Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquest petit país amaga un passat cultural impressionant. Fenicis, grecs, romans… totes les grans civilitzacions han passat per les seves terres. Sidon, Trípoli, Biblos o les ruïnes de Baalbeck són part del seu destacable patrimoni arqueològic.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
28 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT Hotel
29 DES BEIRUT – CEDRES DEL BAROUK – VALL DE BEKAA – ANJAR – BAALBECK E Hotel
30 DES BAALBECK – AFQA – HARISSA – NAHR EL KALB – BEIRUT
E Hotel
31 DES BEIRUT – BYBLOS – CEDRES – TRÍPOLI E Hotel
01 GEN TRÍPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT E Hotel
02 GEN BEIRUT. VISITES DE SIDON I TIRO E Hotel
03 GEN BEIRUT. VISITES DE DEIR EL QAMAR I BEITEDDIN E Hotel
04 GEN VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E 

28 DES | Vol Ciutat d’origen / Beirut
Sortida del vol amb destinació Beirut, amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Beirut.

29 DES | Beirut – Cedres del Barouk – Valle de Bekaa – Anjar – Baalbeck
Esmorzar i sortida al matí cap a la muntanya Líban, per a un breu passeig per la reserva natural de Barouk.
Descens per la Vall de Bekaa, amb vista panoràmiques sobre la meitat interior del país, fins a arribar a Anjar, on visitarem les restes de la ciutat omeia del segle VIII. Seguim en direcció nord cap a Baalbeck (1 hora aprox.), on gaudirem de les seves magnífiques restes arqueològiques. Nit en Baalbeck.

30 DES | Baalbeck – Afqa – Harissa – Nahr el Kalb – Beirut
Esmorzar. Avui ascendim la muntanya Líban (2 hores aprox.), on visitarem la gruta Afqa (30 min aprox.), naixement del riu dedicat al Déu Adonis. Després descendirem cap a la costa per a visitar el convent de La nostra Senyora de Harissa i continuarem cap al Riu Lycos fins als deixants deixats pels egipcis, assiris i pels últims imperis que han dominat la regió (45 min aprox.). Tornada a Beirut i allotjament.

31 DES | Beirut – Byblos – Cedres – Trípoli
Trasllat a la pintoresca població pesquera de Byblos on destaca el jaciment arqueològic del que segons la Bíblia va ser la ciutat més antiga de la Humanitat, amb restes que abasten 7 mil·lennis d’ocupació continuada, des del neolític fins a l’època creuada.
Trasllat posterior al bosc de Cedres situat sobre Bcherri i al peu de Qornet el Sawda, el cim de la Muntanya Líban, per a gaudir d’una de les últimes reserves de cedres libanesos centenaris i mil·lenaris. Descens a la vall de Qadisha per a visitar un dels monestirs maronites que es remunten a l’era medieval. Arribada a Trípoli i allotjament.

01 GEN | Trípoli – Grutes de Jeita – Beirut
Esmorzar i visita de Trípoli. El Castell de Saint Gilles amb vista panoràmiques sobre la ciutat bigarrada ens recorda el passat violent de les Croades, mentre que el seu popular i sorollós mercat tradicional àrab ens retorna a un present més vital però no menys incert.
Sortida en direcció sud per a visitar les fantàstiques grutes de Jeita, que es componen d’una part superior que es visita a peu i una altra inferior que es visita amb barca. Continuació fins a Beirut i allotjament.

02 GEN | Beirut. Visites a Sidón i Tiro
Esmorzar i sortida en direcció sud cap a la ciutat costanera de Sidón (1 hora aprox.), una de les més eminents ciutats fenícies del passat, on trobem restes de les èpoques medieval, islàmica i croada així com de l’otomana.
Visitem la pintoresca fortalesa de la Mar (segle XIII), símbol de la ciutat i continuem amb un interessant passeig pel soc cobert, encara ancorat en el passat on descobrirem a cada pas petites mesquites, caravanserais, cafès, hammams… destaca la Mesquita Omeia i el caravanserai dels Francs.
Continuem cap a Tiro (1 hora aprox.), principal ciutat fenícia en l’època daurada d’expansió mediterrània. Visita dels dos conjunts de ruïnes d’èpoques greco romana i bizantina (el Card Màxim, la necròpoli, l’hipòdrom, etc). Un petit passeig per la part antiga ens portarà fins al port pesquer i restes del barri cristià entre botigues del soc. Tornada a Beirut i allotjament.

03 GEN | Beirut. Visites de Deir el Qamar i Beiteddin
Esmorzar. A primera hora excursió a la Muntanya Líban a la regió del Chouf on cohabiten cristians i musulmans drusos, i on visitem la pintoresca població de Deir el Qamar i el Palau dels emirs de Beiteddin, màxim exponent de l’arquitectura libanesa tradicional dels segles XVII i XVIII. Resta del dia dedicat a completar la visita del petit però espectacular Museu Arqueològic, que destaca per la qualitat de les seves peces i per la seva excel·lent exposició. Nit a Beirut.

04 GEN | Vol Beirut / Ciutat d’origen
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada via Istanbul. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.185 €
Suplement Habitació Individual 345 €
Taxes Aèries (Aprox.) 280 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb conductor de parla hispana.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Activitats i visites especificades a l’itinerari.
Guia local de parla hispana a partir de 8 viatgers.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari