Àsia, Pròxim Orient
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquest petit país te un passat cultural impressionant. Fenicis, grecs, romans… totes les grans civilitzacions han passat per aquestes terres. Sidó, Trípoli, Biblos, o les ruïnes de Baalbeck són una mostra de la importància de la regió al llarg de la història.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT Hotel
2 BEIRUT. VISITES E Hotel
3 BEIRUT. VISITES A SIDON I TIRO E Hotel
4 BEIRUT – GRUTES DE JEITA – NAHR EL KALB – HARISSA – BEIRUT E Hotel
5 BEIRUT. EXCURSIÓ A BEITEDDIN I DEIR EL QAMAR E Hotel
6 BEIRUT – VALL DE BEKAA – ANJAR – BAALBECK E Hotel
7 BAALBECK – AFQA – CEDRES – TRÍPOLI E Hotel
8 TRÍPOLI – BYBLOS – BEIRUT E Hotel
9 BEIRUT (OPCIONAL QANA – ECHMOUN – QALAAT ARNOUN) E Hotel
10 VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

27 MAR | Vuelo Ciutat d’origen / Beirut
Sortida del vol amb destinació Beirut, amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Beirut.

28 MAR | Beirut. Visites
Esmorzar. Dia dedicat a recórrer Beirut, la ciutat que es resisteix a morir, la metròpoli cosmopolita per excel·lència del Mediterrani Oriental. Un passeig per Beirut és una visita en si mateixa, perquè la llibertat de credos i mescla de cultures ens inunda sense adonar-nos, encara que alguns llocs com el Museu Arqueològic Nacional mereixen realment la pena. El centre d’atenció arquitectònica i vital es dirigeix inevitablement cap a Solidere, el centre històric en reconstrucció des de fa 15 anys i que és el cor del Beirut dels cafès, restaurants i pubs nocturn.
Continuem amb un tour pel passeig marítim, la Roca dels Coloms (Raouche), l’Avinguda Al-Hamra i finalitzem en la zona en vies de reconstrucció, més coneguda per l’acrònim Solidere el centre del qual és la Plau de l’Etoile i on es troben esglésies i mesquites antigues com l’església de Sant Joan Baptista reconvertida en Mesquita d’Omar després de l’expulsió dels croats.

29 MAR | Beirut. Visites a Sidón i Tiro
Esmorzar i sortida en direcció sud cap a la ciutat costanera de Sidón (1 hora aprox.), una de les més eminents ciutats fenícies del passat, on trobem restes de les èpoques medieval, islàmica i croada així com de l’otomana.
Visitem la pintoresca fortalesa de la Mar (segle XIII), símbol de la ciutat i continuem amb un interessant passeig pel soc cobert, encara ancorat en el passat on descobrirem a cada pas petites mesquites, caravasares, cafès, hammams… destaca la Mesquita Omeya i el caravansar dels Francs.
En finalitzar continuem cap a Tiro (1 hora aprox.), principal ciutat fenícia en l’època daurada d’expansió mediterrània. Visita dels dos conjunts de ruïnes d’èpoques greco romana i bizantina (el Card Màxim, la necròpoli, l’hipòdrom, etc). Un petit passeig per la part antiga ens portarà fins al port pesquer i restes del barri cristià entre botigues del soc. Tornada a Beirut i allotjament.

30 MAR | Beirut – Grutes de Jeita – Nahr el Kalb – Harissa – Beirut
Sortida en direcció nord per a visitar les fantàstiques grutes de Jeita, un conjunt de coves cristal·litzades i una de les més grans del món. Està compost per dues coves de pedra calcària; la superior es visita caminant i la inferior es visita amb barca. En aquestes galeries podem observar com l’acció de l’aigua sobre la pedra calcària ha creat voltes en forma de catedrals plenes d’estalactites i estalagmites de diferents grandàries, colors i formes. La cova alberga una de les estalactites més llargues del món (8,20 metres de llarg).
Continuació cap al riu Lycos per a observar els deixants deixats pels egipcis, assiris i pels últims imperis que han dominat la regió. Posterior visita del convent de La nostra Senyora de Harissa, verge protectora del país. Tornada a Beirut i allotjament.

31 MAR | Beirut. Visites de Deir el Qamar i Beiteddin
Esmorzar. A primera hora excursió a la Muntanya Líban a la regió del Chouf on cohabiten cristians i musulmans drusos, i on visitem la pintoresca població de Deir el Qamar i el Palau dels emirs de Beiteddin, màxim exponent de l’arquitectura libanesa tradicional dels segles XVII i XVIII. Resta del dia dedicat a completar la visita del petit però espectacular Museu Arqueològic, que destaca per la qualitat de les seves peces i per la seva excel·lent exposició. Nit a Beirut.

01 ABR | Beirut – Vall de Bekaa – Anjar – Baalbeck
Descens per la Vall de Bekaa, amb vista panoràmiques sobre la meitat interior del país, fins a arribar a Anjar, on visitarem les restes de la ciutat omeya del segle VIII. Seguim en direcció nord cap a Baalbeck (1 hora aprox.), on gaudirem de les seves magnífiques restes arqueològiques. Nit en Baalbeck.

02 ABR | Baalbeck – Afqa – Cedres – Trípoli
Ascens a la Muntanya Líban per a visitar la gruta de Afqa, on neix el riu dedicat al déu Adonis. Després de la visita ascendim fins al llegendari bosc de cedres, situat sobre Bcherri i al peu de Qornet el Sawda, en el cim de la Muntanya Líban. Gaudirem d’una de les últimes reserves de cedres libanesos centenaris i mil·lenaris. Allotjament a Trípoli.

03 ABR | Trípoli – Byblos – Beirut
Al matí recorrem la ciutat, visitant el castell de Saint-Gilles amb vista panoràmiques sobre la ciutat i que ens recorda el passat violent de les croades, mentre que el seu popular i sorollós mercat tradicional àrab ens retorna a un present més vital però no menys incert.
Trasllat a la pintoresca població de Byblos, on destaca el jaciment arqueològic de la qual segons la Bíblia va ser la ciutat més antiga de la Humanitat, amb restes que abasten 7 mil·lennis successius, des del neolític fins a l’època creuada. Nit a Beirut.

04 ABR | Beirut (Opcional Qana – Echmoun – Qaalat Arnoun)
Dia lliure a Beirut.
Excursió opcional – Qana, Temple fenici Echmoun i Qalaat Arnoun: Trasllat al sud per a visitar el lloc on es creu que es va produir l’episodi bíblic de les noces de Qana amb indicis arqueològics que demostren la importància del lloc.
Continuació al temple fenici de Echmoun, únic conservat dels fenicis en la seva terra natal. Visita del la fortalesa de Beaufort, un mirador medieval croat sobre la vall de Bekaa, la Muntanya Hermon i els Alts del Golán.

05 ABR | Vol Beirut / Ciutat d’origen
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada via Istanbul. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.390 €
Suplement Habitació Individual 395 €
Excursió opcional (Qana – Echmound – Qalaat Arnoun) 75 €
Taxes Aèries (Aprox.) 280 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle amb conductor de parla hispana.
Allotjaments i alimentació segons quadre.
Activitats i visites especificades a l’itinerari.
Guia local de parla hispana per a grups a partir de 8 persones.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar (62 € aprox.).
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari