Àsia, Pròxim Orient
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquest petit país te un passat cultural impressionant. Fenicis, grecs, romans… totes les grans civilitzacions han passat per aquestes terres. Sidon, Trípoli, Byblos, o les ruïnes de Baalbeck són una mostra de la importància de la regió al llarg de la història.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 9 ABRIL 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / BEIRUT Hotel
2 BEIRUT. VISITA DE LA CIUTAT E / D Hotel
3 BEIRUT. VISITES A SIDÓN I TIRO E Hotel
4 BEIRUT. VISITES DEIR EL QAMAR, CEDRES DE BAROUK I BEITEDDIN E Hotel
5 BEIRUT – ANJAR – BAALBECK E Hotel
6 BAALBECK – CEDRES DE BCHERRI – WADI QADISHA – TRÍPOLI E Hotel
7 TRÍPOLI – BYBLOS – HARISSA – BEIRUT E Hotel
8 BEIRUT – NAHR EL KALB – GRUTES DE JEITA – BEIRUT E / S Hotel
9 BEIRUT. TEMPLE ECHMOUN – CASTELL BEAUFORT – COVA QANA E Hotel
10 VOL BEIRUT / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Barcelona / Beirut
Sortida en el vol amb destinació Beirut (connexió intermèdia a Istanbul). Arribada, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Beirut.

Dia 02 | Beirut. Visita a la ciutat
Avui visitarem Beirut, la metròpoli cosmopolita per excel·lència del Mediterrani Oriental. Un passeig per Beirut és una visita en si mateixa, perquè la llibertat de credos i mescla de cultures ens inunda sense adonar-nos. Alguns llocs com el Museu Arqueològic Nacional són de visita obligada, per la qualitat de les seves peces i la seva excel·lent presentació. El centre d’atenció arquitectònica i vital es dirigeix inevitablement cap a Solidere, el centre històric en reconstrucció des de la fi del conflicte civil (1975 – 1990), i que ara és el cor del Beirut dels cafès, restaurants i pubs nocturns. Realitzarem un tour pel passeig marítim, la Roca dels Coloms (Raouche) i l’avinguda Al-Hamra. Finalitzarem en la zona de Solidere, el centre de la qual és la Plau de l’Etoile, on trobem l’església de Sant Joan Baptista, reconvertida en Mesquita d’Omar després de l’expulsió dels croats.

Dia 03 | Beirut. Visites a Sidón i Tiro
Esmorzar i sortida en direcció sud cap a la ciutat costanera de Sidón (1 hora aprox.), una de les més eminents ciutats fenícies del passat, on trobem restes de les èpoques medieval, islàmica i croada, així com de l’otomana. Visitem la pintoresca fortalesa de la Mar (segle XIII), símbol de la ciutat i continuem amb un interessant passeig pel soc cobert, encara ancorat en el passat on descobrirem a cada pas petites mesquites, caravasares, cafès, hammams… destaca la Mesquita Omeia i el caravanserai dels Francs. En finalitzar continuem cap a Tiro (1 hora aprox.), principal ciutat fenícia en l’època daurada d’expansió mediterrània. Visita dels dos conjunts de ruïnes d’èpoques greco romana i bizantina (el Card Màxim, la necròpoli, l’hipòdrom, etc.). Un petit passeig per la part antiga ens portarà fins al port pesquer i restes del barri cristià entre botigues del soc. Tornada a Beirut i allotjament.

Dia 04 | Beirut. Visites Deir el Qamar, Cedres del Barouk i Beiteddin
A primera hora del matí després d’esmorzar, realitzarem una excursió a la regió del Chouf, on viuen en harmonia cristians i musulmans drusos. Aquí visitem la pintoresca i aristocràcia població de Deir el Qamar, l’antiga capital de l’emirat en temps de l’imperi otomà. Després de la visita ens dirigirem cap a la Muntanya Líban on farem una passejada per la reserva natural del Barouk, lloc en el qual es troba el major bosc de cedres del país declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Des d’aquí descendirem de nou cap a la ciutat i visitarem el gran Palacio dels emirs de Beiteddin, màxim exponent de l’arquitectura libanesa tradicional dels segles XVII a XIX i seu de l’últim emirat. Tornada a Beirut i nit en hotel.

Dia 05 | Beirut – Vall de la Bekaa – Anjar – Baalbeck
Després d’esmorzar ens posarem en marxa i creuarem la Muntanya Líban a la recerca de la Vall de la Bekaa, des d’on tindrem unes precioses vistes panoràmiques sobre la meitat interior del país. En el centre de la vall pararem en la població de Anjar per a visitar les restes de la ciutat omeia del segle VIII, unes restes molt ben conservats en un entorn natural de gran bellesa. Després de la visita continuarem en direcció nord per a visitar el conjunt de temples romans de Baalbeck, el més monumental i millor conservat de quants es construïssin sota l’Imperi Romà. Situat en plena Vall de la Bekaa i envoltat per la Muntanya Líban i el Antilibano, ens trobem enfront de la major obra sacra construïda per l’Imperi Romà a Orient i on destaquen entre altres, el Petit Temple de Bacus, igual que el Partenó, però major i millor conservat, i el Gran Temple de Júpiter que domina majestuosament la Vall de la Bekaa. Després de les visites ens instal·larem en el nostre allotjament. Nit en hotel.

Dia 06 | Baalbeck – Cedres de Bcherri – Wadi Qadisha – Trípoli
Avui ens dirigirem cap al nord a la recerca del bosc de Cedres situat en Bcherri, just als peus de Qornet el Sawda, el cim de la Muntanya Líban (3.082 mts). Aquí gaudirem de la mítica reserva de cedres libanesos centenaris i mil·lenaris que van inspirar a l’escriptor Gibran Jalil. Després de la visita descendirem cap a la vall de Qadisha per a visitar un dels monestirs maronites que es remunten a l’època del paleocristianismo i a l’era medieval. Després de la visita ens dirigirem cap a la ciutat de Trípoli on ens instal·larem en el barri històric del Mina. Nit en hotel.

Dia 07 | Trípoli – Byblos – Harissa – Beirut
Després d’esmorzar visitarem la ciutat de Trípoli. Començarem amb el Castell de Saint Gilles que ens oferirà unes esplèndides vistes panoràmiques sobre la ciutat, i que ens recordarà el violent passat de les croades. Continuarem la visita cap al seu popular i sorollós mercat tradicional àrab, i seguidament veurem alguna de les seves mesquites, caravanserais i hammams. Després del recorregut per Trípoli ens dirigirem cap a la pintoresca població pesquera de Byblos, on destaca el jaciment arqueològic del que segons la Bíblia va ser la ciutat més antiga de la Humanitat, amb restes que abasten 7 mil·lennis d’ocupació continuada. Abans de tornar a Beirut ascendirem al convent de La nostra Senyora de Harissa, la verge protectora del Líban des d’on tindrem unes vistes immillorables de la regió. Nit en hotel.

Dia 08 | Beirut – Nahr el Kalb – Grutes de Jeita – Beirut
A primera hora del matí ens dirigirem cap al nord del país a la recerca del va riure Lycos, conegut com Nahr el Kalb, on visitarem els deixants que van deixar egipcis, assiris i els últims imperis que van dominar la regió. Prop del lloc es troben les fantàstiques grutes de Jeita, una monumental cavitat càrstica composta d’una part superior que es visita a peu i una altra inferior que es fa amb barca. De tornada a Beirut visités el Museu i el centre històric, danyat per la guerra civil que va sofrir el país entre 1975 i 1990) i que actualment es troba en un avançat procés de renovació i ampliació. Durant el nostre recorregut també visitarem el valuós Museu Arqueològic, un dels millors d’Orient pròxim gràcies a la qualitat de les seves peces i la seva excel·lent presentació. Tornada al nostre allotjament a Beirut. Nit en hotel.

Dia 09 | Beirut – Temple fenici Echmoun – Castillo de Beaufort – Cova de Qana – Museu de la milícia en Mlita – Beirut
Avui visitarem el lloc on es creu que es va produir l’episodi bíblic de les noces de Qana amb indicis arqueològics que demostren la importància del lloc. Continuació al temple fenici de Echmoun, únic conservat dels fenicis en la seva terra natal. Visita del la fortalesa de Beaufort, un mirador medieval croat sobre la vall de Bekaa, la Muntanya Hermon i els Alts del Golán. Retorn a Beirut i allotjament.

Dia 10 | Vol Beirut / Barcelona
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada (connexió intermèdia a Istanbul). Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.260 €
Suplement Habitació Individual 305 €
Taxes Aèries (Aprox.) 315 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle amb privat amb A/C i conductor de parla hispana.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Un dinar en restaurant típic local i sopar de comiat a Beirut.
Guia local de parla hispana durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Prova PCR obligatòria a l’arribada a Líban (30 USD aprox.).
Entrades als llocs a visitar (10 € aprox.).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari