Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Estiu, Fora de temporada, Nadal, Pont Desembre, Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquest petit país te un passat cultural impressionant. Fenicis, grecs, romans… totes les grans civilitzacions han passat per aquestes terres. Sidó, Trípoli, Biblos, o les ruïnes de Baalbeck són una mostra de la importància de la regió al llarg de la història.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
05 ABR VOL BARCELONA / BEIRUT Hotel
06 ABR BEIRUT. VISITES A SIDON I TIRO E Hotel
07 ABR BEIRUT – GRUTES DE JEITA – NAHR EL KALB – HARISSA – BEIRUT E Hotel
08 ABR BEIRUT. EXCURSIÓ A BEITEDDIN I DEIR EL QAMAR E Hotel
09 ABR BEIRUT – VALL DE BEKAA – ANJAR – BAALBECK E Hotel
10 ABR BAALBECK – AFQA – CEDRES – TRÍPOLI E Hotel
11 ABR TRÍPOLI – BYBLOS – BEIRUT E Hotel
12 ABR VOL BEIRUT / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

05 ABR.- VOL BARCELONA / BEIRUT
Sortida del vol amb destinació Beirut, amb connexió intermèdia a Estambul. Arribada a Beirut de matinada, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Beirut.

06 ABR.- BEIRUT. VISITES A SIDON I TIRO
Sortida en direcció sud cap a la ciutat costanera de Sidon, una de les més eminents ciutats fenícies del passat, on trobem restes medievals, islàmiques, de l’època de les croades, i també otomanes. Visitem la pintoresca Fortalesa del Mar (segle XIII), símbol de la ciutat i continuem amb un interessant passeig pel soc cobert, encara ancorat en el passat, on trobem a cada pas petites mesquites, caravanserais, cafès i hammams, entre els quals destaca la Mesquita Omeia i el caravasar dels Francs.
Continuació cap a Tiro, principal ciutat fenícia a l’època daurada d’expansió mediterrània i visita dels dos conjunts de ruïnes d’èpoques greco-romana i bizantina (el Cardo Màxim, la necròpolis, l’hipòdrom, etc.). Un petit passeig per la part antiga ens portarà fins al port pesquer i restes del barri cristià entre botigues del soc. Tornada a Beirut i allotjament.

07 ABR.- BEIRUT – GRUTES DE JEITA – NAHR EL KALB – HARISSA – BEIRUT
Sortida en direcció nord per visitar les fantàstiques grutes de Jeita, un conjunt de coves cristal·litzades i una de les més grans del món. Està compost per dos coves de pedra calcària; la superior es visita caminant i la inferior es visita amb barca. En aquestes galeries podem observar com l’acció de l’aigua sobre la pedra calcària ha creat voltes en forma de catedrals plenes d’estalactites i estalagmites de diferents mides, colors i formes. La cova alberga una de les estalactites més llargues del món (8,20 metres de llarg). Continuació cap al riu Lycos per observar les esteles deixades pels egipcis, assiris i pels últims imperis que han dominat la regió. Posterior visita del convent de Nostra Senyora de Harissa, verge protectora del país. Tornada a Beirut i allotjament.

08 ABR.- BEIRUT. EXCURSIÓ A BEITEDDIN I DEIR EL QAMAR
Excursió al Mt. Líban a la regió del Chouf, on cohabiten cristians i musulmans drusos, i on visitem la pintoresca població de Deir el Qamar i el Palau dels emirs de Beiteddin, màxim exponent de l’arquitectura libanesa tradicional dels segles XVII i XVIII.
Resta del dia dedicat a completar la visita de Beirut i del petit però espectacular Museu Arqueològic, que destaca per la qualitat de les seves peces i la seva excel·lent exposició.

09 ABR.- BEIRUT – VALL DE BEKAA – ANJAR – BAALBECK
Descens per la Vall de Bekaa, que ofereix vistes panoràmiques sobre la meitat interior del país. Arribada a la població de Anjar i visita de les restes d’aquesta ciutat omeia del segle VIII, conservats en un entorn natural de gran bellesa.
Seguim cap al nord per visitar els temples romans de Baalbeck, el major conjunt monumental i el més ben conservat de tots els que van construir durant l’Imperi Romà, amb vistes al Mt. Líban i Antilíban. Destaca l’anomenat Petit Temple de Bacus, millor conservat que el mateix Partenó, i el Gran Temple de Júpiter, dominant de forma majestuosa la Vall de Bekaa.

10 ABR.- BAALBECK – AFQA – CEDRES – TRÍPOLI
Ascens al Mont Líban per visitar la gruta de Afqa, on neix el riu dedicat al déu Adonis. Després de la visita ascendim fins el llegendari bosc de cedres, situat sobre Bcherri i al peu de Qornet el Sawda, al cim del Mt. Líban. Descens a la Vall de Qadisha per visitar un dels monestirs maronites que es remunten a l’era medieval. Continuació cap a Trípoli i allotjament.

11 ABR.- TRÍPOLI – BYBLOS – BEIRUT
Al matí recorrem la ciutat, visitant el castell de Sant-Gilles amb vistes panoràmiques sobre la ciutat i que ens recorda el passat violent de les creuades, mentre que el seu popular i sorollós mercat tradicional àrab ens torna a un present més vital però no menys incert.
Trasllat a la pintoresca població de Byblos, on destaca el jaciment arqueològic de la que segons la Bíblia va ser la ciutat més antiga de la Humanitat, amb restes que abasten 7 mil·lennis successius, des del neolític fins a l’època creuada. Continuació cap a Bcherri, una de les últimes reserves de cedres libanesos centenaris i mil·lenaris. Nit a Beirut.

12 ABR.- VOL BEIRUT / BARCELONA
Esmorzar i temps lliure fins a l’hora prevista del trasllat a l’aeroport. Embarcament en el vol de tornada a Barcelona, ​​via Estambul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 1.285 €
Suplement Habitació Individual 315 €
Taxes Aèries (Aprox.) 275 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat durant tot el recorregut.
Allotjaments i alimentació segons quadre.
Activitats i visites especificades.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 viatgers. De 2 a 7 persones es realitza amb conductor de parla hispana (nivell bàsic) i sense guia.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Líban (actualment gratuït).
Alimentació no especificada en el quadre.
Entrades a monuments (55 € aprox.).
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Activitats i visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació