Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Aquest petit país té un passat cultural impressionant. Fenicis, grecs, romans… totes les grans civilitzacions han passat per aquestes terres. Sidó, Trípoli, Byblos, o les ruïnes de Baalbeck són una mostra de la importància de la regió al llarg de la història.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A NOVEMBRE 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A BEIRUT Hotel
2 BEIRUT. VISITES A SIDON I TIRO E Hotel
3 BEIRUT – CEDRES DE BAROUK – VALL DE BEKAA – ANJAR – BAALBECK E Hotel
4 BAALBECK – AFQA – NAHR EL KALB – HARISSA – BEIRUT E Hotel
5 BEIRUT. EXCURSIÓ A BEITEDDIN I DEIR EL QAMAR E Hotel
6 BEIRUT – BYBLOS – CEDRES – TRÍPOLI E Hotel
7 TRÍPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT  E Hotel
8 BEIRUT. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- ARRIBADA A BEIRUT
A l’arribada recepció a l’aeroport per al trasllat a l’hotel. Nit a Beirut.

DIA 2.- BEIRUT. VISITES A SIDON I TIRO
Sortida en direcció sud cap a la ciutat costanera de Sidon, una de les més eminents ciutats fenícies del passat, on trobem restes medievals, islàmiques, de l’època de les croades, i també otomanes. Visitem la pintoresca Fortalesa del Mar (segle XIII), símbol de la ciutat, i continuem amb un interessant passeig pel soc cobert, encara ancorat en el passat, on trobem a cada pas petites mesquites, caravanserais, cafès i hammams, entre els quals destaca la Mesquita Omeia i el caravasar dels Francs.
Continuació cap a Tiro, principal ciutat fenícia a l’època daurada d’expansió mediterrània i visita dels dos conjunts de ruïnes d’èpoques greco-romana i bizantina (el Cardo Màxim, la necròpolis, l’hipòdrom, etc.). Un petit passeig per la part antiga ens portarà fins al port pesquer i restes del barri cristià entre botigues del soc. Retorn a Beirut i allotjament.

DIA 3.- BEIRUT – CEDROS DE BAROUK – VALL DE BEKAA – ANJAR – BAALBECK
Sortida al matí cap al Mt. Líban per un breu passeig per la reserva natural de Barouk, on es troba el major bosc de cedres del país. A continuació baixarem per la Vall de Bekaa, que ofereix vistes panoràmiques sobre la meitat interior del país. Arribada a la població de Anjar i visita de les restes d’aquesta ciutat omeia del segle VIII, conservats en un entorn natural de gran bellesa.
Seguim cap al nord per visitar els temples romans de Baalbeck, el major conjunt monumental i el més ben conservat de tots els que van construir durant l’Imperi Romà, amb vistes al Mt. Líban i a l’Antilíban. Destaca l’anomenat Petit Temple de Bacus, millor conservat que el mateix Partenó, i el Gran Temple de Júpiter, dominant de forma majestuosa la Vall de Bekaa.

DIA 4.- BAALBECK – AFQA – NAHR EL KALB – HARISSA – BEIRUT
Avui ascendim al Mt. Líban per visitar la gruta de Afqa, naixement del riu dedicat al Déu Adonis. Després baixarem cap a la costa per visitar el convent de Nostra Senyora de Harissa, verge protectora del país. Breu parada al riu Lycos per visitar les esteles deixades pels egipcis, assiris i pels últims imperis que han dominat la regió. Tornada a Beirut i allotjament.

DIA 5.- ​​BEIRUT. EXCURSIÓ A BEITEDDIN I DEIR EL QAMAR
A primera hora, excursió a la regió del Chouf, on cohabiten cristians i musulmans drusos, i on visitem la pintoresca població de Deir el Qamar i el Palau dels emirs de Beiteddin, màxim exponent de l’arquitectura libanesa tradicional dels segles XVII i XVIII. Tornada a Beirut i resta del dia dedicat a completar la visita del petit però espectacular Museu Arqueològic, que destaca per la qualitat de les seves peces i per la seva excel·lent exposició.
Continuem l’excursió pel passeig marítim, la Roca dels Coloms (Raouche), l’Avinguda Al-Hamra i acabem la ruta a la zona de Solidere, el centre de la qual és la Place de l’Etoile i on es troben mesquites antigues com l’església de Sant Joan Baptista, reconvertida en la Mesquita d’Omar després de l’expulsió dels creuats. Nit a Beirut.

DIA 6.- BEIRUT – BYBLOS – CEDRES – TRÍPOLI
Trasllat a la pintoresca població de Byblos, on destaca el jaciment arqueològic de la que segons la Bíblia va ser la ciutat més antiga de la Humanitat, amb restes que abasten 7 mil·lennis successius, des del neolític fins a l’època creuada. Continuació cap a Bcherri, una de les últimes reserves de cedres libanesos centenaris i mil·lenaris. Descens a la Vall de Qadisha per visitar el monestir maronita de Mar Lychee, que es remunta a l’era medieval. Després de la visita ascendim fins el llegendari bosc de cedres, situat sobre Bcherri i al peu de Qornet el Sawda, al cim del Mt. Líban. Continuació cap a Trípoli i allotjament.

DIA 7.- TRÍPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT
Esmorzar. Al matí recorrem la ciutat, visitant el castell de Sant-Gilles amb vistes panoràmiques sobre la ciutat i que ens recorda el passat violent de les creuades, mentre que el seu popular i sorollós mercat tradicional àrab ens torna a un present més vital però no menys incert.
Sortida en direcció al nord per visitar les fantàstiques grutes de Jeita, un conjunt de coves cristal·litzades i una de les més grans del món. Està compost per dos coves de pedra calcària; la superior es visita caminant i la inferior es visita amb barca.
En aquestes galeries podem observar com l’acció de l’aigua sobre la pedra calcària ha creat voltes en forma de catedrals plenes d’estalactites i estalagmites de diferents mides, colors i formes. La cova alberga una de les estalactites més llargues del món (8,20 metres de llarg). Retorn a Beirut i allotjament.

DIA 8.- BEIRUT. TRASLLAT A L’AEROPORT
A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 875 €
Suplement Temporada Alta 20 €
Suplement Habitació Individual 260 €
OPCIÓ HOTEL CATEGORIA SUPERIOR (a Beirut)
Preu Base per persona (en Categoria Superior) 985 €
Suplement Temporada Alta en (en Categoria Superior) 80 €
Suplement Habitació Individual en (en Categoria Superior) 340 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat tipus minivan o minibús durant el recorregut.
Allotjament en habitacions dobles en hotels segons categoria escollida, amb esmorzar inclòs.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 viatgers. De 2 a 7 persones es realitza amb conductor de parla hispana (nivell bàsic) i sense guia.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Líban (actualment gratuït).
Alimentació no especificada en el quadre.
Entrades als llocs a visitar.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació