinguda Al-Hamra. Finalitzarem en la zona de Solidere, el centre de la qual és la Plau de l’Etoile, on trobem l’església de Sant Joan Baptista, reconvertida en Mesquita d’Omar després de l’expulsió dels croats.

29 DES | Beirut. Visites a Sidón i Tiro
Esmorzar i sortida en direcció sud cap a la ciutat costanera de Sidón (1 hora aprox.), una de les més eminents ciutats fenícies del passat, on trobem restes de les èpoques medieval, islàmica i croada així com de l’otomana. Visitem la pintoresca fortalesa de la Mar (segle XIII), símbol de la ciutat i continuem amb un interessant passeig pel soc cobert, encara ancorat en el passat on descobrirem a cada pas petites mesquites, caravasares, cafès, hammams… destaca la Mesquita Omeia i el caravanserai dels Francs. En finalitzar continuem cap a Tiro (1 hora aprox.), principal ciutat fenícia en l’època daurada d’expansió mediterrània. Visita dels dos conjunts de ruïnes d’èpoques greco romana i bizantina (el Card Màxim, la necròpoli, l’hipòdrom, etc). Un petit passeig per la part antiga ens portarà fins al port pesquer i restes del barri cristià entre botigues del soc. Retorn a Beirut i allotjament.

30 DES | Beirut. Visites de Deir el Qamar, Beiteddin i Grutes de Jeita
Esmorzar. A primera hora excursió a la Muntanya Líban a la regió del Chouf on cohabiten cristians i musulmans drusos, i on visitem la pintoresca població de Deir el Qamar i el Palau dels emirs de Beiteddin, màxim exponent de l’arquitectura libanesa tradicional dels segles XVII i XVIII.
Molt prop de Beirut es troben les fantàstiques grutes de Jeita, que es componen d’una part superior que es visita a peu i una altra inferior que es visita amb barca. Retorn a Beirut i allotjament.

31 DES | Beirut – Valle de Bekaa – Anjar – Baalbeck
Avui creuem la Muntanya Líban cap a la Vall de Bekaa, amb vista panoràmiques sobre la meitat interior del país. Pararem en Anjar per a visitar les restes de la ciutat omeia del segle VIII, delicadament conservats en un entorn natural de gran bellesa. Seguim en direcció nord cap a Baalbeck (1 hora aprox.), on coneixerem un dels conjunts arqueològics més importants de l’Imperi Romà. Allotjament a l’Hotel Palmyra, un establiment del segle XIX amb molt d’encant.

01 GEN | Baalbeck – Afqa – Cedres de Bcherri – Wadi Qadisha – Trípoli
Ascens a la Muntanya Líban per a visitar el sorgiment de Afqa (si la neu ho permet), naixement del riu dedicat al Déu Adonis.
A continuació ens dirigim al bosc de Cedres situat sobre Bcherri i al peu de Qornet el Sawda, el cim de la Muntanya Líban (3.082 m), per a gaudir d’una de les últimes reserves de cedres libanesos centenaris i mil·lenaris. Descens a la vall de Qadisha per a visitar un dels monestirs maronites que es remunten a l’era medieval. Arribada a Trípoli i allotjament en el barri històric del Mina.

02 GEN | Trípoli. Visites
Esmorzar i visita de Trípoli. El Castell de Saint Gilles amb vista panoràmiques sobre la ciutat, ens recorda el passat violent de les croades, mentre que el seu popular i sorollós mercat tradicional àrab ens retorna a un present més vital però no menys incert. Visitarem alguna de les seves mesquites, caravanserais i hammams.

03 GEN | Trípoli – Batroun – Byblos – Harissa – Nahr el Kalb – Beirut
Sortida en direcció sud i parada en Batroun, on recorrem el barri marítim històric i visitem les restes de la muralla fenícia. Continuació a la pintoresca població pesquera de Byblos on destaca el jaciment arqueològic del que segons la Bíblia va ser la ciutat més antiga de la Humanitat, amb restes que abasten 7 mil·lennis d’ocupació continuada. Realitzarem una altra parada en el convent de La nostra Senyora de Harissa, verge protectora del Líban, on es pot accedir en telefèric o per carretera. Farem una última visita en el riu Lycos per a observar els deixants deixats pels egipcis, assiris i pels últims imperis que han dominat la regió. Arribada a Beirut i allotjament.

04 GEN | Beirut. Dia lliure
Dia lliure per a relaxar-se i recórrer els carrers de la capital. Recomanem passejar pels seus barris més tradicionals, així com el barri armeni, la zona de Gemayzeh, la sínia, la platja, etc.

05 GEN | Vol Beirut / Ciutat d’origen
Trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de retorn (connexió intermèdia a Istanbul). Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.415 €
Suplement Habitació Individual 370 €
Excursió opcional (Qana, Castell Beaufort i Temple Echmoun) 95 €
Taxes Aèries (Aprox.) 315 €
OPCIÓ HOTELS CATEGORIA SUPERIOR
Preu Base per persona 1.675 €
Suplement Habitació Individual 545 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Beirut / Ciutat d’origen (connexió intermèdia a Estambul) amb la companyia aèria Turkish Airlines.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Transport en vehicle privat amb A/C i conductor de parla hispana (sense guia).
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 persones.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Líban (actualment gratuït).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar (65 € aprox.).
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació (recomanada).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari