Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Aquest petit país té un passat cultural impressionant. Fenicis, grecs, romans… totes les grans civilitzacions han passat per aquestes terres. Sidó, Trípoli, Byblos, o les ruïnes de Baalbeck són una mostra de la importància de la regió al llarg de la història.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A BEIRUT Hotel
2 BEIRUT. VISITES A SIDON I TIRO E Hotel
3 BEIRUT – CEDRES DE BAROUK – VALL DE BEKAA – ANJAR – BAALBECK E Hotel
4 BAALBECK – AFQA – NAHR EL KALB – HARISSA – BEIRUT E Hotel
5 BEIRUT. VISITES A BEITEDDIN I DEIR EL QAMAR E Hotel
6 BEIRUT – BYBLOS – CEDRES – TRÍPOLI E Hotel
7 TRÍPOLI – GRUTES DE JEITA – BEIRUT  E Hotel
8 BEIRUT. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 01 | Arribada a Beirut
Arribada a Beirut, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Beirut.

Dia 02 | Beirut. Visites a Sidón i Tiro
Esmorzar i sortida en direcció sud cap a la ciutat costanera de Sidón (1 hora aprox.), una de les més eminents ciutats fenícies del passat, on trobem restes de les èpoques medieval, islàmica i croada així com de l’otomana. Visitem la pintoresca fortalesa de la Mar (segle XIII), símbol de la ciutat, i continuem amb un interessant passeig pel soc cobert, encara ancorat en el passat on descobrirem a cada pas petites mesquites, caravanserais, hammams, etc. Destaca la Mesquita Omeia i el caravanserai dels Francs.
Al finalitzar continuem cap a Tiro (1 hora aprox.), principal ciutat fenícia en l’època daurada d’expansió mediterrània. Visita dels dos conjunts de ruïnes d’èpoques greco romana i bizantina (el Card Màxim, la necròpoli, l’hipòdrom, etc). Un petit passeig per la part antiga ens portarà fins al port pesquer i restes del barri cristià entre botigues del soc.

Dia 03 | Beirut – Cedres de Barouk – Valle de Bekaa – Anjar – Baalbeck
Sortida al matí cap a la muntanya Líban per a un breu passeig per la Reserva Natural de Barouk, on es troba el major bosc de cedres del país. A continuació, descendirem per la Vall de Bekaa, que ofereix vistes panoràmiques sobre la meitat interior del país. Arribada a la població de Anjar i visita de les restes d’aquesta ciutat omeia del segle VIII, conservats en un entorn natural de gran bellesa. Seguim cap al nord per a visitar els temples romans de Baalbeck, el major conjunt monumental i el més aviat conservat de quants es van construir durant l’Imperi Romà, amb vista a la Muntanya Líban i al Antilíban. Destaca l’anomenat petit Temple de Bacus, més ben conservat que el mateix Partenó, i el Gran Temple de Júpiter, que domina de manera majestuosa la vall.

Dia 04 | Baalbeck – Afqa – Nahr el Kalb – Harissa – Beirut
Avui ascendim a la Muntanya Líban per a visitar la gruta de Afqa, naixement del riu dedicat al Déu Adonis. Després descendirem cap a la costa per a visitar el Convent de La nostra Senyora de Harissa, verge protectora del país. Breu parada en el riu Lycos per a visitar els deixants deixats pels egipcis, assiris i pels últims imperis que han dominat la regió.

Dia 05 | Beirut. Visites a Beiteddin i Deir el Qamar
A primera hora del matí excursió a la Muntanya Líban a la regió del Chouf, on cohabiten cristians i musulmans drusos, i on visitem la pintoresca població de Deir el Qamar i el Palau dels emirs de Beiteddin, màxim exponent de l’arquitectura libanesa tradicional dels segles XVII i XVIII. Resta del dia dedicat a completar la visita del petit però espectacular Museu Arqueològic, que destaca per la qualitat de les seves peces i per la seva excel·lent exposició.

Dia 06 | Beirut – Byblos – Cedres – Trípoli
Trasllat a la pintoresca població de Byblos, on destaca el jaciment arqueològic de la qual segons la Bíblia va ser la ciutat més antiga de la Humanitat, amb restes que abasten 7 mil·lennis successius, des del neolític fins a l’època creuada. Continuació cap a Bcherri, una de les últimes reserves de cedres libanesos centenaris i mil·lenaris. Descens a la vall de Qadisha per a visitar el monestir maronita de Mar Lychee, que es remunta a l’era medieval. Després de la visita ascendim fins al llegendari bosc de cedres, situat sobre Bcherri i al peu de Qornet el Sawda, en el cim de la Muntanya Líban. Continuació cap a Trípoli.

Dia 07 | Trípoli – Grutes de Jeita – Beirut
Al matí recorrem la ciutat, visitant el Castell de Saint-Gilles amb vista panoràmiques sobre la ciutat i que ens recorda el passat violent de les croades, mentre que el seu popular i sorollós mercat tradicional àrab ens retorna a un present més vital però no menys incert. Sortida en direcció al nord per a visitar les fantàstiques Grutes de Jeita, un conjunt de coves cristal·litzades i una de les més grans del món. Està compost per dues coves de pedra calcària; la superior es visita caminant i la inferior es visita amb barca. En aquestes galeries podem observar com l’acció de l’aigua sobre la pedra calcària ha creat voltes en forma de catedrals plenes d’estalactites i estalagmites de diferents grandàries, colors i formes. La cova alberga una de les estalactites més llargues del món (8,20 metres de llarg).

Dia 08 | Beirut. Trasllat a l’aeroport
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 875 €
Suplement Temporada Alta 20 €
Suplement Habitació Individual 260 €
OPCIÓ HOTEL CATEGORIA SUPERIOR (a Beirut)
Preu Base per persona (en Categoria Superior) 985 €
Suplement Temporada Alta en (en Categoria Superior) 80 €
Suplement Habitació Individual en (en Categoria Superior) 340 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat durant tot el recorregut.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 viatgers. De 2 a 7 persones es realitza amb conductor de parla hispana (nivell bàsic) i sense guia.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Líban (actualment gratuït).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari