Àfrica
Destinació
15 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Madagascar és un país difícil de classificar. Formant part del continent Africà però amb ètnies, costums i paisatges que molt poc tenen a veure amb les de l’Àfrica Negra, aquesta illa de l’Índic mereix un esment a part en tot el relacionat amb la seva cultura, adquirida de les gents del Pacífic, i la seva naturalesa formada per fauna i flora endèmiques, conseqüència de la seva llarga evolució aïllada de qualsevol continent.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ANTANANARIVO A bord
2 ARRIBADA A ANTANANARIVO Hotel
3 ANTANANARIVO – PEYREIRAS – ANDASIBE E / S Hotel
4 ANDASIBE E / S Hotel
5 ANDASIBE – AMBATOLAMPY – ANTSIRABE E / S Hotel
6 ANTSIRABE – AMBOSITRA – RANOMAFANA E / S Hotel
7 RANOMAFANA – FIANARANTSOA E / S Hotel
8 FIANARANTSOA – AMBALAVAO – RANOHIRA E / S Hotel
9 RANOHIRA (PN ISALO) E / S Hotel
10 RANOHIRA – ZOMBITSE – IFATY E / S Hotel
11 IFATY E / S Hotel
12 IFATY E / S Hotel
13 IFATY – TULEAR. VOL A ANTANANARIVO E / S Hotel
14 VOL ANTANANARIVO / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
15 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Antananarivo
Sortida a vol amb destinació Antananarivo, via ciutat de connexió. Nit a bord.

Dia 02 | Arribada a Antananarivo
Arribada a Antananarivo. Després dels tràmits del visat, trasllat a l’hotel. Tarda lliure.

Dia 03 | Antananarivo – Peyreiras – Andasibe
Esmorzar i sortida en ruta cap a PN de Andasibe. Ens detindrem en la reserva de Peyreiras per a realitzar la seva visita (camaleons, cocodrils, rèptils o altres espècies de la fauna endèmica de Madagascar). Arribada a Andasibe i instal·lació a l’hotel. Visita nocturna de la reserva Voi MMA.

Dia 04 | Andasibe
Esmorzar. Visita matinal d’aproximadament 3 hores de la reserva especial de Analamazaotra a la recerca dels lèmurs sifaka i els indrí (el lèmur més gran de Madagascar). Aquest parc és ric en flora endèmica, així com d’orquídies. A la tarda visita de la reserva privada del Vakôna Forest lodge (illot de lèmurs i el parc de cocodrils).

Dia 05 | Andasibe – Ambatolampy – Antsirabe
Esmorzar. Sortida en ruta cap a Antsirabe per la carretera RN7 a través dels paisatges d’arrossars en terrassa de les terres altes malgaixes, passant per Behenjy, la ciutat del foie gras. En Ambatolampy, visitarem un taller de fabricació de marmites d’alumini. Arribada a la ciutat colonial de Antsirabe i instal·lació a l’hotel.

Dia 06 | Antsirabe – Ambositra – Ranomafana
Esmorzar. Realitzarem un tour en pousse-pousse pel centre de la ciutat. Visita de tallers artesans (lapidaris, miniatures…) abans de partir en direcció a Ranomafana. Ens detindrem en Ambositra, la capital de l’art Zafimaniry, on podran visitar tallers i botigues de marqueteria. Arribada a Ranomafana i check-in a l’hotel. Tarda lliure.

Dia 07 | Ranomafana – Fianarantsoa
Esmorzar. Sortida cap al parc nacional de Ranomafana. Visita diürna d’aproximadament tres quatre hores pel parc, caminant pel bosc tropical humit on habiten lèmurs, granotes… i on podrem trobar una flora endèmica excepcional. Després de la visita continuarem cap a Fianarantsoa, la capital del Betsileo, visita de la part alta de la ciutat i arribada a l’hotel.

Dia 8 | Fianarantsoa – Ambalavao – Ranohira
Esmorzar. Visita de la part alta de la ciutat de Fianarantsoa. Després de la visita sortirem en direcció a Ranohira. Ens detindrem en Ambalavao per a visitar un taller artesanal de paper de Antemoro i un taller de seda. Farem una parada en la reserva de lèmurs del poble de Ny Anja per a realitzar la seva visita durant un hora aproximadament i veure fàcilment en llibertat als lèmurs catta que viuen en ella i les tombes Betsileo. Continuació cap al P.N Isalo.

Dia 9 | Ranohira – P.N Isalo
Esmorzar. Avui visitarem a peu el P.N Isalo, uns 7km de recorregut. En el podrem veure la seva piscina natural, piscina negra i blava, cascades, etc. Tindreu la possibilitat de banyar-vos en la piscina natural. Admirarem el capvespre en la finestra de Isalo.

Dia 10 | Ranohira – Tulear – Ifaty
Esmorzar. Ben d’hora sortirem cap a la ciutat de Tulear, pel camí veurem les tombes Mahafaly i els seus famosos tòtems. Ens detindrem al parc nacional de Zombitse per a realitzar la seva visita, al parc conviuen el 47% dels ocells endèmics de Madagascar, vuit espècies de lèmurs i el gecko endèmic local, el Phelsuma Standigui i l’arbre estrangulador, el ficus i baobabs. Continuació cap a les platges de Ifaty.

Dies 11 i 12 | Ifaty
Esmorzar. Dies lliures per a gaudir de la platja. La destinació ofereix multitud d’activitats a realitzar com a tub respirador, submarinisme. Pesca, navegació en piragua o bé descansar i gaudir de la brisa de la mar i les seves aigües cristal·lina.

Dia 13 | Ifaty – Tulear. Vol a Antananarivo
Esmorzar. Dia lliure fins a l’hora de trasllat a l’aeroport de Tulear per a agafar el vol amb destinació Antananarivo. Arribada a Antananarivo i trasllat a l’hotel.

Dia 14 | Vol Antananarivo / Ciutat d’origen
Esmorzar. Realitzarem una visita pel centre de la ciutat i el mercat artesanal de la Digue abans del trasllat a l’aeroport per a agafar el vol de tornada. A l’hora indicada embarcarem en el vol amb connexió intermèdia. Nit a bord.

Dia 15 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 3.285 €
Suplement Habitació Individual 720 €
Taxes Aèries (Aprox.) 372 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Tulear / Antananarivo.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport en vehicle 4×4 durant la ruta segons programa.
Visites i excursions mencionades a l’itinerari.
Entrades i guies locals en parcs i reserves.
Guia acompanyant de parla hispana (excepte dies de platja).
Assistència telefònica 24h.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Activitats i visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Visat (a pagar a l’aeroport el dia d’arribada).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari