Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquest petit país te un passat cultural impressionant. Fenicis, grecs, romans… totes les grans civilitzacions han passat per aquestes terres. Sidó, Trípoli, Biblos, o les ruïnes de Baalbeck són una mostra de la importància de la regió al llarg de la història.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 28 MARÇ 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / BEIRUT Hotel
2 BEIRUT. VISITES A SIDON I TIRO E Hotel
3 BEIRUT – GRUTES DE JEITA – NAHR EL KALB – HARISSA – BEIRUT E Hotel
4 BEIRUT. EXCURSIÓ A BEITEDDIN I DEIR EL QAMAR E Hotel
5 BEIRUT – VALL DE BEKAA – ANJAR – BAALBECK E Hotel
6 BAALBECK – AFQA – CEDRES – TRÍPOLI E Hotel
7 TRÍPOLI – BYBLOS – BEIRUT E Hotel
8 VOL BEIRUT / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

28 MAR | Vuelo Ciutat d’origen / Beirut
Sortida del vol amb destinació Beirut, amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Beirut.

29 MAR | Beirut. Visites a Sidón i Tiro
Esmorzar i sortida en direcció sud cap a la ciutat costanera de Sidón (1 hora aprox.), una de les més eminents ciutats fenícies del passat, on trobem restes de les èpoques medieval, islàmica i croada així com de l’otomana.
Visitem la pintoresca fortalesa de la Mar (segle XIII), símbol de la ciutat i continuem amb un interessant passeig pel soc cobert, encara ancorat en el passat on descobrirem a cada pas petites mesquites, caravasares, cafès, hammams… destaca la Mesquita Omeya i el caravansar dels Francs.
En finalitzar continuem cap a Tiro (1 hora aprox.), principal ciutat fenícia en l’època daurada d’expansió mediterrània. Visita dels dos conjunts de ruïnes d’èpoques greco romana i bizantina (el Card Màxim, la necròpoli, l’hipòdrom, etc). Un petit passeig per la part antiga ens portarà fins al port pesquer i restes del barri cristià entre botigues del soc. Tornada a Beirut i allotjament.

30 MAR | Beirut – Grutes de Jeita – Nahr el Kalb – Harissa – Beirut
Sortida en direcció nord per a visitar les fantàstiques grutes de Jeita, un conjunt de coves cristal·litzades i una de les més grans del món. Està compost per dues coves de pedra calcària; la superior es visita caminant i la inferior es visita amb barca. En aquestes galeries podem observar com l’acció de l’aigua sobre la pedra calcària ha creat voltes en forma de catedrals plenes d’estalactites i estalagmites de diferents grandàries, colors i formes. La cova alberga una de les estalactites més llargues del món (8,20 metres de llarg).
Continuació cap al riu Lycos per a observar els deixants deixats pels egipcis, assiris i pels últims imperis que han dominat la regió. Posterior visita del convent de La nostra Senyora de Harissa, verge protectora del país. Tornada a Beirut i allotjament.

31 MAR | Beirut. Visites de Deir el Qamar i Beiteddin
Esmorzar. A primera hora excursió a la Muntanya Líban a la regió del Chouf on cohabiten cristians i musulmans drusos, i on visitem la pintoresca població de Deir el Qamar i el Palau dels emirs de Beiteddin, màxim exponent de l’arquitectura libanesa tradicional dels segles XVII i XVIII. Resta del dia dedicat a completar la visita del petit però espectacular Museu Arqueològic, que destaca per la qualitat de les seves peces i per la seva excel·lent exposició. Nit a Beirut.

01 ABR | Beirut – Vall de Bekaa – Anjar – Baalbeck
Descens per la Vall de Bekaa, amb vista panoràmiques sobre la meitat interior del país, fins a arribar a Anjar, on visitarem les restes de la ciutat omeya del segle VIII. Seguim en direcció nord cap a Baalbeck (1 hora aprox.), on gaudirem de les seves magnífiques restes arqueològiques. Nit en Baalbeck.

02 ABR | Baalbeck – Afqa – Cedres – Trípoli
Ascens a la Muntanya Líban per a visitar la gruta de Afqa, on neix el riu dedicat al déu Adonis. Després de la visita ascendim fins al llegendari bosc de cedres, situat sobre Bcherri i al peu de Qornet el Sawda, en el cim de la Muntanya Líban. Gaudirem d’una de les últimes reserves de cedres libanesos centenaris i mil·lenaris. Allotjament a Trípoli.

03 ABR | Trípoli – Byblos – Beirut
Al matí recorrem la ciutat, visitant el castell de Saint-Gilles amb vista panoràmiques sobre la ciutat i que ens recorda el passat violent de les croades, mentre que el seu popular i sorollós mercat tradicional àrab ens retorna a un present més vital però no menys incert. Trasllat a la pintoresca població de Byblos, on destaca el jaciment arqueològic de la qual segons la Bíblia va ser la ciutat més antiga de la Humanitat, amb restes que abasten 7 mil·lennis successius, des del neolític fins a l’època creuada. Nit a Beirut.

04 ABR | Vol Beirut / Ciutat d’origen
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada via Istanbul. Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.240 €
Suplement Habitació Individual 315 €
Taxes Aèries (Aprox.) 280 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb conductor de parla hispana.
Allotjaments i alimentació segons quadre.
Activitats i visites especificades a l’itinerari.
Guia local de parla hispana per a grups a partir de 8 persones.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar (55 € aprox.).
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació