Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquest petit país amaga un passat cultural impressionant. Fenicis, grecs, romans… totes les grans civilitzacions han passat per les seves terres. Sidon, Trípoli, Biblos o les ruïnes de Baalbeck són part del seu destacable patrimoni arqueològic.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 28 DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT Hotel
2 BEIRUT – DEIR EL QAMAR – BEITEDDIN – GRUTES DE JEITA – BEIRUT E Hotel
3 BEIRUT – VALL DE BEKAA – ANJAR – BAALBECK E Hotel
4 BAALBECK – AFQA – CEDRES BCHERRI – WADI QADISHA – TRÍPOLI E Hotel
5 TRÍPOLI – BYBLOS – BEIRUT
E Hotel
6 BEIRUT. VISITES A SIDÓN I TIRO E Hotel
7 BEIRUT – HARISSA – NAHR EL KALB – BEIRUT E Hotel
8 VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Beirut
Sortida del vol amb destinació Beirut, amb connexió intermèdia a Istanbul. Nit a Beirut.

Dia 02 | Beirut – Deir el Qamar – Beiteddin – Grutes de Jeita
A primera hora del matí excursió al Mt. Líban a la regió del Chouf, on cohabiten cristians i musulmans drusos, i on visitem la pintoresca població de Deir el Qamar i el Palau dels emirs de Beiteddin, màxim exponent de l’arquitectura libanesa tradicional dels segles XVII i XVIII. Tornada a Beirut.

Molt prop de la capital es troben les fantàstiques Grutes de Jeita, un conjunt de coves cristal·litzades i una de les més grans del món. Està compost per dues coves de pedra calcària; la superior es visita caminant i la inferior es visita amb barca. En aquestes galeries podem observar com l’acció de l’aigua sobre la pedra calcària ha creat voltes en forma de catedrals plenes d’estalactites i estalagmites de diferents grandàries, colors i formes. La cova alberga una de les estalactites més llargues del món (8,20 metres de llarg). Tornada a Beirut i allotjament.

Dia 03 | Beirut – Valle Bekaa – Anjar – Baalbeck
Sortida al matí cap a la Vall de Bekaa, que ofereix vistes panoràmiques sobre la meitat interior del país. Arribada a la població de Anjar i visita de les restes d’aquesta ciutat omeia del segle VIII, conservats en un entorn natural de gran bellesa.
Seguim cap al nord per a visitar els temples romans de Baalbeck, el major conjunt monumental i el més aviat conservat de quants es van construir durant l’Imperi Romà, amb vista al Mt. Líban i al Antilíbano. Destaca l’anomenat petit Temple de Bacus, més ben conservat que el mateix Partenó, i el Gran Temple de Júpiter, que domina de manera majestuosa la vall.

Dia 04 | Baalbeck – Afqa – Cedres de Bcherri – Wadi Qadisha – Trípoli
Avui ascendim al Mt. Líban per a visitar la gruta de Afqa, naixement del riu dedicat al Déu Adonis. Continuació cap a Bcherri, una de les últimes reserves de cedres libanesos centenaris i mil·lenaris. Descens a la vall de Qadisha per a visitar el monestir maronita de Mar Lychee, que es remunta a l’era medieval. Després de la visita ascendim fins al llegendari bosc de cedres, situat sobre Bcherri i al peu de Qornet el Sawda, en el cim del Mt. Líban. Continuació cap a Trípoli i allotjament.

Dia 05 | Trípoli – Byblos – Beirut
Al matí recorrem la ciutat, visitant el Castell de Saint-Gilles amb vista panoràmiques sobre la ciutat i que ens recorda el passat violent de les croades, mentre que el seu popular i sorollós mercat tradicional àrab ens retorna a un present més vital però no menys incert. Visitem alguna de les seves mesquites, caravanserais i hammams.
Trasllat a la pintoresca població pesquera de Byblos, on destaca el jaciment arqueològic de la qual segons la Bíblia va ser la ciutat més antiga de la Humanitat, amb restes que abasten 7 mil·lennis successius, des del neolític fins a l’època creuada. Allotjament a Beirut.

Dia 06 | Beirut. Visites a Sidón i Tiro
Esmorzar i sortida en direcció sud cap a la ciutat costanera de Sidón (1 hora aprox.), una de les més eminents ciutats fenícies del passat, on trobem restes de les èpoques medieval, islàmica i croada així com de l’otomana. Visitem la pintoresca fortalesa de la Mar (segle XIII), símbol de la ciutat, i continuem amb un interessant passeig pel soc cobert, encara ancorat en el passat on descobrirem a cada pas petites mesquites, caravanserais, hammams, etc. Destaca la Mesquita Omeia i el caravanserai dels Francs.

En finalitzar continuem cap a Tiro (1 hora aprox.), principal ciutat fenícia en l’època daurada d’expansió mediterrània. Visita dels dos conjunts de ruïnes d’èpoques greco romana i bizantina (el Card Màxim, la necròpoli, l’hipòdrom, etc). Un petit passeig per la part antiga ens portarà fins al port pesquer i restes del barri cristià entre botigues del soc. Tornada a Beirut i allotjament.

Dia 07 | Beirut – Harissa – Nahr el Kalb – Beirut
Després d’esmorzar, ascens al Convent de La nostra Senyora de Harissa, verge protectora del país, on es pot accedir en telefèric o per carretera.
Breu parada en el riu Lycos (Nahr el Kalb) per a visitar els deixants deixats pels egipcis, assiris i pels últims imperis que han dominat la regió. Després de finalitzar les visites, tornada a Beirut i visita del Museu Arqueològic i del centre històric (Solidere), que va ser greument danyat durant la guerra civil (1975 – 1990) i que es troba actualment en avançat procés de renovació i ampliació. Nit a Beirut.

Dia 08 | Vol Beirut / Ciutat d’origen
A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen (connexió a Istanbul). Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.210 €
Suplement Habitació Individual 285 €
Taxes Aèries (Aprox.) 315 €
OPCIÓ HOTELS CATEGORIA SUPERIOR
Preu Base per persona 1.410 €
Suplement Habitació Individual 440 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Beirut / Ciutat d’origen (connexió intermèdia a Estambul) amb la companyia aèria Turkish Airlines.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Transport en vehicle privat amb A/C i conductor de parla hispana (sense guia).
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 persones.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Líban (actualment gratuït).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar (65 € aprox.).
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació (recomanada).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari