Àfrica
Destinació
17 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquesta ruta ens permet visitar els punts essencials de l’illa: els parcs més interessants, poblats de diferents ètnies i les platges de la cadena de Moçambic. En aquesta època moltes de les espècies han acabat la seva hibernació, de manera que les visites a les reserves són encara més atractives.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 04 NOVEMBRE 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 NOV VOL CIUTAT D’ORIGEN / ANTANANARIVO A bord
05 NOV ARRIBADA A ANTANANARIVO E Lodge
06 NOV ANTANANARIVO – AMBOHIMANGA – ANTANANARIVO E Lodge
07 NOV ANTANANARIVO – PARC NACIONAL D’ANDASIBE E Lodge
08 NOV PARC NACIONAL D’ANDASIBE. VISITA NOCTURNA E Lodge
09 NOV ANDASIBE – BEHENJY – ANTSIRABE E Hotel
10 NOV ANTSIRABE – AMBOSITRA – PARC NACIONAL DE RANOMAFANA E Hotel
11 NOV PARC NACIONAL DE RANOMAFANA – SAHAMBAVY E Hotel
12 NOV SAHAMBAVY – FIANARANTSOA – RESERVA D’ANJA – AMBALAVAO E Lodge
13 NOV AMBALAVAO – MERCAT SEMANAL DE ZEBÚS – ISALO E / S Lodge
14 NOV PARC NACIONAL ISALO E / S Lodge
15 NOV PARC NACIONAL ISALO E / S Lodge
16 NOV ISALO – PARC NACIONAL DE ZOMBITSE – TULEAR – IFATY E Hotel
17 NOV PLATGES D’IFATY E Hotel
18 NOV PLATGES D’IFATY – TULEAR. VOL A ANTANANARIVO E Hotel
19 NOV VOL ANTANANARIVO / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
20 NOV ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S 

04 NOV.- Vol Ciutat d’origen / Antananarivo
Sortida en vol amb destinació Antananarivo (connexions intermèdies). Nit a bord.

05 NOV.- Arribada a Antananarivo
Arribada a l’aeroport d’Antananarivo, tràmits de visat, recepció per part del guia i trasllat a l’hotel.

06 NOV.- Antananarivo – Ambohimanga – Antananarivo
Esmorzar i trasllat a la ciutadella de Ambohimanga, el turó blau, declarada per la UNESCO Patrimoni de la Humanitat i que alberga palaus de la dinastia merina i necròpolis reals, així com una curiosa muralla construïda amb closques d’ou i que és única al món. Tornada a la capital, i visita panoràmica del centre de la ciutat.

07 NOV.- Antananarivo – Parc Nacional d’Andasibe
Esmorzar i sortida cap al Parc Nacional d’Andasibe. Dinar lliure a la ciutat de Moramanga, on es va iniciar la rebel·lió malgache anticolonial i visita del seu mercat multiètnic. Continuació fins al Parc Nacional d’Andasibe. Instal·lació al lodge.

08 NOV.- Parc Nacional d’Andasibe. Visita nocturna
Esmorzar i sortida molt d’hora cap al Parc Nacional d’Analamazaotra (dins el Parc Nacional d’Andasibe-Mantadia) on farem una visita a peu de ± 4 hores de durada, per observar el major lèmur de l’illa, el Indri-Indri. Després de dinar (no inclòs) passeig per la petita població d’Andasibe i tornada al lodge. A l’hora prevista, visita nocturna de la reserva privada, en la qual apreciarem diverses espècies de fauna endèmica i nocturna (imprescindible la llanterna frontal).

09 NOV.- Andasibe – Behenjy – Antsirabe
Esmorzar molt d’hora i continuació fins a les “Terres Altes” malgaixes entre un paisatge d’arrossars en terrassa, recorrent la famosa carretera RN7. Dinar lliure a la ciutat del Foie gras, Behenjy, on podrem degustar diverses varietats d’aquest exquisit menjar. Continuació fins Ambatolampy, per conèixer la curiosa fabricació artesanal de les olles d’alumini. A la tarda, arribada a la ciutat colonial d’Antsirabe i instal·lació a l’hotel.

10 NOV.- Antsirabe – Ambositra – Parc Nacional de Ranomafana
Esmorzar i tour en pousse-pousse pel centre històric d’Antsirabe, ciutat colonial i termal. Visita del Atsena Kely (petit mercat), la catedral, l’estació de tren i els edificis de l’època colonial francesa. Després de la visita, sortida cap a Ambositra, capital de l’artesania del país i bressol de l’ètnia betsileo. Temps lliure per visitar els tallers de marqueteria o seda i passejar pels seus carrers. Dinar lliure. A la tarda, arribada al Parc Nacional de Ranomafana i instal·lació a l’hotel.

11 NOV.- Parc Nacional de Ranomafana – Sahambavy
Esmorzar i caminada pel Parc Nacional de Ranomafana (4h), cobert per un frondós bosc humit tropical, on hi ha gran varietat de flora i fauna. Aquest és un dels llocs preferits pels estudis científics. Després de dinar (no inclòs), vista panoràmica de la cascada sobre el riu Namorona. Continuació fins a les plantacions de te de Sahambavy.

12 NOV.- Sahambavy – Fianarantsoa – Reserva d’Anja – Ambalavao
Esmorzar i recorregut per les Terres Altes fins a la ciutat de Fianarantsoa. Passeig pel centre antic i vista panoràmica des de la “Haute Ville”. Continuació fins a la Reserva Natural de Anja, on veurem lèmurs de l’espècie maki catta amb facilitat, camaleons, i les tombes betsileo-sud. Aquest bosc tropical està immers en un caos de grans blocs de granit, que formen miradors naturals amb perspectives espectaculars de tota la reserva. Hi ha a més algunes grutes que antigament van ser utilitzades per l’ètnia betsileo-sud com a protecció dels atacs bèl·lics. La reserva està gestionada per una associació local que dóna vida a la població de nyanja, on gran part dels joves treballen com a guies i cuidadors de la reserva. Dinar lliure i arribada a Ambalavao. Tarda lliure per passejar per la seva animat mercat.

13 NOV.- Ambalavao – Mercat setmanal de zebús – Parc Nacional d’Isalo
Esmorzar i visita de la fabricació tradicional del paper antemoro a Ambalavao. Trasllat als afores de la població per assistir al gran mercat setmanal de Cebu, la fira de bestiar més gran de l’illa. Continuació fins al Parc Nacional d’Isalo. En aquesta etapa finalitzem el nostre periple per les terres altes i dóna començament el nostre descens a través de la sabana de Madagascar: paisatges desèrtics i poblacions crescudes enmig del no-res.

14 NOV.- Parc Nacional d’Isalo
Esmorzar i caminada pel Parc Nacional del Isalo. 
Isalo és una extensió desèrtica de gres al sud de l’illa, amb gran diversitat biològica de fauna i flora endèmiques, solcat per profunds canons pels quals circulen petits rius, i amb grutes on s’amagaven portuguesos i àrabs. És la regió de l’ètnia Bara, hàbils ramaders i cèlebres per les seves tradicions animistes.

La caminada pel parc és de nivell fàcil-mitjà (algunes pujades amb molta calor). Durant l’excursió veurem la cascada de les Nimfes, la piscina blava i la piscina negra al Canó de Namaza (aptes per a un bon bany; portar banyador, crema solar, gorra, etc). Picnic (no inclòs). Gaudirem de l’espectacular posta de sol des de la “finestra de l’Isalo” i tornarem a l’hotel.

15 NOV.- Parc Nacional d’Isalo
Esmorzar i sortida cap a la població de Ilakaka, reconeguda per les seves mines de safir i el seu ambient “far west”. Visita de les mines per veure el treball a cel obert en aquestes curioses excavacions i del taller de polit i tallat de les pedres. Dinar no inclòs. Tornada a l’hotel i visita a peu del poblat Bara d’Mariany. Retorn al lodge i posta de sol des de “Giorgio s Windows”.

16 NOV.- Parc Nacional d’Isalo – Parc Nacional de Zombitse – Tulear – Ifaty
Esmorzar i sortida cap al sud pel camí les famoses tombes Mahafaly – tombes de pedra amb esteles funeràries esculpides o amb pintures d’animals, parelles, escenes de la vida quotidiana, sovint cobertes de cranis i banyes de zebús. Podrem fotografiar els primers baobabs del sud abans de Sakaraha.
Visitarem també el Parc Nacional de Zombitse, on farem un passeig per veure lèmurs de l’espècie Sifaka, camaleons i baobabs. A més, novembre és una de les millors èpoques per veure les diferents espècies d’aus. Arribada a Tulear i visita del mercat de petxines. Dinar lliure. A la tarda trasllat a la Reserva de Reniala i a un bosc de baobabs. Visita a peu per veure aquests arbres endèmics de l’illa. Trasllat a l’hotel.

17 NOV.- Platges de Ifaty
Dia lliure a Ifaty. Possibilitat de recórrer les platges i els seus poblats de pescadors. A la recepció de l’hotel es poden contractar excursions opcionals: barrera de corall en piragua tradicional per practicar snorkel, submarinisme, recorregut en quad, etc.

18 NOV.- Platges de Ifaty – Tulear. Vol a Antananarivo
Esmorzar. A l’hora convinguda (segons horaris de vols interns) trasllat fins a l’aeroport de Tulear i embarcament en el vol domèstic amb destinació a la capital (sense assistència de guia de parla hispana) Arribada a Antananarivo, recepció i trasllat a l’hotel.

19 NOV.- Vol Antananarivo / Ciutat d’origen
Trasllat a l’aeroport a l’hora convinguda i embarcament en el vol de tornada. Nit a bord.

20 NOV.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.890 €
4 Primeres Inscripcions 2.730 €
Taxes Aèries (Aprox.) 490 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 640 €
  GRUP MÍNIM 8 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Tulear / Antananarivo.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport en vehicle amb conductor i carburant, adequat al tamany final del grup.
Totes les visites i excursions mencionades en el programa.
Guia de parla hispana durant tota la ruta (excepte durant la estada a la platja).
Entrades a Parcs Nacionals i Reserves Naturals. Taxes turístiques. Guies locals (obligatoris) per a les visites a parcs i reserves.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visat i taxa d’entrada en el país.
Activitats o visites opcionals.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació