Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Aquest petit país té un passat cultural impressionant. Fenicis, grecs, romans… totes les grans civilitzacions han passat per aquestes terres. Sidó, Trípoli, Byblos, o les ruïnes de Baalbeck són una mostra de la importància de la regió al llarg de la història.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A BEIRUT Hotel
2 BEIRUT. VISITES A SIDON I TIRO E Hotel
3 BEIRUT – BAROUK – VALL DE BEKAA – ANJAR – BAALBECK E Hotel
4 BAALBECK – AFQA – NAHR EL KALB – HARISSA – BEIRUT E Hotel
5 BEIRUT. VISITES A BEITEDDIN I DEIR EL QAMAR E Hotel
6 BEIRUT – BYBLOS – CEDRES – TRÍPOLI E Hotel
7 TRÍPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT  E Hotel
8 BEIRUT. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 01 | Arribada a Beirut
Arribada a Beirut, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Beirut.

Dia 02 | Beirut. Visites a Sidón i Tiro
Esmorzar i sortida en direcció sud cap a la ciutat costanera de Sidón (1 hora aprox.), una de les més eminents ciutats fenícies del passat, on trobem restes de les èpoques medieval, islàmica i croada així com de l’otomana. Visitem la pintoresca fortalesa de la Mar (segle XIII), símbol de la ciutat, i continuem amb un interessant passeig pel soc cobert, encara ancorat en el passat on descobrirem a cada pas petites mesquites, caravanserais, hammams, etc. Destaca la Mesquita Omeia i el caravanserai dels Francs. Al finalitzar continuem cap a Tiro (1 hora aprox.), principal ciutat fenícia en l’època daurada d’expansió mediterrània. Visita dels dos conjunts de ruïnes d’èpoques greco romana i bizantina (el Card Màxim, la necròpoli, l’hipòdrom, etc). Un petit passeig per la part antiga ens portarà fins al port pesquer i restes del barri cristià entre botigues del soc.

Dia 03 | Beirut – Cedres de Barouk – Valle de Bekaa – Anjar – Baalbeck
Sortida al matí cap a la muntanya Líban per a un breu passeig per la Reserva Natural de Barouk, on es troba el major bosc de cedres del país. A continuació, descendirem per la Vall de Bekaa, que ofereix vistes panoràmiques sobre la meitat interior del país. Arribada a la població de Anjar i visita de les restes d’aquesta ciutat omeia del segle VIII, conservats en un entorn natural de gran bellesa. Seguim cap al nord per a visitar els temples romans de Baalbeck, el major conjunt monumental i el més aviat conservat de quants es van construir durant l’Imperi Romà, amb vista a la Muntanya Líban i al Antilíban. Destaca l’anomenat petit Temple de Bacus, més ben conservat que el mateix Partenó, i el Gran Temple de Júpiter, que domina de manera majestuosa la vall.

Dia 04 | Baalbeck – Afqa – Nahr el Kalb – Harissa – Beirut
Avui ascendim a la Muntanya Líban per a visitar la gruta de Afqa, naixement del riu dedicat al Déu Adonis. Després descendirem cap a la costa per a visitar el Convent de La nostra Senyora de Harissa, verge protectora del país. Breu parada en el riu Lycos per a visitar els deixants deixats pels egipcis, assiris i pels últims imperis que han dominat la regió.

Dia 05 | Beirut. Visites a Beiteddin i Deir el Qamar
A primera hora del matí excursió a la Muntanya Líban a la regió del Chouf, on cohabiten cristians i musulmans drusos, i on visitem la pintoresca població de Deir el Qamar i el Palau dels emirs de Beiteddin, màxim exponent de l’arquitectura libanesa tradicional dels segles XVII i XVIII. Resta del dia dedicat a completar la visita del petit però espectacular Museu Arqueològic, que destaca per la qualitat de les seves peces i la seva excel·lent exposició.

Dia 06 | Beirut – Byblos – Cedres – Trípoli
Trasllat a la pintoresca població de Byblos, on destaca el jaciment arqueològic de la qual segons la Bíblia va ser la ciutat més antiga de la Humanitat, amb restes que abasten 7 mil·lennis successius, des del neolític fins a l’època creuada. Continuació cap a Bcherri, una de les últimes reserves de cedres libanesos centenaris i mil·lenaris. Descens a la vall de Qadisha per a visitar el monestir maronita de Mar Lychee, que es remunta a l’era medieval. Després de la visita ascendim fins al llegendari bosc de cedres, situat sobre Bcherri i al peu de Qornet el Sawda, en el cim de la Muntanya Líban. Continuació cap a Trípoli.

Dia 07 | Trípoli – Grutes de Jeita – Beirut
Al matí recorrem la ciutat, visitant el Castell de Saint-Gilles amb vista panoràmiques sobre la ciutat i que ens recorda el passat violent de les croades, mentre que el seu popular i sorollós mercat tradicional àrab ens retorna a un present més vital però no menys incert. Sortida en direcció al nord per a visitar les fantàstiques Grutes de Jeita, un conjunt de coves cristal·litzades i una de les més grans del món. Està compost per dues coves de pedra calcària; la superior es visita caminant i la inferior es visita amb barca. En aquestes galeries podem observar com l’acció de l’aigua sobre la pedra calcària ha creat voltes en forma de catedrals plenes d’estalactites i estalagmites de diferents grandàries, colors i formes. La cova alberga una de les estalactites més llargues del món (8,20 metres de llarg).

Dia 08 | Beirut. Trasllat a l’aeroport
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 895 €
Suplement Habitació Individual 275 €
OPCIÓ HOTEL CATEGORIA 5* (a Beirut)
Preu Base per persona 1.115 €
Suplement Habitació Individual 475 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones. Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat durant tot el recorregut.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 2 viatgers. 
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari