Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Estiu
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Aquest petit país te un passat cultural impressionant. Fenicis, grecs, romans… totes les grans civilitzacions han passat per aquestes terres. Sidó, Trípoli, Biblos, o les ruïnes de Baalbeck són una mostra de la importància de la regió al llarg de la història.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MAIG A SETEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A BEIRUT Hotel
2 BEIRUT. VISITES A SIDÓN I TIRO E / D Hotel
3 BEIRUT – DEIR EL QAMAR – BAROUK – BEITEDDIN – BEIRUT E Hotel
4 BEIRUT – ANJAR – BAALBECK E Hotel
5 BAALBECK – CEDRES DE BCHERRI – WADI QADISHA – TRÍPOLI E Hotel
6 TRÍPOLI – BYBLOS – HARISSA – BEIRUT E Hotel
7 BEIRUT – NAHR EL KALB – GRUTES DE JEITA – BEIRUT E / S Hotel
8 BEIRUT. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Arribada a Beirut
Arribada a Beirut, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Beirut.

Dia 02 | Beirut. Visites a Sidón i Tiro
Esmorzar i sortida en direcció sud cap a la ciutat costanera de Sidón (1 hora aprox.), una de les més eminents ciutats fenícies del passat, on trobem restes de les èpoques medieval, islàmica i croada així com de l’otomana. Visitem la pintoresca fortalesa de la Mar (segle XIII), símbol de la ciutat, i continuem amb un interessant passeig pel soc cobert, encara ancorat en el passat on descobrirem a cada pas petites mesquites, caravanserais, hammams, etc. Destaca la Mesquita Omeia i el caravanserai dels Francs.
Continuem cap a Tiro (1 hora aprox.), principal ciutat fenícia en l’època daurada d’expansió mediterrània. Visita dels dos conjunts de ruïnes d’èpoques greco romana i bizantina (el Card Màxim, la necròpoli, l’hipòdrom, etc). Un petit passeig per la part antiga ens portarà fins al port pesquer i restes del barri cristià entre botigues del soc. Tornada a Beirut.

Dia 03 | Beirut – Deir el Qamar – Cedres de Barouk – Beiteddin – Beirut
A primera hora del matí excursió a la regió del Chouf, on cohabiten cristians i musulmans drusos, i on visitem la pintoresca població de Deir el Qamar, antiga capital de l’emirat en l’època otomana. A continuació, continuarem pujant als cims del Mt. Líban per a un breu passeig per la Reserva Natural de Barouk, on es troba el major bosc de cedres del país. Descendim de nou per a visitar el Palau dels emirs de Beiteddin, màxim exponent de l’arquitectura libanesa tradicional dels segles XVII a XIX, i seu de l’últim emirat. Tornada a Beirut.

Dia 04 | Beirut – Vall de Bekaa – Anjar – Baalbeck
Creuem el Mt. Líban cap a la Vall de la Bekaa, amb vista panoràmiques sobre la meitat interior del país. En el centre de la vall parem en Anjar per a visitar les restes de la ciutat omeia del segle VIII, delicadament conservats en un entorn natural de gran bellesa.
Continuació en direcció nord per a visitar els temples romans de Baalbeck, el major conjunt monumental i el més aviat conservat de quants es van construir durant l’Imperi Romà, amb vista al Mt. Líban i l’Antilíban. Destaca l’anomenat petit Temple de Bacus, més ben conservat que el mateix Partenó, i el Gran Temple de Júpiter, que domina de manera majestuosa la vall. Allotjament en l’històric Hotel Palmyra (establiment del segle XIX amb molt d’encant).

Dia 05 | Baalbeck – Cedres de Bcherri – Wadi Qadisha – Trípoli
Ens dirigim al nord a la recerca del bosc de Cedres situat sobre Bcherri i al peu de Qornet el Sawda, el cim del Mt. Líban (3.082 m). Coneixerem la mítica reserva de cedres libanesos centenaris i mil·lenaris que van inspirar a l’escriptor natiu Gibran Jalil. Descens a la vall de Qadisha per a visitar, en les profunditats de la vall, un dels monestirs maronites que es remunten al paleocristianisme i a l’era medieval. Sortida en direcció a Trípoli. Allotjament en el barri històric del Mina.

Dia 06 | Trípoli – Byblos – Harissa – Beirut
Al matí recorrem la ciutat, visitant el Castell de Saint-Gilles amb vista panoràmiques sobre la ciutat i que ens recorda el passat violent de les croades, mentre que el seu popular i sorollós mercat tradicional àrab ens retorna a un present més vital però no menys incert. Visitarem alguna de les seves mesquites, caravanserais i hammams.
Trasllat a la pintoresca població de Byblos, on destaca el jaciment arqueològic de la qual segons la Bíblia va ser la ciutat més antiga de la Humanitat, amb restes que abasten 7 mil·lennis successius, des del neolític fins a l’època creuada. Ascens al convent de La nostra Senyora de Harissa, verge protectora del Líban, al qual es pot accedir en telefèric o per carretera. Allotjament en hotel de Beirut.

Dia 07 | Beirut – Nahr el Kalb – Grutes de Jeita – Beirut
A primera hora ens dirigim al riu Lycos (Nahr el Kalb) per a visitar els deixants deixats per egipcis, assiris i pels últims imperis que han dominat la regió. Molt a prop es troben les fantàstiques Grutes de Jeita, un conjunt de coves cristal·litzades i una de les més grans del món. Està compost per dues coves de pedra calcària; la superior es visita caminant i la inferior es visita amb barca. En aquestes galeries podem observar com l’acció de l’aigua sobre la pedra calcària ha creat voltes en forma de catedrals plenes d’estalactites i estalagmites de diferents grandàries, colors i formes. Resta del dia dedicat a completar la visita del centre històric de Beirut (Solidere), danyat durant la Guerra Civil, i el valuós Museu Arqueològic, un dels més importants d’Orient Pròxim per la qualitat de les seves peces i la seva excel·lent presentació.

Dia 08 | Beirut. Trasllat a l’aeroport
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu per persona en base a Habitació Doble 595 €
Preu en base individual (1 pax) amb conductor de parla hispana 695 €
Suplement Habitació Individual 95 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES

La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.

SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat durant tot el recorregut.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 2 persones. Conductor de parla hispana per a 1 persona viatjant en individual.
Trasllats i assistència per a prova PCR si fos necessària.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar (10 € aprox.).
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.