Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquest petit país amaga un passat cultural impressionant. Fenicis, grecs, romans… totes les grans civilitzacions han passat per les seves terres. Sidon, Trípoli, Biblos o les ruïnes de Baalbeck són part del seu destacable patrimoni arqueològic.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
28 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT Hotel
29 DES BEIRUT. VISITES DE SIDON I TIRO E Hotel
30 DES BEIRUT. VISITES DE DEIR EL QAMAR I BEITEDDIN E Hotel
31 DES BEIRUT – CEDRES DEL BAROUK – VALL DE BEKAA – ANJAR – BAALBECK E Hotel
01 GEN BAALBECK – AFQA – HARISSA – NAHR EL KALB – BEIRUT
E Hotel
02 GEN BEIRUT – BYBLOS – CEDRES – TRÍPOLI E Hotel
03 GEN TRÍPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT E Hotel
04 GEN VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E 

28 DES.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT
Sortida del vol amb destinació Beirut, amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada de matinada, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Beirut.

29 DES.- BEIRUT. VISITES A SIDON I TIRO
Esmorzar i sortida en direcció sud cap a la ciutat costanera de Sidon (1 hora aprox.), una de les més eminents ciutats fenícies del passat, on trobem restes de les èpoques medieval, islàmica i creuada així com de la otomana.

Visitem la pintoresca fortalesa del Mar (segle XIII), símbol de la ciutat i continuem amb un interessant passeig pel soc cobert, encara ancorat en el passat on anem a descobrir a cada pas petites mesquites, caravanserralls, cafès, hammams … destaca la Mesquita Omeia i el caravansar dels Francs.

En acabar continuem cap a Tiro (1 hora aprox.), principal ciutat fenícia a l’època daurada d’expansió mediterrània. Visita dels dos conjunts de ruïnes d’èpoques greco romana i bizantina (el Cardo Màxim, la necròpolis, l’hipòdrom, etc.). Un petit passeig per la part antiga ens portarà fins al port pesquer i restes del barri cristià entre botigues del soc. Retorn a Beirut i allotjament.

30 DES.- BEIRUT. VISITES DE DEIR EL QAMAR I BEITEDDIN
Esmorzar. A primera hora excursió al Mont Líban a la regió del Chouf on cohabiten cristians i musulmans drusos, i on visitem la pintoresca població de Deir el Qamar i el Palau dels emirs de Beiteddin, màxim exponent de l’arquitectura libanesa tradicional dels segles XVII i XVIII. Resta del dia dedicat a completar la visita del petit però espectacular Museu Arqueològic, que destaca per la qualitat de les seves peces i per la seva excel·lent exposició. Nit a Beirut.

31 DES.- BEIRUT – CEDROS DE BAROUK – VALL DE BEKAA – ANJAR – BAALBECK
Esmorzar i sortida al matí cap a la muntanya Líban, per a un breu passeig per la reserva natural de Barouk.
Descens per la Vall de Bekaa, amb vistes panoràmiques sobre la meitat interior del país, fins a arribar a Anjar, on visitarem les restes de la ciutat omeia del segle VIII. Seguim en direcció nord cap a Baalbeck (1 hora aprox.), on gaudirem dels seus magnífics restes arqueològiques. Nit a Baalbeck.

01 GEN.- BAALBECK – AFQA – HARISSA – NAHR EL KALB – BEIRUT
Esmorzar. Avui ascendim la muntanya Líban (2 hores aprox.), on visitarem la gruta Afga (30 min aprox.), naixement del riu dedicat al Déu Adonis. Després baixarem cap a la costa per visitar el convent de Nostra Senyora de Harissa i continuarem cap al Riu Lycos fins a les esteles deixades pels egipcis, assiris i pels últims imperis que han dominat la regió (45 min aprox.). Retorn a Beirut i allotjament.

02 GEN.- BEIRUT – BYBLOS – CEDROS – TRÍPOLI
Trasllat a la pintoresca població pesquera de Byblos on destaca el jaciment arqueològic del que segons la Bíblia va ser la ciutat més antiga de la Humanitat, amb restes que abasten 7 mil·lennis d’ocupació continuada, des del neolític fins a l’època creuada.

Trasllat posterior al bosc de Cedres situat sobre Bcherri i al peu de Qornet el Sawda, el cim de la Muntanya Líban, per gaudir d’una de les últimes reserves de cedres libanesos centenaris i mil·lenaris. Descens a la vall de Qadisha per visitar un dels monestirs maronites que es remunten a l’era medieval. Sortida en direcció a Trípoli. Allotjament en hotel de Trípoli oa Monestir Maronita a Wadi Qadisha.

03 GEN.- TRÍPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT
Esmorzar i visita de Trípoli. El Castell de Sant Gilles amb vistes panoràmiques sobre la ciutat bigarrada ens recorda el passat violent de les Croades, mentre que el seu popular i sorollós mercat tradicional àrab ens torna a un present més vital però no menys incert.
Sortida en direcció sud per visitar les fantàstiques grutes de Jeita, que es componen d’una part superior que es visita a peu i una altra inferior que visita amb barca. Continuació fins a Beirut i allotjament.

04 GEN.- VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
Trasllat de matinada a l’aeroport per embarcar en el vol de tornada via Istanbul. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.185 €
Suplement Habitació Individual 325 €
Reducció Sortides des de Madrid – 20 €
Taxes Aèries (Aprox.) 270 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb conductor de parla hispana.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Activitats i visites especificades a l’itinerari.
Guia local de parla hispana a partir de 8 viatgers.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Líban.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació